2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
zemzemi duymuştum ama hurmayı ilk kez duyuyorum. zemzem bebekte ilk zamanda süt gelmediğinde tokluk hissi verilmiş. Annem 4 torununa da içirdi. Bize de getirecekmiş keşke yakın olsakta verebilsem.

güzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....

:Saruboceq::1hug:canım hadi gözünaydın ..saglıcakla büyüt inşallaha.s...neden sezeryan bu arada??

gözünüz aydın olsun canım Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah

hangi gece doğdu ne güzel ismi var maşallah bebeğine canım :))

inşallah babasına süpriz yapar...ben de 6 martta doğsun istiyorum.annesiyle beraber kutlasın doğumgününü

inşallah babasına süpriz yapar...ben de 6 martta doğsun istiyorum.annesiyle beraber kutlasın doğumgününü

inşallah istediğimiz zamanlara gelsinler... çok mu şey istiyoruz acaba :)
benim doğum günüm 10 şubattı o zaman erkendi gel diyemedim
şimdi babasına süpriz yapsın da gelsin delirir bizimki heralde kıyamam :asigim:

Bekocum gözün aydın, tebrik ederim...
Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
Tam sürpriz yapmış minik, ama maaşallah haftasına göre boyu kilosu çok güzelmiş...
Detayları ve fotoları bekliyoruz fırsatın olunca...

Hımm aklımızda olsun o zaman
Tatlım zaten bebeğe yedirmeyeceğiz ki hurmayı
Sadece ağzına süreceğiz, emsin biraz tadına varsın yeter :))

Zemzemi de çevrene sor, mutlaka bir yerlerden bulursun a.s
Maşaallah bekocum
Bebişin erkenden geldi demek
Gözünüz aydın opuyorumnanaktan

Hala 59 kiloyum...
Ama kendimi o kadar hantallaşmış hissediyorum ki, kımıldayacak halim yok :)
Az sonra eşim gelecek, arkadaşlarımıza gideceğiz ama ben pijamalarımı çıkarmayı hiç istemiyorum...
Offfff :)

Bosnacım nerdesin sen yaa
İzne ayrıldın benim gibi işlere mi koyuldun?

Ahh Gamzecim yaa, hiç sorma...
3 hafta oldu izne ayrılalı, daha bir günümü evde pinekleyerek geçirmedim...
Ama çok şükür bitti sayılır, odamız, eşyalarımız, temizliğimiz tamam...
Zaten doktorumun deyimiyle, ben de topun ağzındayım :)

Sen nasılsın canım, hiçç görüşemedik?

slm kızlar bugün tam 36+0 ım ,17 03 2010 da sezeryan tarihim . ama ben erken doğum yapmaktan korkuyorum bacaklarıma ağda yaptırmam lasımmmmmm ağdacım ayın 10 nunda gel dedi ya bu arada doğurursam sizce napayım ?

Geçmiş olsun arkadaşım ve gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün bebeği. Darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…