2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir de doktora nasıl gittin sancın mı oldu nişan mı geldi ? bilmiyorumkismile

sancım vardı ama hafif hafif daha doğrusu kasılma vardı karnımda bide belimde ağrı vardı duş aldım yattım falan geçmedi.. aslında farklı bişey olduğ belliydi o yüzden bir gidelim dedik.. açıklıkta olunca yatış yaptılar..

Canım artık anlayış falan beklemiyorum.Tek korkum birden sinirlenip herkesi def edebilirim başımdan kırıcı olabilirim.Bu raddeye getirmezlerse kendileri içinde benim içinde iyi olur.Çünkü bu defa hiç üzüleceğimi sanmıyorum.Allah herkese beyin vermiş düşünmesi için ben düşünüyorsam onlarda düşünsün yeter valla alttan aldığımız bunca zaman sustuğumuz anlarlar diye sessiz kaldığımız.Bir tepem atarsa ağır konuşurum bilirler... Bitirici olmak istemiyorum şu an.Ama sabırda bırakmadılar biz hamişlerde...
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım.... :Saruboceq:

Anladım canım senin adına çok sevindim gerçekten...
Bora bebeği kokla bizim içinde zemuszemus
Allah bahtını güzel eylesin...

Allah yardımcın olsun inşallah bitirirsin okulunu da bebeğin uğur getirir.ben de oradan mezunum darısı sana inşallah

arkadaşlar çıkıyorum benn... hoşçakalın.. bekleyen arkadaşlara hayırlı doğumlar...

Canım çok sevindim senin adına.Normal doğum yapmanda güzel olmuş.Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inş. Çokmu zordu sancılar ?Bayağı çektin anlaşılan gittiğinde kaç cm açılma vardı?

Allah yardımcın olsun inşallah bitirirsin okulunu da bebeğin uğur getirir.ben de oradan mezunum darısı sana inşallah

Amin canım inş. eşimde bende bu yıl biter inş. kızım hayırlı gelir alırız diplomayı inş. diye dua ediyoruz ama bakalım hayırlısı.Geçen yıl bir ders yüzünden fazladan okudum sinirim bozuldu.Şimdiye almıştım ne güzel dedim hep ama bundada vardır bir hayır diyoruz... Bir bitseydi Allahın izniyle inş. mali müşavirlik staj başlatma sınavlarına girmeyi düşünüyorum.Birde tekrar bir üniversite daha düşünebilirim.Alıştım galiba bu sınavlara.Hayatımda boşluk olurmuş gibi hissedebilirim...

Hadi hayırlısı canım sağlıcakla hayırla inş.
Evet dün bizim ailedede bir merak vardı herkes aradı birden ne oluyor dedim zorla doğurtacaklar herhalde bana dedim korktum vallahi... Şimdi sende söyleyince herkesin rüyasına falanda girmişim tetikte bekliyoruz tüm tanıdık eş dost sizlerde sağolun hep birbirimize desteğiz buradan.Nasip bakalım Rabbim zamanı gelince hepimizi sağlıcakla hayırla ağrısız,sızısız kurtarsın inş.

Ayyy tüylerim diken diken oldu valla inşallah bende normal yaparım

teşekkür ederiz darısı başınıza walla kızlar son günlerinizin tadını çıkarın bol bol yatın uyuyun zemuszemus
bende öle yapmayı düşünüyorum :
)))

Ya arkadalar pancuben bosna ve sinpactan varmı haber???

Aaaa evet bir kaç gündür onlardanda haber yok.Gerçi bildiğim kadarıyla sinpac bir kaç gün olamayacağını söylemişti.Eşi laptop u kullanacakmış herhalde öyle bir şey söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Eğer doğurmadıysa gelir zaten doğurduysada dilacım haber verir bize sanırım....

umarım en kısa zamanda diplomanızı alırsınız canım sınavlara da gir tabi umarım istediğin gibi olur ama 2. üniversiteyi bebişten sonra biraz zor düşünürsün bence :)). bebiş hayatında hiçbir boşluk bırakmayacak full dolduracak .

Amin canım inş. Bebişle zor dediğin gibi ama bir deneriz belki olmazsa kaderimizde ne varsa ona razı oluruz artık napalım.Bu arada görev nedeniylemi kayseridesiniz?Bende kayseriliyim gerçi eşim erzurumlu ama kayserili olmak daha çok işime gliyor bazen kaydirigubbakcemile3

Çok şükür kurtulmuşsun canım yaa... Hemde ne güzel normal doğumla olmuş bitmiş... Şimdi minişinle büyüme maratonu başlamış... Rabbim her daim yanınızda olsun inş.

teşekkür ederiz darısı başınıza walla kızlar son günlerinizin tadını çıkarın bol bol yatın uyuyun zemuszemus

Canım doğru söylüyorsun doğum yapan hemen herkes bu tavsiyede bulunuyor ama ağrılarla ve wc nöbetleriyle uyumak pek mümkün olmuyorki ....mafoldumben

Farklılık olunca anne hissedermiş aslında... Bende böyle her an farklı bir şey olacak korkusuyla bekliyorum hayırlısı bakalım...

Kayseriliyim zaten.kendi memleketimize atandım.o zamanlar hiç istememiştim ama şimdi iyiki diyorum .insanın ailesine yakın olması gibi yok...çok avantajını yaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…