- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.641
güzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....[/QUOTEGözün aydın canım Allah uzun ömür versin sarıl bebeğine kokla onu ohhh ne güzel. nasıl geçti doğum
güzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....[/QUOTEGözün aydın canım Allah uzun ömür versin sarıl bebeğine kokla onu ohhh ne güzel. nasıl geçti doğum
allah razı olsun ayrıntıları yazıcam ... süpriz yaptı miniğim.. allah hrkeze nasip etsin inşallah...şimdi aglıyor minnoşum.
:Saruboceq::1hug:canım hadi gözünaydın .güzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....
gözünüz aydın olsun canım Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallahgüzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....
güzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....
inşallah babasına süpriz yapar...ben de 6 martta doğsun istiyorum.annesiyle beraber kutlasın doğumgününü
güzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....
Hımm aklımızda olsun o zamanHem sıvı olması süt yapar diye biliyorum hemde sezeryan olması durumunda gaz çıkarmaya faydası var diyorlar.Özellikle kayısı kompostosunun... Hemde sütteki gazı alır karnımızdaki gazı alır rahatlatır diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı...
Mağazalarda satıyor demekki birde ben bakayım bari bugün dışarda...
Tatlım zaten bebeğe yedirmeyeceğiz ki hurmayıCanım özellikle bir kaç ay önce umreden gelen bir komşumuzdan hurma almıştım o duruyor sakladım bebişin ağzına iç kısmını vermek gerekiyormuş doğunca ama eşim korktuğu için koymadık çantaya.Bebeğin boğazına falan kaçar diyor.Aslında tatlı olduğu için bebişin hoşuna gidebilir.Ama zem zem i nerde buluruz bilmiyorum eşimde geçen söylemişti zemzem bulalım umreden gelen birinden diye ama nerde bulacağızki şimdi onu.Bende bebişime zemzem içirmeyi çok isterdim ama yok sanırım kimsede...
Maşaallah bekocumgüzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....
Bosnacım nerdesin sen yaa
İzne ayrıldın benim gibi işlere mi koyuldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?