2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru canım çalışan için zor ancak vakit bulabilipte yapabilmişsindir.Neyse en azından hazırlıksız olmayacaksın Rabbimin izniyle bir çoğunu bitirmişsin ayrıntılar kalmış geriye.Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almayı nasip etsin inş.
Humanayı henüz almadım ama alayım öyleyse.Kompostoyuda kendim yaparım herhalde canım bizimkilerin pek aklına gelmez.Hazırlayıp koyayım bari şimdiden kavanoza.Zaten yapın desem ancak acım geçtikten sonra getirirler bir faydasını görmem sinir olurum.En iyisi her şeyde olduğu gibi kendi işimi kendim yapayım yine...
Lansinohu kaça aldın bende alayım küçüğünden.Eczaneden aldın değilmi?

Megryann inşallah bundan sonra her şey güzel olur dediğin gibi bolca dua etmek lazım
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım inş. Rabbim hiçbirimizin umudunu kırmasın hepimizin gönlüne göre versin inş. Şu aralar hepimizin bolca duaya ihtiyacı var.Hakkımızda hayırlısı olsun inş. :Saruboceq:

Allah razı olsun megcim inşaallah hepimiz alırız kucağımıza hayırlısıyla
Kompostoyu süt yapsın diye istiyorsun sanmışsın, ağrılara mı faydası varmış?
Kremi bebeçeyiz sarayından almıştım, küçüğü 16-17 tl falandı sanırım

Arkadaşalr bir de hatırlatma yapayım
Hastane çantanıza bir hurma ve biraz da zemzem koymayı unutmayın
Bebeğin ilk istihkakı bunlar olmalıymış
Peygamberimiz de torunlarına bu şekilde yapmış sanırım
Emzirmeden önce biraz zemzem sonra da hurma sürmek çok iyiyiymiş bebişin dudaklarına, damaklarına..

Bir de doğumun kolay olması için bir yakınım önerdi;
7 pirinç tanesinin her birine 1 yasin şerif okuyup üfleyeceğiz
Doğum sancıları geldiği zaman onları yutacağız
Onun doğumu çok kolay olmuş bu sayede

ben de istiyorum o makinalardan ufak tefek becerebildiğim şeyleri yapabilmek için :)) bime gelmiş dediler ama ben kaçırdım.
olmazsa terziye sorayım çok uçuk bir fiyat söylemezse yaptırırım. sonuçta 20-25 milyon bebek nevresimi. ben bir çarşaf bir de yastık kılıfı istiyorum o kadar. hiç tanıdığım yok çünkü buralarda.

hurmayı biliyorumda zemzemi ve pirinçleri ilk kez duydum
zemzem bulamam sanmıyorum
pirinçlerle hurmayı uygulamak lazım sağ ol canım

ben de geçenlerde aktara gitmiştim. oradaki kız şöyle söyledi:
40 tane çörek otu
40 tane pirinç..
başlarken ayetelkürsi ve bitirirken ayetel kürsi,
her bir taneye salavat getirilecek..
doğuma kadar her gün birer tane yenecek..
doğumdan hemen önce ne kadar kaldıysa hepsi yenecek...

kolay doğum içinmiş...

Benimki sinbonun ki, gayet memnunum
Tekrar gelirse bime sen de al bence evde bulunması iyi oluyor a.s

Terzi için 5 dk lık iş o ya :))
Çok bişey isteyeceğini sanmam
Rica ederim canım
önce zemzem sonra da hurma sürülmeliymiş
Pirinçleri de okumaya başla :)

Hem sıvı olması süt yapar diye biliyorum hemde sezeryan olması durumunda gaz çıkarmaya faydası var diyorlar.Özellikle kayısı kompostosunun... Hemde sütteki gazı alır karnımızdaki gazı alır rahatlatır diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı...
Mağazalarda satıyor demekki birde ben bakayım bari bugün dışarda...

Canım özellikle bir kaç ay önce umreden gelen bir komşumuzdan hurma almıştım o duruyor sakladım bebişin ağzına iç kısmını vermek gerekiyormuş doğunca ama eşim korktuğu için koymadık çantaya.Bebeğin boğazına falan kaçar diyor.Aslında tatlı olduğu için bebişin hoşuna gidebilir.Ama zem zem i nerde buluruz bilmiyorum eşimde geçen söylemişti zemzem bulalım umreden gelen birinden diye ama nerde bulacağızki şimdi onu.Bende bebişime zemzem içirmeyi çok isterdim ama yok sanırım kimsede...

kızlar o hurmayı sadece süreceksiniz değil mi?
bir tanıdığın kaynanası ezip vermeye kalkmış da... bebeğin midesinden hortumla almışlardı hurmayı...

Neyse kızlar benim yine sırtım ağrımaya başladı birde bir şeyler yemem lazım.Karnımız acıktı.Hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…