2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya onun doğum biraz zor olmuş.herkes doğum yapsın öyle anlatıcam diyo normal doğum yapcekler belki korkabilir diyor.

ben böle daha cok korkarım mesela cünkü neler gelir aklıma neler aslında hasret son ana kadar iyiyidi demi evde sancı bekliodu 24 die die getirtti kızı pc basında sancı sıklastıkca yazıodu yakındna takip ediyorumda sizleribilmiyorumkismile

doktor kontrolünde oldu herşey 3 cm açılması ve kanaması vardı.açılma az olunca suni sancı verdiler tabii ama anladığım kadarıyle bayağı bir sancı çekti suni sancıda fena bişey bence ondan anlatmıyo yani kızlarada zaten sancınızı bekleyin son ana kadar gitmeyin diyo yoksa saatlerce suni sancı çekiyosun.Bide bol bol yürüyün ilişkide tam gaz devammış normal doğum kolay oluyomuş ben sezeryan olduğum için normal doğum hakkın da bir bilgim yok tabii.

hayırdır gülcan neden bu kadar streslisin?

ay çok az kilo werdim yaa 66 kiloyum 74olmuştum doğuma giderken ama bakalım dr 2 haftay ancak iner şişliklerin bide 3 ünite serum yedim tabi onun da etkisi wardır

ayyy gir delüüü:tomato:

gülcan neoldu kız yine

ben bebeğimin resmini koyamıyorum ama bari kızımın resmini koyayım.

dusumuda aldım ohhh
Canlarım ya yalnızım ewde sanıırm ondan yaa afakanlarla kanka olduk durup durup gelıyolar saglı sollu

Fılız bu kız cok tatlı masallah kuzum

:Saruboceq:allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin bacım valla bizimde 19 mayıs doğum bakalım nasıl olcak sizlerin tecrübelerini oyüzdende merak ediyorumeyvahedigeldismile
amin canım.senide rabbim bir avazda kurtarsın doğum bu işte herşeye tarihe bile bebekler karar veriyor.bizede bunu biraz kolaylaştırmak kalıyo canım. .
kaçırmışım maşallah cnm kızına çok tatlı yerimseniben
sağolasın canım bebek resimlerini gördüya benim resmimide koy dedi koyduk hanfendi memnun oldu.

handecim senin adına sevindim canım hadi gözün aydın canım benim

Canım geç olsunda güç olmasın aman dikkat et kendine

edebiyatçı,hepatit,snow ,selınus gözümüz aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle büyüttün evlatlarınız .....Ayrıntılarınızı bekliyoruz biran önce canlarım

Bugün eşimle dolaştık biraz ama bende yoruldum bebeğim sağ tarafımda yumruk yapmış şekilde duruyor ve hareketi de az ve ağrılı yaaa popomun üstüne oturamıyorum walla yorulmuşum sağ ayağımın üstü 2-3 günden beri şiş magnezyuma tekrar başladım ishal yüzünden bir ara vermiştim.

EEE sizlerde ne var ne yok?

dusumuda aldım ohhh
Canlarım ya yalnızım ewde sanıırm ondan yaa afakanlarla kanka olduk durup durup gelıyolar saglı sollu

Fılız bu kız cok tatlı masallah kuzum

şimdi gördüm çoooook tatlı maşşallah Allah nazarlardan saklasın.tabii böyle kızı yanından ayırmazsın.
Neden kızımı gördünüzmü diye yazdım biliyomusunuz hatun başımda ne yazmışlar diyo.DEDİM HEPSİ SENİ ÇOK BEĞENMİŞ AY PEK BİR MUTLU OLDU ÇOK FENA OLCEK BENİM KIZ YAA VALLA BABASI YANDI.SAĞOLUN KIZLAR BİDE İKİNCİSİNİ KUCAĞIMIZA ALABİLSEYDİK ALLAHIN İZNİYLE.rabbim hepimizi kolaycık kurtarsın.BUARADA KIZIM HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDİYOMUŞ.

Yazcım şafak 3 az kaldı canım yaaaa nasılsın iyimisin ? Hazırlıklar tamam mı çantan hazır mı?

Eftel sen nasılsın uzun zaman oldu yaaa

SAĞOLASIN CANIM YA BİLMEM ARTIK BABASI YANDI DAYISIYLA BABASI YANDI VALLA.canım doktor bana yürüyüş yapma temizlik yapma fazla hareket etmededei.Zaten sürekli tuvaletim geliyo nereye yürüycen dikkat et kendine fazla yorma kendini.
aaaa görmezmiyim resmi çok tatlı bir kızın var maşallahh valla kapına gelenler çok olacak kızını istemeye hazır ol yani

Yazcım şafak 3 az kaldı canım yaaaa nasılsın iyimisin ? Hazırlıklar tamam mı çantan hazır mı?

Eftel sen nasılsın uzun zaman oldu yaaa

hazırlıklar tamam pancubencim çok sağol.iyiyiz biz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl:CüvCüv:yarın annem ve babannem gelecek neden ikisi bir diyebilirsiniz beni babannem büyüttü dayanamaz beni görmemeye.dokuz ay çabucak geçti anlamadım bile.ama şu son günler geçmiyor gerçekten.

hoşgeldin nehircim daha biraz önce seni sordum iyi insansın bellisırnaşık şey
sağol cnm benim aklım sizlerde ama çok özledim sizleri,kim ne oldu ne yaptı,herşey yolundadır inşallah
Nehır hosgeldın nasılsın bebek nasıl canım

bebek iyi çok şükür,zeynepe sarlık başlangıcı çıktı ama yüksek eğildi,haftasonu yine hastanede yattık kilo takibi ve ışın tedavisi gördük şimdi daha iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…