2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annem pek gelip gitmez bizi rahatsiz etmemek icin e haliyle kadin ilk torununun yaninda olmak istiyor.kayinvalidemde biz tek basimiza panik oluruz yapamayiz diye kalmak istiyormafoldumben bende ailemle olmak istiyorum

OCD,
Neden kocanın da girmesini istiyorsun ki?
İleride ciddi sorunlara yol açabiliyor bu... Cinsel olarak koca artık eşi istemiyor falan...
Sen herhalde seni anlamsı yakın olması için istiyorsun değil mi?
canim ben sezeryan olacagim ama bari spinal olsam cocugumu dogar dogmaz gorsem diyorum ama heyecanlanirsam beni tek sakinlestirecek insanda esim.bundan dolayi bugun sordum tersledi beni dinlemedi bile.klava:

offf dusa girmeden once baktim tumm vucudum catlamis bide bas agrisi yine basladi.sinirlerim hic yatismadi :bbo:

slm kızlar yatmadan bir bakayım dedim.benim kendi görüşüm de kocişlerin doğuma girmemesinden yana.ben hiç teklif bile etmedim o da gireyim demedi zaten demez de.boşver dışarıda beklesinler ne gerek...sonra cinsel yönden soğuma olabiliyormuş hem....

slm anne adayları bende yeni üye oldum buraya.bi arkadaşım tavsiye etti iyikide etmiş...vakit geçmiyodu yoksa.bende hamileyim.35+6 olduk bugün..martın 25 inden sonra dedi doktor.bi 25 diyo bi28 bi 31 kafam karıştı.zaten değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu.çok sert hiç bişey konuşamıyorum.ben sormasam ne zaman geleyim diye söylemiyo 1.ay sonra istersen gel diyo gıcık oluyorum..kötükedihüso.....bu arada benimde ilk bebişimm olcak erkek..sağlıklı olsun bişey istemiyorum..

benim hiç uykum gelmiyo düşünmekten sizlerinde öylemi 2 gün uyumuyorum...üçüncü gün bitkin düşüp zarzor uyuyorumm...benim uykusuzluğum o doktor yüzünden ilgisiz alakasız yüzüme bile bakmıyo...üstelikte özel hastane...mafoldumben

bAHARIM .... canim bende uyuyamanlardanim .... Heyecandanmi strestenmi bilmiyorum ama uykum kaciyor ve uyur gezer gibi geziniyorum... Sonrada dedigin gibi bitkin dusuyorum ve bi kenarda uyuyup kaliyorum... ( Hele su anda bogazimda yaniyor off yaa insallah gecerde dogumda heran olabilir hasta olacak zaman degildikiii yal

günaydınnnnnnnnn........... gece uyuyamıyorum ağrıyor heryerim......... ama gün içinde de ayağa kalkamıyorum sürekli uyumak istiyorum............... offffffffffffffff .............. :)))))))))))))))

siz son gününüzü sayiyonus ben neyi sayim oglani dogurdum karnim bosaldi kucagimda bos eve geldim su kadar gün kalacak diyende yok nezaman geleceginide bilmiom gün sayim... ooofff daha iki kilo bile olmadi 1900gr anca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…