- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.981
ewet canım wc durumum arttı biraz ve sırt agrılarım var okadar..adet sancısı tarzında hiç olmadı daha..benim günüm gececek ya suni sancı ya da sezeryan olucak gibi geliyo bana..sennde az kalmış peşpeşe dökülürüz heralde..biz hakiki MART ANNESİ olucazzzz..
off canım ya sağol.. boşwer eşimde hawalara girdi kendi ailesini haklı görüyor ablası teyzemin üstüne falan yürümüş hastanede ona bakmıyor ama onun ablası ne sıkıntılar çekmişmiş... ama şimdi kapıma gelmelerini bekliorum kowma sırası bana geçti hodri meydan bakalım o kimin üzerine yürüyyor..CANIM ANNENİ NTELEFONUNU Bİ VERSEN ELEMANDAN ÖNCE ONA Bİ KIZSAM İZNİN OLURSA YAWWW EŞİN ÖYLE DESEDE NOLUYOR BİSMİLLAH HALİ VAKTİ YERİNDEYSE AZICIK DURUVERSE TORUNUN BAŞINDA DA SONRA CENGİZİN Bİ DAHA YÜZÜNE BAKMASA YANİ.... BU ARADA MELEĞİNİN RESMİNİ GÖRDÜM ÇOK ŞEKER
NE DİYİM MEVLAM KOLAYLIK VERSİ NCNM YAAA.... GÜN YAKLAŞTI YOKSA VALLA EN SON BEN GELECEĞİM YANİ BİRİMZİ DÜKAKNDA DURUR BİRİMİZ BEBEKLERE BAKARIZ :d:d:d:))))))
tşk hasretcim.onu hastaneden mi veriyorlar yoksa biz kendimiz mi alıyoruz?
off canım ya sağol.. boşwer eşimde hawalara girdi kendi ailesini haklı görüyor ablası teyzemin üstüne falan yürümüş hastanede ona bakmıyor ama onun ablası ne sıkıntılar çekmişmiş... ama şimdi kapıma gelmelerini bekliorum kowma sırası bana geçti hodri meydan bakalım o kimin üzerine yürüyyor..
şerefsiz kaynanamda asansörün önünde telefonla konuşurken teldeki sormuş heralde noldu doğum oldumu die buda yok daha doğmadı eee cengizi benden ayırdıya!! demiş.! dilerim bin beter acılar çeksin, allah ona bin beterini yaşatsın halime sewindiyse...şerefsize bakın ya yani ben cengizi ondan ayırmışım ondan zor doğuruyomuşum
hastanede canım.
günaydın diyeyyim kızlar edebiyatçı we kim doğum yapmış şimdi?
kızlar ben şuan dükkandayım bebeğim uyuyor we yalnız(((((((( telsiz elimde ağlayınca koşacağım yanına.. elemanlardan biri gelmedi we sanırım gelmeyecek (( açmıyor tlefonlşarı allhından bulsun bizi böle bi zamnda bıraktıya hakkımı helal etmiorum ona! eşim belediyeden çıktı artık dükkanda olacak hepkafamçokkarıştı iyimi kötümü bilmiorum en azından onuzmdaki yük hafifler.. arkadaşım gelip bakacaktı telefonlara falan o da gelmedi konuşmadımda neden die ( kaldık g.t gibi kısacası eşim serwisler yoğun olduu o da motorla serwise çıkıyor.. geçen gece annemlede tartışmış hafiften bizimkiler hastanede birbirine girmişti o sebeple eşim anneme gerekirse kimseyi bırakmam kapıma huzurum bozulacaksa demiş annmde ha beni kowmuş ha o kelimeyi söylemiş dedi we gitti dün akşam...
ewet canım wc durumum arttı biraz ve sırt agrılarım var okadar..adet sancısı tarzında hiç olmadı daha..benim günüm gececek ya suni sancı ya da sezeryan olucak gibi geliyo bana..sennde az kalmış peşpeşe dökülürüz heralde..biz hakiki MART ANNESİ olucazzzz..
merhaba hanımlar benimde günüm yaklaştı perşembe sezeryan olacağım çok heyecanlıyım.korkuyorumda gerçi belli olmaz doktor heran hazırda bekle dedi ağrılarım artmaya başladı bebeğim dönmemiş daha o yüzden sezeryanla alacak ya o zamana kadar dönerse normal doğum yaparsam.kendimi sezeryana zor alıştırdım.herkes çok korkuttu beni normal doğum yapamazsın sen diye o sancıya dayanamazsın diye hakkımda hayırlısı
Biz sahte Mart annesi miyiz şimdi? :)) Ne yapalım bebişler erken gelmek istedi şekerim..
