- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.081
pericigim epidural icinde belli bi aciklik olmadan once onay vermen gerekiyormus.bi arastir istersen canim.kızlar ben epiduralli normal doğum istiyorum aranızda düşünen varmı epidurali arkadaşımdan sordum şimdi gene aradım 2. doğumu kesinlikle öneriyorum dedi sancı sıklasınca sancıya dayanamaz olduğunda sölüyosun vuruyolar ben cok sıklasmadan söledim sende öle yap dior aklinialirimsmile
ben su an 35+6 yim yani aramizda 2 gun fark var.doktor banada 18 yada 19 da yapalim dedi.Allahin gucune gitmesin de ben dedim bari koc burcu olsun 22 sinde olsun.sempatiksalakcinni tabi oglusum kendi secer kesin ama ben yinede plan yaptimay OCD alemsin valla dünya haritası ha benimkide çarşamba pazarı valla.Ama doktoruma göre kızımdan kalan çatlaklarmış onlarSen 22 mat ben büyük ihtimal 19 mart..
buarada aklıma gelmişken daha doğum yapmamışolan arkadaşlar eğer sezeryanla doğum yapacaksanız şiddetle epidural diyorum.Buün hepatitle konuştum ya oda kortuğum kadar değilmiş diyor ağrım sızım fazla olmadı diyoryani çok memnun kalmış.
allahım karmasarlığa bak kız ne o öle dur bismillah zamanı gelince gelir ne bu sabırsızlık.Manezyum kullanıyomusun kasık ağrılrın için.Benim oğlanda aynı hele geceleri artık kilo aldılar hareketlerde pekbir sert ayağımıydı dokunduğu elimi anlıyosun artık.doğuranların gözü aydın..
ben artık çok sıkıldım kendimi dinlemekten kafayı yicem...
ağrılarım oluyor kasıklarım hele geceleri çok ağrıyor ama
sonra hiç bişi yok.. ben heralde doğuramıcam bu kızın niyeti yok gelmeye...
karnımı deşmeye çalışması artık canımı çok yakar oldu.. sanki karnımda
belirli bölgelerde yanık hissi oluyor... huysuz ve mutsuz bişi oldum bu aralar..
ağzımın tadı yok, geceleri uyku yok, oturan yerlerim bile çok ağrıyor
pericigim epidural icinde belli bi aciklik olmadan once onay vermen gerekiyormus.bi arastir istersen canim..
pregnacare mi ?aaa bende alıcam bu kremi saol canım inşallah bizde faydasını görürüz opuyorumnanaktan
ayni zamanda pisik kremi olanin adini unuttum ama onun icinde iyi diyorlar.HİJYENİM aynı zamanda pişik kremimiymiş bu doğru anlamışım değilmi?
kac yasindaki simdi prenses.sağolasın canım orda 1.5 -2 yaşında falandı çok güler yüzlüdür yabancısı yoktur hiç çokta fenadır ha .Ama oğlum aksine çok ciddi olucak gibi ultrasonda çatık kaşlı çıkıyo.İnşallah herşey gönlünce olur yani allah gönlüne göre versin.Biz ikinciye kızım aşırı derecede kardeş istmeye başlayınca karar verdik.İnşallah kıskanmaz.
pericigim epidural icinde belli bi aciklik olmadan once onay vermen gerekiyormus.bi arastir istersen canim.
ben su an 35+6 yim yani aramizda 2 gun fark var.doktor banada 18 yada 19 da yapalim dedi.Allahin gucune gitmesin de ben dedim bari koc burcu olsun 22 sinde olsun.sempatiksalakcinni tabi oglusum kendi secer kesin ama ben yinede plan yaptim
spinal dusunuyorum ama heyecanlanirmiyim diye endiselerim var.normalde cok sogukkanliyimdir ama evlenirken elim ayagim titredi.dogum yaparken de heyecan yaparsam birde genel anesteziye doner falan ugrasmayayim diyorum.
4 yaşında belkide seneye 5 yaşında ana okuluna başlıycak 1 aralık 2005 doğumlu çünkü ama ben verme taraftarı değilim daha çok ufak teyzesi ya maşallah herşey gelir elinden zehir gibidir ama birinci sınıfa zorlanır gibi geliyo.pregnacare mi ?
ayni zamanda pisik kremi olanin adini unuttum ama onun icinde iyi diyorlar.
catlak kremi konusunda kafam cokkkkkk karisik benim
kac yasindaki simdi prenses.
allahım karmasarlığa bak kız ne o öle dur bismillah zamanı gelince gelir ne bu sabırsızlık.Manezyum kullanıyomusun kasık ağrılrın için.Benim oğlanda aynı hele geceleri artık kilo aldılar hareketlerde pekbir sert ayağımıydı dokunduğu elimi anlıyosun artık.
