- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.041
KISLAR BEN BIRA ICMEK ISTIYORUMMMMMMMMMMMM:içelim:HAMILELIGIMIN BASINDAN BERI BIRAYA ASERDIM AMA ICMEDIM.SIMDI DOGUMU BEKLIYORUM BIRA ICMEK ICIN.
KISLAR BEN BIRA ICMEK ISTIYORUMMMMMMMMMMMM:içelim:HAMILELIGIMIN BASINDAN BERI BIRAYA ASERDIM AMA ICMEDIM.SIMDI DOGUMU BEKLIYORUM BIRA ICMEK ICIN.
güle güle kirlen ay ne kaynanalar var bizimki sabahın olduğunu sormaz.mafoldumbenTemizligim bitti ohh yarında kaynanam salonumu temızlesın doguma hazırım :lepi::lepi:
güle güle kirlen ay ne kaynanalar var bizimki sabahın olduğunu sormaz.mafoldumben
selam arkadaşlarr ben hala doğuramadım :gitme: stres artık tavan yaptı nolcak sonuç bilmiyorum bu kadar bekleyip sezeryana girersem bunalım olucam galiba(( yen
doğum yapan arkadaşlarım kutluyorum hepinizi güle güle büyütün bebişlerinizi hihoyyyt
:içelim:
mutlu yıllar canım iyiki doğdun iyiki varsın rabbim ailenle birlikte mutlu sağlıklı bol paralı uzuuuuun bir ömür versin sana.
selam kizlar,
gecen haftadan beri deli gibi kasintilarim vardi...
bugun kontrole gittim doktor kan testi yaptirdi ve sonuc olarak karaciger emzimlerim cok cok yukselmis; bebegin kilosunun cok iyi olmasi 3;500 birde 37 haftayi tamamlayacagim icin persembe gunu sezeryanla almaya karar verdi...bilmiyorumkismile
hem cok mutluyum hem tedirginim hem asiri heyecanliyim boshayallersmile
umarim hayirlisi olur....
sizlere de haber verim dedim...
Özlemce doğum günün kutlu olsun bebeğin ve sevdiklerinle nice güzel yıllara
Selinius un numarası kimsede yok mu arkadaşlar acaba ikizlerimiz doğdu mu ?
Nasıl yanı ya sen ne zamandır doguruyon doguruyon bı turlu doguramadın nasıl ıs bu
sorma canım yaaa sancı bekliyoruz ama sancıdan eser yok sadece adet sancısı gibi oluyor arada oda hemen geçiyor doktorumda bekletiyor sancım gelsin diye 39+4'üz cuma bitiyor 40+ya başlıcaz bilmiyorum nolcak suni sancı vericek diye ödüm patlıyo((
Normal doğum korkutmasın!
8 aylık ilk bebeğime hamileyim ve son ayıma girdim. Doktorumun, her şeyin yolunda olduğunu ve normal doğum yapabileceğimi söylemesine rağmen doğum günü yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım. Sezaryen olan arkadaşlarım da hiç ağrı çekmeyeceğimi söyleyerek beni sezaryen olmaya teşvik ediyorlar. Siz ne önerirsiniz
Bu kadar endişelenmenize ve korkmanıza bence hiç gerek yok, çünkü bir doktor kontrolündesiniz ve gebeliğiniz anlaşıldığı üzere son derece sağlıklı ilerlemekte. Fakat bu korkular sadece sizin başınıza gelmiyor, genellikle sizin gibi ilk gebeliğini yaşayan kadınların çoğu normal doğum yapmaktan korkar. Bu korku çok doğaldır ancak yersizdir. Çünkü normal doğum en sağlıklı ve doğal doğum şeklidir. Normal doğum esnasında bebeğin ilk ağlayışını duymak çekilen tüm doğum ağrılarını size unutturacaktır. Normal doğumun ardından gündelik hayatınıza daha çabuk dönecek, bebeğinizi hemen emzirecek ve ertesi gün çocuğunuzu kucağınıza alıp eve gidebileceksiniz. Gerçekten sezaryen olmanızı gerektirecek durumlar tüm doğumların sadece % 20’sinde görülmektedir.. Sezaryen bir karın ameliyatı olup narkoz ve ameliyata bağlı birtakım riskler taşımaktadır. Maalesef günümüzde herhangi bir tıbbi gereklilik olmadan yapılan sezaryen sayısı tüm risklere rağmen artmaktadır. Doğru olan sadece anne ve bebeğin sağlığı için gerekli ise sezaryenin yapılmasıdır. Bu nedenle siz de herhangi bir tıbbi zorunluluk olmadıkça normal doğum yapmaktan korkmayın ve kaçınmayın. Çocuğunuzun ağlamasını duyup hemen kucağınıza alarak anne olmanın o keyifli anını mutlaka yaşayın
Allah yardımcın olsun canım yaaa insallah bu kadar bekleyıpte sezerya dogum yapmassın
selam arkadaşlarr ben hala doğuramadım :gitme: stres artık tavan yaptı nolcak sonuç bilmiyorum bu kadar bekleyip sezeryana girersem bunalım olucam galiba(( yen
doğum yapan arkadaşlarım kutluyorum hepinizi güle güle büyütün bebişlerinizi hihoyyyt
selam kizlar,
gecen haftadan beri deli gibi kasintilarim vardi...
bugun kontrole gittim doktor kan testi yaptirdi ve sonuc olarak karaciger emzimlerim cok cok yukselmis; bebegin kilosunun cok iyi olmasi 3;500 birde 37 haftayi tamamlayacagim icin persembe gunu sezeryanla almaya karar verdi...bilmiyorumkismile
hem cok mutluyum hem tedirginim hem asiri heyecanliyim boshayallersmile
umarim hayirlisi olur....
sizlere de haber verim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?