- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.341
Kızlar cıkmadan bııs sorucam benm meymiler cok kucuk hıc buyumedıler sadece ucları cıktı bıde sertlestıler acaba bnm sutummu olmayacak hep ruyalarıma gırıyor sut yerıne kan akıyor senağlamasenağlama
Kızlar cıkmadan bııs sorucam benm meymiler cok kucuk hıc buyumedıler sadece ucları cıktı bıde sertlestıler acaba bnm sutummu olmayacak hep ruyalarıma gırıyor sut yerıne kan akıyor senağlamasenağlama
hijyenim olmadı sende bana özelden yaz numaranı bende sana vereyim senlede haberleşebiliriz.
canımcım takma onu kafana küçük olması bişey değiştirmez olur genede sütün boyutuna bakmıyorki.ne küçük göğüslü kadınlar var süt fışkırıyor maşaallah.
aynen benimkilerde öyle aman aman büyümediler zaten büyüktüler bu arada 90 falandı :)
bu arada canım seninle şafaklarımız aynı bakalım birde meg var bildiğim bakalım bizimkiler ne zaman gelecek,bugün kontrolum var hayırlısı..
benimde öyle çok büyümedi göğüslerim.benim bide uçları içe dönük napcam bilmiyorum.inş bebek emebilir.doktoruma sordum doğumdan sonra vakumla çekiyoruz o zaman çıkma ihtimali var dedi ama çıkmayadabilirmiş.bende çok istiyorum emzirmeyi.kafama bu konu takılıyor hep acaba emzirebilecek miyim diye?
YAZGI CIM cook az kaldı canım hayırlısyla alıcaksın sende kollarına minik erkekini annesi:1hug:..SEYHAN çok geçmiş olsun canım yuzduk kuyruguna geldik dikkat et işkolik annnnnneeeelmaz:..olumunekankayizsmile..
bende biraz önce geldim kontrolden ..kızlar benim bebişim su an 38 haftalık olmama ragmen neredyse 39 olucam 37 haftalık görünüğyo yani 1 1.5 hafta geriden geliyo dedi dr um..o yuzden dogumun 10 mart gibi görünsede 10 gün gecikebilir 20 sine denk gelebilir dedi ..hayallerim suya düştü yani sat a öre 8 gün kalmıştı cünki:sinifsinif:..ama neyseki saglıgı yerinde heseyi normal seyrediyo..gene catı muynesi yapmadı :bbo:..10 gün sonra tekrar cagırdı..artık iyice sıkışmış içerde eciş bücüş olmuş dedi..okadaaaaaaarrr..anlaşılan herhangi b,i sürpriz olmazsa biras daha bekleticek biziifisfisfis
YAZGI CIM cook az kaldı canım hayırlısyla alıcaksın sende kollarına minik erkekini annesi:1hug:..SEYHAN çok geçmiş olsun canım yuzduk kuyruguna geldik dikkat et işkolik annnnnneeeelmaz:..olumunekankayizsmile..
bende biraz önce geldim kontrolden ..kızlar benim bebişim su an 38 haftalık olmama ragmen neredyse 39 olucam 37 haftalık görünüğyo yani 1 1.5 hafta geriden geliyo dedi dr um..o yuzden dogumun 10 mart gibi görünsede 10 gün gecikebilir 20 sine denk gelebilir dedi ..hayallerim suya düştü yani sat a öre 8 gün kalmıştı cünki:sinifsinif:..ama neyseki saglıgı yerinde heseyi normal seyrediyo..gene catı muynesi yapmadı :bbo:..10 gün sonra tekrar cagırdı..artık iyice sıkışmış içerde eciş bücüş olmuş dedi..okadaaaaaaarrr..anlaşılan herhangi b,i sürpriz olmazsa biras daha bekleticek biziifisfisfis
olumunekankayizsmile..ewet gene kurtuldum çatıdan..demekki doguma daha var diye bakmıomuş adam..bendeson 8 sayıyodum..bugün bi bebek gördüm 3 kilo dogmuş 20 günlk aman ALLAH ım kafası avucumdan küçük mıyıl mıyıl annesini emiyo nasıl küçücük bi bebek anlatamam ay dedim ben bunu tutmaya kıyamaaammm incitrmm ..
İnsallah emer canım yaaa :Saruboceq:
Demedımmı demedımmı yapmadı demı ne zaman yapacakmıs catı muanesını
Canım fazla takılma yemene dıkkat et 8 gunde bıle kapatırsın farkı desın doktor bız bı gııdyoruz hersey normal bı gıdıyoruz gerılemıs hayırlısı ıle Allah ın ıznıyle bısı olmaz saglıgı yerınde ya boswer
sağlıkla gelsinlerde canım o hiç belli olmaz belki 10 güne kadar nişan falan gelir gidersin ya benim doktora da bakarsan ayın sonuna kadar yolu var diyor ama çatı muaynesini haftaya salı yapacak inşallah... eyvahedigeldismile
senin hiç ağrıların oluyor mu vajina kenarındaki kemikler geceleri çok ağrı yapıyor benim
bi de ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor bilmiyorumkismile
canım benim inşallaah dedigin gibi olur nişanım falan gelir belki bellimi olur yoksa ayın 20 sine kadar daha bekliycemm of son 8 sayıyodum.akannehir.inankihiç sancım yok sadece bazen nadiren bebek hareket ettikce vajınaya igne batıyo gibi acıyo okadar..yoksa sancı agrı yok..bilmiyorumkismile
saol canımm kendimi alıştrmştım sadece 8 günüm kalmıştı diye ama koc burcu olucak galiba hanfendi..benden bi taneyle daha nası ugraşıcam b,ilmemmbilmiyorumkismilecanım hayırlısı olsun.önemli olan sağlıklı olması.o kadar sabrettin birazcık daha sabredersin.üzme kendini.
inşallah güzel haberler getrrsin bizee..az kalmış annesi görcen 2 gün sonra..:lepi:bakalım benim zilli kız ne durumda bu persembe kontrole gidicem.en son 32.haftada gittiğimde doktor 1 hafta önde demişti 2250 gr ve 42 cm di.bakalım şimdi ne diyecek.gerçi bu aralar benim çok iştahım yok fazla yiyemiyorum bilmiyorum etkiler mi?çok sabırsızlanıyorum 1 ay oldu kızımı çok özledim ya
saol canımm kendimi alıştrmştım sadece 8 günüm kalmıştı diye ama koc burcu olucak galiba hanfendi..benden bi taneyle daha nası ugraşıcam b,ilmemmbilmiyorumkismile
benim eşimde ısrarla koç burcu olmasını istiyor.bize 27 mart dedi doktor ama 10 gün öncesinden bekleyin dedi.eşim şimdi inş 20 sinden sonra olur da koç burcu olur diyo.balık olursa çok duygusal olurmuş.aklinialirimsmile
evet çok duygusaldır ben balık burcuyum kızımda balık oalcak eşim başak evde iki balıkla bakalım nasıl baş edecek :)=:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?