2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım yaa ama annesi yakında toparlar kucağında olur hayırlısıyla bir dahada hiç ayırmasın rabbim sizi:teselli: seni yaşadıklarını tahmin edebiliyorum benim oğlumda doğduktan bir kaç gün sonra sarılık oldu 4 gün ışın tedavisi gördü emzirmeye bile vermediler sütümü sağıp veriyordum ve sadece cam arkasından görebiliyordum çok üzücüydü o yüzden seni iyi anlıyorum inşallah en kısa sürede kollarında olur yavrun allah yardımcın olsun:teselli:

anneme allah razı olsun dedikçe herşeye karışmaya başlamış huzurmuz bozulurmuş.. dün birine anlatrken duydum:1shok:
:gitme:
napim huzurumuz kaçmasın die sesimi çıkaramıyorum filizcim
hakkattan yaaa kimse doğum öyküsünüyazmadı gerçi doğum yapanlar pek girmiyo yoğunlar malum.daha sonra yazarlar herhal.
hasret doğum yaptıı yazarr bu acılısı bence o yapacak ilk hem topicde o acımıs olur dimi hasretttbilmiyorumkismile
ben yazarsam herkes kaçar normal doğumdan boşwerin kızlaryasakkelime

selam şekerlerim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oyy kuşum gelmiş naber nan zeynep nasıl çıktınızmı hastaneden kilo aldımı pıtırcık göbüşü düştümü sütün war mı?
soru yağmuuuuusempatiksalakcinni

bugün hakakten boş burası selkie hasret bosna dila ynur edebiyatçı gülencim ne bileyim aklıma daha gelmeyen buranın bülbülleri ohh bebişlerini alı kucakalrına oturdular evelrine biz kaldım öylece :))))))))

Günaydın Seyalciğim evet yaa.. bebişlerinle uyraşıyorlar sanırım.. Benimde bu akşam kayıvalşdem geliyor Ankaradan.. Önümüzdeki hafta bekliyoruz bebişimi....

selam kızlarra.s.
herkes iyidir umarım dün doğum yapan arkadaşlarımın gözleri aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavruları inşallah
geçmişe bakamıyorum kızlar ağırlaştım birde üstüne bu hastalık mahvetti beni gözümü açmaya mecalim yok gece hiç uyuyamıyorum çok tıkanıyorum annem burdaydı sağolsun kahvaltımı hazırlamış aç aç yatma kızım gel ye yine uyu dedi yedim bişeyler portakal suyu bile hazırlamış sağolsun kardeşimin toplantısı varmış gitmek zorunda kaldı
sizler iyisinizdir inşallah az kaldı bebişlere kavuşmaya bir an önce iyi olmam lazım perşembe yine kontrolümüz var hayırlısı biraz uzak kalınca çenem düştü iyice

HASRETCıMM, ben çok merak ediom doum anını iyi geçti senin gibi düşünmüştüm oyasaki anlat lütfen yinede...

ahh canım ahh Allah şifa versin ne diyim şu halinle bi de gripsin
çabucak iyileş inşallah doğuma bomba gibi ol
opuyorumnanaktan

Canım slm sen normalmi yapacaksın ??

canım ahyırlı olsun inşallah darısı başımızaaa ....... tamam sende artı kdaha girmezsin hangi hastanede doğum yapcaksın haber verde ona göre senden haber alalım.....

canım demek sen de bebişini alacaksın kucağına ne güzel Allah sağlıcakla kurtarsın.biz kaldık yaaa.bizimkiler de gelsin artıkgamyoncuirems

canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin küçük pasşayı.. bir avazda kurtul inşallah..
çok sağolun canlarım Allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar versin.ben özel edremit hastanesinde yapacağım seyyalcim.ama bildiğim kadarıyla bir sitesi yok.zaten ben kendime gelince HASRETE mesaj atacağım.
anneme allah razı olsun dedikçe herşeye karışmaya başlamış huzurmuz bozulurmuş.. dün birine anlatrken duydum:1shok:
ne diyeyim hasretcim yaa bu dönemde böyle davranmasına anlam veremiyorum ben.sonuçta kadın sen hamileyken işini gördü ee şimdide görecek ama neden böyle yapıyor cengiz anlayamadım bari sus kimseye bişey deme değil mi?.bu dönemde böyle arada kalmakta çok zor seni anlıyorum en yakın arkadaşımın da başına geldi.takma sen düzelir inşaallah herşey.bu arada perşembe ben sana mesaj atarım oldu mu?girebilirsin değil mi siteye?
canım çok geçmiş olsun sana.

Selam herkese

Bugun kalan camlarımı sıldı kaynanamlar bırazdanda salonumu sılıcek bende tullerımı attım yıkanıyor utuler astırırım rahatladım ya ben yapamayınca ne kadar gozumde buyuyordu bu temızlık bıttı sonunda.

Ama bızım kızın gelecegı yok tabı dun babasıyla anlasmada yaptılar
Esım dıyor kızım 10 gun daha dogma tamam mı kuzum eger tamamsa sag a wur dıye esım karnıma wuruyor oda oraya wuruyor eger bu bebek 10 gun sonraa dogarsa cok sasırırım ben bebeklerın bu kadarda anlatılanı anne karnında anladıgı ummuyordum cok sasırdım

Bu arada Selinden haber yok mu yaaa gece boyu ne oldu dıye onu dusundum fisfisfis

Gecmıs olsun canım boya temızlık derken hasta oldun ya kıyamam kendıne dıkkat et ıhlamur lımon falan ıc

Yazgıcım hayırlı dogum olur ınsallah sorunsuz bı sekılde erkekini kollarına alırsın dualarımız sennle :Saruboceq::Saruboceq:

ahh canım ahh Allah şifa versin ne diyim şu halinle bi de gripsin
çabucak iyileş inşallah doğuma bomba gibi ol
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktançok sağol canım amin inşallah hepimiz iyi olalım bende onu diliyorum

Canım slm sen normalmi yapacaksın ??

bi aksilik olmazsa inşallah normal istiyorum şimdilik öyle görünüyo

sağol hayatım sanada iki gün kalmış sende sağlıcakla kavuşursun meleğine inşallah

Gecmıs olsun canım boya temızlık derken hasta oldun ya kıyamam kendıne dıkkat et ıhlamur lımon falan ıc

sağol canım sende dikkat et kendine aynen valla temizlik diye diye hasta ettim kendimi şikayetde edemiyorum o yüzden kendin ettin derler sonra ama kaptım şifayı çok fena

Yazgıcım hayırlı dogum olur ınsallah sorunsuz bı sekılde erkekini kollarına alırsın dualarımız sennle :Saruboceq::Saruboceq:

sağol hayatım sanada iki gün kalmış sende sağlıcakla kavuşursun meleğine inşallah

teşekkür ederim kızlar desteğiniz beni çok mutlu ediyoropuyorumnanaktandoğum akşamı Allahtan bişey olmazsa eşim resimleri facebook a yükleyecek ordan alıp buraya koyabilirsiniz.

doğum demişken ben gideyim süt artırıcı çayımı yapıp geleyim hemensempatiksalakcinni

Kızlar cıkmadan bııs sorucam benm meymiler cok kucuk hıc buyumedıler sadece ucları cıktı bıde sertlestıler acaba bnm sutummu olmayacak hep ruyalarıma gırıyor sut yerıne kan akıyor senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…