- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.421
Canım doğru söylüyorsun doğum yapan hemen herkes bu tavsiyede bulunuyor ama ağrılarla ve wc nöbetleriyle uyumak pek mümkün olmuyorki ....mafoldumben
Kayseriliyim zaten.kendi memleketimize atandım.o zamanlar hiç istememiştim ama şimdi iyiki diyorum .insanın ailesine yakın olması gibi yok...çok avantajını yaşıyoruz...
evet canım malesef son zamanlar çok geçiyor uyunmuyor ama en azından bol bol yatıp dinlenin gerçekten zor geçiyor doğumdan sonrasıda ben 15 kilo verdim 1 ayda :teytey:
evet canım malesef son zamanlar çok geçiyor uyunmuyor ama en azından bol bol yatıp dinlenin gerçekten zor geçiyor doğumdan sonrasıda ben 15 kilo verdim 1 ayda :teytey:
WALLA CNM BEBİŞE GÖRE DEĞİŞİR YARAMAZ Bİ BEBEK OLURSA YANDIN.. ama daha rahatsın genel olarak ilk bikaç gün dikişler zor oluyo benm şimdi onlarda rahat en azından yawaş yawaş otrabiliorum cnm..Karnımın ıcı sızlıyor ıc organlarım sızlıyor bu bebek benı 20 yasımda yaslandıracak sonunda yaa anne olmak ne zormus tırsmaya basladım hasret dogunca da zor oluyor mu
Az once bı topicte okudum bebege anne sutu wermeden agzına nar suyu sıkacakmısın gazı olmuyormus dogru mudur acaba yapanlar onaylıyor
ewet cnm çok şükür bide şu yemek işini halledersek tamamdır..Oh çok şükür dünkü olumsuzluklar düzelmiş nihayet.Görümcende ayıp etmiş gerçekten gelmeseymiş daha iyiymiş aslında.Yada daha sonra gelseymiş....
bndeeeeeyerimsenibenmaşallah bebeğine canım
isminin netleşmesine de çok sevindim
opuyorumnanaktan
ewet cnm bol bol emsin walla:)) ayy boşwer sende hasta moduna gir gitme alla alla zorunda değilsin ki doğurcan nerdeyse elin kadınları yatıyo yorgan döşek wallaselam arkadaşlar.
hasret ne güzel sütünün yaradığına sevindim.emsin emsin büyüsün bebecik....
dün de biz kayınvalidemlerdeydik.benim sorunum yok kayınvalidemle Allah var iyidir ama bu aralar biraz garip ya....perşembe gününe misafir almış istersen sen de gel dedi sinir oldum karnım burnumda gidince de mecburen misafirle oturacak değilim hizmet edicez...hem belki doğururum ne cesaret o güne misafir almış günler çuvala girdi sanki.
bi de kızımın adını benimseyemedi başından beri.dünden beri asya nın yanına elif te olsun diyip duruyo.elif nerden çıktı bilmem...ben 2 isimden hiç hoşlanmam...
saol canım.. yok pek anlatmadım öle üstün körü benm doğumum zor oldu canım o yüzden anlatıp kimseyi etkilemek istmiorum bi başlarsam anlatmaya ağlarsınız walla:))) ama şöle diyim 6 saat suni sancı çektim.. açılmam çok yawaş ilerledi her dakka yapılan alttan muayeneler iflahımı kesti.. açılmam yawaş olduundan serumun hızını arttırdılar we ben daha ağır sancılar çektim son 2 saat.. ama doktorumun gelip beni son kez çatala almasıyla 2 ıkınmada cumburlop die çıktı yawrum o sıcakllık o mutluluk o an herşeye değerrr.... işte bebeğin geldi dedi doktor kaldırdı görmem için o an hayat durdu herşey gitti gözümde ağlamaktan konuşamıyordum bıraksalar koşp sarmalayacağım yawrumu dr dedii duur daha plesenta çıkacak dikişllerin atılacaak... tüm acılar dindi.. bnce her kadın o doğum anını yaşamalı.. bi kere ömür boyu anlatacakları süper bir anıları olmuş oluyor...Canım yaa ben geçen hafta doğru düzgün giremedim sana hayırlı olsun diyemedim..Ancak bugun fırsat buldum
Hayırlı olsun geçmiş olsun..Darısı başımıza..Kızına da maşallah 41 kere...Bu arada seni tebrik ediyorum normal doğum yaptığın için
Anlatsana biraz nası oldu? sen anlatmışındır ama ben yakalıyamadım malesef
Bu arada hepatit ile Edebiyatçıyı da tebrik ederim
seda kayra bebek kaç kg?merhaba kızlar bugün oğlum tam 1 aylık oldudoktora gittik herşeyi çok iyimiş çok şükür bide aşı oldu kuzum çok bağırdı içim acıdı resmen:1no2:
selam arkadaşlar 28.02.10 pazar günü saat 19:51 de oğlumuz bora normal doğumla kucağımıza geldi.. darısı sıradaki arkadaşların başına... eşim ve ben dünyanın en güzel şeyini yaşadık. birlikte oğlumuzu kuağımıza aldık.. normal doğum zorlu bir süreçç ama yaşattığı hiss tarif edilmez..
