- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.061
canım teşekkür ederiz ilk bebeğin kaç haftalıkken dünyaya geldi? beklemek sabırları tükendiriyor resmen(
kızlar aranızda çatlaklarıyla başı belada olan varmı?
hijyenim 39+4 olduk bakalım hayırlısıyla ne zaman doğucak bebişim :Saruboceq:
yok güzelim ben doğurmadım daha doğum yaklaştığı için beni felaket korkular sardı benim gibi olan varsa die netten bakıyordum paylaşmak istedimyerimseniben
oy canım ya senin işinde zor neyapcan senin melek çıkmak istemiyo yerini çok beğendi demek.Hiç belli olmaz doğuma bakarsın bir anda oluverir sen yinede dua et vardır rabbimin bir bildiği..selam arkadaşlarr ben hala doğuramadım :gitme: stres artık tavan yaptı nolcak sonuç bilmiyorum bu kadar bekleyip sezeryana girersem bunalım olucam galiba(( yen
doğum yapan arkadaşlarım kutluyorum hepinizi güle güle büyütün bebişlerinizi hihoyyyt
selam kizlar,
gecen haftadan beri deli gibi kasintilarim vardi...
bugun kontrole gittim doktor kan testi yaptirdi ve sonuc olarak karaciger emzimlerim cok cok yukselmis; bebegin kilosunun cok iyi olmasi 3;500 birde 37 haftayi tamamlayacagim icin persembe gunu sezeryanla almaya karar verdi...bilmiyorumkismile
hem cok mutluyum hem tedirginim hem asiri heyecanliyim boshayallersmile
umarim hayirlisi olur....
sizlere de haber verim dedim...
hurma yiyiyor musun ?
ya benim hamileyken hiç çatlağım yoktu o gerginliktendi sanırım anlamadım ama şimdi kalçamda ve belimin yanlarında çatlaklarım olmuş çok enteresan doğurunca çıktı çatlaklar bilmiyorumkismile ne yapılır çatlaklar için bir bilgisi olan varmı kızlar çok sinirimi bozuyor yaamafoldumbenmafoldumben
canım mustelanın kremleri var eczaneye sor sana uygun olanı al belki iyi gelir ben hiç çatlak kremi kullanmadım ve pişmanım doğumdansonra kesinlikle bende kullanıcam.ya benim hamileyken hiç çatlağım yoktu o gerginliktendi sanırım anlamadım ama şimdi kalçamda ve belimin yanlarında çatlaklarım olmuş çok enteresan doğurunca çıktı çatlaklar bilmiyorumkismile ne yapılır çatlaklar için bir bilgisi olan varmı kızlar çok sinirimi bozuyor yaamafoldumbenmafoldumben
bi kaç gün yedim canım bi daha aklıma bile gelmedi ben artık yemek bile yiyemez oldum şişkinlik ve gaz geceleri uyutmuyor herşeyden soğudum vallahi((
ben cok istedim normal dogumu ama bizimkiler cokkkkkkk buyuk konustu.normal dogum yapamiyorum malesef.neyse saglik olsun.Ben dogumdan deılde normal dıye sancıyı cektırıpte sezeryana alırlar cektıgım sancı yanıma kar kalır dıye korkuyorum bıde son 2 hfta ama bnm doktor catı muanesı falan yapmadı ya darsa catım ayyy delı olucam gece artık ruyalarıma gırıyor
canim sen soyle doktora cati muayenesi neden yapmiyorsun diye sor.ne olacak.cekinme yaniCeren cım walla bızımkısıde sanırım dogumda sanırım yapacak o zaman bı sorun cıkarsa delı olur dogurmamklava: klava:
Saka maka ayın 1 ı oldu Allah yarın dogum yapacak arkadaslara yardımcı olsun sorunsuz bı sekılde meleklerını kollarına almayı nasıp etsın ıns. dualarım onlarla
benim karnim artik dunya haritasi.deltalari nehirleri bile secebilirsin.Kızlar benım karnımda 1 tane catlak yok ama bacaklarım bastan basa catlak neden acaba
Sızın karnınızda catlak var mı
yawrum ben 22 mart da doguracagim.sempatiksalakcinniDeğişsin artık dimi sonlara yaklastık bi 10 gune dogurmayan kalmaz herkes melegiyle bulusuyor
sositososito masallahhhherkese günaydın diycem ama kimsecikler yok galiba.
sabahın ilk müjdesi benden SNOWWHİTE YANİ HANİFENİN DOĞUMU GERÇEKLEŞMİŞ.3900gr 50 cm kızı dünyaya gelmiş biraz ağrısı varmış dualarınızı bekliyorum diyor.Bende onlarda tatlı ağrılar olsun artık dedim.
