2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de yapmadı hiç de bahsetmiyor. bu gidişimde soracağım artık. yapacak mısınız diye. çünkü bazısı doğum anına bırakıyormuş. bence iyi değil çünkü normal doğuma engel bir durum varsa boşu boşuna sancı çekmeyelim.

işte bosnacım o da bir sorun... bakıyorum herkes doğuruyor daha benim 1 ayım var. sıkıldım artık :bbo:

Yazgı cım senn ılk dogum deıl mı sen neden sezeryan dogum yapıcaksın bı sorun mu var yoksa ıstege baglı sezeryan mı

ilk doğumum canım.başından beri de normal istedim hatta bu bende saplantı olmuştu kesinlikle doğum dediğin normal olmalı diye.ama son iki kontrolde bebeğimin başı iri çıktı kendinden iki hafta öndeguclubacismile.kocakafalı oğlum benim.bende bu sebeple riske atmak istemiyorum.zaten normal yapacak olsam suni sancı verecekti doktorum birde o sancıyı çekipte sonra sezeryan olmak var.bu sebeple sezeryana karar verdik.

doğumu uzatıyor diyorlar ya ben ondan korkuyorum yani bebeğin kanalda uzun kalmasından...

bende epidural normal yazdırdım doğum kağıdıma ama düşüncem işte sancıyı çekip çekip iş iki ıkınmaya geldiğinde vuruluyormuşya sancılar 2-3 dk inince vuruluyormuş o ine bide ben netten baktım salak ben ahhh akmaz olaydım normal bi ine sanıyordum eyvahedigeldismile

aynen güzelim benimde korkum o sancıyı dayayıpda sonra hooop hadi sezeryan deseler onca sancı yandı bitti olcak AALLAH ım hepimizn yardımcısı ol rabbimm

ayy bızım ıs daha zor ne zaman olucagı bellı deıl ya sımdı ya yarın bende beklemedeyım ınsallah kolay dogum olur

Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Cerencim birçok doktor çatı muayenesini 38. haftada yapıyor, ben de cuma günü oldum daha...
Sen bir sor bakalım doktoruna.

Ben de artık çok zorlanmaya başladım, bugün ilk defa doğursam artık dedim :)
Ama sen dur, acele etme :)

Anladım canım hayırlısı olsun insallah

iyi akşamlar herkesee
yarın 01.03.2010 mart annelerinin doğumu olacak olanlara şimdiden Rabbim güç kuvvet versin ve meleklerine kavuştursun ...Dualarımız sizlerle olucak :Saruboceq::Saruboceq:

heyyy kızlar bişey sorcam sizden Dr um bebğin hareketlerini iyi hissedersen salı günü gel doğuma dedi bende şimdiye kadar bir an önce olsun diyodum ama şimdi salıya kalsamı diom ççoook kararsızım yavrumda dünden beri felaket hareketli hatta dün kameraya bile cektik hareketlerini NAPIIM SıZCEE sankş annecim bak ben iyiyim daha vaktim var dior

iyi akşamlar herkesee
yarın 01.03.2010 mart annelerinin doğumu olacak olanlara şimdiden Rabbim güç kuvvet versin ve meleklerine kavuştursun ...Dualarımız sizlerle olucak :Saruboceq::Saruboceq:

saol canım aminn inşallah RABBİM hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Saka maka ayın 1 ı oldu Allah yarın dogum yapacak arkadaslara yardımcı olsun sorunsuz bı sekılde meleklerını kollarına almayı nasıp etsın ıns. dualarım onlarla

Bız bugun sınemaya gıttık aksılık en on koltukta cok ses vardı acaba melegım etkılenmısmıdır ya
Bı an kuzum bı saga bı sola dogru kıvaranıyordusenağlama

Herkese Merhaba,
Ben geldim...

hoşgeldin nerelerdesn sen

Bız bugun sınemaya gıttık aksılık en on koltukta cok ses vardı acaba melegım etkılenmısmıdır ya
Bı an kuzum bı saga bı sola dogru kıvaranıyordusenağlama

o yerinde mutlu şuan merak etme yer açıyor kendine sese duyarlı olmalarıda güzel

iyi akşamalrrr... ynur doğurdumu bilen varmı ????????????

dün ve bugün doğuran varmı ???????????
cumartesi ve pazar tatildi canım doğum olmadı:lepi::lepiazartesi bismillah diyoruz Ynur dan haberimiz yok walla daha

selam kızlar..yarın dogum yapacak anneler..ALLAH saglıcakla kurtarsın hepinizi...haberlerinizi beklioruz.biz daha dogurmamış anneleri de ihmal etmeyin lütfen..SALI günü de benim kontrolüm..ve ŞAFAK 10...

Kardeşim işe girdi, eğitime giderken benim laptopu da götürdü...
İşten ayrıldım... Bekliyorum...
Geceleri uykusuzum...
Karnım ve bacaklarım çok çatladı... Hala da kaşınıyorlar...
Bakalım ne zaman gelecek....

Ceren cım walla bızımkısıde sanırım dogumda sanırım yapacak o zaman bı sorun cıkarsa delı olur dogurmam klava:klava:

ben de ondan korkuyorum. benimki sanırım biraz dar yani.

amin canım amin... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

bence de:)) her ne kadar doktor kızıma tosuncuk dese de beklesin zilloş:))

iyi akşamalrrr... ynur doğurdumu bilen varmı ????????????

dün ve bugün doğuran varmı ???????????

yok canım şimdilik nöbetteyiz yarını bekliyoruz :lepi:

Herkese Merhaba,
Ben geldim...

hoşgeldin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…