- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.941
doğru doğum yapanlar gelen giden bebek giremiyor valla marta girmeden 17 bebeğimiz oldu bile.ee artık gitgide sessizleşeceğiz...
doğru doğum yapanlar gelen giden bebek giremiyor valla marta girmeden 17 bebeğimiz oldu bile.
ve işte ikinci bıdığımızda geldiiiiiiiiiihihoyyyt
EDEBİYATÇI arkadaşımız doğum yapmış yiğit bebek yanındaymış.çok ağrısı varmış birara detayları haber verecek bende size iletirim.
ay ikinci kuzumuzda dünyaya geldi demek rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşallah annesinede acil şifalar versin.ve işte ikinci bıdığımızda geldiiiiiiiiiihihoyyyt
EDEBİYATÇI arkadaşımız doğum yapmış yiğit bebek yanındaymış.çok ağrısı varmış birara detayları haber verecek bende size iletirim.
ve işte ikinci bıdığımızda geldiiiiiiiiiihihoyyyt
Oy oy maaşallah... Rabbim acılarını tez zamanda geçirsin edebiyatçının.Bebişinide analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin...
Kızlar bu hafta patlama yaşayacağız sanırım bende doğuma gidenlerden olacağım gibi.Ağrılarım arttı akıntının rengi değişti daha koyu sarı gelmeye başladı içinizde bu belirtileri yaşayan varmı?
:lepi: haydi bir maşallah daha...
Allah yardımcıları olsun doğum yapan arkadaşların
ben dün gece rüyamda doktorumla sezeryana karar verdiğimizi gördüm aklinialirimsmile
ama hiç istemiyorum inşallah öyle bir zorunlulukta kalmam guclubacismile
günaydın diyeyyim kızlar edebiyatçı we kim doğum yapmış şimdi?
kızlar ben şuan dükkandayım bebeğim uyuyor we yalnız(((((((( telsiz elimde ağlayınca koşacağım yanına.. elemanlardan biri gelmedi we sanırım gelmeyecek (( açmıyor tlefonlşarı allhından bulsun bizi böle bi zamnda bıraktıya hakkımı helal etmiorum ona! eşim belediyeden çıktı artık dükkanda olacak hepkafamçokkarıştı iyimi kötümü bilmiorum en azından onuzmdaki yük hafifler.. arkadaşım gelip bakacaktı telefonlara falan o da gelmedi konuşmadımda neden die ( kaldık g.t gibi kısacası eşim serwisler yoğun olduu o da motorla serwise çıkıyor.. geçen gece annemlede tartışmış hafiften bizimkiler hastanede birbirine girmişti o sebeple eşim anneme gerekirse kimseyi bırakmam kapıma huzurum bozulacaksa demiş annmde ha beni kowmuş ha o kelimeyi söylemiş dedi we gitti dün akşam...
Benım olan 3 5 agrım vardı onlar bıttı sadece wc agrısı bıde gaz sancısı cekıyorum dahada bısı yok sanırım ben en son doguracam :sm_confused:
günaydın diyeyyim kızlar edebiyatçı we kim doğum yapmış şimdi?
kızlar ben şuan dükkandayım bebeğim uyuyor we yalnız(((((((( telsiz elimde ağlayınca koşacağım yanına.. elemanlardan biri gelmedi we sanırım gelmeyecek (( açmıyor tlefonlşarı allhından bulsun bizi böle bi zamnda bıraktıya hakkımı helal etmiorum ona! eşim belediyeden çıktı artık dükkanda olacak hepkafamçokkarıştı iyimi kötümü bilmiorum en azından onuzmdaki yük hafifler.. arkadaşım gelip bakacaktı telefonlara falan o da gelmedi konuşmadımda neden die ( kaldık g.t gibi kısacası eşim serwisler yoğun olduu o da motorla serwise çıkıyor.. geçen gece annemlede tartışmış hafiften bizimkiler hastanede birbirine girmişti o sebeple eşim anneme gerekirse kimseyi bırakmam kapıma huzurum bozulacaksa demiş annmde ha beni kowmuş ha o kelimeyi söylemiş dedi we gitti dün akşam...
ne çabuk toparlandın da başladın işe hasretcim bravo valla...elemanın yaptığıda hiç olacak şey mi tam da sırası yani gıcık bir durum.Allah kolaylık versin canımgünaydın diyeyyim kızlar edebiyatçı we kim doğum yapmış şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?