2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 36.haftam bitti ve bebeğim hala 2500 gr.kilo almıyo.plesanta yaşlanması başlamış.hazırlıklı olucaz artık,bebek gelebilir her an.böyle bişi bilen var mı plesanta yaşlanması diyebilmiyorumkismile

ay hakakten şişlik te çok var ... dün çorabımı çıakrdığımda bacağım nerdeyse 2 cm içeri göçmüş şaşırdım kaldım yani

ayy evet benimde öyle olurdu :)) ama iniyor şişlik mişlik bişey kalmıyor ama son zamanlar gerçekten zor allah hayırlısıyla kurtarsın yavruna kavuş sende muhteşem bi duygu anne olmak

Benim de 33. haftada başladı tatlım plasenta yaşlanması. Başta şok korkutmuştu beni ama şimdi 38. haftadayım. Tatlım plasenta yaşlanmasında bebeğe giden besin,kan ve oksijen miktarı azalıyor. Dolayısıyla bundan sonra biraz daha az kilo alacak kuzucun. Plasentada yaşlanma 3. dereceye geçtiğinde bebeğin oksijensiz kalmaması için doğumu başlatıyorlar. Ama sen zaten 36. haftayı bitirmişsin. korkacak bişeyin kalmamış inş.:Saruboceq:

Bir de tatlım mümkün olduğunca sol yanına yatmaya çalış. Çünkü bebeğe gide besin,kan ve oksijen miktarı bu konumda maksimum seviyede oluyormuş. Allah hayırlısıyla kurtarsın

sanırım simenayda böyle bir durum olmuştu ama meleğini vaktinde ve sağlıkla kucağına aldı canım

kızlaaar geçmişe bakacak vaktim yok dün 13:30 da normal doğumla oğlum dünyaya geldi
herkesler iyidir inşallah öpüyorum hepinizii

Heyecanım ııce arttı bu gece bana uyku yok valla eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Sizin sat tam aynıymış galiba. İçime senin de yolcu yarın gelecek gibi doğuyor. Hadi bakalım hayırlısı. Ayrıca neden korkuyorsun ki, ne güzel buluşma vakti geldi artık. Keşke hemen bu akşam doğursam wallaalkisalkisalkis

Dur dur sımdı kalbım durucakkkkkkkk cıdden ınsallah ayyy ıcım bı hos oldu sositososito

Sen kac haftalıksın

ayyy ne güzel yaaa herkes bebısını kucagına alıyor
hamileliğimi bilemedim 9 ay göz yasım dinmedi. hala daha sıkıntılarım var. hamıle kaldım kayınvalıdem delırdı. hersey çok kötü oldu.esim ıse olaylara trıbunden bakıyor etliye sutluye karısmayıp herseyı benden beklıyor merhametsiz kayınvalıde sabırsız hanım anlayışsız kocaya sahıbım çok bunaldım. ıkı tarafta çok sevdıgını birinin kocası birinin oğlu en çok arada kalanda esim ama annesini anne esini eş biemiyor ınsallah lohusalığım ıyı gecer. oyle bır durumdayımkı 2.5 senelık evlıyım dıyorumkı bu bebek zamansız geldı çok ıstemıstım artık gel-gitler yasıyorum bebek için bazen pişmanlık bazen umut bazen bekleyis yorgunum neyse sizi bunaltmayayyım burada anne olanları okuyuncada dıyorumkı guzel bır duygu çok bekledın bu bebegı dıs gebelık gecırdın olmaz denıldı kıymetını bıl dıyoyorum :)
anne olan arkadaslarıma tebrıkler dıyorum huzurla saglıkla bebeklerını buyutmelerını temennı edıyorum yarın dr randevum var bakalım ne dıyecek

kızlaaar geçmişe bakacak vaktim yok dün 13:30 da normal doğumla oğlum dünyaya geldi
herkesler iyidir inşallah öpüyorum hepinizii

Jalecim sancın hangi noktadayken gittin doktora çok merak ettimfisfisfis kasılmalarım hiç geçmiyor da gitsem mi acaba bende fisfisfis

Gör bak bebek doğunca herşey değişecek allahın izniyle:Saruboceq: Eşin de artık bir aile olduğunuzun farkına varacak. Allah hayırlısıyla kurtarsın cnm, sıkma hiçbişi için canını. bebeciğini de üzme

tesekkurler
yer gök dua ıle ........
allahu tealanın takdırı ımtıhandayız......
sabredecegım .....

Ah canım ya şu an şu durumda , tüm yaşadıklarından sonra bu duygulara düşüncelere mi sahip olman lazım senin? Mutluluk ve bebeğinin hasreti ile dolup taşman lazımdı..
Bırak herşeyi yaa at kenara , şu an sen ve bebeğinden önemlisi mi var..
Herşey olacağına varır , bak bebiş olsun eşin nasıl değişiyor tribünden bakmak falan kalıyor mu görüceksin.

insallah
çok ıyı merhametlı bırısı onada kızamıyorum çok arada kalıoo annesıne soz gecıremıo bana yuklenıyor.oda zor durumda ama bu yasına kadar annenın semsıyesınde yasamıs bırde arada 650 km var uzagız ama uzaktan yetıyor işte.....
ınsallah bebek herseyı degıstırecek veya dah kotu olacak dogum olacak tek umudum bu onceden cok kusyordum sevınıyordum dıyordumkı hamıleyım bulanıyorum gececk dıyordum her halımde mutlu oluyordum.bazen bebegın hareketlerı bıle batıyor. sanırım yasdıklarımdan onu sucluyom napıyorum dıyorum onun bır gunahı yokkı...bır suru gel-git
dıyorum gececk hamılelık depresyonu,sonra lohusalığıda atlatacagım 9 ay öncesi gibi çok mutlu olacagız dıyorum

zaten öyle olucak , bende aynalara bakmak istemiyorum mesela şu anda kendimi inanılmaz çirkin buluyorum ve şişman tabiki. oysa bu halimizde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki , şükretmeyi bilmiyoruz işte..
eşinin durumu da tipik türk erkeği durumu benim eşimde aynı , onun ki de öbürünün ki de..
zamanla değişicek , o zaman gelince gerekirse gürültüyle kavganı edersin sonra daha da sıkıca sarılırsın eşine.. erkekler geç öğreniyorlar bazı şeyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…