- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.021
neslihan28 kullanıcısından alıntı
kızlar aranızda çatlaklarıyla başı belada olan varmı?
düşünki son 9 günüm ve hala catı muynesi yapmadı dr um..ama yarın galiba kaçış yooookksempatiksalakcinnihayırlısı olsun canım.benimde persembe kontrolüm var 36+5 olcam o zaman. bilmiyorum ama çatı muayenesini yapar herhalde bu kontrolde.inan bende biraz geriliyorum bu konuda.ama korkunun ecele faydası yok derler ya mecburen yaptırcam.ama o esnada çok gerilirim gibi geliyor bakalım nolcak
olumunekankayizsmileperşembede benim var muayene offfff çok stresli hakakten yawww.....
bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor ya.aslında işlerim var ama ben tembellik yapıyorum.dün gece mide yanmasından hiç uyuyamadım herhalde ondan halsiz hissediyorum kendimi
günaydın diyeyyim kızlar edebiyatçı we kim doğum yapmış şimdi?
kızlar ben şuan dükkandayım bebeğim uyuyor we yalnız(((((((( telsiz elimde ağlayınca koşacağım yanına.. elemanlardan biri gelmedi we sanırım gelmeyecek (( açmıyor tlefonlşarı allhından bulsun bizi böle bi zamnda bıraktıya hakkımı helal etmiorum ona! eşim belediyeden çıktı artık dükkanda olacak hepkafamçokkarıştı iyimi kötümü bilmiorum en azından onuzmdaki yük hafifler.. arkadaşım gelip bakacaktı telefonlara falan o da gelmedi konuşmadımda neden die ( kaldık g.t gibi kısacası eşim serwisler yoğun olduu o da motorla serwise çıkıyor.. geçen gece annemlede tartışmış hafiften bizimkiler hastanede birbirine girmişti o sebeple eşim anneme gerekirse kimseyi bırakmam kapıma huzurum bozulacaksa demiş annmde ha beni kowmuş ha o kelimeyi söylemiş dedi we gitti dün akşam...
Bende şu sıralar sık sık kendimi doğuma giderken yada doğum yapmış olarak görüyorum.Kabus gibi hepside.Ya yetişemiyorum yolda kan revan içinde kalıyorum ya sancım ağrım çok oluyor zor doğum oluyor.Ya çocuğum emmiyor falan hep kabus hep kabus....
tekrar merhaba kızlar günün ilk bebek haberibenden geldi e hadi üçüncüsüde benden gelsin.
HEPATİT dün doğum yapmış.SANCISI VE SUYU GELMİŞ BEBK 38+3 3080GR 50CM HEPİNİZE SELAMI VAR DARISI BAŞINIZA DİYOR.BUARADA DOĞUM SPİNAL ANESTEZİ YANİ SEZERYAN.
bu arada temizzlik yapmam lazımakannehir..ama kendimiiii...bu defa makine kullanıcam coook acıtacak eyvahedigeldismilebiliorum ama jilet asla istemiorumm..birazdan gelirim kızlar yapiiimda kurtulimmmkafamçokkarıştı
tekrar merhaba kızlar günün ilk bebek haberibenden geldi e hadi üçüncüsüde benden gelsin.
HEPATıT dün doğum yapmış.SANCISI VE SUYU GELMıŞ BEBK 38+3 3080GR 50CM HEPıNıZE SELAMI VAR DARISI BAŞINIZA DıYOR.BUARADA DOĞUM SPıNAL ANESTEZı YANı SEZERYAN.
HEPATİT dün doğum yapmış.SANCISI VE SUYU GELMİŞ BEBK 38+3 3080GR 50CM HEPİNİZE SELAMI VAR DARISI BAŞINIZA DİYOR.BUARADA DOĞUM SPİNAL ANESTEZİ YANİ SEZERYAN.
bu arada temizzlik yapmam lazımakannehir..ama kendimiiii...bu defa makine kullanıcam coook acıtacak eyvahedigeldismilebiliorum ama jilet asla istemiorumm..birazdan gelirim kızlar yapiiimda kurtulimmmkafamçokkarıştı
benim kontrolde yarın insallah su catı muynesini yaparda bende kurtulurum artık gerilmeye basladımakannehir..SON 9 SON 9 SON 9 SON 9 SON 9..GEEEEECCCC ARTIKKKK:lepi:
Aman işte en önce ailelerimiz yengeler ablalar başlıyor yorum yapmaya...
Bir sürü soru soruyorlar cevabını alıncada şöyle olur böyle olur diye yorum yapıyorlar... Annem bile bir ara kızımın kilosuna taktı ikide bir muayeneye gittiğimde ablamda annemde bebeğin kilosunu soruyorlardı sinir oldum... Allahtan başka kimse bilmiyor başımıza ne geleceğini.Hakkımızda hayırlısı olsun canım....
ebrucum senindemi martın onunda gelcek meleğin inşallah benimde 10 mart olacak sezeryan günüm aslında bugün benim doğum günümdü ama doktor erken olue dedi şu 9 gün bi geçseydi yaa sanki zaman durdu offfkaydirigubbakcemile5:teselli:
kimseye vermemiş demekki.Hanifeye özel msj atmıştım aynı hastenede doğum yapıcakmışınız belki ondanda haberin olur demiştim ama aynı hastanede doğum yapmıyolarmış.Özlemce doğum günün kutlu olsun bebeğin ve sevdiklerinle nice güzel yıllara
Selinius un numarası kimsede yok mu arkadaşlar acaba ikizlerimiz doğdu mu ?
inşallah kızlar yaa çok moralim bozuldu şu yaşadıklarıma bakın yaaamafoldumben
toparlanamadım daha oturamıyorum dikişlerden ayakta dikiliyorum şuan ama napalım iş başa düştü bi kere gece zaten uyuyamadık bebişin kakası durmak bilmediakannehir şimdide burdayım ama inicem eşim gelince tek eleman kaldık idare etcez doktorada gitmemiz lazım dı kontrole napıcam ben kızlar yaaaa((
bu arada kızımın resimlerini koydum bebek haberleri beklerken hawamız deişir iyi gelir dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?