2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben genel olacagim cunku bundan 4 ay once lokal bir islem icin vurduklari igneler beni uyusturamamistizemuszemusgeneli tercih ederim
normal dogumda arkadaslarim epidurali tavsiye edip ve suni sanciyi kesinlikle kabul etme diyorlardi

Yarın doğum yapacak bütün arkadaşlarım,
Kalbim ve dualarım sizinle, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı ve sonrasında da sorunsuz zamanlar geçirmenizi diliyorum.
Allah yardımcınız olsun...

canım hakkında hayırlısı olur inşşlah ben ikinci doğumu epidural normal yaptım çok memnunum oh be dünya varmış dedim Allah nasip ederse bunuda epidural yapmayı düşünüyorum son haftam hayırlısı olur inşşlah

doğumu uzatıyor diyorlar ya ben ondan korkuyorum yani bebeğin kanalda uzun kalmasından...

Ben de normal doğum mu yapayım, sezeryan mı olayım, epidural mi genel mi hiçbirine karar veremiyorum.
Hepsinden korkar mı insan !

yine basim agrimaya basladi mafoldumben 2 gundur iskence gibi.ben uzanayim bari.hepiniz Allaha emanet olun .

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

Ben de normal doğum mu yapayım, sezeryan mı olayım, epidural mi genel mi hiçbirine karar veremiyorum.
Hepsinden korkar mı insan !

aynı durumdayım. kafamın içi keşmekeş oldu. bugün bütün doğum hikayelerini okudum üstüne tuz biber oldu.

Ben dogumdan deılde normal dıye sancıyı cektırıpte sezeryana alırlar cektıgım sancı yanıma kar kalır dıye korkuyorum bıde son 2 hfta ama bnm doktor catı muanesı falan yapmadı ya darsa catım ayyy delı olucam gece artık ruyalarıma gırıyor

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

aynı durumdayım. kafamın içi keşmekeş oldu. bugün bütün doğum hikayelerini okudum üstüne tuz biber oldu.

Ben okumuyorum...Okudukça iyice sapıtıyorum çünkü :)
Doktorum doğum tamamen bireysel bir tecrübedir, kimsenin hikayesi bir diğerine benzemez diyor.
Ama sen gel de bunu bana anlat...

Cerencim senin minik erken gelmezse biraz daha vaktin var yine düşünecek...
Gel gör ki benim zamanım daraldı, hala şapşal şapşal dolaşıyorum bilmiyorumkismile

Sen gununu mu beklıyorsun doktorun su gun demedı mı

yarın doğum yapacak tüm arkadaşlar Allah sağsalim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize kolay doğumlar versin.dualarım sizinle canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…