- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.841
ben de sezeryan olmak zorunda kalırsam genel mi olayım, spinal mı olayım ona karar veremiyorum. şişmanlar spinalde kesiyi hissediyorlarmış diyorlar. karar veremiyorum eyvahedigeldismile bir de normal doğum olursa epidural istesem mi ona karar veremiyorum...
ben de sezeryan olmak zorunda kalırsam genel mi olayım, spinal mı olayım ona karar veremiyorum. şişmanlar spinalde kesiyi hissediyorlarmış diyorlar. karar veremiyorum eyvahedigeldismile bir de normal doğum olursa epidural istesem mi ona karar veremiyorum...
kızlar bı sorum olacak sodanın bebege zararı var mı acaba ben bu ara gunde bazen 2 tane bıle ıcer oldum
canım hakkında hayırlısı olur inşşlah ben ikinci doğumu epidural normal yaptım çok memnunum oh be dünya varmış dedim Allah nasip ederse bunuda epidural yapmayı düşünüyorum son haftam hayırlısı olur inşşlah
canım içindeki minerallerin bebeğe çok faydalı olduğunu biliyorum,benim doktorum günde 1 tane içmemi söylemişti.2 taneyi bilemiyorum ama...
yine basim agrimaya basladi mafoldumben 2 gundur iskence gibi.ben uzanayim bari.hepiniz Allaha emanet olun .
Tesekkurler canım ıcım rahatladı ŞenizŞeniz
rica ederim cnm,Şeniz ben de çıkıyorum,iyi geceler herkese
yine basim agrimaya basladi mafoldumben 2 gundur iskence gibi.ben uzanayim bari.hepiniz Allaha emanet olun .
Ben de normal doğum mu yapayım, sezeryan mı olayım, epidural mi genel mi hiçbirine karar veremiyorum.
Hepsinden korkar mı insan !
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
aynı durumdayım. kafamın içi keşmekeş oldu. bugün bütün doğum hikayelerini okudum üstüne tuz biber oldu.
Ben okumuyorum...Okudukça iyice sapıtıyorum çünkü :)
Doktorum doğum tamamen bireysel bir tecrübedir, kimsenin hikayesi bir diğerine benzemez diyor.
Ama sen gel de bunu bana anlat...
Cerencim senin minik erken gelmezse biraz daha vaktin var yine düşünecek...
Gel gör ki benim zamanım daraldı, hala şapşal şapşal dolaşıyorum bilmiyorumkismile
Sen gununu mu beklıyorsun doktorun su gun demedı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?