2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum sırasında saat başı alıyolar canım açılmayı takip açısından katlanacaksın(((

arkadaşlar bugün deryalı günlerde bir kür söyledi yüz için çatlaklar için çok iyiymiş bir avuç bal mumu bir su bardağının yarısı has zeytinyağı bunları kısık ateşte ikisini eriterek soğutup kaplara koyup sonra da kullanıyormuşsunuz .
bu arada kızlar ben yarın sabah dra gidiyorum sabırlı olun normalde şubat annesi olmam gerekiyordu ama kızım gelmedi 41. haftadayız yarın suni sancıyla normal doğumu deniyeceğiz olmazsa sezeryana alınacağım .
allah herkesi bir avazda kurtarsın benim gibi yarın doğum yapıcak kim varsa allah yardımcımız olsun ...

al benim doktordan bidaha varmış kendi karar veren doktor istiyosan epidurali keisnlikle hakkın cnm ya aa söle sezeryana karsılarda hadi epidural var madem ne karısıyolar

genelde kızlar böyle geç kalıyor heralde bu ne keyif düşkünlüğü yahu...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq:

al benim doktordan bidaha varmış kendi karar veren doktor istiyosan epidurali keisnlikle hakkın cnm ya aa söle sezeryana karsılarda hadi epidural var madem ne karısıyolar

valla benimki sezeryana da karşı değil nabza göre şerbetçi benim doktor...
bu aralar doğuracaksan gel dedi.. kontrollerde çocuk 4 kiloyu aşarsa ve de
gününü geçmesinin taraftarı değilim ben gününü de geçerse
sezeryanı öneririm sana dedi suni sancı ile deneriz ama dimi dedim
istersen deneriz tabi dedi ama doğuramazsan illa normal diye tutturma dedi..
spinal anestezi yapıyormuş..
aslında kafamın çok karışmasını istemiyorum bende akışına bıraktım kendimi...

çok teşekkürler... inatçımı tembelmi nazlımı bilmiyorum artık ama gelmedi .
moralinizi bozmayın sağlıklı olsunlar nasılsa çıkıcaklar hiç kimse anne karnında kalmıyo .
ama hakikatten beklemek insanın sinirini bozuyo .
olsun her şeye değer çok merak ediyorum kime benziyo kaç kilo doğucak ?
benim kızım 38 . haftada 3 kg 500 grdı sonra ki hafta doğum kanalında ölçemiyorum dedi geçen haftada aynı kilosu dedi bakalım kaç kg doğucak ?
allah hepimize sabır ve güç versin .

Allah yardımcın olsun canım inşallah zorluk çekmeden doğurursun

öylemi canım hepisinin gözleri aydın olsun rabbim bebişlerini analı babalı büyütsün inşallah...

amin canım
opuyorumnanaktan

ALLAH yardımcın olsun canım sende aynı ben gibi doğum belirtilerin olmadan gitcekmişsin bende öle olcam bu yüzden çok tırsıyorum ilk doğumunmu

hasret cnm bozma moralini allah büyüktür sıra sanada gelir kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz .
ohh ne güzel sağlıklı güzeller güzeli bebişinle tadını çıkar bugünlerin ama zor bir kere arada gerginlik oldumu unutulmaz .

kızlar yaa oğluşumun gözü çapaklanıyor ne yapılır bunun için bilginiz varmı ??:sinifsinif:
sana dr reçetede yazmamışmı bana göz içinde burun içinde damla wermiş kullanıyorum olmadı bişey tobrased ismi
çay suyuda iyi gelirb pamuğu batır çay suyuna temizle çapaklı bölgeyi

bana 1 hfta önce 3200dedi 3180 doğdu boyda 51cm
canım ben bugün gidemedim kontrole yarın geleceğim senide görürüm inşallah kaçta orda olacaksın? inşallah çabucak bi doğum olur hakkında hayırlısı canım

unutmak isteyen kim unutturmicamda ama ben orda o sancıları çekerken o kapıda benim o halime sewinmiş resmen bunu çok pahalı ödeyecekler

bebişin keyfine diyecek yok emdi şimdide hıçkırıyo teyzesi:)) resimlerine baktınmı minişimin
2010 mart meleklerinin defilesi başlıyor.. die topic war

o nedemekmiş öle bu aralar doğuracaksan gel die :bbo: evet akışına bırakman iyii olur

sedacım sütün neden kaçtı.. şimdi hiç yok mu yani süt artırıcı falan denedinmi( off kötü olmuş neyse öylede büyüyecek elbet kayra bebek

belli açıklık ??? Dr umla görüştüm açıklık ne acıklığı ???
rahim acikligi kuzum.eger belli bi acikliga gelmisse istesende yapmiyorlarmis epidurali.

la benim doktor psikopat mi kaydirigubbakcemile3 dediki sezeryan da ben geneli tavsiye ederim.valla dedim canim ben daha karar vermedim bakalim kaydirigubbakcemile3

kussebim ben 5 yasinda ilkokula basladim ve o gunu cok iyi hatirliyorum mutluydumda.birde ne kadar erken egitim almaya baslarlarsa o kadar iyi diye biliyorum.ama tabi insan kiyamaz dimi akannehir

aynen oyle canim zaten 30 mart - 2 nisan olacakdi normal olsaydi. o tarihlerde koc burcu olacakdi.

slm,bende 36+2 yim 17 mart sabah 8 e gün aldık çokkkk heyecanlıyım
zum zum zum zummmm bende hafifden heyecanlanmaya basladim 22/03/2010

Ne korkaksınız be sız ben hıc normal dogumdan korkuyor muyum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
korkmayin anacim insanin korktugu basina gelirmis.

ben sezeryandan daha çok korkuyorum
ben ondanda korkmuyorum.
daha oncede yazmistim ben birinicisi ayilirken herkese kufur etmekden ikinciside emzirmekden cok korkuyorum.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:

ne diim sana güzelim ALLAH yardımcın olsun kesinlikle haklısın elinden ve dilinden geliyorsa söyle hiçbişeyi içinde bırakma aaahhhh bende yapabilsem
bebişinin maşallahı var canım allah bağışlasın

hasretcim canım seni yakalamışken sorayım dedim kızının göbeği ne alemde düştümü bizimkisi düşmedi erkende düşmeyecek gibi bidaha düşsede yıkansalar yavrucaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…