Şu milletimizin pek bilmiş yorumları olmasa sanki doğum yapamayacağız.Yolda yürürken özellikle kadınların dikkatlice bakıp arkamdan yorum yapmaları eşimi yormuş olacakki en son patladı.Bir gün birine kızacağım tutamıyorlar kendilerini falan diye söylendi.Hayatta en iyi bildikleri şeyin doğum yapmak çocuk yetiştirmek olduğunu düşündükleri için bayılıyorlar yolda orda burda çekiştirip laf sokmaya.Herşeyi en iyi onlar biliyor sanki.klava:
inşallah kızlar yaa çok moralim bozuldu şu yaşadıklarıma bakın yaaamafoldumben
toparlanamadım daha oturamıyorum dikişlerden ayakta dikiliyorum şuan ama napalım iş başa düştü bi kere gece zaten uyuyamadık bebişin kakası durmak bilmediakannehir şimdide burdayım ama inicem eşim gelince tek eleman kaldık idare etcez doktorada gitmemiz lazım dı kontrole napıcam ben kızlar yaaaa((
bu arada kızımın resimlerini koydum bebek haberleri beklerken hawamız deişir iyi gelir dedim:))
megg yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug:
off canım ya sağol.. boşwer eşimde hawalara girdi kendi ailesini haklı görüyor ablası teyzemin üstüne falan yürümüş hastanede ona bakmıyor ama onun ablası ne sıkıntılar çekmişmiş... ama şimdi kapıma gelmelerini bekliorum kowma sırası bana geçti hodri meydan bakalım o kimin üzerine yürüyyor..
şerefsiz kaynanamda asansörün önünde telefonla konuşurken teldeki sormuş heralde noldu doğum oldumu die buda yok daha doğmadı eee cengizi benden ayırdıya!! demiş.! dilerim bin beter acılar çeksin, allah ona bin beterini yaşatsın halime sewindiyse...şerefsize bakın ya yani ben cengizi ondan ayırmışım ondan zor doğuruyomuşum
canım ya üzülme sen.böyle düşüncesiz insanlara öyle kızıyorum ki hiç zaman ve mekan tanımıyorlar.insan bi düşünür ya bu kadın bu haldeyken bunları söylemenin yeri mi diye?
yok ama içlerinde bitmek tükenmek bilmez bi hırs var.sen o durumdayken öyle söylemesi ne kadar ayıp.kendinden utanması lazım.
kim laf sokktuuu sanaakötükedihüso
Oy oy bizde seni yeriz teyzesi...
Kızlar eğer bende doğum yaparsam melisdeniz arkadaşım doğumla ilgili bilgileri burdan size ulaştıracak inş.
O da nasipse anniş olmak istiyor.Hepimiz anne olmak isteyenlere duamızı esirgemeyelim... Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inş.
Hasretcim çok geçmiş olsun, Rabbim sana sabır versin, aklın bebişte kalıyordur şimdi senin, işin zor valla, annen de çok alınganmış, ne olursa olsun seni yalnız bırakmamalıydı ama büyükler bazen böyle gereksiz alınganlık yapabiliyor işte, hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, üzme fazla kendini, sütün kesilir sonra.
Neslihancım, korkma, çevrenin dediklerine de kulaklarını tıka, herşey bir anda olup bitiyor anlamıyorsun bile, bak ben sezeryan oldum, aynı gün ayaktaydım ve hiç yatmadım, kızım bugun 11 günlük oldu, günler geçip gidiyor ve sen doğum anını unutuyorsun bile, sadece bebeğine odaklan arkadaşım.
canım inş en kısa zamanda Allah onunda gönlüne göre verir de o da bu güzel duyguyu yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?