- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.661
beko kullanıcısından alıntı
güzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....
Sora sora en sonunda sen gidermişsin doğuma.... kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta çoğumuz doğurmuş olacağız herhalde....
eğer sezareyen dersen yaparlar canım.. ben bile yalwardım sezareyn istiyorum die bi ara ama dr yapmadı hayır dedi yüzdük kuyruğuna geldik beni çok güzel motiwe etti.. sana kalsa zatn kesin isticeksin sancılar sırasında sezaryeni emin ol buna we kendini öyle şartlandırma hatta drunuda uyar doğum esnasında sezareyn istersem yapmayın de!!!!!!
yürüyüşüde ihmal etme ben yürüyemedim malum dükkan sebebiyle açılmam çok yawaş ilerledi...
Günaydın kızlar.. Şafak 2, çok heyecanlıyız. Hayırlısı olur inşallah.
gunaydin arkadaslar sona geldik herkeste farkli heyecanlar var
pazartesi doguma gireceklere kolay gelsin edebiyatci Allah yardimcin olsun canim buyuk gun gelmis bak:)
ben iyi degilim hep agliyorum
dun bebisin hareketlerini az hissettim gece acile gittik 1 saat NSTde kaldim sorun yoktu hafif sancilarimda baslamis bebegin hareketleride duzenli dediler..
dosyama bakti tekrar ebe tekrar bi gozden gecirelim bu sure icinde dedi.. beni bilgilendiriyor tabii gorevi geregiben 3 hafta once yurt disina geldim annemlerin yanina doguma.. doktor butun taramalari yapti kanimda CMV virusune bagisiklik kazandigim cikmis yani ben bu gribi gecirmisim (cocuktan gecen bi hastalik hafifce atlatiliyor) ama eger hamileligin basinda yasadiysan cocukta sagirlik korluk yapabilir dedi dogar dogmaz tetkikleri yapacagiz simdiden stres yapman bir sey degistirmez desede diken ustundeyim kendimi kontrol edemeden agliyorum..
dualarinizi bekliyorumdoguma girecekler sizlerde aklinizdan beni gecirin insallah bir an evvel su son gunlerim gecer hayirlisiyla...
:)) Bebiş hazırlıkları bitti sayılır, kapı süslemesi ve mevlüt sepetininin yapımı kaldı
Ev işleri var bir de ...
Bebeğin çamaşırları battaniyeleri herbişeeyini yıkayıp ütüledim
Şifonyerimizi kurup içine yerleştirdim
3 boyutlu araba etiketleri ile dekore ettim çekmecelerini :))
Sonraaa park yatağını kurduk
Duvarına ay şeklinde bir gece lambası monte ettik, etrafına da yıldızlar ve sokak lambası stickerları yapıp yapıştırdım
Altın yastığı yaptım, isminin baş harfinden
Kapı süsü yaptım puset şeklinde, çok güzel olduuu
Bir de nevresim takımı diktim bir iki tane
İşte bööleeeeeeeeeeee aklinialirimsmile
maşallah becerikli hanımm :hulya::hulya: ne güsell nevresimi kendinmi diktin benim totom tutmadı kendim dikmeye
Sorma inan hamileliğim bir sıkıntılı başladı.Midemden dolayı (yanma) gastrologdan çıkamadım 4 ay boyunca.Sonra yürürken belimde kilitlenmeler başladı adım atamaz oldum yolda kalıyordum ayağımı kaldırınca çığlık atacak kadar canım yanıyordu sürüye sürüye yürüdüm bir süre doktora gittim bel fıtığı çıktı.Kanım sınırda başlamıştım hamileliğe midemdeki sorun yüzünden verilen ilaçları içemedim.Doktorlar zorladı ama ben içtikçe midemi mahvediyor ve kendimi toparlayamıyordum anında bozuyordu çıkarıyordum yediklerimi.En son yeter dedik ne olacaksa olsun.Doktor kanın düşecek dişin çürüyecek şu olacak bu olacak diye bir sürü olumsuzlukları saydı 3 lü taramamda falanda risk çıktı amniyosentez önerdiler iki kez ayrıntılıya girdim iyi çıktı çok şükür amniyosenteze hiç yanaşmadım ne olacaksa olsun dedim.Bir sürü doktor değiştirdim hepsi felaket tellalı gibi ya benim bir sağlık sorunumdan bahsediyordu ya çocuğumun test sonucuna takıyordu.Hamileliğim süper geçti diyemeyeceğim ama bunada şükür inş. sonrası güzel geçer diyorum bu çektiklerimin mükafatını verir Rabbim ha bu dünyada ha öbür dünyada yeterki sağlıklı doğsunlar.
İnan hiç kimseye bu tür olumsuzluklardan çok bahsetmedik sadece biraz sıkıntılı geçti deyip kesip attık.Bizim milletimizi bilirsin abartmayı severler ay şöyle oldum böyle oldum diye.Benim yaşadıklarımı yaşasalar herhalde öldük bittik der bunlar diye düşünürdüm ki hamilelik öncesini bilen bilir daha fena şeylerde yaşadım.Psikolojik olarakta sağlık olarakta en kötü zamanlarımda hamiş kaldım ama şükürler olsun çok istiyordum bu gebeliği bu yüzden belkide çok büyütmek istemedim gözümde yaşadıklarımı.
