- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.281
bende gün sayıyorum cnm başka bişey yok.
senin şafak kaç?
cnm aynı durum bendede var kaynana mayısa kadar yanımda
bide iyice delirtecek,
bizde haziranda başbaşa kalabilecez,
eşlerin doguma girmesi konusunda pek baskı taraftarı deilim
kimi erkek kaldıramıyomuş tiksinme gibi şey oluşabiliyomuş,benimki istemiyorum
dedi girmek bende tmm dedim, bence sende fazla zorlama ama kayınvaliden ile annen
ikisi birden neden kalıyoki off bir hafta yeter yaa başka kalmasalar keşke ..
canim ben sezeryan olacagim ama bari spinal olsam cocugumu dogar dogmaz gorsem diyorum ama heyecanlanirsam beni tek sakinlestirecek insanda esim.bundan dolayi bugun sordum tersledi beni dinlemedi bile.OCD,
Neden kocanın da girmesini istiyorsun ki?
İleride ciddi sorunlara yol açabiliyor bu... Cinsel olarak koca artık eşi istemiyor falan...
Sen herhalde seni anlamsı yakın olması için istiyorsun değil mi?
saol cnm hadi sende doğur artık ne bekliosun:jeyyar:B]
kader arkadaşım benim aynen kaldı tüm yük omuzlara sadece bebiş olsa başımda ooo rahat rahat yaparım ama yemek,, çamaşır,, bi de dükkanda elemnaın biri çıktı offffff offffsenağlama
aynen ama sadece bebek bile yoruyor insanı bide yemek ev işi gelen giden oluyor onlara hizmet üstüne üstlük bide bütün gece uykusuzluk benimki geceleri uyumuyor hiç kocamı boğasım geliyor bide sabahları niye uyanıp ona kahvaltı hazırlamıyormuşum diye şikayet ediyor lan benim halimmi kalıyor mafoldumbenmafoldumben yani anlayacağın bende bitik haldeyim:teselli:
Günaydı kızlar benimde bugünden sonra son 3 işgünüm kaldııııııııııı
[
Siendrunce Günaydı kızlar benimde bugünden sonra son 3 işgünüm kaldııııııııııı
/QUOTE]
ohhh ne güzel ama çok çalıştınız sanki kızlar.... doğuma ne akldı ?
Günaydın a.s.
siz son gününüzü sayiyonus ben neyi sayim oglani dogurdum karnim bosaldi kucagimda bos eve geldim su kadar gün kalacak diyende yok nezaman geleceginide bilmiom gün sayim... ooofff daha iki kilo bile olmadi 1900gr anca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?