2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KISLAR BEN BIRA ICMEK ISTIYORUMMMMMMMMMMMM:içelim:HAMILELIGIMIN BASINDAN BERI BIRAYA ASERDIM AMA ICMEDIM.SIMDI DOGUMU BEKLIYORUM BIRA ICMEK ICIN.

:içelim:ay allah iyiliğini versin başak aş ercek bişey bulamadınmı bebeği emzirirkenede içemezsin şimdi sen bayağı bir ertelemen lazım artıkın gerçi canın çok istediyse bir yudum al ne olur ne olmaz.

KISLAR BEN BIRA ICMEK ISTIYORUMMMMMMMMMMMM:içelim:HAMILELIGIMIN BASINDAN BERI BIRAYA ASERDIM AMA ICMEDIM.SIMDI DOGUMU BEKLIYORUM BIRA ICMEK ICIN.

aynen ya,eşim içerken soğuk soğuk nasıl canım çekiyor çokta içemem aslında ama kaydirigubbakcemile3 az kaldı dicem ama daha bunun emizrmesi var lohusalığı var..

:içelim:ay allah iyiliğini versin başka aş ercek bişey bulamadınmı bebeği emzirirkenede içemezsin şimdi sen bayağı bir ertelemen lazım artıkın gerçi canın çok istediyse bir yudum al ne olur ne olmaz.

selam arkadaşlarr ben hala doğuramadım :gitme: stres artık tavan yaptı nolcak sonuç bilmiyorum bu kadar bekleyip sezeryana girersem bunalım olucam galiba (( yen
doğum yapan arkadaşlarım kutluyorum hepinizi güle güle büyütün bebişlerinizi hihoyyyt

selam kizlar,
gecen haftadan beri deli gibi kasintilarim vardi...
bugun kontrole gittim doktor kan testi yaptirdi ve sonuc olarak karaciger emzimlerim cok cok yukselmis; bebegin kilosunun cok iyi olmasi 3;500 birde 37 haftayi tamamlayacagim icin persembe gunu sezeryanla almaya karar verdi...bilmiyorumkismile
hem cok mutluyum hem tedirginim hem asiri heyecanliyim boshayallersmile
umarim hayirlisi olur....
sizlere de haber verim dedim...

Nasıl yanı ya sen ne zamandır doguruyon doguruyon bı turlu doguramadın nasıl ıs bu

Hayırlısı olsun canım insallah sorunsuz bı sekılde bebişini kollarına alırsın

Nasıl yanı ya sen ne zamandır doguruyon doguruyon bı turlu doguramadın nasıl ıs bu

sorma canım yaaa sancı bekliyoruz ama sancıdan eser yok sadece adet sancısı gibi oluyor arada oda hemen geçiyor doktorumda bekletiyor sancım gelsin diye 39+4'üz cuma bitiyor 40+ya başlıcaz bilmiyorum nolcak suni sancı vericek diye ödüm patlıyo ((

Normal doğum korkutmasın!

8 aylık ilk bebeğime hamileyim ve son ayıma girdim. Doktorumun, her şeyin yolunda olduğunu ve normal doğum yapabileceğimi söylemesine rağmen doğum günü yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım. Sezaryen olan arkadaşlarım da hiç ağrı çekmeyeceğimi söyleyerek beni sezaryen olmaya teşvik ediyorlar. Siz ne önerirsiniz

Bu kadar endişelenmenize ve korkmanıza bence hiç gerek yok, çünkü bir doktor kontrolündesiniz ve gebeliğiniz anlaşıldığı üzere son derece sağlıklı ilerlemekte. Fakat bu korkular sadece sizin başınıza gelmiyor, genellikle sizin gibi ilk gebeliğini yaşayan kadınların çoğu normal doğum yapmaktan korkar. Bu korku çok doğaldır ancak yersizdir. Çünkü normal doğum en sağlıklı ve doğal doğum şeklidir. Normal doğum esnasında bebeğin ilk ağlayışını duymak çekilen tüm doğum ağrılarını size unutturacaktır. Normal doğumun ardından gündelik hayatınıza daha çabuk dönecek, bebeğinizi hemen emzirecek ve ertesi gün çocuğunuzu kucağınıza alıp eve gidebileceksiniz. Gerçekten sezaryen olmanızı gerektirecek durumlar tüm doğumların sadece % 20’sinde görülmektedir.. Sezaryen bir karın ameliyatı olup narkoz ve ameliyata bağlı birtakım riskler taşımaktadır. Maalesef günümüzde herhangi bir tıbbi gereklilik olmadan yapılan sezaryen sayısı tüm risklere rağmen artmaktadır. Doğru olan sadece anne ve bebeğin sağlığı için gerekli ise sezaryenin yapılmasıdır. Bu nedenle siz de herhangi bir tıbbi zorunluluk olmadıkça normal doğum yapmaktan korkmayın ve kaçınmayın. Çocuğunuzun ağlamasını duyup hemen kucağınıza alarak anne olmanın o keyifli anını mutlaka yaşayın

Allah yardımcın olsun canım yaaa insallah bu kadar bekleyıpte sezerya dogum yapmassın

slm canlarım doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun kavuştular kuzucuklara
doğuma gireceklerinde Rabbim yanlarında olsun inşallah onlarda sağsalim kavuşsunlar kuzulara
benimde eşim nöbetci annem geldi yanıma sağolsun hastayım yemek falan yaptı bana canım annem
hamdecim sizinde doğum tarihiniz belli olmuş gözünüz aydın canım
şimdilik çok çok öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın canlarımmopuyorumnanaktan

canım teşekkür ederiz ilk bebeğin kaç haftalıkken dünyaya geldi? beklemek sabırları tükendiriyor resmen (

ayy canım yarama tuz bastın aynen soğuk soğuk bira içmek istiyorum bende ama malesef...doğuruncada emzirdiğin için içilmiyor:içelim:

Allah yardımcın olsun canım yaaa insallah bu kadar bekleyıpte sezerya dogum yapmassın

saol canım hepimizin allah yardımcısı olsun benimde tek korkum bu şu zamana kadar bekledim eziyetini çektim inşallah bi aksilik olmadan normal doğuma girerim tırsıyorum işin açığı ama canımada tak etti artık hayırlısı bakalım hiç çatlağım yokken bir hafta içinde resmen karnım bile dayanamadı atrık allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah :Saruboceq:

cnm ya sen kaçıncı haftandasın Allah yardımcın olsun... opuyorumnanaktan

hayde bakem canım doğur sende sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…