2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doğru söylüyorsun doğum yapan hemen herkes bu tavsiyede bulunuyor ama ağrılarla ve wc nöbetleriyle uyumak pek mümkün olmuyorki ....mafoldumben

evet canım malesef son zamanlar çok geçiyor uyunmuyor ama en azından bol bol yatıp dinlenin gerçekten zor geçiyor doğumdan sonrasıda ben 15 kilo verdim 1 ayda :teytey:

Kayseriliyim zaten.kendi memleketimize atandım.o zamanlar hiç istememiştim ama şimdi iyiki diyorum .insanın ailesine yakın olması gibi yok...çok avantajını yaşıyoruz...

Ne güzel çok şanslısın.Hemde hemşerimsin olumunekankayizsmile İnş. o günlere gelmek nasip olursa kızım ve eşimle bir kaç günlüğüne kayseri turu yapmayı düşünüyoruz hep başka nedenler dolayısıyla geldik hiç gezemedik memleketimi gezmeyi öğrenmeyi çok istiyorum.Gidenler iyi sözlerle dönüyorlar bende ailece gidip bol bol poz çekeyim istiyorum...

evet canım malesef son zamanlar çok geçiyor uyunmuyor ama en azından bol bol yatıp dinlenin gerçekten zor geçiyor doğumdan sonrasıda ben 15 kilo verdim 1 ayda :teytey:

Oy oy oy kız sen kaç kilo aldınki zaten hepsi gitmiş maaşallah.Bende doğumdan sonra kesin aylarca bu kiloları vermekle uğraşacağız diye kara kara düşünüyorum... Vücudun eski halini çoktan almıştır ne güzel... Bizde hemen veririz inş. Doğumdan sonra yorgunluk çok fazla oluyor değilmi?

inşallah bebeğinizle bol bol gezersiniz.eskı yıllara göre güzel oldu buralar değişti kayseri baya.

1 ayda 15 kilo maşallah süper valla umarım biz de böyle çabucak veririz

WALLA CNM BEBİŞE GÖRE DEĞİŞİR YARAMAZ Bİ BEBEK OLURSA YANDIN.. ama daha rahatsın genel olarak ilk bikaç gün dikişler zor oluyo benm şimdi onlarda rahat en azından yawaş yawaş otrabiliorum cnm..
Oh çok şükür dünkü olumsuzluklar düzelmiş nihayet.Görümcende ayıp etmiş gerçekten gelmeseymiş daha iyiymiş aslında.Yada daha sonra gelseymiş....
ewet cnm çok şükür bide şu yemek işini halledersek tamamdır..
maşallah bebeğine canım
isminin netleşmesine de çok sevindim

opuyorumnanaktan
bndeeeeeyerimseniben
ewet cnm bol bol emsin walla:)) ayy boşwer sende hasta moduna gir gitme alla alla zorunda değilsin ki doğurcan nerdeyse elin kadınları yatıyo yorgan döşek walla bnce elifte çok güzel we kibar bi isim ayrıca bak hoşlanmam deme çift isimli çocuklar çok zeki olurmuşyerimseniben we daha ağır bnce hem ilerde alternatif olurolumunekankayizsmile
saol canım.. yok pek anlatmadım öle üstün körü benm doğumum zor oldu canım o yüzden anlatıp kimseyi etkilemek istmiorum bi başlarsam anlatmaya ağlarsınız walla:))) ama şöle diyim 6 saat suni sancı çektim.. açılmam çok yawaş ilerledi her dakka yapılan alttan muayeneler iflahımı kesti.. açılmam yawaş olduundan serumun hızını arttırdılar we ben daha ağır sancılar çektim son 2 saat.. ama doktorumun gelip beni son kez çatala almasıyla 2 ıkınmada cumburlop die çıktı yawrum o sıcakllık o mutluluk o an herşeye değerrr.... işte bebeğin geldi dedi doktor kaldırdı görmem için o an hayat durdu herşey gitti gözümde ağlamaktan konuşamıyordum bıraksalar koşp sarmalayacağım yawrumu dr dedii duur daha plesenta çıkacak dikişllerin atılacaak... tüm acılar dindi.. bnce her kadın o doğum anını yaşamalı.. bi kere ömür boyu anlatacakları süper bir anıları olmuş oluyor...
merhaba kızlar bugün oğlum tam 1 aylık oldu doktora gittik herşeyi çok iyimiş çok şükür bide aşı oldu kuzum çok bağırdı içim acıdı resmen:1no2:
seda kayra bebek kaç kg?

ohaoldumsmile:sm_cool: şükür kız bnle aynıydın bak bnden 4gün geç doğurdunn hayırlı uğurlu olsun bilgileri de yaz bi ara:)

eseda kullanıcısından alıntı
evet canım malesef son zamanlar çok geçiyor uyunmuyor ama en azından bol bol yatıp dinlenin gerçekten zor geçiyor doğumdan sonrasıda ben 15 kilo verdim 1 ayda
ayyy ne güzel vermişsin tüm kiloları.... ama tabi bi ayrıntı var zor geçtiği için verdin değil mi :):):): ) ama şimdide çok zorlanıyoruz nefes almak felan zorluyor çabuk yoruluyoruz uyyamıyoruz... artık özledik gelsin bebişleimiz diyoruz :

İnş. o da hallolur canım kızınla daha çok ilgilenecek zamanın olur... :Saruboceq:

23 kilo almıştım daha 8 kilo var vermem gereken vücudun eskisi gibi olmuyor deforme oluyorsun bi kere yani

yemek yapmalıyım çıktım ben görüşmek üzere doğurmayın benden önce sakınkaydirigubbakcemile3

23 kilo almıştım daha 8 kilo var vermem gereken vücudun eskisi gibi olmuyor deforme oluyorsun bi kere yani

Sönmüş balon gibi oluyoruz yani.Pörsüyor iniyor aşağı karnımız değilmi?Eski diriliği kalmıyor.Neyse canım az kalmış ama bak 15 i gittiğine göre hemencecik geri kalan 8 ide verirsin zamanla inş. Egzersizlere başlayacakmısın peki karnın yada vücudun toparlanması için?Doktorunla hiç konuştunmu bu durumu?Yada korse falanmı takacaksın?

canım hayırlısolsun inşallah bebğinnnn.......... çok mu zor normal doğum....... sezeryan mı olsam bende ?

Bende ufak ufak kaçayım kızlar dinleneyim biraz.Bugün çok geç kalktım mıy mıy durumları yani... Görüşürüz Allahın izniyle hepiniz Allaha emanet olun....

yaa korseyi doktorum önerdi ama bir türlü fırsat bulup alamadım...spor yaparsam vücudum toparlanır ama o da şimdi çok zor bıdıkla mayısta yazlığa gidicem artık bol bol yüzücem yaz boyunca vücudum toparlanır diye umuyorum ama doğumdan sonra kalçamda ve belimin yan taraflarında çatlaklar oluştu kara kara onları ne yapabilirim diye düşünüyorum:1no2: sen kaç kilo aldın???

acele etme gelmesi için tadını çıkar son günlerin nasıl olsa gelicek zamanı gelince miniğin... zaten doğumdan sonra 5 kilo kesin gitmiş oluyor birkaç gün içinde bide biraz benim gibi tempolu geçirip emziriyorum diye homili gırtlak yemezsen kısa zamanda gidiyor kilolar birde tabi şişliklerde iniyor

ay hakakten şişlik te çok var ... dün çorabımı çıakrdığımda bacağım nerdeyse 2 cm içeri göçmüş şaşırdım kaldım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…