2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neslihan28 kullanıcısından alıntı
kızlar aranızda çatlaklarıyla başı belada olan varmı?

canım bende de henüz çatlak olmadı ama korkuyorum karnım indikten sonra sanki heryanım buruş buruş oalcak sarkacak felan diye yada indikten sonra belli oalcak diye korkuyorum...

bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor ya.aslında işlerim var ama ben tembellik yapıyorum.dün gece mide yanmasından hiç uyuyamadım herhalde ondan halsiz hissediyorum kendimi

düşünki son 9 günüm ve hala catı muynesi yapmadı dr um..ama yarın galiba kaçış yooookksempatiksalakcinni
perşembede benim var muayene offfff çok stresli hakakten yawww.....
olumunekankayizsmile
bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor ya.aslında işlerim var ama ben tembellik yapıyorum.dün gece mide yanmasından hiç uyuyamadım herhalde ondan halsiz hissediyorum kendimi

sorma o mide yanması son ayımda mahvetti beni resmen yemek borusuna asit geliyo yaka yaka..igrenc bişiy..bakalım gecer belki hamilkten sonra..yeşil elma cok iyi geliomuş deniycem sende dene..

bu arada temizzlik yapmam lazımakannehir..ama kendimiiii...bu defa makine kullanıcam coook acıtacak eyvahedigeldismilebiliorum ama jilet asla istemiorumm..birazdan gelirim kızlar yapiiimda kurtulimmmkafamçokkarıştı

sorma o mide yanması son ayımda mahvetti beni resmen yemek borusuna asit geliyo yaka yaka..igrenc bişiy..bakalım gecer belki hamilkten sonra..yeşil elma cok iyi geliomuş deniycem sende dene..[/QUOTE]

evet elma iyi geliyor.denedim ben.benim çok fazla olmuyor arasıra oluyor.ama dün gece yarısı uykudan uyandırdı beni çok yanıyordu ne yaptıysam geçmedi o yüzden uyuyamadım sabaha kadar.

Çok sinirlendim annene neden bırakıp gittiki seni ne olursa olsun
sen lohusasın ya bilmiyorumkismile

azıcık uyuyorum zaten onda da garip garip rüyalarla başımız dertte

Maşallah bıdığa
opuyorumnanaktan

hiç sorma canım ya o garip rüyalarla benimde başım dertte.dediğin gibi zaten çok az uyuyorum onda da saçma sapan rüyalar görüyorum ve çok geriliyorum özellikle sabaha karşı.o yüzden sabah kalktığımda gergin hissediyorum kendimi

bu arada temizzlik yapmam lazımakannehir..ama kendimiiii...bu defa makine kullanıcam coook acıtacak eyvahedigeldismilebiliorum ama jilet asla istemiorumm..birazdan gelirim kızlar yapiiimda kurtulimmmkafamçokkarıştı

bende bugün sir ağdaya gidecektim ama ağda yaptırdığım kız bugün izinliymiş ona alıştım diye başkasına da gitmek istemiyorum.yarına kaldı.

hadi gözüaydın ee aceleci bir gün daha bekleyememiş demekki.Allah analı babalı büyütsün maşşallah bebeğinede.

HASRET yinemi üzdüler seni hemde lohusa halinle dükkandasın öyle mi?kıyamam sana.annen de kızı için azıcık katlansaymış ya.o kaynanan da Allahından bulsun.lafa bak.neyse üzme kendini sütün gider bebeğini düşün canım.

maşallah canan hepatit snow doğum yapmışlar tez zamanda ileşirler inşallah ben yalancı cıktım yaaa offf doktorumu aradım hareketleri iyi die peki eğer hareketleri iyiyse bekleyelim seni en son nezaman nst ye baladık dedi c.tesi balandım dedim ozamn persembeye kadar hareketleri iyi olursa bekleyelim hemde rahimde ona kadar kendini hazırlar dedi yaa Dr kendi bana kesin bişey demesi gerek dioom bende yaa ama saolsun iyide bi doktor aslında bilgilide

