2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BEKO hayırlısı olsun canım yaa Ayşe Nazen 'in Rabbim sağlıklı sıhhatli olsun meleğin....

Benim ayaklarım şişti kızlar özellikle sol ayağım bugün daha yeni oturabildim popomun üstüne hava kapalı içim bunaldı walla.Sizler nasılsınız

selam kızlarrrrrrrr ..........

misfirimiz gelecek evi temizledim çok yorugunummmmmmm.......... şimdi yemek yapacağım birde markete gitmemiz gerek offfffffff ........... birde benim göbeğim aşağı indi kocişte öyle diyor............ acaba doğum yaklaştı dişyemi ?

maşşaşlah gözlerimiz ayıdın gelimş bir melek daha....

resmini koyda ekleyel,m arşivlerimizeee....

Sora sora en sonunda sen gidermişsin doğuma.... kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta çoğumuz doğurmuş olacağız herhalde....

aayyyy olurrrr :):):): ya ama benim akrnım aşağı inmeye başladı sanırım yaklaştı bizim doğumda ........... :======= ben azıcık korkuyorum normal doğum diye ama bi yandan da meleğimi kolalrıma almak istiyorum bilmiyorum artık :)))))))))

Selam herkese

Yine sıkıcı bi günün akşamını ettik ne oluyor bana bilmiyorum ama sürekli uyumak istiyorum
Saat 12 de kalktım 2 de yine uyudum kendime gelemiyorum halsiz bitkin yorgun sanki tüm dünya nın yükü omuzlarımda mafoldumben

Kendimi acayip yıpratmaya başladım ya sanırım zor bi sınavdan geçiyorum
Rabbim herkese sabır versin beklemek gerçekten çok zor :Saruboceq:

slm kızlar bende 38+5 günlük hamileyim bebeğin eşi rahim ağzına yakın hamileliğin başından beri sürekli endişe vardı her an kanama olabilirm bebeği kaybetme korkusu falan böle geçti bugüne geldik doktor çok inatçı ne yapsam sezeryana almıyor bende panik atak hastasıyım bu günlerde iyice fenalaştım nefes sıkşmaları uykusuz geceler kalp çarpıntısı dün doktora gittim açılma yok bebek daha kanala yerleşmemiş yürüyüş yap dedi bakalım hayırlısı neyse o şekilde doğum yaparım inşllah ALLAH doğum yapan arkadaşların bebeklerine sağlık hayırlı uzun ömür versin yapacak olanlara da kolaylık versin inşallah

yok canım nerdeee yalvardı mnerdeyse alıyacaktım nolurr beni seseryan yap die ama yok güzelim noldu sana böle sen çok normal doğumu istiyordun yazık sana ilk doğumun ilk önce normali denicez dedi (yürüyüşüde yap demedi dinlenebiliyormusun dedi bende fazlasıyla dinleniyorum yürüsem olmazmı dedi çömelme hareketlerini falan sordumm doğuma fazla faydası yok dedi kafamçokkarıştı bende olsun eğer izin verirsen ben bu gün akşama kadar yüricem dedim hihoyyyt çooookkk korkuyorum çoookk noldu bana böle yaaaa

Günaydın kızlar.. Şafak 2, çok heyecanlıyız. Hayırlısı olur inşallah.

:lepi: evet canı vuslata 2 gün eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

güzelim sıkma kendini bak oranın yurt dısının doktorlarımı öle yoksa yaww klava: benimde teyzem yurt dısında 3. cocuğunu büsürü seyler buldular ama teyzem hiç bi testi yaptırmadı şimdide maşallah 5 yaşında felaketmi felaket akılllı bi oğlu var okadar cin gibiki önceki 2 olandan çook akıllı maşallah ALLAHA tevekkül etmekten başka bişey yapamayız canım

