- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.401
bir de doktora nasıl gittin sancın mı oldu nişan mı geldi ? bilmiyorumkismile
haklısın megryann onlar ilgi bekliyor bizim yerimize sanırım...normal zamanda hep ben ilgilenirdim kayınvalidemle.çarşıya çıkardık,doktora gidecek olsa götürürdüm...gezmeye gidecek olsa bırakırdım tabi şimdi kalakaldı ama iyide durum ortada yanii
megryann sen anadolu üniv.mezunumusun?
sancım vardı ama hafif hafif daha doğrusu kasılma vardı karnımda bide belimde ağrı vardı duş aldım yattım falan geçmedi.. aslında farklı bişey olduğ belliydi o yüzden bir gidelim dedik.. açıklıkta olunca yatış yaptılar..
merhaba kızlar bugün oğlum tam 1 aylık oldudoktora gittik herşeyi çok iyimiş çok şükür bide aşı oldu kuzum çok bağırdı içim acıdı resmen:1no2:
doğru söylüyosun valla.bu arada anadolu ünv.mezunumusun sen meg.?
selam arkadaşlar 28.02.10 pazar günü saat 19:51 de oğlumuz bora normal doğumla kucağımıza geldi.. darısı sıradaki arkadaşların başına... eşim ve ben dünyanın en güzel şeyini yaşadık. birlikte oğlumuzu kuağımıza aldık.. normal doğum zorlu bir süreçç ama yaşattığı hiss tarif edilmez..
Allah yardımcın olsun inşallah bitirirsin okulunu da bebeğin uğur getirir.ben de oradan mezunum darısı sana inşallah
Saol canım...Giremediğim günlerde en çok seni merak ettim biliomusun hatta dün aklıma geldi naptı acaba diyeeeee :)
Hı hı doktorda bu haftadan sonra normal dedi ama yinede gününü dolduurursa daha az problemli olur dedi
dünden beri hiç oturmadım kızım için uğraşıyorum odası da daha gelmedi bu haftasonugelcek onlarla uğraşmaktan sanırm benim sıkılmaya vaktim pek olmıcak ztn :)
saol cnmcım
maşallah canım bebişineeee...
oyyy kıyamam yaa doğmuş büyümüşte aşı oluomuşş :)
Ayyy tüylerim diken diken oldu valla inşallah bende normal yaparımsaol tatlım 3230gr. 49.cm.. hataneye gittiğimizde 1 cm açıklık vardı ilrlemedi de sonra suni sancı verdiler.. yaklaşık sabah 10 da başladılar vermeye.. 19:30 da doğumhaneye aldılar 19:51 de dünyaya geldi...sancının son 1.5 saati zorluydu ama doğduğu an hiçbişey kalmadı.. canım eşim hep yanımdaydı doğumda da ... anlatamıycağım kadar güzel bir duygu ...
bende öle yapmayı düşünüyorum :teşekkür ederiz darısı başınıza walla kızlar son günlerinizin tadını çıkarın bol bol yatın uyuyun zemuszemus
Ya arkadalar pancuben bosna ve sinpactan varmı haber???
umarım en kısa zamanda diplomanızı alırsınız canım sınavlara da gir tabi umarım istediğin gibi olur ama 2. üniversiteyi bebişten sonra biraz zor düşünürsün bence :)). bebiş hayatında hiçbir boşluk bırakmayacak full dolduracak .
saol tatlım 3230gr. 49.cm.. hataneye gittiğimizde 1 cm açıklık vardı ilrlemedi de sonra suni sancı verdiler.. yaklaşık sabah 10 da başladılar vermeye.. 19:30 da doğumhaneye aldılar 19:51 de dünyaya geldi...sancının son 1.5 saati zorluydu ama doğduğu an hiçbişey kalmadı.. canım eşim hep yanımdaydı doğumda da ... anlatamıycağım kadar güzel bir duygu ...
teşekkür ederiz darısı başınıza walla kızlar son günlerinizin tadını çıkarın bol bol yatın uyuyun zemuszemus
sancım vardı ama hafif hafif daha doğrusu kasılma vardı karnımda bide belimde ağrı vardı duş aldım yattım falan geçmedi.. aslında farklı bişey olduğ belliydi o yüzden bir gidelim dedik.. açıklıkta olunca yatış yaptılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?