- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.101
benimde öyle inan senin karnın korkutamaz beni
ama sen yinede koy resmi ben bakıp yalnız olmadığım için sevineyim :)
bende perşembe gideceğim doktora geçen perşembe 3.400 dü benim kız...
neden normal olma şansı yok mu?
o maşallah ikşer gün arayla doğurcez demek hadi hayırlısı.
aslında doğumu okadar fazla kişiye yayması doğru değil bence.Doğurduktan sona telefon et millete ben öyle yaptım rahat rahat doğurdum valla kızımı.Oğlumdada siz ve en yakınım hariç tarih vermeyi düşünmüyorum.
AÇılma canım yani belirli bir sancı çekiyosun rahim açılması oluyor ondan sonra yapıyolar iğneyi ama kaç cm açılmadan sonra yapıyolar onu bilmiyorum.
Galiba bende sendenim hem normal istiyorum hemde tırsıyorum...yok güzelim ben doğurmadım daha doğum yaklaştığı için beni felaket korkular sardı benim gibi olan varsa die netten bakıyordum paylaşmak istedimyerimseniben
Galiba bende sendenim hem normal istiyorum hemde tırsıyorum...
benimde 35+5 te 3150 grmdı bu cuma büyük ihtimal senin kız kadar olmuştur yani anlıycan karınlar aynı hatta benimki büyüktür eminim bide benim ikinci gebelik.
ben sezeryandan daha çok korkuyorum
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın kociş geldide.
çok iyiymiş bebişin kilosu masustan maşallah.benimkide geçen çarşamba 3.200 idi.bu çarşamba yine gidicem kontrole.
sabırsızlıktan orta yerinden çatlayanlardan biri de benim.hergün kendimi dinlemekten fenalık geldi yaaa
oğlum ters geliyo popo gelişdi ,döner belki diyoduk en son kontrolde iyce ters dönmüş, ayak geliş pozisyonda.Anneside zaten normali düsünmüyodu tepetaklak durmayayım diyo heralde :)
Bız dogurmayalım en ıısı kızlar sempatiksalakcinni
Allah ım kolaylık versın bende cok korkuyorum Hasret bıze bıraz cesaret wer
selam kızlar nasılsınız ben ancak bebişimden gelen gidenden fırsat bulupta yazıyorum edebiyatcıdan haberiniz varmı doğurdumu acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?