cok gecmis olsun hayatimgünaydınopuyorumnanaktan iki gündür giremiyorum hala çok hastayım gece uykusu yoktu artık hiç yok sabah da tıkandım uyuyamadım şimdi birşeyler atıştırıp yatıcam gözlerimi açamıyorum
inşallah herkes iyidir bugün doğumlar var Allah bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun sağlıklı bi şekilde yavrularına kavuşsun hepsi
geçmişi okuyamadım kaçırdıklarım için özür dilerim hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın :gitme:
anammmmmmm super cok heyecanlaniyorum ben kizlar dogum yaptikca.ve işte ikinci bıdığımızda geldiiiiiiiiiihihoyyyt
EDEBİYATÇI arkadaşımız doğum yapmış yiğit bebek yanındaymış.çok ağrısı varmış birara detayları haber verecek bende size iletirim.
nasil yaniiiiiii benimde oyle.doguma yaklastigim anlaminami geliyor.ya benim suyumun gelmemesi lazim.akannehirOy oy maaşallah... Rabbim acılarını tez zamanda geçirsin edebiyatçının.Bebişinide analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin...
Kızlar bu hafta patlama yaşayacağız sanırım bende doğuma gidenlerden olacağım gibi.Ağrılarım arttı akıntının rengi değişti daha koyu sarı gelmeye başladı içinizde bu belirtileri yaşayan varmı?
:roflol:burun spreyi gibi bi kutu ucunu gıçına püskürtüyosunsırnaşık şey we 15,20dakika bekleyip wcye giriyosun bağırsakların boşalıyor canım..
ay ne alakasi var kusum neyin eksik bak eskiden hatunlar tarlada doguruyorlarmis bir tanede degil 8 10 tane.merhaba hanımlar benimde günüm yaklaştı perşembe sezeryan olacağım çok heyecanlıyım.korkuyorumda gerçi belli olmaz doktor heran hazırda bekle dedi ağrılarım artmaya başladı bebeğim dönmemiş daha o yüzden sezeryanla alacak ya o zamana kadar dönerse normal doğum yaparsam.kendimi sezeryana zor alıştırdım.herkes çok korkuttu beni normal doğum yapamazsın sen diye o sancıya dayanamazsın diye hakkımda hayırlısı
nasi yani kocan seni uzecek bisey mi yaptiya hasretçim sinir oldum walla hem bebeğin yalnız hemde sen daha lohusasın ne işin var dükkanlarda nasıl insanlık bu yaa...neyse canım sende çok sıkma canını sütün kaçar benim salak kocam yüzünden sütüm kaçtı bebeğim şimdi mama yiyor :gitme:
masallah kuzucuga.Allah nazarlardan saklasin,tekrar merhaba kızlar günün ilk bebek haberibenden geldi e hadi üçüncüsüde benden gelsin.
HEPATİT dün doğum yapmış.SANCISI VE SUYU GELMİŞ BEBK 38+3 3080GR 50CM HEPİNİZE SELAMI VAR DARISI BAŞINIZA DİYOR.BUARADA DOĞUM SPİNAL ANESTEZİ YANİ SEZERYAN.
Gülcancım yinede şanslısın daha geçen gün eşimle tartışmasını yaptık sen yat kalk benim aileme dua et dedim.İnan ne kızımda nede oğlumda bir iğnelerini görmedim.Nedir halin diye soran yok.Bir eksiğin varmı yapılacak bişey varmı nerdee.Sadece biz gidersek işte doğum nezaman kilosu nekadar abuk sabuk sorular sorar.Bide şimdi doğurduktan sonra gelirler kocakarı bilgileri vermeye yani bilgiçlik yapmaya kalkarlar.İki millet gördülermi ay biz torunumuzu çok severiz falan hikayelerine başlarlar.
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben harita gibi oldum resmen
psikolojim bozuldu ilk günler ama artık alıştım günden güne artıyor zaten sempatiksalakcinni
bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...8541-sonunda-catlaklarimiza-cozum-buldum.html bir krem var onu alığ deneyeceğim bakalım aklinialirimsmile
sağolasın canım orda 1.5 -2 yaşında falandı çok güler yüzlüdür yabancısı yoktur hiç çokta fenadır ha .Ama oğlum aksine çok ciddi olucak gibi ultrasonda çatık kaşlı çıkıyo.İnşallah herşey gönlünce olur yani allah gönlüne göre versin.Biz ikinciye kızım aşırı derecede kardeş istmeye başlayınca karar verdik.İnşallah kıskanmaz.ikiyuzluluk boyle bisi olsa gerek.
bu arada varya senin kizinin resmini gordukce diyorumki acaba hemen ikincisinimi yapsam o da kiz olsa boshayallersmile gozlerinin ici guluo masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?