- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.581
selam arkadaslar bebıslerını gorup gelenler gözlerı aydın masallah bebıslere. bizde pazartesı gıdecegız doktora bakalım ne dıyecek doktorumuz...
kız ne dinlenemesi hastret bol bol yürü demiş bende diyom yarın çıkıyım pazar akşamı eve giriyim hihoyyytnede olsa p tesiden sonra böle rahat rahat kendim gezemicem
eğer sezareyen dersen yaparlar canım.. ben bile yalwardım sezareyn istiyorum die bi ara ama dr yapmadı hayır dedi yüzdük kuyruğuna geldik beni çok güzel motiwe etti.. sana kalsa zatn kesin isticeksin sancılar sırasında sezaryeni emin ol buna we kendini öyle şartlandırma hatta drunuda uyar doğum esnasında sezareyn istersem yapmayın de!!!!!!
yürüyüşüde ihmal etme ben yürüyemedim malum dükkan sebebiyle açılmam çok yawaş ilerledi...
Günaydın kızlar.. Şafak 2, çok heyecanlıyız. Hayırlısı olur inşallah.
Günaydın kızlar.. Şafak 2, çok heyecanlıyız. Hayırlısı olur inşallah.
arkadaşlar dünden beri tuvaletim geldiğinde belime ve kasıklarıma kramp giriyor.. sizce oğlumun gelme belirtileri olabilir mi bunlar.. biliyosunuz ben normal doğum bekliyorum ama nasıl anlıycam bilmiyorum..bilmiyorumkismile
bende 3-4 gündür geceleri ıkınma hissi veren ağrılar bile var doktora dedim normaldir dedi
sende çok yaklaştın artık canım normal ağrılar inşallah kısa zamanda doğurursun
ayy inşallah korkmaya da başladım artık...eyvahedigeldismile
bende korkuyorum ama çaktırmıyorum sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?