- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.241
sağol cnm benim aklım sizlerde ama çok özledim sizleri,kim ne oldu ne yaptı,herşey yolundadır inşallah
bebek iyi çok şükür,zeynepe sarlık başlangıcı çıktı ama yüksek eğildi,haftasonu yine hastanede yattık kilo takibi ve ışın tedavisi gördük şimdi daha iyiyiz
hazırlıklar tamam pancubencim çok sağol.iyiyiz biz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl:CüvCüv:yarın annem ve babannem gelecek neden ikisi bir diyebilirsiniz beni babannem büyüttü dayanamaz beni görmemeye.dokuz ay çabucak geçti anlamadım bile.ama şu son günler geçmiyor gerçekten.
sağol cnm bugün sabah taburcu olduk geldik eve şükürler olsun,sizler nasılsınız,biz çok vadeler atlattık niye böyle oldu anlamadık ama halimize bin şükür kızımda ben de artık daha iyiyiz
sağol cnm benim aklım sizlerde ama çok özledim sizleri,kim ne oldu ne yaptı,herşey yolundadır inşallah
bebek iyi çok şükür,zeynepe sarlık başlangıcı çıktı ama yüksek eğildi,haftasonu yine hastanede yattık kilo takibi ve ışın tedavisi gördük şimdi daha iyiyiz
Anne sütünüzün çoğalması için çevrenizden gelen, sen 2 kişilik yemelisin, şunu da ye, bunu da ye telkinlerine uyarsanız çok fazla kilo almanız kaçınılmazdır. Bunu yerine size önereceğimiz bitkisel çayı yemeklerden sonra günde 4-5 fincan içtiğinizde hem anne sütünüz artacak hemde bebeğiniz daha uysal olacaktır.
1 tutam ısırgan otu
1 tutam ıhlamur
1 çay kaşığı anason (bebeğinizin rahatlamasına neden olacaktır)
1 çay kaşığı rezene
Bu bitkiselleri çaydanlığa koyduktan sonra üzerine sıcak su ilave ediyoruz. 15 dakika kadar bekledikten sonra yemeklerden sonra 1-2 fincan içtiğinizde sütünüzün çoğaldığını göreceksiniz. Mutlu emzirmeler.
bizde iyiyiz bakalım sen hastanedeyken bende kontrolde olucam perşembe günü tabii bende doğurmazsam :))) şaka bir yana bugün hareketli az ve kuvvetli hissediyorum sağ tarafıma resmen dayadı poposunu nefes alış verişine bakıyorum karnımda çok tatlı bir duygu evet 9 aya girdik ne çabuk geçtiii yaaa
[color="ındigo"]sağol cnm bugün sabah taburcu olduk geldik eve şükürler olsun,sizler nasılsınız,biz çok vadeler atlattık niye böyle oldu anlamadık ama halimize bin şükür kızımda ben de artık daha iyiyiz[/color]
çok geçmiş olsun Allahın vardır bir bildiği nehircim çok şükür şimdi kızında sende iyisiniz.bunu duymak çok sevindirdi beni.bizler iyiyiz.20 annemiz oldu.bende perşembe günü doğuma gidiyorum Allah kısmet ederse oğlumu kucaklamama son 2 gün.
hadi Allah yardımcınız olsun,Allah kurtarsın inşallah cnm,he ya bir sürü annemiz olmuş maşallah,o zaman ben sorumu şu şekilde sorim,doğurmayanlar kimler cnm bi bilgi verisen çok sevinirim,çok oturamıyorum
süt a.ş lere duyurulur sempatiksalakcinni
eline sağlık canım opuyorumnanaktan
hadi Allah yardımcınız olsun,Allah kurtarsın inşallah cnm,he ya bir sürü annemiz olmuş maşallah,o zaman ben sorumu şu şekilde sorim,doğurmayanlar kimler cnm bi bilgi verisen çok sevinirim,çok oturamıyorum
tar,h belli mi yoksa bekleniyor mu ufaklık
yok canım canısı ne zaman ısterse o zaman gelecek bebek doktor bııs demıyor kötükedihüsokötükedihüso
zamanında sağlık ile gelsin inşallah annesi
İnsallah canım ama daha sabır kalmadı kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?