2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı inş. canım yaaa zaman daralıyor iyice hepimiz için.Ben her an tetikteyim inan.Bugün sabah kalktım yine aklımda kalmasın diye hafiften temizlik yaptım.Ne olur ne olmaz bu hafta aniden gideriz diye ortalığı temiz bırakayım bari dedim.İyice paranoyaklaşıyor insan doğumu yaklaştıkça.Ha bugün ha yarın diye sürekli tedbir durumundayız...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. sancısız,sıkıntısız,kolay,rahat ve sağlıklı bir doğum yaparız.Rabbim gönlümüze göre versin inş. :Saruboceq:

off canım ya sağol.. boşwer eşimde hawalara girdi kendi ailesini haklı görüyor ablası teyzemin üstüne falan yürümüş hastanede ona bakmıyor ama onun ablası ne sıkıntılar çekmişmiş... ama şimdi kapıma gelmelerini bekliorum kowma sırası bana geçti hodri meydan bakalım o kimin üzerine yürüyyor..
şerefsiz kaynanamda asansörün önünde telefonla konuşurken teldeki sormuş heralde noldu doğum oldumu die buda yok daha doğmadı eee cengizi benden ayırdıya!! demiş.! dilerim bin beter acılar çeksin, allah ona bin beterini yaşatsın halime sewindiyse...şerefsize bakın ya yani ben cengizi ondan ayırmışım ondan zor doğuruyomuşum

tşk hasretcim.onu hastaneden mi veriyorlar yoksa biz kendimiz mi alıyoruz?

hastanede canım.

cnm tünaydın bebeğinle tek olduğunu yazmışsın çok üzüldüm 40 ı çıkmadan annede bebekte yalnız bırakılmaz derler allah ve melekleri yanınızda olsun sizi korusun cnm
cnm bir şey sorucam çatala en son mu aldılar ?
biiyorsun nefret ediyorum çatala çıkmaktan

merhaba hanımlar benimde günüm yaklaştı perşembe sezeryan olacağım çok heyecanlıyım.korkuyorumda gerçi belli olmaz doktor heran hazırda bekle dedi ağrılarım artmaya başladı bebeğim dönmemiş daha o yüzden sezeryanla alacak ya o zamana kadar dönerse normal doğum yaparsam.kendimi sezeryana zor alıştırdım.herkes çok korkuttu beni normal doğum yapamazsın sen diye o sancıya dayanamazsın diye hakkımda hayırlısı

Sabır de canım yaa... Aslında iyide sabrediyorsun bu zor zamanlarda her şey üst üste gelmiş.Aman dikkat et kendinede bebişinede.Herkese kulaklarını tıka gerekirse kov gitsin başından herkesi.Önemli olan senin ve bebişin sağlığı.... Rabbim yardımcın olsun inş.

ya hasretçim sinir oldum walla hem bebeğin yalnız hemde sen daha lohusasın ne işin var dükkanlarda nasıl insanlık bu yaa...neyse canım sende çok sıkma canını sütün kaçar benim salak kocam yüzünden sütüm kaçtı bebeğim şimdi mama yiyor :gitme:

Biz sahte Mart annesi miyiz şimdi? :)) Ne yapalım bebişler erken gelmek istedi şekerim..

Şu milletimizin pek bilmiş yorumları olmasa sanki doğum yapamayacağız.Yolda yürürken özellikle kadınların dikkatlice bakıp arkamdan yorum yapmaları eşimi yormuş olacakki en son patladı.Bir gün birine kızacağım tutamıyorlar kendilerini falan diye söylendi.Hayatta en iyi bildikleri şeyin doğum yapmak çocuk yetiştirmek olduğunu düşündükleri için bayılıyorlar yolda orda burda çekiştirip laf sokmaya.Herşeyi en iyi onlar biliyor sanki.klava:

cananın gözü aydın Allahım tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasıp etsin...
hasretcim üzülme Alalh büyük inşallah bir eleman bulunur da sende bebeğinle zaman geçirr ve dinlenirsin biraz kardeşin falan yok mu?

kim laf sokktuuu sanaakötükedihüso

cnm neden seni herkes arada bırakıyo sen daha yeni doğum yaptın lohusasın sütün gider üzülmemen lazım anladığım kadarıyla kimse seni ve bebişi düşünmüyo herkes kendi egosu için kavga ediyo kimse alttan almıyo olmazki

megg yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug:

Oy oy bizde seni yeriz teyzesi...

Kızlar eğer bende doğum yaparsam melisdeniz arkadaşım doğumla ilgili bilgileri burdan size ulaştıracak inş.
O da nasipse anniş olmak istiyor.Hepimiz anne olmak isteyenlere duamızı esirgemeyelim... Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inş.

Hasretcim çok geçmiş olsun, Rabbim sana sabır versin, aklın bebişte kalıyordur şimdi senin, işin zor valla, annen de çok alınganmış, ne olursa olsun seni yalnız bırakmamalıydı ama büyükler bazen böyle gereksiz alınganlık yapabiliyor işte, hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, üzme fazla kendini, sütün kesilir sonra.

Neslihancım, korkma, çevrenin dediklerine de kulaklarını tıka, herşey bir anda olup bitiyor anlamıyorsun bile, bak ben sezeryan oldum, aynı gün ayaktaydım ve hiç yatmadım, kızım bugun 11 günlük oldu, günler geçip gidiyor ve sen doğum anını unutuyorsun bile, sadece bebeğine odaklan arkadaşım.

kim laf sokktuuu sanaakötükedihüso

Aman işte en önce ailelerimiz yengeler ablalar başlıyor yorum yapmaya...
Bir sürü soru soruyorlar cevabını alıncada şöyle olur böyle olur diye yorum yapıyorlar... Annem bile bir ara kızımın kilosuna taktı ikide bir muayeneye gittiğimde ablamda annemde bebeğin kilosunu soruyorlardı sinir oldum... Allahtan başka kimse bilmiyor başımıza ne geleceğini.Hakkımızda hayırlısı olsun canım....

canım inş en kısa zamanda Allah onunda gönlüne göre verir de o da bu güzel duyguyu yaşar.

Tüm korkular telaş herşey bitti değilmi?Şimdi bebişinle daha huzurlusun ne güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…