2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm kıyamam ben onaaa.... benim senden hiç haberim yok nasıl oldu bu erken doğummm ??????? mevlam yardımcınız olsun.......

siz son gününüzü sayiyonus ben neyi sayim oglani dogurdum karnim bosaldi kucagimda bos eve geldim su kadar gün kalacak diyende yok nezaman geleceginide bilmiom gün sayim... ooofff daha iki kilo bile olmadi 1900gr anca...

Allah şifa versin cnm bebeğin sağlığına kavuşur inşallah...

canımmm kıyamam ben onaaa.... benim senden hiç haberim yok nasıl oldu bu erken doğummm ??????? mevlam yardımcınız olsun.......

aniden oldu apar topar kontrole gittim doktor bebegin suyu tamamen bitmis dedi bide ac gitmistim o gün oda avantaj oldu hemen aldilar sezeryana riskliydi cok bebegin suyu bitmisti bide kafasi asagiya dönmüs inmis iyice asagi ameliyat edicek olan doktor olmaz insallah ama yinede sölim dedi keserken bebegin kafasina gelme ihtimalimiz var dedi cok korktum valla ama cok sükür bisi olmadi ama 1700gr dogdu 45 cm di ben 6gün yattim ciktim bebeisim daha hastanede..

günaydın herkese kızlar.yarından sonra oğlum doğacak hihoyyytAllahım sağsalim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inşaallah.

ASELıM arkadaşım sanada çok geçmiş olsun Allah bebeğine sağlık versin biran önce kucağına gelsin.

canim hayirlisiyla kucagina al insallah sagsaglim.. insan tuhaf oluo demi doguracagi günü bilerek gidip bebegi kucagina almayi bilmek ben sezeryana girerken cok tuhaf oldum gözümü kapadim actim bebek cikmis karnimdan

anladım cnım geçmiş olsun ama bak meleğin iki kez hayata tutunmuşl demekki güçlü bir yavrucak dualarımız onunla inşallah ne kısa zmanda sağlığına kavuşur ve annesinin kolalrına gelir....... hiç üzme kendini sen gü.çlü olki oda öyle olsun....... teyzeleri dualrı ile yanında onun merak etme sen canım....

Kızlar merhaba.Ben geceleri hiç uyuyamıyorum. Gündüzleri ise saban 07.30 da oğlumu okula göndermek için kalkıyorum ve sonrada evde sersem sersem geziniyorum. Sizlerde mi böylesiniz .Çok kötü bir durum bu ya. iyice sinirlerim geriliyor. Zaten aklımda bir sürü sorun var. Doğum nasıl olacak, sezeryanı epidural mı olayım napayım diye kendi kendime kurup duruyorum artık.Valla herşey gözüme batıyor benim. birilerine çatsam kavga etsem bari ya.

Canım allahın izni ile en kısa zamanda kucağına alman dileği ile :) şimdiden seni tebrik ederimmm

canim hayirlisiyla kucagina al insallah sagsaglim.. insan tuhaf oluo demi doguracagi günü bilerek gidip bebegi kucagina almayi bilmek ben sezeryana girerken cok tuhaf oldum gözümü kapadim actim bebek cikmis karnimdan

amin canım opuyorumnanaktan

Canım allahın izni ile en kısa zamanda kucağına alman dileği ile :) şimdiden seni tebrik ederimmm

çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınızopuyorumnanaktan
evet garip bir duygu ama ona kavuşacağımı bilmekte bambaşka.Allahım hepimize o günleri göstersin:Saruboceq:

bugün hakakten boş burası selkie hasret bosna dila ynur edebiyatçı gülencim ne bileyim aklıma daha gelmeyen buranın bülbülleri ohh bebişlerini alı kucakalrına oturdular evelrine biz kaldım öylece :))))))))

canım ahyırlı olsun inşallah darısı başımızaaa ....... tamam sende artı kdaha girmezsin hangi hastanede doğum yapcaksın haber verde ona göre senden haber alalım.....

günaydın kızlar,
işerlim var acil çıkmama gerekecek.
pazartesi doğumları ne oldu ne olurrr bir özet geçiverin hayrına... geçmişi okuyayımm dedim çok vakit gidiyor.. :umursamaz:

canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin küçük pasşayı.. bir avazda kurtul inşallah..

bizde de durum aynı canım.. doğumdan sonra da uyuyamayacağız bakalım ne olacak halimiz...

siz son gününüzü sayiyonus ben neyi sayim oglani dogurdum karnim bosaldi kucagimda bos eve geldim su kadar gün kalacak diyende yok nezaman geleceginide bilmiom gün sayim... ooofff daha iki kilo bile olmadi 1900gr anca...

canım öyle deme her şeyde bir hayır vardır. ya o gün kontrolün olmasaydı? bebek iyice aşağıya inseydi de sezeryan olamasaydı? Allah korusun bebişe bir şey olsaydı. bak Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etmiş inşallah kucağına alıp evine getirmeyi de nasip edecek. umudunu kaybetme.

canım aramıza hoşgeldin....

yaaa ben nie görmedim hiç yuh banabilmiyorumkismile

Hasret çaptan düşüyorsun :umursamaz: kaç defa laf attım sana hiçbirini görmedin hasta ve anne ruhlu kişi klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…