2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaslar bebıslerını gorup gelenler gözlerı aydın masallah bebıslere. bizde pazartesı gıdecegız doktora bakalım ne dıyecek doktorumuz...

selam arkadaslar bebıslerını gorup gelenler gözlerı aydın masallah bebıslere. bizde pazartesı gıdecegız doktora bakalım ne dıyecek doktorumuz...

bende bugün doktordaydım arkadaşlar nst ye girdim yine ama doktorum sancı falan birşey demiyor,iyi herşey falan dedi,kilosu 3500 olmuş dedi,artık daha fazla almasa iyi olur dedi ne yapacaksam bebeğe rejim falan mı anlamadım kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun bakalım herhalde 40 haftayı doldurmaz bebek..

kız ne dinlenemesi hastret bol bol yürü demiş bende diyom yarın çıkıyım pazar akşamı eve giriyim hihoyyytnede olsa p tesiden sonra böle rahat rahat kendim gezemicem

eğer sezareyen dersen yaparlar canım.. ben bile yalwardım sezareyn istiyorum die bi ara ama dr yapmadı hayır dedi yüzdük kuyruğuna geldik beni çok güzel motiwe etti.. sana kalsa zatn kesin isticeksin sancılar sırasında sezaryeni emin ol buna we kendini öyle şartlandırma hatta drunuda uyar doğum esnasında sezareyn istersem yapmayın de!!!!!!

yürüyüşüde ihmal etme ben yürüyemedim malum dükkan sebebiyle açılmam çok yawaş ilerledi...

bende 35+3 günlük hamileyim...normal doğumdan çok korkuyorum...özel hastaneye kontrollere gidiyorum...doktorum ilgilenmiyorr.resmen dalga geçer gibi konuşuyo.nasıl doğum yapacağımı bana sormadan kendi kafasına göre söylüyo.üstelik muayene etmeden nasıl söylüyosa...aynı hastanede ikinciye bu sebeblerden dolayı doktor değiştirdim ama yine aynı yine aynı...biraz baskın olmam gerekiyo..bu doktoruda hastaneyide değiştircem önümüzdekii hafta başka doktora gidicem..inş istediğim gibi olur...normal doğum istiyorum ama bana da sorulması konuşulması gerek değilmiiii:çok üzgünüm:

günaydın kızlar.. meleğim uyuyor şükür yine çok emdi sütüm biraz artıyor sanki yine duş alıcam suda owucam memişlerimi inşallah artar bugün de doyar bebişim yoksa annem mama alıp werecekmiş kaşıkla süt gelene kadar
baharcım sana doğum şeklini sormaması bnce en doğru olan çünki bir çok ülkede doğumların hepsi normal doğum olarak gerçekleştirilir.. we hastaya sorulmazki tercihin ne diye çok aksi bişey olmadıkçada sezaren olmaz, we artık bakanlıktan çıkan karar we hastanelere gönderilen uyarı metnide bunu içeriyor gerekgörülmedikçe sezaryen yapılmamasını.. sırf bu sebeple drunu değiştrme bnce 36 haftaya gelmişsin.. bu zamana kadar böyle düşünmüuyomuydu drun şimdi dr dğiştrmeye kalkıyosun?

hasret0587 tatlım bebeğine ve size maşşallah.. sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün bebeğiniz.. gördüğün gibi ben hala doğuramadım.. inşallah sağlıkla bende alırım kucağıma en kısa zamanda canım oğlumu..

sen mi dedin sezeryan istiyorum diyee inanamıyorum demek o kadar acı bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar.. Şafak 2, çok heyecanlıyız. Hayırlısı olur inşallah.

ayyy gerçekten çok heyecanlı.. nasıl geçicek 2 gün senin için geçmek bilmez şimdi. ama en azından 2 gün sonra kavuşuyosun bebeğine.. bakalım benimki ne zaman gelcek.. buda ayrı stress..:asigim:

arkadaşlar dünden beri tuvaletim geldiğinde belime ve kasıklarıma kramp giriyor.. sizce oğlumun gelme belirtileri olabilir mi bunlar.. biliyosunuz ben normal doğum bekliyorum ama nasıl anlıycam bilmiyorum..bilmiyorumkismile

arkadaşlar dünden beri tuvaletim geldiğinde belime ve kasıklarıma kramp giriyor.. sizce oğlumun gelme belirtileri olabilir mi bunlar.. biliyosunuz ben normal doğum bekliyorum ama nasıl anlıycam bilmiyorum..bilmiyorumkismile

bende 3-4 gündür geceleri ıkınma hissi veren ağrılar bile var doktora dedim normaldir dedi
sende çok yaklaştın artık canım normal ağrılar inşallah kısa zamanda doğurursun

gunaydin arkadaslar sona geldik herkeste farkli heyecanlar var
pazartesi doguma gireceklere kolay gelsin edebiyatci Allah yardimcin olsun canim buyuk gun gelmis bak:)

ben iyi degilim hep agliyorum
dun bebisin hareketlerini az hissettim gece acile gittik 1 saat NSTde kaldim sorun yoktu hafif sancilarimda baslamis bebegin hareketleride duzenli dediler..
dosyama bakti tekrar ebe tekrar bi gozden gecirelim bu sure icinde dedi.. beni bilgilendiriyor tabii gorevi geregi ben 3 hafta once yurt disina geldim annemlerin yanina doguma.. doktor butun taramalari yapti kanimda CMV virusune bagisiklik kazandigim cikmis yani ben bu gribi gecirmisim (cocuktan gecen bi hastalik hafifce atlatiliyor) ama eger hamileligin basinda yasadiysan cocukta sagirlik korluk yapabilir dedi dogar dogmaz tetkikleri yapacagiz simdiden stres yapman bir sey degistirmez desede diken ustundeyim kendimi kontrol edemeden agliyorum..
dualarinizi bekliyorum doguma girecekler sizlerde aklinizdan beni gecirin insallah bir an evvel su son gunlerim gecer hayirlisiyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…