ohh ohh tek tek dökülüyolar maşallah canım gözünüz aydın,
ben temizlik yapıyom aradadinleniyom buraya yazıyom,
yarın benimde kontrolüm var çok heyecanlıyım artık bekleyemiyorum..akannehir

selam kızlar doğum yapanlar hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza. Canım benimde son 9 gün heran gelecekmiş gibi geliyo. az önce sağlık ocağından geldim. ebe karnımdan bi muayene etti. dönmüş bebek aşağıda ama yerleşmemiş dedi. 3600 gr. 9 günde kilo alırsa normal doğum şansımız yok. çarşamba doktor sezaryan desin istiyorum ya. Kilolu olunca doğumda risk çok oluyormuş. artık bunaldım sabrım kalmadı yaa :Saruboceq:

benim kontrolde yarın insallah su catı muynesini yaparda bende kurtulurum artık gerilmeye basladımakannehir..SON 9 SON 9 SON 9 SON 9 SON 9..GEEEEECCCC ARTIKKKK:lepi:

ebrucum senindemi martın onunda gelcek meleğin inşallah benimde 10 mart olacak sezeryan günüm aslında bugün benim doğum günümdü ama doktor erken olue dedi şu 9 gün bi geçseydi yaa sanki zaman durdu offfkaydirigubbakcemile5:teselli:

hiç takma canım benim ya,benimde yengem geliniyle aynı zamanlarda hamile kaldım,gelini 2o kilo almıştı daha 6. ayında ben çok almamıştım,her gördüğünde bebeğin sağlıklı mıymış,bir sorunu varmıymış sen kilo almadın ya diye laf sokup duruordu gelini doğum yaptı 3 kilo anca doğdu bebek annesi ise en son duyduğumda 25 kilo almıştı..
bu sefer benim bebek 3000 gr mı geçincede kilolu bebek doğurmak marifet değil demeye başladı
yani kimseye laf yetiştiremezsin,kendi ailende dahil,ben aslında bu hamilelikte o kadar çok şey öğrendim ki hayata dair..aile kavramının artık ben,eşim ve bebeğimden başka birley olmadığını..o yüzden agzı olan konuşuyor,insanlarımız bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar..başından hiç doğum geçmemiş insanlar bile doğum hakkında fikir verip tavsiyelerde bulunuyorlar..boşver takma kimseyi en iyi bildiğin şey kendi bildiğin,umursama gül geç..

:içelim:
mutlu yıllar canım iyiki doğdun iyiki varsın rabbim ailenle birlikte mutlu sağlıklı bol paralı uzuuuuun bir ömür versin sana.

Özlemce doğum günün kutlu olsun bebeğin ve sevdiklerinle nice güzel yıllara

Selinius un numarası kimsede yok mu arkadaşlar acaba ikizlerimiz doğdu mu ?

ay hasret yaaa lohusa lohusa bide dükkanmı bekliyon sen şimdi şu annenede bak ya hiç bırakıp gidilirmi.Kaynananı zaten allaha havale ediyorum.allah yardımcınız olsun canım nediyim yakın olsak inan yardımcı olurdum kıyamam ya inşallah enazından yeni bir elaman bulursunuzda kızıla daha rahat ilgilenir ve bol bol dinlenirsin.

KISLAR BEN BIRA ICMEK ISTIYORUMMMMMMMMMMMM:içelim:HAMILELIGIMIN BASINDAN BERI BIRAYA ASERDIM AMA ICMEDIM.SIMDI DOGUMU BEKLIYORUM BIRA ICMEK ICIN.

Özlemce doğum günün kutlu olsun bebeğin ve sevdiklerinle nice güzel yıllara

Selinius un numarası kimsede yok mu arkadaşlar acaba ikizlerimiz doğdu mu ?
kimseye vermemiş demekki.Hanifeye özel msj atmıştım aynı hastenede doğum yapıcakmışınız belki ondanda haberin olur demiştim ama aynı hastanede doğum yapmıyolarmış.

canım ya Allah sanada sabır versin,boşver artık kendini bebeğini düşün,yormadan kendini yavaş yavaş yapmaya çalış,bugünlerde geçicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…