- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.361
YAZGI CIM cook az kaldı canım hayırlısyla alıcaksın sende kollarına minik erkekini annesi:1hug:..SEYHAN çok geçmiş olsun canım yuzduk kuyruguna geldik dikkat et işkolik annnnnneeeelmaz:..olumunekankayizsmile..
bende biraz önce geldim kontrolden ..kızlar benim bebişim su an 38 haftalık olmama ragmen neredyse 39 olucam 37 haftalık görünüğyo yani 1 1.5 hafta geriden geliyo dedi dr um..o yuzden dogumun 10 mart gibi görünsede 10 gün gecikebilir 20 sine denk gelebilir dedi ..hayallerim suya düştü yani sat a öre 8 gün kalmıştı cünki:sinifsinif:..ama neyseki saglıgı yerinde heseyi normal seyrediyo..gene catı muynesi yapmadı :bbo:..10 gün sonra tekrar cagırdı..artık iyice sıkışmış içerde eciş bücüş olmuş dedi..okadaaaaaaarrr..anlaşılan herhangi b,i sürpriz olmazsa biras daha bekleticek biziifisfisfis
eşinin işi zor o zaman.ben ve eşim ikizler burcuyuz hemde doğum günümüz aynı gün.Allahtan kızım ikizler olmuyor yoksa evde üç ikizler ne yapardık düşünemiyorum bileohaoldumsmile
ya sizde ani karar değişiklikleri çok oluyor değil mi :):): ) neyse balık burcu duygusaldır ama iyidir samimidir gizli işler çeviremez pek... :)))))
Günaydın Seyalciğim evet yaa.. bebişlerinle uyraşıyorlar sanırım.. Benimde bu akşam kayıvalşdem geliyor Ankaradan.. Önümüzdeki hafta bekliyoruz bebişimi....
olumunekankayizsmile....canım ya ne heyecan vardır sende opuyorumnanaktan..SEN YAGMUR VE Nı,LÜFER üçünüzde pğerşembe hee:lepi:..mutlaka bebişlerin fotolarını ekleyin ay catlarım ben burda..genel anestezimi olcak yazgı??sağol ebrucum çok az kaldı evet hihoyyytsen sakın takma kafana sağlılığı yerinde olsunda gerisi önmeli değil senin kız pek bir nazlı çıktı gelmek için bile nazlanıyor baksana.
demek NİLÜFERLE aynı gün doğum yapacağız ne güzel:lepi:
Yapılmaz bu bana yaa super bı hava vardı uyandıgımda yuruyus hayallerı kuruyordum ama ben sımdı yagmur yagıyor senağlamasenağlamasenağlama
o zaman seni izmire davet ediyorum canım.bugün süper bi hava var.bende çıkmak istiyorum ama eşim işten gelince birlikte çıkacaz diye çıkmadım,çok yorulurum iki defa çıkınca.
at cnm laptop yatak odamda aık hep geçerim anındaçok sağolun canlarım Allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar versin.ben özel edremit hastanesinde yapacağım seyyalcim.ama bildiğim kadarıyla bir sitesi yok.zaten ben kendime gelince HASRETE mesaj atacağım.
ne diyeyim hasretcim yaa bu dönemde böyle davranmasına anlam veremiyorum ben.sonuçta kadın sen hamileyken işini gördü ee şimdide görecek ama neden böyle yapıyor cengiz anlayamadım bari sus kimseye bişey deme değil mi?.bu dönemde böyle arada kalmakta çok zor seni anlıyorum en yakın arkadaşımın da başına geldi.takma sen düzelir inşaallah herşey.bu arada perşembe ben sana mesaj atarım oldu mu?girebilirsin değil mi siteye?
canım çok geçmiş olsun sana.
bu lafını doumdan gün sonra hatırlatcam sanayerimsenibenKızlar cıkmadan bııs sorucam benm meymiler cok kucuk hıc buyumedıler sadece ucları cıktı bıde sertlestıler acaba bnm sutummu olmayacak hep ruyalarıma gırıyor sut yerıne kan akıyor senağlamasenağlama
aynen canımvereliniortakarkadaşlar emzirme olayının göğüslerle pek ilgisi olmuyor ben ne koca memeliler gördüm içinde süt yok
ne küçük memeler gördüm süt fışkırtan kaydirigubbakcemile3
inşallah hepimizin sütü olur kuzularımız emer aklinialirimsmile
YAZGI CIM cook az kaldı canım hayırlısyla alıcaksın sende kollarına minik erkekini annesi:1hug:..SEYHAN çok geçmiş olsun canım yuzduk kuyruguna geldik dikkat et işkolik annnnnneeeelmaz:..olumunekankayizsmile..
