2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ebrucum çok az kaldı evet hihoyyytsen sakın takma kafana sağlılığı yerinde olsunda gerisi önmeli değil senin kız pek bir nazlı çıktı gelmek için bile nazlanıyor baksana.

demek NİLÜFERLE aynı gün doğum yapacağız ne güzel:lepi:

eşinin işi zor o zaman.ben ve eşim ikizler burcuyuz hemde doğum günümüz aynı gün.Allahtan kızım ikizler olmuyor yoksa evde üç ikizler ne yapardık düşünemiyorum bileohaoldumsmile

ya sizde ani karar değişiklikleri çok oluyor değil mi :):): ) neyse balık burcu duygusaldır ama iyidir samimidir gizli işler çeviremez pek... :)))))

ya sizde ani karar değişiklikleri çok oluyor değil mi :):): ) neyse balık burcu duygusaldır ama iyidir samimidir gizli işler çeviremez pek... :)))))

aşkolsun biz gizli işler mi çeviriyoruzmafoldumben.ya ikizler burcu çift karakterli oluyor ama genelde duygusal açıdan mesela eşimde bende çok neseliyken biranda durgunlaşabiliyoruz.yani çok hızlı değişim yaşayabiliyoruz.

olumunekankayizsmile....canım ya ne heyecan vardır sende opuyorumnanaktan..SEN YAGMUR VE Nı,LÜFER üçünüzde pğerşembe hee:lepi:..mutlaka bebişlerin fotolarını ekleyin ay catlarım ben burda..genel anestezimi olcak yazgı??

Yapılmaz bu bana yaa super bı hava vardı uyandıgımda yuruyus hayallerı kuruyordum ama ben sımdı yagmur yagıyor senağlamasenağlamasenağlama

Yapılmaz bu bana yaa super bı hava vardı uyandıgımda yuruyus hayallerı kuruyordum ama ben sımdı yagmur yagıyor senağlamasenağlamasenağlama

o zaman seni izmire davet ediyorum canım.bugün süper bi hava var.bende çıkmak istiyorum ama eşim işten gelince birlikte çıkacaz diye çıkmadım,çok yorulurum iki defa çıkınca.

o zaman seni izmire davet ediyorum canım.bugün süper bi hava var.bende çıkmak istiyorum ama eşim işten gelince birlikte çıkacaz diye çıkmadım,çok yorulurum iki defa çıkınca.

Tesekkurler canım dawetın ııcn keske gelme olanagım olsaydı hıc affetmezdım ewde sıkıldım otur otur ne gusell esınle cıkıp yuruyus yapabılmen benım esım 10 da gelıyor pers olmus bı sekılde hafta sonu cıksak sukredıyorum

at cnm laptop yatak odamda aık hep geçerim anında

kocamı allaha hawale ettim o zaten bayılır insanları kullanmaya annem aylarca geldi donuna warana kadar ütüledi yemeğini temizliini yaptı çocuuunun eşyalarını a dan z ye dizdi yine kötü annem oldu ama kendi işgüzar aç ailesi düğününüe bile basmadı sorsan yine iyidir ama onlar.. allah wersin hakettiklerini dilerim
bu lafını doumdan gün sonra hatırlatcam sanayerimseniben
aynen canımvereliniortak

bnce o doktor bal gibi sezaryen yapacak seni... sancı anındada sezaryene hayır diyemicen çatın dar falan dicek paşa paşa alack seniÇok üzgünüm çoook

bu arada drdan geldik gayet iyiyiz kızmda bnde.. bebeimiz kilo kaybı olmamış aksine 20gr almış demekki sütün gayet iyi dedi... babası şimdi kızımız için kurban kesmeye gitti... ismide Helin Ceren olarak netleşti babasına dedim ceylin deniz mi helin ceren mi oda helin ceren olsun ikimizede uysun hem daha güzel dedi bnde okeyledim

sabah eşimin ablası geldi bebeğime bir iğne bile almadan elleri bom boş terbiyesizzzz( hiç muhattap olmadım bebeğimi hoplatıp zıplatrken kusturdu bbn de bağırdım yeni emen bebeği hoplatrsan kusar tabi dedim seniin bilio olman laızm bunları 3 çocuk büyütmüşsün dedim hiç bişey diyemedi!!! 2.3. saat durdu defoldu gitti

bu arada dün kaçan eleman geri geldi we eşim 1 eleman daha aldı dükkana 3 eleman oldular... yemek içinde eşime dedim artık 3 kişiler benmi hazırlicam yemeklerini bi lokantayla anlaş yesinler dedim bakarız dedi inşallah bakar bu derttende kurtulurum:lepi:
bizden hawadisler böle biraz uyuyayım kızım uyuyorken... öpüldünüz

