2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun daha iyi olursunuz inşallah...
Erken kavuştun kısçene o kadar olacak geçecek hepsi...
opuyorumnanaktan

bizde iyiyiz bakalım sen hastanedeyken bende kontrolde olucam perşembe günü tabii bende doğurmazsam :))) şaka bir yana bugün hareketli az ve kuvvetli hissediyorum sağ tarafıma resmen dayadı poposunu nefes alış verişine bakıyorum karnımda çok tatlı bir duygu evet 9 aya girdik ne çabuk geçtiii yaaa

sağol cnm bugün sabah taburcu olduk geldik eve şükürler olsun,sizler nasılsınız,biz çok vadeler atlattık niye böyle oldu anlamadık ama halimize bin şükür kızımda ben de artık daha iyiyiz

çok geçmiş olsun Allahın vardır bir bildiği nehircim çok şükür şimdi kızında sende iyisiniz.bunu duymak çok sevindirdi beni.bizler iyiyiz.20 annemiz oldu.bende perşembe günü doğuma gidiyorum Allah kısmet ederse oğlumu kucaklamama son 2 gün.

Anne sütünüzün çoğalması için çevrenizden gelen, sen 2 kişilik yemelisin, şunu da ye, bunu da ye telkinlerine uyarsanız çok fazla kilo almanız kaçınılmazdır. Bunu yerine size önereceğimiz bitkisel çayı yemeklerden sonra günde 4-5 fincan içtiğinizde hem anne sütünüz artacak hemde bebeğiniz daha uysal olacaktır.

1 tutam ısırgan otu

1 tutam ıhlamur

1 çay kaşığı anason (bebeğinizin rahatlamasına neden olacaktır)

1 çay kaşığı rezene

Bu bitkiselleri çaydanlığa koyduktan sonra üzerine sıcak su ilave ediyoruz. 15 dakika kadar bekledikten sonra yemeklerden sonra 1-2 fincan içtiğinizde sütünüzün çoğaldığını göreceksiniz. Mutlu emzirmeler.

süt a.ş lere duyurulur sempatiksalakcinni

eline sağlık canım
opuyorumnanaktan

aynı durum dün gece ve bu sabah bende vardı ayfercim dayamış bizimki totoyu ittikçe itiyor.inşaallah sende perşembe hayırlı ve güzel haberler getirirsin canım benim.

kızlar eşim geldi bir doyurayım ben onu.

geçmiş olsun canım benimmm zeynep ve senin iyi olmana sevindik daha dün ve bugün konuşuldun senden bir haber alamadık aramadım da ben bir daha ev telaşın vardır diye

hadi Allah yardımcınız olsun,Allah kurtarsın inşallah cnm,he ya bir sürü annemiz olmuş maşallah,o zaman ben sorumu şu şekilde sorim,doğurmayanlar kimler cnm bi bilgi verisen çok sevinirim,çok oturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…