2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişlerrİ:))zemuszemustopik bomboş doguranlar bir bir kacıyo valla..lmaz:bugün dogum yapan arkadaşlarımız ve tüm anneler ALLAH ONLARIN YANINDA OLSUN..:Saruboceq:bende tık yok bu arada..SON 9 GÜNÜM.delikafadulden.NE Bİ AGRI NE SANCI.:sm_confused:.BEKJLEMEDEYİM YANİ..YARIN KONTROLÜM..alkisalkisalkis

ya kızlar ben size bisey sorcam.kaç gündür siteyi takip ediyorum ve lavman denilen biseyden bahsedildiğini gördüm.ben ilk defa duydumeğer bi sakıncası yoksa biri bana ne olduğunu açıklayabilir mi?

günaydın canım.ya evet ya herhalde en sonunda bi tek ben kalıcam.mafoldumben

inşallah kızlar yaa çok moralim bozuldu şu yaşadıklarıma bakın yaaamafoldumben
toparlanamadım daha oturamıyorum dikişlerden ayakta dikiliyorum şuan ama napalım iş başa düştü bi kere gece zaten uyuyamadık bebişin kakası durmak bilmediakannehir şimdide burdayım ama inicem eşim gelince tek eleman kaldık idare etcez doktorada gitmemiz lazım dı kontrole napıcam ben kızlar yaaaa((

bu arada kızımın resimlerini koydum bebek haberleri beklerken hawamız deişir iyi gelir dedim:))

ya kızlar ben size bisey sorcam.kaç gündür siteyi takip ediyorum ve lavman denilen biseyden bahsedildiğini gördüm.ben ilk defa duydumeğer bi sakıncası yoksa biri bana ne olduğunu açıklayabilir mi?

burun spreyi gibi bi kutu ucunu gıçına püskürtüyosunsırnaşık şey we 15,20dakika bekleyip wcye giriyosun bağırsakların boşalıyor canım..

Maaşallah canım ağrın sızın yok ne güzel.Benim bu hafta son herhalde.Ağrılarım arttı.Kasık bel ağrıları gaz sancıları bağırsak hareketleri ve kızımın hareketleri hızlandı sanki.Gece wc ye 7-8 kez kalkıyorum.Uykuda hepten gitti bu yüzden.Sırtım zaten bayağıdır berbat durumda.Az kaldı sanırım diyorum o yüzden hızlandı bu ağrılar.Hakkımızda hayırlısı olsun.:Saruboceq:

Canım kalçadan bir ilaç sıkıp bağırsakları boşaltıyorlar... Yani cırt cırt oluyoruz wc de ...kaydirigubbakcemile3

canım inş sağ salim bebeğini kucağına alırsın.

CANIM ANNENİ NTELEFONUNU Bİ VERSEN ELEMANDAN ÖNCE ONA Bİ KIZSAM İZNİN OLURSA YAWWW EŞİN ÖYLE DESEDE NOLUYOR BİSMİLLAH HALİ VAKTİ YERİNDEYSE AZICIK DURUVERSE TORUNUN BAŞINDA DA SONRA CENGİZİN Bİ DAHA YÜZÜNE BAKMASA YANİ.... BU ARADA MELEĞİNİN RESMİNİ GÖRDÜM ÇOK ŞEKER
NE DİYİM MEVLAM KOLAYLIK VERSİ NCNM YAAA.... GÜN YAKLAŞTI YOKSA VALLA EN SON BEN GELECEĞİM YANİ BİRİMZİ DÜKAKNDA DURUR BİRİMİZ BEBEKLERE BAKARIZ :d:d:d:))))))

tünaydın kızlar, bugünün bebekleri gelmiş
snow,canan gözleriniz aydın allah analı babalı büyütsün,
hasret,masa başına geçmişsin bile cnm takma kafana eleman bulunur,
sonra allah korusun sütün kesilir,olan bebişime olur herşeyi zaman bırak cnm,

Canım yaaa Rabbim yardımcın olsun... İnş. geçer bu sıkıntılı günler .....

sennde az kalmış hiç belli olmaz benden sonra doguracak olanların cogunun su anda bebişleri kollarında..bi de basından beri erken dogum riskli deniyodu..gec bile kalıcak gibi kuzucum..

Canım böyle diyenler o hafta gidiyorlar doğuma dikkatimi çekti... Sende hazırlıklı ol bende olayım....

ewet canım wc durumum arttı biraz ve sırt agrılarım var okadar..adet sancısı tarzında hiç olmadı daha..benim günüm gececek ya suni sancı ya da sezeryan olucak gibi geliyo bana..sennde az kalmış peşpeşe dökülürüz heralde..biz hakiki MART ANNESı olucazzzz..

Herkes gerilmiş iyice hasretcim Allah sabır versin valla sanada zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…