2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde öyle inan senin karnın korkutamaz beni
ama sen yinede koy resmi ben bakıp yalnız olmadığım için sevineyim :)
bende perşembe gideceğim doktora geçen perşembe 3.400 dü benim kız...

çok iyiymiş bebişin kilosu masustan maşallah.benimkide geçen çarşamba 3.200 idi.bu çarşamba yine gidicem kontrole.
sabırsızlıktan orta yerinden çatlayanlardan biri de benim.hergün kendimi dinlemekten fenalık geldi yaaa

güzelim kesinlikle ölede yayan ben deilimki kaynanamlar her önüne gelene demişler mübarek o ona ona duymayan kalmamış :bbo: sinir felaket bi haldeyim zaten bende
açılma rahim açılmasımı hmm ee yani sende cnm okadarını bilelim yani acılma diipde bişey eklemedine anlayamadımda evet yanii 1cm bile açılmadan tabi yapmazlarda sancılar sıklasınca vuruluyormuş dayanılmaz hale gelince

ayhhh ne güzel yani korku kötüde hehehee yani tek kporkan ben diilmişim buna çok sevindim ben neden bu kadar tırd-sak oldum demiiştim bendekaydirigubbakcemile5

benimde 35+5 te 3150 grmdı bu cuma büyük ihtimal senin kız kadar olmuştur yani anlıycan karınlar aynı hatta benimki büyüktür eminim bide benim ikinci gebelik.

vuu yalnız değilmişim moralim yerine geldi yahuu birde sen benden geridesin
şimdide bi çikolata yedim üstüne yüzüm gülmeye başladı bayanssulusmile
sen 2. olduğu için tecrübelisin hepsi ayrı bir heyecan ama tecrübesi vardır kesin
ben bu kadar zor -ki aslında birçok kişiye nazaran çok rahat bir gebelik benim ki-
olduğunu bilmiyordum...

senin ki ideal kilo ne güzel benim ki gününü beklerse gelmezse 4 ü geçecek
sezeryana dönmek zorunda kalabilirim... dün yine yakınımdan birinin doğum haberini
aldım.. şimdi herkesin gözü bende off offf :sinifsinif:

oğlum ters geliyo popo gelişdi ,döner belki diyoduk en son kontrolde iyce ters dönmüş, ayak geliş pozisyonda.Anneside zaten normali düsünmüyodu tepetaklak durmayayım diyo heralde :)

hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
benimkinin normal doğum zamanı 17 mart inşallah o günü beklemez..boshayallersmile

selam kızlar nasılsınız ben ancak bebişimden gelen gidenden fırsat bulupta yazıyorum edebiyatcıdan haberiniz varmı doğurdumu acaba....

benim doktor epiduralle normal doğum yapmam ne tatlı canın var senin dedi..
hep sızlanıp duruyorsun tekmelediğinde tepkin çok sert korktum senden dedi
bende al 2 gün taşı dedim adama bak nasıl vururken can yakıyor -hıh-
çatı muayenesini sordum sancı olduğu zaman bakıyorum dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…