2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugun dogum yapan tum cancagizim anneler gozunuz aydin.Allah vatana millete hayirli evlat etsin bebeklerinizi.zemuszemus

hasret kiz senin bu kayinvalidenin bacaklarini ayirmak istiyorum.agzinida kulagina kadar yirtmak.bak o zaman konusabiliyormu.ne diye gelmis hastaneye.ne bicim insanmis anlamadim.klava:
cok pardon ama annende ne diye yorgan yakiyor, cok alinganmis simdi cig tavuk yemesi gerek hatir icin .sen lohusasin. su an cektigin sikintiyi tahmin edebiliyorum:çok üzgünüm:

kizlar ben icki icmem cok nadir binde bir .hamileyken aserecegim tuttu sırnaşık şey

canım teşekkür ederiz ilk bebeğin kaç haftalıkken dünyaya geldi? beklemek sabırları tükendiriyor resmen (

yok güzelim ben doğurmadım daha doğum yaklaştığı için beni felaket korkular sardı benim gibi olan varsa die netten bakıyordum paylaşmak istedimyerimseniben

kızlar aranızda çatlaklarıyla başı belada olan varmı?

ya benim hamileyken hiç çatlağım yoktu o gerginliktendi sanırım anlamadım ama şimdi kalçamda ve belimin yanlarında çatlaklarım olmuş çok enteresan doğurunca çıktı çatlaklar bilmiyorumkismile ne yapılır çatlaklar için bir bilgisi olan varmı kızlar çok sinirimi bozuyor yaamafoldumbenmafoldumben

yok güzelim ben doğurmadım daha doğum yaklaştığı için beni felaket korkular sardı benim gibi olan varsa die netten bakıyordum paylaşmak istedimyerimseniben

hepimiz tırsıyoruz işte canım napalım can tatlı ama bebişler daha tatlı olduğu için katlanıcaz her sancıya ağrıya allah hepimize yardım etsin :Saruboceq:

oy canım ya senin işinde zor neyapcan senin melek çıkmak istemiyo yerini çok beğendi demek.Hiç belli olmaz doğuma bakarsın bir anda oluverir sen yinede dua et vardır rabbimin bir bildiği..

yaaa demek iki gün sonra seninde mis kokulun kucağında hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim bir avazda kurtarsın.

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben harita gibi oldum resmen
psikolojim bozuldu ilk günler ama artık alıştım günden güne artıyor zaten sempatiksalakcinni

bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...8541-sonunda-catlaklarimiza-cozum-buldum.html bir krem var onu alığ deneyeceğim bakalım
aklinialirimsmile

canım mustelanın kremleri var eczaneye sor sana uygun olanı al belki iyi gelir ben hiç çatlak kremi kullanmadım ve pişmanım doğumdansonra kesinlikle bende kullanıcam.

bi kaç gün yedim canım bi daha aklıma bile gelmedi ben artık yemek bile yiyemez oldum şişkinlik ve gaz geceleri uyutmuyor herşeyden soğudum vallahi ((

anlıyorum canım ama yemeye çalış hem hızlandırıcı hem kolaylaştırıcı etkisi var
bana doktorum kesinlikle hurma yeme erken doğurursun demişti
bende 2-3 gündür başladım yemeye 2 tane yiyorum şimdiden sonra arttıracağım ama
bu koca göbekle yaşamak çok zor
bilmiyorumkismile

:roflol: ben cok istedim normal dogumu ama bizimkiler cokkkkkkk buyuk konustu.normal dogum yapamiyorum malesef.neyse saglik olsun.
ama kesinlikle normal yapabiliyorsan zorla.birde hasret gibi fazladan 2 dikis attirirsin her ihtimale karsi :roflol:

Ceren cım walla bızımkısıde sanırım dogumda sanırım yapacak o zaman bı sorun cıkarsa delı olur dogurmam klava:klava:
canim sen soyle doktora cati muayenesi neden yapmiyorsun diye sor.ne olacak.cekinme yani

Saka maka ayın 1 ı oldu Allah yarın dogum yapacak arkadaslara yardımcı olsun sorunsuz bı sekılde meleklerını kollarına almayı nasıp etsın ıns. dualarım onlarla

:Saruboceq:

