- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.261
iyide canim sen neden yalnizsin? kardesin annen arkadaslarin falan yok mu ?Ben bı dusa gırım kızlar grs yoksa sacımı basımı yolucam walla kafayı yıyıyorum sanırım
ben gordum kacarmi hic.gozleri isil isil perini gormemek mumkunmu.benimde kizim olursa ileride, gozleri boyle piril piril olsun insallah.yaaaa KİMSE BENİM GIZIMIN RESMİNİ GÖRMEDİ YAW
hosgeldin canimselam şekerlerim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
h.g cnm çok geçmiş olsun, şükür bebeğin ve sen iyisiniz,selam şekerlerim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anne sütünüzün çoğalması için çevrenizden gelen, sen 2 kişilik yemelisin, şunu da ye, bunu da ye telkinlerine uyarsanız çok fazla kilo almanız kaçınılmazdır. Bunu yerine size önereceğimiz bitkisel çayı yemeklerden sonra günde 4-5 fincan içtiğinizde hem anne sütünüz artacak hemde bebeğiniz daha uysal olacaktır.
1 tutam ısırgan otu
1 tutam ıhlamur
1 çay kaşığı anason (bebeğinizin rahatlamasına neden olacaktır)
1 çay kaşığı rezene
Bu bitkiselleri çaydanlığa koyduktan sonra üzerine sıcak su ilave ediyoruz. 15 dakika kadar bekledikten sonra yemeklerden sonra 1-2 fincan içtiğinizde sütünüzün çoğaldığını göreceksiniz. Mutlu emzirmeler.
evet canım sütaşcı anneler var aramızda sütüm az diyenler için baktım....
Kayınvalide lohusa şekeri almış onun tarifine bakarken buldum
[QUOTE=pancuben;11864944]Yazcım şafak 3 az kaldı canım yaaaa nasılsın iyimisin ? Hazırlıklar tamam mı çantan hazır mı?
Eftel sen nasılsın uzun zaman oldu yaaa
Herkese Merhaba,
Ben geldim.
tmm cnm yazarım,iyim cnm seni sormalı baya oldu seni görmeyeli,bende hala tık yok bekliyorum.
ne zaman gelirse artık yarın kontrole gidecem bakalım ne diyecek dr muz,
benimde sağ tarafımda yumruk gibi agrıyla toplanıyo çok rahatsız oluyorum dr sorucam yarın.
sorunca bizede haber ver canım gerçi yerleri daraldı o yüzden diye tahmin ediyorum ama ağrılı olunca da insan korkuyor birde hareketleri azalınca da
Lohusa serbeti OKTAY USTA dan canım ben bulmuştum
* Kabuk Tarçın
Kök Zencefil
Havlıcan
Muskat
Tane Karabiber
Karanfil
Tane Yenibahar
Loğusa Şekeri
Su
Toz Şeker
Ceviz
Hazırlanışı
Düdüklü tencerenin içine 2 lt. suyu dökün. Bir tülbentin içine tüm baharatları koyarak bağlayın.
Tencerenin kapağını kapatıp kaynamaya başladıktan sonra 10 dk. pişirin. (Normal tencerede pişiriyorsanız yarım saat kaynatın.)
Kaynayıp kıvamını aldıktan sonra içine loğusa şerbetini koyarak karıştırın. Tadını kontrol edin, eğer şekerini az bulursanız biraz normal şekerle tadlandırın.
Fincanlara paylaştırdıktan sonra üzerine dövülmüş ceviz koyup servis edin.
Herkese Merhaba,
Ben geldim.
su anda karar verdim.vazgectim ben mevlud falanda yapmiyorum:umursamaz:
oglumun odasindaki salak yapistirmalarida sokup atacagimalsanaalsanasmile
Hoşbulduk...hosgeldin canim
Mevlüd? Hayırdır ne oldu?su anda karar verdim.vazgectim ben mevlud falanda yapmiyorum:umursamaz:
Yapıştırmaları sökmek mi? Neler oldu?oglumun odasindaki salak yapistirmalarida sokup atacagimalsanaalsanasmile
tmm cnm yazarım,
ya bu tarif çok bana sadece şeker,tarçın,karanfil konuyo dedi aktarcı bende onları aldım,
muksat havlıcan ne oluyo ilk defa duydum.bilmiyorumkismile
meraba cnm hoşgeldin nasılsın?
hayırdır cnm neden bu kadar sinirlendin,
bunu eşine yapıyosan erkekler için pek bişey farketmez bunları
yapsanda olur yapmasanda, yane sen kendini sıkmış olursun bence
bu kadar takma kafana günler yaklaşınca sanırım bunalıma girioruz iyice...
Hoşbulduk...
Mevlüd? Hayırdır ne oldu?
valla soyle oldu esime kizdim.mevvlut falan yapmayacagim.
zaten gelenlerde anca cay sigara icer otururlar
Yapıştırmaları sökmek mi? Neler oldu?
Hoşbulduk eftel...
Gün sayıyorum...
Senden ne var ne yok?
Bu arada evet havlıcan ve muskatı ben de duydum...
Ama 10dk ile bu baharatlar suya gecer mi bilemiyorum...
bende gün sayıyorum cnm başka bişey yok.Hoşbulduk...
Mevlüd? Hayırdır ne oldu?
Yapıştırmaları sökmek mi? Neler oldu?
Hoşbulduk eftel...
Gün sayıyorum...
Senden ne var ne yok?
Bu arada evet havlıcan ve muskatı ben de duydum...
Ama 10dk ile bu baharatlar suya gecer mi bilemiyorum...
ben sanirim aile olamadigimizdan sinirleniyorum daha cok .
esimin her istedigini yaparim ben ama ben spinal olayim sende gir doguma deyince hoslanmiorum demesi istememesi sinirimi bozdu
zaten kayinvaldemde kalacakmis mayisa kadar ohhh annemde kalirklava:
iznimde haziran sonunda bitecek yine esim ve oglum bi aile olamadan yalniz kalamadan ise geri donecegim.bosuna yirtindim 37.haftaya kadar calisayim diye mafoldumben heryerimin agrimasi kar kaldi yanima
esim oglumun odasina cicek bocek yapistirma almisti.hepsini koymus.sesimi cikarmadim hosuna gidiyor diye ama ben spinal olayim sende yanimda ol dedim hosuma gitmiyor dedi.
e herkes hosuna gitmeyeni yapmakda serbestse bende hosuma gitmeyen yapistirmalari sokmekde serbestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?