inşallah bebeğinizle bol bol gezersiniz.eskı yıllara göre güzel oldu buralar değişti kayseri baya.
ayyy ne güzel vermişsin tüm kiloları.... ama tabi bi ayrıntı var zor geçtiği için verdin değil mi :):):): ) ama şimdide çok zorlanıyoruz nefes almak felan zorluyor çabuk yoruluyoruz uyyamıyoruz... artık özledik gelsin bebişleimiz diyoruzeseda kullanıcısından alıntı
evet canım malesef son zamanlar çok geçiyor uyunmuyor ama en azından bol bol yatıp dinlenin gerçekten zor geçiyor doğumdan sonrasıda ben 15 kilo verdim 1 ayda
WALLA CNM BEBİŞE GÖRE DEĞİŞİR YARAMAZ Bİ BEBEK OLURSA YANDIN.. ama daha rahatsın genel olarak ilk bikaç gün dikişler zor oluyo benm şimdi onlarda rahat en azından yawaş yawaş otrabiliorum cnm..
ewet cnm çok şükür bide şu yemek işini halledersek tamamdır..
bndeeeeeyerimseniben
ewet cnm bol bol emsin walla:)) ayy boşwer sende hasta moduna gir gitme alla alla zorunda değilsin ki doğurcan nerdeyse elin kadınları yatıyo yorgan döşek wallabnce elifte çok güzel we kibar bi isim ayrıca bak hoşlanmam deme çift isimli çocuklar çok zeki olurmuşyerimseniben we daha ağır bnce hem ilerde alternatif olurolumunekankayizsmile
saol canım.. yok pek anlatmadım öle üstün körü benm doğumum zor oldu canım o yüzden anlatıp kimseyi etkilemek istmiorum bi başlarsam anlatmaya ağlarsınız walla:))) ama şöle diyim 6 saat suni sancı çektim.. açılmam çok yawaş ilerledi her dakka yapılan alttan muayeneler iflahımı kesti.. açılmam yawaş olduundan serumun hızını arttırdılar we ben daha ağır sancılar çektim son 2 saat.. ama doktorumun gelip beni son kez çatala almasıyla 2 ıkınmada cumburlop die çıktı yawrum o sıcakllık o mutluluk o an herşeye değerrr.... işte bebeğin geldi dedi doktor kaldırdı görmem için o an hayat durdu herşey gitti gözümde ağlamaktan konuşamıyordum bıraksalar koşp sarmalayacağım yawrumu dr dedii duur daha plesenta çıkacak dikişllerin atılacaak... tüm acılar dindi.. bnce her kadın o doğum anını yaşamalı.. bi kere ömür boyu anlatacakları süper bir anıları olmuş oluyor...
seda kayra bebek kaç kg?
ohaoldumsmile:sm_cool: şükür kız bnle aynıydın bak bnden 4gün geç doğurdunn hayırlı uğurlu olsun bilgileri de yaz bi ara:)
Oy oy oy kız sen kaç kilo aldınki zaten hepsi gitmiş maaşallah.Bende doğumdan sonra kesin aylarca bu kiloları vermekle uğraşacağız diye kara kara düşünüyorum... Vücudun eski halini çoktan almıştır ne güzel... Bizde hemen veririz inş. Doğumdan sonra yorgunluk çok fazla oluyor değilmi?
