- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.381
Merhaba arkadaşlar
benim dün yasal iznim başladı sonunda bende evde oanlardanım
acaip güzelmiş evde olmak yahu
Yani giremedim diye merak ediyorsanız daha çok şükür doğurmadım :)
e bugün doktora gitmem neticesinde daha doğurmayada niyetim yok pek :)
Bgn 36 haftalık olduk ve 3164 gr erişmişiz doktor heşey normal doğumda normal görünüo şimdilik
ve bebekte problem olmadğı sürece SAT IN son gününe kadar duracakmışşş...Yani benim bişi olmassa doğum 30 mart ve üstü görünüo...Çünkü doktor gününü doldurmada boyu kilosu tamamlasada gününü almam diyo...yani böle giderse ben bir tosuncuk doğururummm :)
Merhaba arkadaşlar
benim dün yasal iznim başladı sonunda bende evde oanlardanım
acaip güzelmiş evde olmak yahu
Yani giremedim diye merak ediyorsanız daha çok şükür doğurmadım :)
e bugün doktora gitmem neticesinde daha doğurmayada niyetim yok pek :)
Bgn 36 haftalık olduk ve 3164 gr erişmişiz doktor heşey normal doğumda normal görünüo şimdilik
ve bebekte problem olmadğı sürece SAT IN son gününe kadar duracakmışşş...Yani benim bişi olmassa doğum 30 mart ve üstü görünüo...Çünkü doktor gününü doldurmada boyu kilosu tamamlasada gününü almam diyo...yani böle giderse ben bir tosuncuk doğururummm :)
Canım yaa ben geçen hafta doğru düzgün giremedim sana hayırlı olsun diyemedim..Ancak bugun fırsat buldumat cnm laptop yatak odamda aık hep geçerim anında
kocamı allaha hawale ettim o zaten bayılır insanları kullanmaya annem aylarca geldi donuna warana kadar ütüledi yemeğini temizliini yaptı çocuuunun eşyalarını a dan z ye dizdi yine kötü annem oldu ama kendi işgüzar aç ailesi düğününüe bile basmadı sorsan yine iyidir ama onlar.. allah wersin hakettiklerini dilerim
bu lafını doumdan gün sonra hatırlatcam sanayerimseniben
aynen canımvereliniortak
bnce o doktor bal gibi sezaryen yapacak seni... sancı anındada sezaryene hayır diyemicen çatın dar falan dicek paşa paşa alack seniÇok üzgünüm çoook
merhaba kızlar bugün oğlum tam 1 aylık oldudoktora gittik herşeyi çok iyimiş çok şükür bide aşı oldu kuzum çok bağırdı içim acıdı resmen:1no2:
Saol canım...Giremediğim günlerde en çok seni merak ettim biliomusun hatta dün aklıma geldi naptı acaba diyeeeee :)Oy oy maaşallah kocaman yapmışsın bebişi.Sağlıcakla hayırla doğsunda boşver ne zaman gelmek isterse gelsin.Artık normal bu haftadan sonra bildiğim kadarıyla....
dünden beri hiç oturmadım kızım için uğraşıyorum odası da daha gelmedi bu haftasonugelcek onlarla uğraşmaktan sanırm benim sıkılmaya vaktim pek olmıcak ztn :)iznin hayırlı olsun gerçekten evde olmak gibisi yok.gerçi biraz zaman geçince insan sıkılmaya başlıyo ama.bebişin de çok iyiymiş maşallah ona.
saol cnmcım
maşallah bebeğine canım opuyorumnanaktan
merhaba kızlar bugün oğlum tam 1 aylık oldudoktora gittik herşeyi çok iyimiş çok şükür bide aşı oldu kuzum çok bağırdı içim acıdı resmen:1no2:
selam arkadaşlar 28.02.10 pazar günü saat 19:51 de oğlumuz bora normal doğumla kucağımıza geldi.. darısı sıradaki arkadaşların başına... eşim ve ben dünyanın en güzel şeyini yaşadık. birlikte oğlumuzu kuağımıza aldık.. normal doğum zorlu bir süreçç ama yaşattığı hiss tarif edilmez..
selam arkadaşlar 28.02.10 pazar günü saat 19:51 de oğlumuz bora normal doğumla kucağımıza geldi.. darısı sıradaki arkadaşların başına... eşim ve ben dünyanın en güzel şeyini yaşadık. birlikte oğlumuzu kuağımıza aldık.. normal doğum zorlu bir süreçç ama yaşattığı hiss tarif edilmez..
canım Allah analı babalı büyütsün maşallah kaç ilo doğdu..ve doğum nasıldı suni sancımı yoksa normal sancımı anlatsana birazzz
maşallah ona.nice güzel aylara yıllara inşallah....darısı bizimkilere doğsunlar da...
Saol canım...Giremediğim günlerde en çok seni merak ettim biliomusun hatta dün aklıma geldi naptı acaba diyeeeee :)
Hı hı doktorda bu haftadan sonra normal dedi ama yinede gününü dolduurursa daha az problemli olur dedi
dünden beri hiç oturmadım kızım için uğraşıyorum odası da daha gelmedi bu haftasonugelcek onlarla uğraşmaktan sanırm benim sıkılmaya vaktim pek olmıcak ztn :)
saol cnmcım
maşallah canım bebişineeee...
oyyy kıyamam yaa doğmuş büyümüşte aşı oluomuşş :)
canım ne güzel maşallah sana ve oğluna :))
bir normal doğum daha yürüyün be kim tutar sizi opuyorumnanaktan
tebrik ederim...anne olmak, bebeğini kucağına ilk aldığındaki duygu tarif edilemez gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?