- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.001
Aman işte en önce ailelerimiz yengeler ablalar başlıyor yorum yapmaya...
Bir sürü soru soruyorlar cevabını alıncada şöyle olur böyle olur diye yorum yapıyorlar... Annem bile bir ara kızımın kilosuna taktı ikide bir muayeneye gittiğimde ablamda annemde bebeğin kilosunu soruyorlardı sinir oldum... Allahtan başka kimse bilmiyor başımıza ne geleceğini.Hakkımızda hayırlısı olsun canım....
Tüm korkular telaş herşey bitti değilmi?Şimdi bebişinle daha huzurlusun ne güzel....
tekrar merhaba kızlar günün ilk bebek haberibenden geldi e hadi üçüncüsüde benden gelsin.
HEPATİT dün doğum yapmış.SANCISI VE SUYU GELMİŞ BEBK 38+3 3080GR 50CM HEPİNİZE SELAMI VAR DARISI BAŞINIZA DİYOR.BUARADA DOĞUM SPİNAL ANESTEZİ YANİ SEZERYAN.
tekrar merhaba kızlar günün ilk bebek haberibenden geldi e hadi üçüncüsüde benden gelsin.
HEPATİT dün doğum yapmış.SANCISI VE SUYU GELMİŞ BEBK 38+3 3080GR 50CM HEPİNİZE SELAMI VAR DARISI BAŞINIZA DİYOR.BUARADA DOĞUM SPİNAL ANESTEZİ YANİ SEZERYAN.
bak bak baaaaakk..lohusalık alınganlıkları başlamış bileeekaydirigubbakcemile3..keşke benimkide birascık sabırsız bi bebek olsaydı da kollarımda olsaydı şu an..wallahi kıskanıorum sizi böyle de avutuorus kendimisiiiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab..bu arada bebişinin fotosunu eklednmi simoşBiz sahte Mart annesi miyiz şimdi? :)) Ne yapalım bebişler erken gelmek istedi şekerim..
maşallah bi bebekimiz daha geldiiiiiitekrar merhaba kızlar günün ilk bebek haberibenden geldi e hadi üçüncüsüde benden gelsin.
HEPATıT dün doğum yapmış.SANCISI VE SUYU GELMıŞ BEBK 38+3 3080GR 50CM HEPıNıZE SELAMI VAR DARISI BAŞINIZA DıYOR.BUARADA DOĞUM SPıNAL ANESTEZı YANı SEZERYAN.
MEGİ cim daha cooook laf olucak yengeler görümceler ananeler valla benm bazen kendi annemin laflarına bile katlanamıorum yani cok işime karışılmasından nefret ediorum ki kayınvalde yenge hala vız gelir valla..kimseyi takmamaya calış canım..simdi bebek gelicek herkesin agzından başka bişe cıkıcak kimseyi kırmadan halletmeye calış arada bırak bakalım bildiklerigibi yapsunlar hem senn yükün hafifler..Aman işte en önce ailelerimiz yengeler ablalar başlıyor yorum yapmaya...
Bir sürü soru soruyorlar cevabını alıncada şöyle olur böyle olur diye yorum yapıyorlar... Annem bile bir ara kızımın kilosuna taktı ikide bir muayeneye gittiğimde ablamda annemde bebeğin kilosunu soruyorlardı sinir oldum... Allahtan başka kimse bilmiyor başımıza ne geleceğini.Hakkımızda hayırlısı olsun canım....
canım hadi seninde günün belli olmuş..ALLAH senide kurtarsın ne güzel bak bişe kalmamış bebegine kavuşmana...merhaba hanımlar benimde günüm yaklaştı perşembe sezeryan olacağım çok heyecanlıyım.korkuyorumda gerçi belli olmaz doktor heran hazırda bekle dedi ağrılarım artmaya başladı bebeğim dönmemiş daha o yüzden sezeryanla alacak ya o zamana kadar dönerse normal doğum yaparsam.kendimi sezeryana zor alıştırdım.herkes çok korkuttu beni normal doğum yapamazsın sen diye o sancıya dayanamazsın diye hakkımda hayırlısı
canım hadi seninde günün belli olmuş..ALLAH senide kurtarsın ne güzel bak bişe kalmamış bebegine kavuşmana...
kızlar aranızda çatlaklarıyla başı belada olan varmı?
benim kontrolde yarın insallah su catı muynesini yaparda bende kurtulurum artık gerilmeye basladımakannehir..SON 9 SON 9 SON 9 SON 9 SON 9..GEEEEECCCC ARTIKKKK:lepi:
BOŞVER ŞİMDİ OLUP BİTENİ SEN EBBEĞİNİ VE EVİNİZİN HUZURUNU DÜŞÜN CENGİZLEDE BUNALR İÇİN KAVGA FELAN ETME şu en güzel zamanalrınızı huzurla geçir bebeğe süt veriyorsun stres yaparsan sütün azalır söylenenelri duyma dinleme boşver canım yaaa ........off canım ya sağol.. boşwer eşimde hawalara girdi kendi ailesini haklı görüyor ablası teyzemin üstüne falan yürümüş hastanede ona bakmıyor ama onun ablası ne sıkıntılar çekmişmiş... ama şimdi kapıma gelmelerini bekliorum kowma sırası bana geçti hodri meydan bakalım o kimin üzerine yürüyyor..
şerefsiz kaynanamda asansörün önünde telefonla konuşurken teldeki sormuş heralde noldu doğum oldumu die buda yok daha doğmadı eee cengizi benden ayırdıya!! demiş.! dilerim bin beter acılar çeksin, allah ona bin beterini yaşatsın halime sewindiyse...şerefsize bakın ya yani ben cengizi ondan ayırmışım ondan zor doğuruyomuşum
B]
laviniaebru kullanıcısından alıntı
benim kontrolde yarın insallah su catı muynesini yaparda bende kurtulurum artık gerilmeye basladım..SON 9 SON 9 SON 9 SON 9 SON 9..GEEEEECCCC ARTIKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?