Karnımın ıcı sızlıyor ıc organlarım sızlıyor bu bebek benı 20 yasımda yaslandıracak sonunda yaa anne olmak ne zormus tırsmaya basladım hasret dogunca da zor oluyor mu

Az once bı topicte okudum bebege anne sutu wermeden agzına nar suyu sıkacakmısın gazı olmuyormus dogru mudur acaba yapanlar onaylıyor

Sewındım canım ıı olmanıza dınlen sen kendıne dıkkat et bebekimize ii bak annesi

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben az önce bir arkadaşımdan haber aldım.2 hafta gerideydi benden pazar günü 3.oğluşunu sezeryanla kucağına almış.Aradı ben doğum yaptım diye. Çok sevindim gerçi biraz beklediklerinden erken geldi ama olsun ikiside iyiymiş şimdi.
Herkes doğurmaya başlayınca benide bir panik aldı açıkcası.Korkuyorum ben yaa.... Her an tetikte bekliyorum ama yinede korkuyorum....

Oh çok şükür dünkü olumsuzluklar düzelmiş nihayet.Görümcende ayıp etmiş gerçekten gelmeseymiş daha iyiymiş aslında.Yada daha sonra gelseymiş....

maşallah bebeğine canım
isminin netleşmesine de çok sevindim

opuyorumnanaktan

Kız benim saçlarımdaki aklar bile çoğaldı.Herkes 1 hamilelikte bu kadar dağıldın ikinciyi düşünmezsin artık diyorlar.Aynen öyle diyorum.Vücut bıraktı kendini her yerden çekiştiriliyorum sanki.....

selam arkadaşlar.
hasret ne güzel sütünün yaradığına sevindim.emsin emsin büyüsün bebecik....
dün de biz kayınvalidemlerdeydik.benim sorunum yok kayınvalidemle Allah var iyidir ama bu aralar biraz garip ya....perşembe gününe misafir almış istersen sen de gel dedi sinir oldum karnım burnumda gidince de mecburen misafirle oturacak değilim hizmet edicez...hem belki doğururum ne cesaret o güne misafir almış günler çuvala girdi sanki.
bi de kızımın adını benimseyemedi başından beri.dünden beri asya nın yanına elif te olsun diyip duruyo.elif nerden çıktı bilmem...ben 2 isimden hiç hoşlanmam...

Merhaba arkadaşlar
benim dün yasal iznim başladı sonunda bende evde oanlardanım
acaip güzelmiş evde olmak yahu
Yani giremedim diye merak ediyorsanız daha çok şükür doğurmadım :)
e bugün doktora gitmem neticesinde daha doğurmayada niyetim yok pek :)
Bgn 36 haftalık olduk ve 3164 gr erişmişiz doktor heşey normal doğumda normal görünüo şimdilik
ve bebekte problem olmadğı sürece SAT IN son gününe kadar duracakmışşş...Yani benim bişi olmassa doğum 30 mart ve üstü görünüo...Çünkü doktor gününü doldurmada boyu kilosu tamamlasada gününü almam diyo...yani böle giderse ben bir tosuncuk doğururummm :)

Valla bu büyüklere ne oluyor son zamanlarda bende anlayamadım.Hani diyeceğimki biz hamişiz ondan gözümüze batıyor ama değil yahu.Hepten çıldırdılar ne yapacaklarını şaşırdılar.İlgimi istiyorlar napıyorlar anlamadımki?Ne yapacaklarını şaşırdı hepside....Allah akıl fikir versin .... klava:

Oy oy maaşallah kocaman yapmışsın bebişi.Sağlıcakla hayırla doğsunda boşver ne zaman gelmek isterse gelsin.Artık normal bu haftadan sonra bildiğim kadarıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…