2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bnece takma kafana derim ağzı olan afedersin ama konuşuyor benim kaynanamda diyordu kilosu söyle böyle diye maşallah bebeğim 3 buçuk kilo oldu bile kendisi küçücük doğurmuş bende kendi gibi olurum diye laf sokuyordu buda ona kapak olunca sustu kaldı Allah herşeyin hayırlsıını versin boş versen....

Tüm korkular telaş herşey bitti değilmi?Şimdi bebişinle daha huzurlusun ne güzel....

Evet canım yaa, Rabbim sizleri de tez zamanda kurtarsın ve sağlıkla alın bebişleri kucağınıza, annelik çok özel bir duygu, kolay doğumlar diliyorum geride kalan tüm arkadaşlara..

Arkadaslar 20 doguran annemiz oldu mart anneleri dogum hıkayeleri diye tpic acılsa ne gusel olur ben tek tek okumak ıstıyorum herkesın d. hıkayesını

tekrar merhaba kızlar günün ilk bebek haberibenden geldi e hadi üçüncüsüde benden gelsin.
HEPATıT dün doğum yapmış.SANCISI VE SUYU GELMıŞ BEBK 38+3 3080GR 50CM HEPıNıZE SELAMI VAR DARISI BAŞINIZA DıYOR.BUARADA DOĞUM SPıNAL ANESTEZı YANı SEZERYAN.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.inş o da en kısa zmanda sağlığına kavuşur.

Biz sahte Mart annesi miyiz şimdi? :)) Ne yapalım bebişler erken gelmek istedi şekerim..
bak bak baaaaakk..lohusalık alınganlıkları başlamış bileeekaydirigubbakcemile3..keşke benimkide birascık sabırsız bi bebek olsaydı da kollarımda olsaydı şu an..wallahi kıskanıorum sizi böyle de avutuorus kendimisiiiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab..bu arada bebişinin fotosunu eklednmi simoş

maşallah bi bebekimiz daha geldiiiiii demekki sezeryan gününüde bekleyemedi minnoş..

bugün doğuran taze annişler varmış tebrik ediyorum...allah yavrularınızı mutlu yuvalarda büyütmeyi nasip etsin

MEGİ cim daha cooook laf olucak yengeler görümceler ananeler valla benm bazen kendi annemin laflarına bile katlanamıorum yani cok işime karışılmasından nefret ediorum ki kayınvalde yenge hala vız gelir valla..kimseyi takmamaya calış canım..simdi bebek gelicek herkesin agzından başka bişe cıkıcak kimseyi kırmadan halletmeye calış arada bırak bakalım bildiklerigibi yapsunlar hem senn yükün hafifler..

canım hadi seninde günün belli olmuş..ALLAH senide kurtarsın ne güzel bak bişe kalmamış bebegine kavuşmana...

kızlar aranızda çatlaklarıyla başı belada olan varmı?

canım benim suana kadar çatlağım olmadı.tabi bundan sonra olursa bilemem.ama ben çok kilo almadım 9 kilo aldım belki de ondandır.bide öyle çok düzenli çatlak kremi falanda sürmüyorum bigün sürersem 3 gün unutuyorum.ama bu çatlak olayı birazda genetikmiş öyle diyorlar.

benim kontrolde yarın insallah su catı muynesini yaparda bende kurtulurum artık gerilmeye basladımakannehir..SON 9 SON 9 SON 9 SON 9 SON 9..GEEEEECCCC ARTIKKKK:lepi:

benim kontrolde yarın insallah su catı muynesini yaparda bende kurtulurum artık gerilmeye basladımakannehir..SON 9 SON 9 SON 9 SON 9 SON 9..GEEEEECCCC ARTIKKKK:lepi:

hayırlısı olsun canım.benimde persembe kontrolüm var 36+5 olcam o zaman. bilmiyorum ama çatı muayenesini yapar herhalde bu kontrolde.inan bende biraz geriliyorum bu konuda.ama korkunun ecele faydası yok derler ya mecburen yaptırcam.ama o esnada çok gerilirim gibi geliyor bakalım nolcak

BOŞVER ŞİMDİ OLUP BİTENİ SEN EBBEĞİNİ VE EVİNİZİN HUZURUNU DÜŞÜN CENGİZLEDE BUNALR İÇİN KAVGA FELAN ETME şu en güzel zamanalrınızı huzurla geçir bebeğe süt veriyorsun stres yaparsan sütün azalır söylenenelri duyma dinleme boşver canım yaaa ........

laviniaebru kullanıcısından alıntı
benim kontrolde yarın insallah su catı muynesini yaparda bende kurtulurum artık gerilmeye basladım..SON 9 SON 9 SON 9 SON 9 SON 9..GEEEEECCCC ARTIKKKK

perşembede benim var muayene offfff çok stresli hakakten yawww.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…