- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.561
ne desemki şimdi sezeryana ikna etmek için bu DR u dün hareket yok die kandil kandil hastanelere tasındık ben sürekli stres altındayım nolur hemen sezeryana alın beni diim hıh
ne desemki şimdi sezeryana ikna etmek için bu DR u dün hareket yok die kandil kandil hastanelere tasındık ben sürekli stres altındayım nolur hemen sezeryana alın beni diim hıh
alemsin canım ya hakkattende doğru ama.merak etme canım doktorlar sezeryana kolay ikna oluyorlar... aklinialirimsmile
canım ilk zamanlar senin düşük tehliken vardı dimi üzülüyodun bak yüzdün yüzdün kuyruğuna gelsin rabbim sağsalim kurtarsın bebeğine kolayca kavuştursun seni.merhaba hanımlar sezeryan günüm belli oldu perşembe allahın izniyle zeynebime kavuşacağım.allah herkese sağlıklı bebeler nasip etsin çok heyecanlıyım.
canım ilk zamanlar senin düşük tehliken vardı dimi üzülüyodun bak yüzdün yüzdün kuyruğuna gelsin rabbim sağsalim kurtarsın bebeğine kolayca kavuştursun seni.[/QUO
iyi dileklerin için saol çok şükür bu günlere geldik allahın izniyle rabbim herkese sağlıklı ve salih evlatlar naip etsin.
perşembe benimle doğum yapacak varmı aranız da?
merak etme canım doktorlar sezeryana kolay ikna oluyorlar... aklinialirimsmile
y direkt söyle açılmam yok sancım yok naıl olcek normal doğum de?mesela suni sancıyla nekadar sancı çekerim tahmini kaç saat sonra doğum olur de?cevaplarına göre ben sezeryan istiyorum dersin.
merhaba hanımlar sezeryan günüm belli oldu perşembe allahın izniyle zeynebime kavuşacağım.allah herkese sağlıklı bebeler nasip etsin çok heyecanlıyım.
dimi olur olur aksilik ya canım belli olmaz bu [/COLOR
hıh bana cvp gerek dimi saol canım
sağlıkla gelsin inşallah canım zeynebin
rica ederim canım ni demek görevimiz hadi vuslat 2 fazla kendini yorma dinlen doğumdan sonra dinlenmeye ihtiyacın olucak çünkü
kız ne dinlenemesi hastret bol bol yürü demiş bende diyom yarın çıkıyım pazar akşamı eve giriyim hihoyyytnede olsa p tesiden sonra böle rahat rahat kendim gezemicem
hayırlısı olsun ..yaz var 4 matta4 martta başka doğum varmı bilmiyorum varsa belli olur zaten
selam kızlar,
bi suru mesaja yazdim yazdim cevap verdim saftirik yigenim netten bisey gosterirken cay almaya gittim kocamin korkusundan son baktigimiz herseyi silmeye calismis bu arada kk forumuda kapatmis.saglik olsun.
hasretcigim bebege bal verilmesi zararliymis ayrica bi kere su verdikden sonra ihmal etmemen gerekiyormus.
hastaneye gidip bebeklerini goren tum anneler gozunuz aydin.
biz bugun hastaneye gittik.doktoru beklerken belki nst ye girerim biseyler yiyeyim dedim.sonra yukari ciktik.nst ye aldi doktor veeeeeeeee sancilarim cikti.muayene olduk oglusum 2960 kg olmus.
22 mart sabah 7 30 da sezeryan icin doktorla karar verdik.oglum ve ben iyiyiz artik gun sayiyoruz kavusmak icin.zemuszemus
bugünkü gezintinin mükafatını aldım kızlar çok fena grip oluyorum bi üşüme bi ateş nane limon yaptım içtim boğazlarım yanıyo burnum hiç durmuyo 8 ay hasta olma gel şimdi böyle yat
ya size öyle alışmışımki, ne olsa sizinle paylaşmak istiyorum
kussebim seninde kuzuna maşallah tombiş bebiş
doğum tarihi belli olan bütün arkadaşların gözü aydın olsun Rabbim yardımcınız olsun
duramıyorum hiç ayakta yatıyım ben çok öptüm canlarım :1hug:
hayırlısı olsun ..yaz var 4 matta
maşallah ogluşuna,gözün aydın seninde günün belli olmuş..darısı bize inşallah
amin canim.gun belli olunca insan heyecan yapiyor zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?