Eşim halimi görüyordu her seferinde sağolsun 'olsun bunada şükür' diyordu.Rabbime şükürler olsun öyle böyle geldik bugünlere inş. sağlıcakla ağrısız,sızısız kucağımıza alırız yavrularımızı.Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Seninde son zamanların olduğu için geriliyorsundur eminim benim gibi.Bol bol dua okuyalım arkadaşım Rabbim hepimizin yanında ve yardımcısı olacaktır yeterki yüreğimizce buna inanalım... :Saruboceq:
Allah razı olsun megcim inşaallah hepimiz alırız kucağımıza hayırlısıyla
Kompostoyu süt yapsın diye istiyorsun sanmışsın, ağrılara mı faydası varmış?
Kremi bebeçeyiz sarayından almıştım, küçüğü 16-17 tl falandı sanırım
Arkadaşalr bir de hatırlatma yapayım
Hastane çantanıza bir hurma ve biraz da zemzem koymayı unutmayın
Bebeğin ilk istihkakı bunlar olmalıymış
Peygamberimiz de torunlarına bu şekilde yapmış sanırım
Emzirmeden önce biraz zemzem sonra da hurma sürmek çok iyiyiymiş bebişin dudaklarına, damaklarına..
Bir de doğumun kolay olması için bir yakınım önerdi;
7 pirinç tanesinin her birine 1 yasin şerif okuyup üfleyeceğiz
Doğum sancıları geldiği zaman onları yutacağız
Onun doğumu çok kolay olmuş bu sayede
güzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....
merhaba kızlar pazartesi 16-30da normal doğdu ben onu emziriyorum zannettim göğüslerim yara oldu göğüs kalkanı kullandım bebek emememiş çarş günü tıp fak yenidoğan servisine yattık bebek çok susuz kalmış sarılık olmuş footterapi aldı göğüslerimi sağdım bebek 3780 grdan 3400 e düşmüş 1 gühde serum ve sağılmış anne sütüyle 250 gr aldı çıktık ama sarılık iyi değil hergün 3sa bir 1saat uğraşıyom ağzını açıp alamıyor mama veriyorum çok az anne sütü yarın kontrolümüz var inşallah iyi çıkareğer sezareyen dersen yaparlar canım.. ben bile yalwardım sezareyn istiyorum die bi ara ama dr yapmadı hayır dedi yüzdük kuyruğuna geldik beni çok güzel motiwe etti.. sana kalsa zatn kesin isticeksin sancılar sırasında sezaryeni emin ol buna we kendini öyle şartlandırma hatta drunuda uyar doğum esnasında sezareyn istersem yapmayın de!!!!!!
yürüyüşüde ihmal etme ben yürüyemedim malum dükkan sebebiyle açılmam çok yawaş ilerledi...
merhaba kızlar pazartesi 16-30da normal doğdu ben onu emziriyorum zannettim göğüslerim yara oldu göğüs kalkanı kullandım bebek emememiş çarş günü tıp fak yenidoğan servisine yattık bebek çok susuz kalmış sarılık olmuş footterapi aldı göğüslerimi sağdım bebek 3780 grdan 3400 e düşmüş 1 gühde serum ve sağılmış anne sütüyle 250 gr aldı çıktık ama sarılık iyi değil hergün 3sa bir 1saat uğraşıyom ağzını açıp alamıyor mama veriyorum çok az anne sütü yarın kontrolümüz var inşallah iyi çıkar
siz nasılsınız benim dikişlerde çok fena iyileşemedim ayaktyım hep evde iki anne var ama hastane çok yordu 2 sa sancılar innanılmaz oldu.
kızlar bebek hiç ememiyor ne yapacağım gülen ne yaptı acaba
slm kızlar bugün tam 36+0 ım ,17 03 2010 da sezeryan tarihim . ama ben erken doğum yapmaktan korkuyorum bacaklarıma ağda yaptırmam lasımmmmmm ağdacım ayın 10 nunda gel dedi ya bu arada doğurursam sizce napayım ?
selam kızlar nasılsınız benim çok ağrım var o yüzden sürekli yatıyorum e bide bebekle sürekli ilgilenince uğrayamıyo insan hasretle aynı gün doğum yapmışız illede ayın 24 dedi dediğinide yaptı başka doğum yapan arkadaşlarda varmış onlarıda allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkadaşların başına ilk günler sütüm yoktu çok şükür şimdi sütüm geldi ama çok feci yaralar hala ağlıyarak emziriyorum miniğimi şimdi diğer topiğe oğluşumun resmini ekliyecem sonra yine görüşürüz...
selam kızlar nasılsınız benim çok ağrım var o yüzden sürekli yatıyorum e bide bebekle sürekli ilgilenince uğrayamıyo insan hasretle aynı gün doğum yapmışız illede ayın 24 dedi dediğinide yaptı başka doğum yapan arkadaşlarda varmış onlarıda allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkadaşların başına ilk günler sütüm yoktu çok şükür şimdi sütüm geldi ama çok feci yaralar hala ağlıyarak emziriyorum miniğimi şimdi diğer topiğe oğluşumun resmini ekliyecem sonra yine görüşürüz...
canım ne güzel sütün gelmiş. maaşallah analı babalı büyüt bebeğini. göğüs yaralarından ben de çok korkuyorum. tahin var ya onun üzerinde biriken susam yağı iyi geliyormuş diyorlar.
ben de bepanten var doğumöncesi onu sürsem ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?