23 kilo almıştım daha 8 kilo var vermem gereken vücudun eskisi gibi olmuyor deforme oluyorsun bi kere yani
ducks kullanıcısından alıntı
selam arkadaşlar 28.02.10 pazar günü saat 19:51 de oğlumuz bora normal doğumla kucağımıza geldi.. darısı sıradaki arkadaşların başına... eşim ve ben dünyanın en güzel şeyini yaşadık. birlikte oğlumuzu kuağımıza aldık.. normal doğum zorlu bir süreçç ama yaşattığı hiss tarif edilmez..
yemek yapmalıyım çıktım ben görüşmek üzere doğurmayın benden önce sakınkaydirigubbakcemile3
hasret0587 kullanıcısından alıntı
saol canım.. yok pek anlatmadım öle üstün körü benm doğumum zor oldu canım o yüzden anlatıp kimseyi etkilemek istmiorum bi başlarsam anlatmaya ağlarsınız walla:))) ama şöle diyim 6 saat suni sancı çektim.. açılmam çok yawaş ilerledi her dakka yapılan alttan muayeneler iflahımı kesti.. açılmam yawaş olduundan serumun hızını arttırdılar we ben daha ağır sancılar çektim son 2 saat.. ama doktorumun gelip beni son kez çatala almasıyla 2 ıkınmada cumburlop die çıktı yawrum o sıcakllık o mutluluk o an herşeye değerrr.... işte bebeğin geldi dedi doktor kaldırdı görmem için o an hayat durdu herşey gitti gözümde ağlamaktan konuşamıyordum bıraksalar koşp sarmalayacağım yawrumu dr dedii duur daha plesenta çıkacak dikişllerin atılacaak... tüm acılar dindi.. bnce her kadın o doğum anını yaşamalı.. bi kere ömür boyu anlatacakları süper bir anıları olmuş oluyor...
QUOTE]
canım ıkınmaya göre kişiye göre değişiyor galiba bu durum..... offffffff ben korkmaya başladım yaaaaa.........
Sönmüş balon gibi oluyoruz yani.Pörsüyor iniyor aşağı karnımız değilmi?Eski diriliği kalmıyor.Neyse canım az kalmış ama bak 15 i gittiğine göre hemencecik geri kalan 8 ide verirsin zamanla inş. Egzersizlere başlayacakmısın peki karnın yada vücudun toparlanması için?Doktorunla hiç konuştunmu bu durumu?Yada korse falanmı takacaksın?
WALLA CNM BEBİŞE GÖRE DEĞİŞİR YARAMAZ Bİ BEBEK OLURSA YANDIN.. ama daha rahatsın genel olarak ilk bikaç gün dikişler zor oluyo benm şimdi onlarda rahat en azından yawaş yawaş otrabiliorum cnm..
ewet cnm çok şükür bide şu yemek işini halledersek tamamdır..
bndeeeeeyerimseniben
ewet cnm bol bol emsin walla:)) ayy boşwer sende hasta moduna gir gitme alla alla zorunda değilsin ki doğurcan nerdeyse elin kadınları yatıyo yorgan döşek wallabnce elifte çok güzel we kibar bi isim ayrıca bak hoşlanmam deme çift isimli çocuklar çok zeki olurmuşyerimseniben we daha ağır bnce hem ilerde alternatif olurolumunekankayizsmile
seda kayra bebek kaç kg?
hasretcim 4.500 gr olmuş kuzum boyu 55 cm
ayyy ne güzel vermişsin tüm kiloları.... ama tabi bi ayrıntı var zor geçtiği için verdin değil mi :):):): ) ama şimdide çok zorlanıyoruz nefes almak felan zorluyor çabuk yoruluyoruz uyyamıyoruz... artık özledik gelsin bebişleimiz diyoruz:
acele etme gelmesi için tadını çıkar son günlerin nasıl olsa gelicek zamanı gelince miniğin... zaten doğumdan sonra 5 kilo kesin gitmiş oluyor birkaç gün içinde bide biraz benim gibi tempolu geçirip emziriyorum diye homili gırtlak yemezsen kısa zamanda gidiyor kilolar birde tabi şişliklerde iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?