- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.301
kader arkadaşım benim aynen kaldı tüm yük omuzlara sadece bebiş olsa başımda ooo rahat rahat yaparım ama yemek,, çamaşır,, bi de dükkanda elemnaın biri çıktı offffff offffsenağlama
aynen ama sadece bebek bile yoruyor insanı bide yemek ev işi gelen giden oluyor onlara hizmet üstüne üstlük bide bütün gece uykusuzluk benimki geceleri uyumuyor hiç kocamı boğasım geliyor bide sabahları niye uyanıp ona kahvaltı hazırlamıyormuşum diye şikayet ediyor lan benim halimmi kalıyor mafoldumbenmafoldumben yani anlayacağın bende bitik haldeyim:teselli:
korkutuyorsunuz beniiiiiiiii :)))))))))))
canım Allah yardımcın olsun tez zamanda dolsun kucağın inşallah
Aselim kullanıcısından alıntı
siz son gününüzü sayiyonus ben neyi sayim oglani dogurdum karnim bosaldi kucagimda bos eve geldim su kadar gün kalacak diyende yok nezaman geleceginide bilmiom gün sayim... ooofff daha iki kilo bile olmadi 1900gr anca...
siz son gününüzü sayiyonus ben neyi sayim oglani dogurdum karnim bosaldi kucagimda bos eve geldim su kadar gün kalacak diyende yok nezaman geleceginide bilmiom gün sayim... ooofff daha iki kilo bile olmadi 1900gr anca...
canımmm kıyamam ben onaaa.... benim senden hiç haberim yok nasıl oldu bu erken doğummm ??????? mevlam yardımcınız olsun.......
günaydın herkese kızlar.yarından sonra oğlum doğacak hihoyyytAllahım sağsalim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inşaallah.
ASELİM arkadaşım sanada çok geçmiş olsun Allah bebeğine sağlık versin biran önce kucağına gelsin.
günaydın herkese kızlar.yarından sonra oğlum doğacak hihoyyytAllahım sağsalim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inşaallah.
Allah kolaylık versin arkadaşımbi avazda sağlıcakla kurtarsın benim 15 günüm var inşallah
aniden oldu apar topar kontrole gittim doktor bebegin suyu tamamen bitmis dedi bide ac gitmistim o gün oda avantaj oldu hemen aldilar sezeryana riskliydi cok bebegin suyu bitmisti bide kafasi asagiya dönmüs inmis iyice asagi ameliyat edicek olan doktor olmaz insallah ama yinede sölim dedi keserken bebegin kafasina gelme ihtimalimiz var dedi cok korktum valla ama cok sükür bisi olmadi ama 1700gr dogdu 45 cm di ben 6gün yattim ciktim bebeisim daha hastanede..
.[/U]
Yaaa evet cnm banada çok çalışmışım gibi geldi hatta Sata göre 36+3üm ama 1 hafatda önnden gidiyoruz çok çalıştım ben yaaaa[
Siendrunce Günaydı kızlar benimde bugünden sonra son 3 işgünüm kaldııııııııııı
/QUOTE]
ohhh ne güzel ama çok çalıştınız sanki kızlar.... doğuma ne akldı ?( herşey sonra onun kokusunla daha fazla birlikte olabilmek için ....
Bekliyorum bakalım canı nezaman gelmek isterse...
Canım allahın izni ile en kısa zamanda kucağına alman dileği ile :) şimdiden seni tebrik ederimmmgünaydın herkese kızlar.yarından sonra oğlum doğacak hihoyyytAllahım sağsalim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inşaallah.
ASELıM arkadaşım sanada çok geçmiş olsun Allah bebeğine sağlık versin biran önce kucağına gelsin.
canim hayirlisiyla kucagina al insallah sagsaglim.. insan tuhaf oluo demi doguracagi günü bilerek gidip bebegi kucagina almayi bilmek ben sezeryana girerken cok tuhaf oldum gözümü kapadim actim bebek cikmis karnimdan
Allah kolaylık versin arkadaşımbi avazda sağlıcakla kurtarsın benim 15 günüm var inşallah
amin canım opuyorumnanaktan
Canım allahın izni ile en kısa zamanda kucağına alman dileği ile :) şimdiden seni tebrik ederimmm
yaz34 kullanıcısından alıntı
günaydın herkese kızlar.yarından sonra oğlum doğacak Allahım sağsalim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inşaallah.
ASELİM arkadaşım sanada çok geçmiş olsun Allah bebeğine sağlık versin biran önce kucağına gelsin.
canım demek sen de bebişini alacaksın kucağına ne güzel Allah sağlıcakla kurtarsın.biz kaldık yaaa.bizimkiler de gelsin artıkgamyoncuirems
Kızlar merhaba.Ben geceleri hiç uyuyamıyorum. Gündüzleri ise saban 07.30 da oğlumu okula göndermek için kalkıyorum ve sonrada evde sersem sersem geziniyorum. Sizlerde mi böylesiniz .Çok kötü bir durum bu ya. iyice sinirlerim geriliyor. Zaten aklımda bir sürü sorun var. Doğum nasıl olacak, sezeryanı epidural mı olayım napayım diye kendi kendime kurup duruyorum artık.Valla herşey gözüme batıyor benim. birilerine çatsam kavga etsem bari ya.
slm anne adayları bende yeni üye oldum buraya.bi arkadaşım tavsiye etti iyikide etmiş...vakit geçmiyodu yoksa.bende hamileyim.35+6 olduk bugün..martın 25 inden sonra dedi doktor.bi 25 diyo bi28 bi 31 kafam karıştı.zaten değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu.çok sert hiç bişey konuşamıyorum.ben sormasam ne zaman geleyim diye söylemiyo 1.ay sonra istersen gel diyo gıcık oluyorum..kötükedihüso.....bu arada benimde ilk bebişimm olcak erkek..sağlıklı olsun bişey istemiyorum..
yaaa ben nie görmedim hiç yuh banabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?