HİJYENİM aynı zamanda pişik kremimiymiş bu doğru anlamışım değilmi?
doğuranların gözü aydın..
ben artık çok sıkıldım kendimi dinlemekten kafayı yicem...
ağrılarım oluyor kasıklarım hele geceleri çok ağrıyor ama
sonra hiç bişi yok.. ben heralde doğuramıcam bu kızın niyeti yok gelmeye...
karnımı deşmeye çalışması artık canımı çok yakar oldu.. sanki karnımda
belirli bölgelerde yanık hissi oluyor... huysuz ve mutsuz bişi oldum bu aralar..
ağzımın tadı yok, geceleri uyku yok, oturan yerlerim bile çok ağrıyor
hihoyyytsabahın 8 inde telefonla uyandık nolduu ?? die herkeseler arıyor tlf ben cıkınca aaa sen nezamn geldin eve diolar :roflol:duymayan kalmamış cepde evde susmuyor sokaktan gecene bile sölemişler nerdeyse sempatiksalakcinni
aslında doğumu okadar fazla kişiye yayması doğru değil bence.Doğurduktan sona telefon et millete ben öyle yaptım rahat rahat doğurdum valla kızımı.Oğlumdada siz ve en yakınım hariç tarih vermeyi düşünmüyorum.sabahın 8 inde telefonla uyandık nolduu ?? die herkeseler arıyor tlf ben cıkınca aaa sen nezamn geldin eve diolar :roflol:duymayan kalmamış cepde evde susmuyor sokaktan gecene bile sölemişler nerdeyse sempatiksalakcinni
dur akşam karnımı çekipte topiğe koyayım sen bide benimkini gör dudağın uçuklasın benimde cuma kontrol var bakalım kaç kilo oldu sıpa karnımı delcek sankinapim kıskanıyorum doğuranlar olunca imreniyorum hevesleniyorum...
artık asosyal bişi oldum... 10 dk bile ayakta kalsam bacaklarım çok ağrıyor..
benim kız kilolu bende kilolu taşımak çok zorlaştı..
doktor bebek iri suyuda ona göre fazla ondan böyle diyor... kocaman karnım var..:CüvCüv:
kasık ağrılarım son 2 gündür var sızlıyor acaba diyorum hep..
sağa sola dönerken de resmen
karnımda iken onu kucaklıyorum beraber dönüyoruz...
epidural sezeryan olacak benim,sakinleştirici iğne yapsalar olur mu öncesinde
aynı beni anlatıyorsun
dün eşimle dışarı çıktık yarım saat dolandım ve resmen sancıdan bayılacaktım hemen eve geldik eğer geçmeseydi hastaneye gidecektik ama geçti
her lavaboya gidişimde bir umutla bakıyorum nişan falan gelsin diye deli miyim neyim yaasempatiksalakcinni
gecelerim uykusuz ve ağrılarım çok Allah sabır versin bize ne diyim sayılı gün geçmiyormuş gerçekten kafamçokkarıştı
hihoyyyt
canım nerde doğum yapacaksan anestezi uzmanınla ve doktorunla iyice bir konuş.En iyisine onlar karar verir zaten tansiyon problemin yoksa falan yapabilirsin.Zaten anestezi uzamnın sürekli senle konuşuyo doğum anında miden bulanıyomu nasılsın falan diye.Kız benim panik görümcem bilene yaptı senmi yapamıycan.Bebeğini görerek doğum yapman hemen onu alıp emzirmen inan çok güzel bir duygu.Sen endişelerini paylaş doktorunla zaten ona engel bir durumun varsa genel olursun.Benimkide ilk başta 15 mart dedi sonra 19 mart dedi herşey yolunda olduğu sürece böyle.Cuma mubarek gün olsun daha iyi dedi.
dur akşam karnımı çekipte topiğe koyayım sen bide benimkini gör dudağın uçuklasın benimde cuma kontrol var bakalım kaç kilo oldu sıpa karnımı delcek sanki
slm,bende 36+2 yim 17 mart sabah 8 e gün aldık çokkkk heyecanlıyım
slm,bende 36+2 yim 17 mart sabah 8 e gün aldık çokkkk heyecanlıyım
benimde 35+5 te 3150 grmdı bu cuma büyük ihtimal senin kız kadar olmuştur yani anlıycan karınlar aynı hatta benimki büyüktür eminim bide benim ikinci gebelik.benimde öyle inan senin karnın korkutamaz beni
ama sen yinede koy resmi ben bakıp yalnız olmadığım için sevineyim :)
bende perşembe gideceğim doktora geçen perşembe 3.400 dü benim kız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?