bende biraz önce geldim kontrolden ..kızlar benim bebişim su an 38 haftalık olmama ragmen neredyse 39 olucam 37 haftalık görünüğyo yani 1 1.5 hafta geriden geliyo dedi dr um..o yuzden dogumun 10 mart gibi görünsede 10 gün gecikebilir 20 sine denk gelebilir dedi ..hayallerim suya düştü yani sat a öre 8 gün kalmıştı cünki:sinifsinif:..ama neyseki saglıgı yerinde heseyi normal seyrediyo..gene catı muynesi yapmadı :bbo:..10 gün sonra tekrar cagırdı..artık iyice sıkışmış içerde eciş bücüş olmuş dedi..okadaaaaaaarrr..anlaşılan herhangi b,i sürpriz olmazsa biras daha bekleticek biziifisfisfis
bu arada drdan geldik gayet iyiyiz kızmda bnde.. bebeimiz kilo kaybı olmamış aksine 20gr almış demekki sütün gayet iyi dedi... babası şimdi kızımız için kurban kesmeye gitti... ismide Helin Ceren olarak netleşti babasına dedim ceylin deniz mi helin ceren mi oda helin ceren olsun ikimizede uysun hem daha güzel dedi bnde okeyledim
sabah eşimin ablası geldi bebeğime bir iğne bile almadan elleri bom boş terbiyesizzzz( hiç muhattap olmadım bebeğimi hoplatıp zıplatrken kusturdu bbn de bağırdım yeni emen bebeği hoplatrsan kusar tabi dedim seniin bilio olman laızm bunları 3 çocuk büyütmüşsün dedim hiç bişey diyemedi!!! 2.3. saat durdu defoldu gitti
bu arada dün kaçan eleman geri geldi we eşim 1 eleman daha aldı dükkana 3 eleman oldular... yemek içinde eşime dedim artık 3 kişiler benmi hazırlicam yemeklerini bi lokantayla anlaş yesinler dedim bakarız dedi inşallah bakar bu derttende kurtulurum:lepi:
bizden hawadisler böle biraz uyuyayım kızım uyuyorken... öpüldünüz
bu arada drdan geldik gayet iyiyiz kızmda bnde.. bebeimiz kilo kaybı olmamış aksine 20gr almış demekki sütün gayet iyi dedi... babası şimdi kızımız için kurban kesmeye gitti... ismide Helin Ceren olarak netleşti babasına dedim ceylin deniz mi helin ceren mi oda helin ceren olsun ikimizede uysun hem daha güzel dedi bnde okeyledim
sabah eşimin ablası geldi bebeğime bir iğne bile almadan elleri bom boş terbiyesizzzz( hiç muhattap olmadım bebeğimi hoplatıp zıplatrken kusturdu bbn de bağırdım yeni emen bebeği hoplatrsan kusar tabi dedim seniin bilio olman laızm bunları 3 çocuk büyütmüşsün dedim hiç bişey diyemedi!!! 2.3. saat durdu defoldu gitti
bu arada dün kaçan eleman geri geldi we eşim 1 eleman daha aldı dükkana 3 eleman oldular... yemek içinde eşime dedim artık 3 kişiler benmi hazırlicam yemeklerini bi lokantayla anlaş yesinler dedim bakarız dedi inşallah bakar bu derttende kurtulurum:lepi:
Karnımın ıcı sızlıyor ıc organlarım sızlıyor bu bebek benı 20 yasımda yaslandıracak sonunda yaa anne olmak ne zormus tırsmaya basladım hasret dogunca da zor oluyor mu
Az once bı topicte okudum bebege anne sutu wermeden agzına nar suyu sıkacakmısın gazı olmuyormus dogru mudur acaba yapanlar onaylıyor
selam arkadaşlar.
hasret ne güzel sütünün yaradığına sevindim.emsin emsin büyüsün bebecik....
dün de biz kayınvalidemlerdeydik.benim sorunum yok kayınvalidemle Allah var iyidir ama bu aralar biraz garip ya....perşembe gününe misafir almış istersen sen de gel dedi sinir oldum karnım burnumda gidince de mecburen misafirle oturacak değilim hizmet edicez...hem belki doğururum ne cesaret o güne misafir almış günler çuvala girdi sanki.
bi de kızımın adını benimseyemedi başından beri.dünden beri asya nın yanına elif te olsun diyip duruyo.elif nerden çıktı bilmem...ben 2 isimden hiç hoşlanmam...
Merhaba arkadaşlar
benim dün yasal iznim başladı sonunda bende evde oanlardanım
acaip güzelmiş evde olmak yahu
Yani giremedim diye merak ediyorsanız daha çok şükür doğurmadım :)
e bugün doktora gitmem neticesinde daha doğurmayada niyetim yok pek :)
Bgn 36 haftalık olduk ve 3164 gr erişmişiz doktor heşey normal doğumda normal görünüo şimdilik
ve bebekte problem olmadğı sürece SAT IN son gününe kadar duracakmışşş...Yani benim bişi olmassa doğum 30 mart ve üstü görünüo...Çünkü doktor gününü doldurmada boyu kilosu tamamlasada gününü almam diyo...yani böle giderse ben bir tosuncuk doğururummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?