2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pericigim epidural icinde belli bi aciklik olmadan once onay vermen gerekiyormus.bi arastir istersen canim.

ben su an 35+6 yim yani aramizda 2 gun fark var.doktor banada 18 yada 19 da yapalim dedi.Allahin gucune gitmesin de ben dedim bari koc burcu olsun 22 sinde olsun.sempatiksalakcinni tabi oglusum kendi secer kesin ama ben yinede plan yaptim
spinal dusunuyorum ama heyecanlanirmiyim diye endiselerim var.normalde cok sogukkanliyimdir ama evlenirken elim ayagim titredi.dogum yaparken de heyecan yaparsam birde genel anesteziye doner falan ugrasmayayim diyorum.

allahım karmasarlığa bak kız ne o öle dur bismillah zamanı gelince gelir ne bu sabırsızlık.Manezyum kullanıyomusun kasık ağrılrın için.Benim oğlanda aynı hele geceleri artık kilo aldılar hareketlerde pekbir sert ayağımıydı dokunduğu elimi anlıyosun artık.

aaa bende alıcam bu kremi saol canım inşallah bizde faydasını görürüz opuyorumnanaktan
pregnacare mi ?

HİJYENİM aynı zamanda pişik kremimiymiş bu doğru anlamışım değilmi?
ayni zamanda pisik kremi olanin adini unuttum ama onun icinde iyi diyorlar.
catlak kremi konusunda kafam cokkkkkk karisik benim

kac yasindaki simdi prenses.

canım nerde doğum yapacaksan anestezi uzmanınla ve doktorunla iyice bir konuş.En iyisine onlar karar verir zaten tansiyon problemin yoksa falan yapabilirsin.Zaten anestezi uzamnın sürekli senle konuşuyo doğum anında miden bulanıyomu nasılsın falan diye.Kız benim panik görümcem bilene yaptı senmi yapamıycan.Bebeğini görerek doğum yapman hemen onu alıp emzirmen inan çok güzel bir duygu.Sen endişelerini paylaş doktorunla zaten ona engel bir durumun varsa genel olursun.Benimkide ilk başta 15 mart dedi sonra 19 mart dedi herşey yolunda olduğu sürece böyle.Cuma mubarek gün olsun daha iyi dedi.

sabahın 8 inde telefonla uyandık nolduu ?? die herkeseler arıyor tlf ben cıkınca aaa sen nezamn geldin eve diolar :roflol:duymayan kalmamış cepde evde susmuyor sokaktan gecene bile sölemişler nerdeyse sempatiksalakcinni

pregnacare mi ?
ayni zamanda pisik kremi olanin adini unuttum ama onun icinde iyi diyorlar.
catlak kremi konusunda kafam cokkkkkk karisik benim
kac yasindaki simdi prenses.
4 yaşında belkide seneye 5 yaşında ana okuluna başlıycak 1 aralık 2005 doğumlu çünkü ama ben verme taraftarı değilim daha çok ufak teyzesi ya maşallah herşey gelir elinden zehir gibidir ama birinci sınıfa zorlanır gibi geliyo.

kızlar kaldık mı sonakaydirigubbakcemile3 ocd senle aynı gündeyiz,ben de 22-23 mart olsun bari diyorum koç olsunsempatiksalakcinni zaten bebişler mart sonu geleceklerdi,koç olacaklardı,biz değiştirmeyelim kaderlerini erken alarak:ecrin_bebek:

napim kıskanıyorum doğuranlar olunca imreniyorum hevesleniyorum...
artık asosyal bişi oldum... 10 dk bile ayakta kalsam bacaklarım çok ağrıyor..
benim kız kilolu bende kilolu taşımak çok zorlaştı..
doktor bebek iri suyuda ona göre fazla ondan böyle diyor... kocaman karnım var..:CüvCüv:
kasık ağrılarım son 2 gündür var sızlıyor acaba diyorum hep..
sağa sola dönerken de resmen
karnımda iken onu kucaklıyorum beraber dönüyoruz...

HİJYENİM aynı zamanda pişik kremimiymiş bu doğru anlamışım değilmi?

evet içeriğinde bulunan çinko deriyi onarıyormuş canım

aynı beni anlatıyorsun
dün eşimle dışarı çıktık yarım saat dolandım ve resmen sancıdan bayılacaktım hemen eve geldik eğer geçmeseydi hastaneye gidecektik ama geçti
her lavaboya gidişimde bir umutla bakıyorum nişan falan gelsin diye deli miyim neyim yaasempatiksalakcinni
gecelerim uykusuz ve ağrılarım çok Allah sabır versin bize ne diyim sayılı gün geçmiyormuş gerçekten
kafamçokkarıştı

sabahın 8 inde telefonla uyandık nolduu ?? die herkeseler arıyor tlf ben cıkınca aaa sen nezamn geldin eve diolar :roflol:duymayan kalmamış cepde evde susmuyor sokaktan gecene bile sölemişler nerdeyse sempatiksalakcinni
hihoyyyt

aslında doğumu okadar fazla kişiye yayması doğru değil bence.Doğurduktan sona telefon et millete ben öyle yaptım rahat rahat doğurdum valla kızımı.Oğlumdada siz ve en yakınım hariç tarih vermeyi düşünmüyorum.
AÇılma canım yani belirli bir sancı çekiyosun rahim açılması oluyor ondan sonra yapıyolar iğneyi ama kaç cm açılmadan sonra yapıyolar onu bilmiyorum.

dur akşam karnımı çekipte topiğe koyayım sen bide benimkini gör dudağın uçuklasın benimde cuma kontrol var bakalım kaç kilo oldu sıpa karnımı delcek sanki

Amin sabıra şu aralar çok ihtiyacım var...
tek derdimiz bu olsun ya sağlıkla bir doğsalar tez vakite inşallah...

slm,bende 36+2 yim 17 mart sabah 8 e gün aldık çokkkk heyecanlıyım

dur akşam karnımı çekipte topiğe koyayım sen bide benimkini gör dudağın uçuklasın benimde cuma kontrol var bakalım kaç kilo oldu sıpa karnımı delcek sanki

benimde öyle inan senin karnın korkutamaz beni
ama sen yinede koy resmi ben bakıp yalnız olmadığım için sevineyim :)
bende perşembe gideceğim doktora geçen perşembe 3.400 dü benim kız...

benimde öyle inan senin karnın korkutamaz beni
ama sen yinede koy resmi ben bakıp yalnız olmadığım için sevineyim :)
bende perşembe gideceğim doktora geçen perşembe 3.400 dü benim kız...
benimde 35+5 te 3150 grmdı bu cuma büyük ihtimal senin kız kadar olmuştur yani anlıycan karınlar aynı hatta benimki büyüktür eminim bide benim ikinci gebelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…