Kızlar benım karnımda 1 tane catlak yok ama bacaklarım bastan basa catlak neden acaba
Sızın karnınızda catlak var mı
benim karnim artik dunya haritasi.deltalari nehirleri bile secebilirsin.
:teytey:

Değişsin artık dimi sonlara yaklastık bi 10 gune dogurmayan kalmaz herkes melegiyle bulusuyor
yawrum ben 22 mart da doguracagim.sempatiksalakcinni

sositososito masallahhh

cok gecmis olsun hayatim

anammmmmmm super cok heyecanlaniyorum ben kizlar dogum yaptikca.

nasil yaniiiiiii benimde oyle.doguma yaklastigim anlaminami geliyor.ya benim suyumun gelmemesi lazim.akannehir

burun spreyi gibi bi kutu ucunu gıçına püskürtüyosunsırnaşık şey we 15,20dakika bekleyip wcye giriyosun bağırsakların boşalıyor canım..
:roflol:

ay ne alakasi var kusum neyin eksik bak eskiden hatunlar tarlada doguruyorlarmis bir tanede degil 8 10 tane.

nasi yani kocan seni uzecek bisey mi yaptiklava:

masallah kuzucuga.Allah nazarlardan saklasin,

Gülcancım yinede şanslısın daha geçen gün eşimle tartışmasını yaptık sen yat kalk benim aileme dua et dedim.ınan ne kızımda nede oğlumda bir iğnelerini görmedim.Nedir halin diye soran yok.Bir eksiğin varmı yapılacak bişey varmı nerdee.Sadece biz gidersek işte doğum nezaman kilosu nekadar abuk sabuk sorular sorar.Bide şimdi doğurduktan sonra gelirler kocakarı bilgileri vermeye yani bilgiçlik yapmaya kalkarlar.ıki millet gördülermi ay biz torunumuzu çok severiz falan hikayelerine başlarlar.

kızlar ben epiduralli normal doğum istiyorum aranızda düşünen varmı epidurali arkadaşımdan sordum şimdi gene aradım 2. doğumu kesinlikle öneriyorum dedi sancı sıklasınca sancıya dayanamaz olduğunda sölüyosun vuruyolar ben cok sıklasmadan söledim sende öle yap dior aklinialirimsmile

ay OCD alemsin valla dünya haritası ha benimkide çarşamba pazarı valla.Ama doktoruma göre kızımdan kalan çatlaklarmış onlarSen 22 mat ben büyük ihtimal 19 mart..
buarada aklıma gelmişken daha doğum yapmamışolan arkadaşlar eğer sezeryanla doğum yapacaksanız şiddetle epidural diyorum.Buün hepatitle konuştum ya oda kortuğum kadar değilmiş diyor ağrım sızım fazla olmadı diyoryani çok memnun kalmış.

ikiyuzluluk boyle bisi olsa gerek.
bu arada varya senin kizinin resmini gordukce diyorumki acaba hemen ikincisinimi yapsam o da kiz olsa boshayallersmile gozlerinin ici guluo masallah

doğuranların gözü aydın..
ben artık çok sıkıldım kendimi dinlemekten kafayı yicem...
ağrılarım oluyor kasıklarım hele geceleri çok ağrıyor ama
sonra hiç bişi yok.. ben heralde doğuramıcam bu kızın niyeti yok gelmeye...
karnımı deşmeye çalışması artık canımı çok yakar oldu.. sanki karnımda
belirli bölgelerde yanık hissi oluyor... huysuz ve mutsuz bişi oldum bu aralar..
ağzımın tadı yok, geceleri uyku yok, oturan yerlerim bile çok ağrıyor

ikiyuzluluk boyle bisi olsa gerek.
bu arada varya senin kizinin resmini gordukce diyorumki acaba hemen ikincisinimi yapsam o da kiz olsa boshayallersmile gozlerinin ici guluo masallah
sağolasın canım orda 1.5 -2 yaşında falandı çok güler yüzlüdür yabancısı yoktur hiç çokta fenadır ha .Ama oğlum aksine çok ciddi olucak gibi ultrasonda çatık kaşlı çıkıyo.İnşallah herşey gönlünce olur yani allah gönlüne göre versin.Biz ikinciye kızım aşırı derecede kardeş istmeye başlayınca karar verdik.İnşallah kıskanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…