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin canım kesinlikle öyle bol bol dua etmemiz gerek

canım ben şimdi Lanoise die bi krem aldımburda kızlardan biri Lansinoh u önerdi eczacım bu küçük bu büyük die Lanoiseyi önerdi 2 side 22 tl ydi

ben bunları baya bi önceden yaptım 7 pirince 7 yasin ayrıca 7 MERYEM SURESİNİ SUYA OKUDUM içmek için

gözün aydın canım maşallah ayşe nazene rabbim hayırlı ömürler versin inşallah

merhaba kızlar pazartesi 16-30da normal doğdu ben onu emziriyorum zannettim göğüslerim yara oldu göğüs kalkanı kullandım bebek emememiş çarş günü tıp fak yenidoğan servisine yattık bebek çok susuz kalmış sarılık olmuş footterapi aldı göğüslerimi sağdım bebek 3780 grdan 3400 e düşmüş 1 gühde serum ve sağılmış anne sütüyle 250 gr aldı çıktık ama sarılık iyi değil hergün 3sa bir 1saat uğraşıyom ağzını açıp alamıyor mama veriyorum çok az anne sütü yarın kontrolümüz var inşallah iyi çıkar
siz nasılsınız benim dikişlerde çok fena iyileşemedim ayaktyım hep evde iki anne var ama hastane çok yordu 2 sa sancılar innanılmaz oldu.

mutlu geçmiş olsun canım
humana stell tea çayı sütü arttırıyormuş sende dene istersen

kızlar mrb.bebeklerınızı gule gule buyutun.ben nısan annesıyım.sıra bızde.lansolın denılen bı gogus kremı var kullandınızmı acaba ıyı gelır belkı.bu arada mutlucum sen epıdural normalmı oldun tavsıye edermısın

slm kızlar bugün tam 36+0 ım ,17 03 2010 da sezeryan tarihim . ama ben erken doğum yapmaktan korkuyorum bacaklarıma ağda yaptırmam lasımmmmmm ağdacım ayın 10 nunda gel dedi ya bu arada doğurursam sizce napayım ?

Allah Allah ağdacı mı devlet dairesi mi... başka ağdacıya gidemez misin?

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. nazarlardan saklasın bir aceleci süprizci bebek daha. doğum hikayeni de yeğenimizin fotolarını da bekliyoruz...

selam kızlar nasılsınız benim çok ağrım var o yüzden sürekli yatıyorum e bide bebekle sürekli ilgilenince uğrayamıyo insan hasretle aynı gün doğum yapmışız illede ayın 24 dedi dediğinide yaptı başka doğum yapan arkadaşlarda varmış onlarıda allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkadaşların başına ilk günler sütüm yoktu çok şükür şimdi sütüm geldi ama çok feci yaralar hala ağlıyarak emziriyorum miniğimi şimdi diğer topiğe oğluşumun resmini ekliyecem sonra yine görüşürüz...

iyi akşamlar arkadaşlar.canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı hayırlısıyla bizim başımıza.

kızlar şimdi geçmişe baktım birazda canancım sağolsun size haberlerimi vermiş bana dua eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun hayırlısıyla yavrularınıza kavuşursunuz inşallah....

canım ne güzel sütün gelmiş. maaşallah analı babalı büyüt bebeğini. göğüs yaralarından ben de çok korkuyorum. tahin var ya onun üzerinde biriken susam yağı iyi geliyormuş diyorlar.

ben de bepanten var doğumöncesi onu sürsem ne olur?

slm kızlar.nasılsınız görüşmeyeli?
SEYHAN tüh canım ya gripmi oldun doktorunla bir konuş sana en hafif ilaçlardan yazsın bol bol c vitamini al.Büyük geçmiş olsun canım.
OCD maşallah bebeğine doğum tarihinde belli olmuş gözün aydın gün saymaya başlarsın artık.
YAZ 4 martta mı doğum yapcek onuda rabim bir avazda kurtarsın
ANEMOONNmaşallah kız tosuncuk yapmışın bebeği bebeği rejimemi çekcek doktor.
GELıNCıK001 üzülme canım ya bak doktorlar düşük bir ihtimal demişler bence sağlıklı doğucak bebeğin bak senide utandıracak dualarımız seninle.
anaaa BEKO DA doğum ypmış tebrikler canım rabbim uzun ömürler versin bebeğine analı babalı büyüsün inşallah.
MUTLU geçmiş olsun canım ya mecburen mama vericeksin sık sıkta emzir bol bol sıvı gıda al bebeğin senide emer hemde mamada yer.umarım çabuk atlatır sarılığıda güneş ışığında yada bir ampul altında gözü kapalı çıplak vücut 5-10dk bekleticeksin.aç kalmasın dikkat et.
ZELıŞıM sende aynı dertten muzdaripsin hemen krem al sür memişllere emin ol geçecektir bebeğini rahat rahat emzirceksin inan.

canım bence doktoruna sormadan birsey sürme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…