2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeseopuyorumnanaktan.

günün ilk bebeği gelmiş gözümüz aydınhihoyyyt.SNOW u tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı ömürler versin.

ve işte ikinci bıdığımızda geldiiiiiiiiiihihoyyyt

EDEBıYATÇI arkadaşımız doğum yapmış yiğit bebek yanındaymış.çok ağrısı varmış birara detayları haber verecek bende size iletirim.

:lepi: haydi bir maşallah daha...

Allah yardımcıları olsun doğum yapan arkadaşların

ben dün gece rüyamda doktorumla sezeryana karar verdiğimizi gördüm aklinialirimsmile
ama hiç istemiyorum inşallah öyle bir zorunlulukta kalmam
guclubacismile

oleeey 2 bebeğimiz gelmiş bile:teytey:
annelerinin de bir an evvel ağrıları diner inşallah

ay ikinci kuzumuzda dünyaya geldi demek rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşallah annesinede acil şifalar versin.

Herkese selam

Doğum yapan arkadasların gözleri aydın masallah meleklerıne
Doğumda olan doğuma gırecek olan arkadaslara Allah yardımcı olsun ins.

Oy oy maaşallah... Rabbim acılarını tez zamanda geçirsin edebiyatçının.Bebişinide analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin...
Kızlar bu hafta patlama yaşayacağız sanırım bende doğuma gidenlerden olacağım gibi.Ağrılarım arttı akıntının rengi değişti daha koyu sarı gelmeye başladı içinizde bu belirtileri yaşayan varmı?

Benım olan 3 5 agrım vardı onlar bıttı sadece wc agrısı bıde gaz sancısı cekıyorum dahada bısı yok sanırım ben en son doguracam :sm_confused:

Ben ewımı toplım ara ara sıze bakarım dogum haberlerını sabırsızlıkla beklıyorum

İnsallah sorunsuz dogumlar olur :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın diyeyyim kızlar edebiyatçı we kim doğum yapmış şimdi?
kızlar ben şuan dükkandayım bebeğim uyuyor we yalnız(((((((( telsiz elimde ağlayınca koşacağım yanına.. elemanlardan biri gelmedi we sanırım gelmeyecek(( açmıyor tlefonlşarı allhından bulsun bizi böle bi zamnda bıraktıya hakkımı helal etmiorum ona! eşim belediyeden çıktı artık dükkanda olacak hepkafamçokkarıştı iyimi kötümü bilmiorum en azından onuzmdaki yük hafifler.. arkadaşım gelip bakacaktı telefonlara falan o da gelmedi konuşmadımda neden die( kaldık g.t gibi kısacası eşim serwisler yoğun olduu o da motorla serwise çıkıyor.. geçen gece annemlede tartışmış hafiften bizimkiler hastanede birbirine girmişti o sebeple eşim anneme gerekirse kimseyi bırakmam kapıma huzurum bozulacaksa demiş annmde ha beni kowmuş ha o kelimeyi söylemiş dedi we gitti dün akşam...

Bende şu sıralar sık sık kendimi doğuma giderken yada doğum yapmış olarak görüyorum.Kabus gibi hepside.Ya yetişemiyorum yolda kan revan içinde kalıyorum ya sancım ağrım çok oluyor zor doğum oluyor.Ya çocuğum emmiyor falan hep kabus hep kabus....

Ayyy canım yaaa en ihtiyacın olduğu zamanlarda Rabbim sınıyor sabret canım... İnş. her şey dahada güzel olacak.Minişin size hayırlı gelmiş olurda her şey yoluna girer kısa zamanda ve koynunda uyursun minişinle....

Benım olan 3 5 agrım vardı onlar bıttı sadece wc agrısı bıde gaz sancısı cekıyorum dahada bısı yok sanırım ben en son doguracam :sm_confused:

Evet bende gaz ve bağırsak sorunu yaşıyorum.Bu yüzden bir kaç gündür kuru kayısı yemeye başladım.Bugünde kompostosunu yapacağım nasipse.
Bu hafta sende bende doğururuz bence....

herkese merhaba.nasılsınız kızlar hersey yolunda mı?umarım hersey iyi gidiyordur.Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inş.doğum yapacak olanlara da Allah kolaylık versin sağ salim bebişlerini kucaklarına alırlar inş.

canım sen üzülme inş en kısa zamanda işler yoluna girer.bu dönemde elemanının çıkması gerçekten kötü olmuş ama sıkma canını başka birini bulursun yerine.bak çok fazla üzülürsen sütün kesilebilir Allah korusun.

ne çabuk toparlandın da başladın işe hasretcim bravo valla...elemanın yaptığıda hiç olacak şey mi tam da sırası yani gıcık bir durum.Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…