- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.221
ya onun doğum biraz zor olmuş.herkes doğum yapsın öyle anlatıcam diyo normal doğum yapcekler belki korkabilir diyor.
allahın izniyle oda 19 martta kucağımda hemen doğar doğmaz koycem valla.
doktor kontrolünde oldu herşey 3 cm açılması ve kanaması vardı.açılma az olunca suni sancı verdiler tabii ama anladığım kadarıyle bayağı bir sancı çekti suni sancıda fena bişey bence ondan anlatmıyo yani kızlarada zaten sancınızı bekleyin son ana kadar gitmeyin diyo yoksa saatlerce suni sancı çekiyosun.Bide bol bol yürüyün ilişkide tam gaz devammış normal doğum kolay oluyomuş ben sezeryan olduğum için normal doğum hakkın da bir bilgim yok tabii.ben böle daha cok korkarım mesela cünkü neler gelir aklıma neler aslında hasret son ana kadar iyiyidi demi evde sancı bekliodu 24 die die getirtti kızı pc basında sancı sıklastıkca yazıodu yakındna takip ediyorumda sizleribilmiyorumkismile
hayırdır gülcan neden bu kadar streslisin?
ay çok az kilo werdim yaa 66 kiloyum 74olmuştum doğuma giderken ama bakalım dr 2 haftay ancak iner şişliklerin bide 3 ünite serum yedim tabi onun da etkisi wardır
ayyy gir delüüü:tomato:
gülcan neoldu kız yine
yaaaa KİMSE BENİM GIZIMIN RESMİNİ GÖRMEDİ YAW
amin canım.senide rabbim bir avazda kurtarsın doğum bu işte herşeye tarihe bile bebekler karar veriyor.bizede bunu biraz kolaylaştırmak kalıyo canım. .:Saruboceq:allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin bacım valla bizimde 19 mayıs doğum bakalım nasıl olcak sizlerin tecrübelerini oyüzdende merak ediyorumeyvahedigeldismile
sağolasın canım bebek resimlerini gördüya benim resmimide koy dedi koyduk hanfendi memnun oldu.kaçırmışım maşallah cnm kızına çok tatlı yerimseniben
selam kizlar,
gecen haftadan beri deli gibi kasintilarim vardi...
bugun kontrole gittim doktor kan testi yaptirdi ve sonuc olarak karaciger emzimlerim cok cok yukselmis; bebegin kilosunun cok iyi olmasi 3;500 birde 37 haftayi tamamlayacagim icin persembe gunu sezeryanla almaya karar verdi...bilmiyorumkismile
hem cok mutluyum hem tedirginim hem asiri heyecanliyim boshayallersmile
umarim hayirlisi olur....
sizlere de haber verim dedim...
Canım geç olsunda güç olmasın aman dikkat et kendineselam arkadaşlarr ben hala doğuramadım :gitme: stres artık tavan yaptı nolcak sonuç bilmiyorum bu kadar bekleyip sezeryana girersem bunalım olucam galiba(( yen
doğum yapan arkadaşlarım kutluyorum hepinizi güle güle büyütün bebişlerinizi hihoyyyt
aaaa görmezmiyim resmi çok tatlı bir kızın var maşallahh valla kapına gelenler çok olacak kızını istemeye hazır ol yaniyaaaa KİMSE BENİM GIZIMIN RESMİNİ GÖRMEDİ YAW
dusumuda aldım ohhh
Canlarım ya yalnızım ewde sanıırm ondan yaa afakanlarla kanka olduk durup durup gelıyolar saglı sollu
Fılız bu kız cok tatlı masallah kuzum
Neden kızımı gördünüzmü diye yazdım biliyomusunuz hatun başımda ne yazmışlar diyo.DEDİM HEPSİ SENİ ÇOK BEĞENMİŞ AY PEK BİR MUTLU OLDU ÇOK FENA OLCEK BENİM KIZ YAA VALLA BABASI YANDI.SAĞOLUN KIZLAR BİDE İKİNCİSİNİ KUCAĞIMIZA ALABİLSEYDİK ALLAHIN İZNİYLE.rabbim hepimizi kolaycık kurtarsın.BUARADA KIZIM HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDİYOMUŞ.şimdi gördüm çoooook tatlı maşşallah Allah nazarlardan saklasın.tabii böyle kızı yanından ayırmazsın.
aaaa görmezmiyim resmi çok tatlı bir kızın var maşallahh valla kapına gelenler çok olacak kızını istemeye hazır ol yani
selam şekerlerim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yazcım şafak 3 az kaldı canım yaaaa nasılsın iyimisin ? Hazırlıklar tamam mı çantan hazır mı?
Eftel sen nasılsın uzun zaman oldu yaaa
selam şekerlerim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin nasılsınızzzzzzz
sağol cnm benim aklım sizlerde ama çok özledim sizleri,kim ne oldu ne yaptı,herşey yolundadır inşallahhoşgeldin nehircim daha biraz önce seni sordum iyi insansın bellisırnaşık şey
Nehır hosgeldın nasılsın bebek nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?