2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gelsinler artık ya,nasıl hevesleniyorum doğum yapan arkadaşlara :)
ufacık canlarıyla neler yapıyorlar bebişler o daracık yerde oyy kıyamam ben onlara..
ay senin bebekti dimi şuan 3500 gr olan hatta doktor şu saatten sonra mümkünse bebek almasın kilo falan demişti dimi ay maşallah bebeğine ay bebeklerde kilo alsalar bir dert almasalar bir dert şu doktorlarada yaranılmıyo bi türlü.

kızlar ben uyumayı denıycem artık sızede ıyı uykular fazla kalmayın pc baŞında vaktınız varkan uyumaya ÇalıŞın bebek doĞunca arıycaz bugÜnlerı ınanın.ıyı geceler.

merhaba arkadaşlar bende inşallah mart annesi olcamsositososito 39.haftadayım 6 martta doğumum var sezeryaneyvahedigeldismile olacak inşallah dualarınızı bekliyorum RABBıM herkesin yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq:

:1shok: mirmirmirmir

gecenin uykusuzluğundan merhaba...
yarın bebeklerini kucağına alacak arkadaşlarımıza dualar ve aminlerle...

günaydın herkese...uyku falan kalmadı valla sabahın 6 sından beri ayaktayım.heyecan ve stres....
doğum yapacak arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz

normali, nasıl bilmiorum ki:) ama zordu yani kocan wazgeçmmesin o sana destek olacak elini tutacak çok işe yarıyo emin olguclubacismile yok duaları bilmiorum ben ayetel kürsiyi okudum bi kaç kere zaten sancılar sıklaşınca bildiğin dualarıda unutyosunbilmiyorumkismile sancı anında yanında olsun çatala doğuma geçtiğinde perde arkasında bekler foto makinasıyla benimki öle yaptı o anda bulunmak istemed,i bayılırım dedi girmedi.. ewet cnm bnde 8. doktor sibel hanım gezdiğim 6 aylıkkken başladım ona we çok güwendimö benide ailemide hiç yanıltmadı herkes çok memnun kaldı.. ben doğumdayken anneme çok destek olmuş mesela bu bile ayrı bi içtenlik...
ewet canım kesi yaparkende dikiç atarkende uyuşturuyor bölgeyi hiçç bişey anlamıyosun hatta dikiş yaparken bn sibel hanımla gülüp şakalaşıyodum ebeler sancılar esnasında şarkılar söleyip sakız çiğnediğimi anlatyolardıu sibel haımakaydirigubbakcemile5

mutlu aynı şeyleri yaşamışız hmen hemen ama diklme esnasında beni lokal uyuşturdular yani uyanıktım ama hissetmedim tabi bişey:) benimde doğumum 2 ıkınma SÜRDÜaklinialirimsmile

herkese günaydın diycem ama kimsecikler yok galiba.
sabahın ilk müjdesi benden SNOWWHıTE YANı HANıFENıN DOĞUMU GERÇEKLEŞMıŞ.3900gr 50 cm kızı dünyaya gelmiş biraz ağrısı varmış dualarınızı bekliyorum diyor.Bende onlarda tatlı ağrılar olsun artık dedim.

günaydınopuyorumnanaktan iki gündür giremiyorum hala çok hastayım gece uykusu yoktu artık hiç yok sabah da tıkandım uyuyamadım şimdi birşeyler atıştırıp yatıcam gözlerimi açamıyorum
inşallah herkes iyidir bugün doğumlar var Allah bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun sağlıklı bi şekilde yavrularına kavuşsun hepsi
geçmişi okuyamadım kaçırdıklarım için özür dilerim hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın :gitme:

sanada günaydın canım
Allah analı babalı büyütsün gözü aydın olsun maşallah kuzusuna sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah

oy maşallah günün ilk bebeği geldi :lepi:

Canım geçmiş olsun limon ve bal deniyor musun ?

sağol canım
evet hayatım içiyorum ilaç içmek istemiyorum içtiğim limonun yediğim portakalın hesabı yok valla ama bu sefer biraz ağır geçiyo nedense

anladım canım bağışıklığımız iyice zayıfladı tabii o yüzden çok dikkat etmek gerek
yat uyu sen hep yat kalkma hiç
Allah şifa versin...

geçmiş olsun seyhan ya rabbim acil şifalar versin hepatitede mesak çektim daha cvp gelmedi

anladım canım bağışıklığımız iyice zayıfladı tabii o yüzden çok dikkat etmek gerek
yat uyu sen hep yat kalkma hiç
Allah şifa versin...

çok sağolun kızlar Allah razı olsun duramıyorum zaten ayakda biraz bişeyler yedim yatıcam şimdi çok öpüyorum sizi sizde dikkat edin kendinize canlarımopuyorumnanaktan

ooo ne güzel Allah analı babalşı büyütsün inşallah kendiside tez zamnada ayağı kalkar. ve iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…