2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın megryann onlar ilgi bekliyor bizim yerimize sanırım...normal zamanda hep ben ilgilenirdim kayınvalidemle.çarşıya çıkardık,doktora gidecek olsa götürürdüm...gezmeye gidecek olsa bırakırdım tabi şimdi kalakaldı ama iyide durum ortada yanii

iznin hayırlı olsun gerçekten evde olmak gibisi yok.gerçi biraz zaman geçince insan sıkılmaya başlıyo ama.bebişin de çok iyiymiş maşallah ona.

maşallah bebeğine canım
opuyorumnanaktan

Canım yaa ben geçen hafta doğru düzgün giremedim sana hayırlı olsun diyemedim..Ancak bugun fırsat buldum
Hayırlı olsun geçmiş olsun..Darısı başımıza..Kızına da maşallah 41 kere...Bu arada seni tebrik ediyorum normal doğum yaptığın için
Anlatsana biraz nası oldu? sen anlatmışındır ama ben yakalıyamadım malesef

Bu arada hepatit ile Edebiyatçıyı da tebrik ederim

merhaba kızlar bugün oğlum tam 1 aylık oldu doktora gittik herşeyi çok iyimiş çok şükür bide aşı oldu kuzum çok bağırdı içim acıdı resmen:1no2:

merhaba kızlar bugün oğlum tam 1 aylık oldu doktora gittik herşeyi çok iyimiş çok şükür bide aşı oldu kuzum çok bağırdı içim acıdı resmen:1no2:

maşallah ona.nice güzel aylara yıllara inşallah....darısı bizimkilere doğsunlar da...

selam arkadaşlar 28.02.10 pazar günü saat 19:51 de oğlumuz bora normal doğumla kucağımıza geldi.. darısı sıradaki arkadaşların başına... eşim ve ben dünyanın en güzel şeyini yaşadık. birlikte oğlumuzu kuağımıza aldık.. normal doğum zorlu bir süreçç ama yaşattığı hiss tarif edilmez..

Oy oy maaşallah kocaman yapmışsın bebişi.Sağlıcakla hayırla doğsunda boşver ne zaman gelmek isterse gelsin.Artık normal bu haftadan sonra bildiğim kadarıyla....
Saol canım...Giremediğim günlerde en çok seni merak ettim biliomusun hatta dün aklıma geldi naptı acaba diyeeeee :)
Hı hı doktorda bu haftadan sonra normal dedi ama yinede gününü dolduurursa daha az problemli olur dedi

iznin hayırlı olsun gerçekten evde olmak gibisi yok.gerçi biraz zaman geçince insan sıkılmaya başlıyo ama.bebişin de çok iyiymiş maşallah ona.
dünden beri hiç oturmadım kızım için uğraşıyorum odası da daha gelmedi bu haftasonugelcek onlarla uğraşmaktan sanırm benim sıkılmaya vaktim pek olmıcak ztn :)

maşallah bebeğine canım
opuyorumnanaktan
saol cnmcım

maşallah canım bebişineeee...
oyyy kıyamam yaa doğmuş büyümüşte aşı oluomuşş :)

gözünüz aydın canım Allah hayırlı ömürler nasip etsin......meleğinizle güzel günleriniz olsun inşallah...darısı bizea.s.

canım Allah analı babalı büyütsün maşallah kaç ilo doğdu..ve doğum nasıldı suni sancımı yoksa normal sancımı anlatsana birazzz

gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah...
tamda benim istediğim zaman doğmuş 28 i kocamın doğum günü idi
bizimkine dedim o kadar gel babana süpriz yap diye ama gelmedi zilli...:umursamaz:

canım Allah analı babalı büyütsün maşallah kaç ilo doğdu..ve doğum nasıldı suni sancımı yoksa normal sancımı anlatsana birazzz

saol tatlım 3230gr. 49.cm.. hataneye gittiğimizde 1 cm açıklık vardı ilrlemedi de sonra suni sancı verdiler.. yaklaşık sabah 10 da başladılar vermeye.. 19:30 da doğumhaneye aldılar 19:51 de dünyaya geldi...sancının son 1.5 saati zorluydu ama doğduğu an hiçbişey kalmadı.. canım eşim hep yanımdaydı doğumda da ... anlatamıycağım kadar güzel bir duygu ...

canım ne güzel maşallah sana ve oğluna :))

bir normal doğum daha yürüyün be kim tutar sizi
opuyorumnanaktan

maşallah ona.nice güzel aylara yıllara inşallah....darısı bizimkilere doğsunlar da...

teşekkür ederiz darısı başınıza walla kızlar son günlerinizin tadını çıkarın bol bol yatın uyuyun zemuszemus

tebrik ederim...anne olmak, bebeğini kucağına ilk aldığındaki duygu tarif edilemez gerçekten

bir de doktora nasıl gittin sancın mı oldu nişan mı geldi ? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…