- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.921
ay senin bebekti dimi şuan 3500 gr olan hatta doktor şu saatten sonra mümkünse bebek almasın kilo falan demişti dimi ay maşallah bebeğine ay bebeklerde kilo alsalar bir dert almasalar bir dert şu doktorlarada yaranılmıyo bi türlü.gelsinler artık ya,nasıl hevesleniyorum doğum yapan arkadaşlara :)
ufacık canlarıyla neler yapıyorlar bebişler o daracık yerde oyy kıyamam ben onlara..
normali, nasıl bilmiorum ki:) ama zordu yani kocan wazgeçmmesin o sana destek olacak elini tutacak çok işe yarıyo emin olguclubacismile yok duaları bilmiorum ben ayetel kürsiyi okudum bi kaç kere zaten sancılar sıklaşınca bildiğin dualarıda unutyosunbilmiyorumkismile sancı anında yanında olsun çatala doğuma geçtiğinde perde arkasında bekler foto makinasıyla benimki öle yaptı o anda bulunmak istemed,i bayılırım dedi girmedi.. ewet cnm bnde 8. doktor sibel hanım gezdiğim 6 aylıkkken başladım ona we çok güwendimö benide ailemide hiç yanıltmadı herkes çok memnun kaldı.. ben doğumdayken anneme çok destek olmuş mesela bu bile ayrı bi içtenlik...cnm çok ağrı oluyo sürekli ağrı geliyo suni sancı çok zor diyorlar doğru mu?
tamam cnm bağırmam sadece nefes al ver unutmam ağrıdan sancıdan inşallah
birde kolay doğum için dualar varmış sen biliyormusun ?
inşallah vazgeçmezse benimde eşim giricek ama dayanabileceğini sanmıyorum.
artık çok merak var ve yaklaştıkça korku
allah herkese sağlıkla kucağına almak nasib etsin .
bende sibel hnma çok güveniyorum kaç tane drdan sonra bebek 5 aylıktı nerdeyse bulduk bir daha da değiştirmem kesinlikle .
dikiş atılırken lokal anestezi yapılıyor dedi bana doğru mu ?
hasret benim dış 6 iç 8 dikişim var bende hast gittiğimde açılmam 1 cmdi pazar 10 nişan geldi akşam 20de dra gttim açılma 1cmmiş sabaha kadar hast yattım uyudum sancılar düzene girmedi sabah 8 buöuk gibi çağırdılar gittim dayadılar 8 -30da suniyi 10 gibi suyunu patlattılar ben epidral isterim dedim drum sen sağlıkçısın dayanırsın dedi ben yaparlar diye düşündüm saat 14 gibi sancılar dayanılmaz oldu bağırdım belden ağrı kesici isterim diye tamam anestezi uzm ameliyatta gelecek dediler sonra 3 gibi muayenede açılmamın 8cm olduğunu drum sancı gelince kendi kendime ıkınmamı söyledi bende yapabildiğimce başka bir drla 1 saat ıkındım baktılar açılma tamam doğum salonuna orada gitti sancılar 2 ıkınma sonra üstümden bastırarak doğurtturdular sonra bir iğne dikilmeyi filan hatırlamıyorum 5 gibi odama geldim ayıldım bebeğimi gördüm
ben onu emzirdim zannettim emmemiş baya su kaybetmiş çok korkuttu bizi bugün emmeye başladı mamada veriyorum süt var ama bebek alamadı
banda epidral yapılmadı doğum yavaşlamasın diye
ben öyle dedim ertesi gün doğum yaptım
herkese günaydın diycem ama kimsecikler yok galiba.
sabahın ilk müjdesi benden SNOWWHİTE YANİ HANİFENİN DOĞUMU GERÇEKLEŞMİŞ.3900gr 50 cm kızı dünyaya gelmiş biraz ağrısı varmış dualarınızı bekliyorum diyor.Bende onlarda tatlı ağrılar olsun artık dedim.
sabahın ilk müjdesi benden SNOWWHİTE YANİ HANİFENİN DOĞUMU GERÇEKLEŞMİŞ.3900gr 50 cm kızı dünyaya gelmiş biraz ağrısı varmış dualarınızı bekliyorum diyor.Bende onlarda tatlı ağrılar olsun artık dedim.
günaydınopuyorumnanaktan iki gündür giremiyorum hala çok hastayım gece uykusu yoktu artık hiç yok sabah da tıkandım uyuyamadım şimdi birşeyler atıştırıp yatıcam gözlerimi açamıyorum
inşallah herkes iyidir bugün doğumlar var Allah bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun sağlıklı bi şekilde yavrularına kavuşsun hepsi
geçmişi okuyamadım kaçırdıklarım için özür dilerim hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın :gitme:
oy maşallah günün ilk bebeği geldi :lepi:
Canım geçmiş olsun limon ve bal deniyor musun ?
sağol canım
evet hayatım içiyorum ilaç içmek istemiyorum içtiğim limonun yediğim portakalın hesabı yok valla ama bu sefer biraz ağır geçiyo nedense
geçmiş olsun seyhan ya rabbim acil şifalar versin hepatitede mesak çektim daha cvp gelmedi
anladım canım bağışıklığımız iyice zayıfladı tabii o yüzden çok dikkat etmek gerek
yat uyu sen hep yat kalkma hiç
Allah şifa versin...
bugnde burası amma sessiz biraz işlerime bakayım bende hepatitten haber gelince yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?