2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bizde bugün doktora gittik, ogluşum 2620gr dr gaet iyi dedi doguma kadar 3 kilo olur dedi
birde normalmi düşünüyosun dedi bana bende evet dedim seeryanı hiç düşünmedim
oda ozaman seni amleiyat eden dr ara sor rahide incelme delinme riski varsa sezeryan olursun dedi,
bende kaldım öylece dr arıyacam kızlar dua edin ne olur bana bişey çıkmasın..
jale dogum yapmış hayırlısı olsun cnm, gözün aydın..

Masallah canım bebekine

Hayırlısı olsun ıns. hastaneden gusel haberlerle donersın :Saruboceq:

iyi akşamlar güzel anneler herkes iyidir inşallah ben hala hastalıkla uğraşıyorum neyse buna da şükür
jalecim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün kuzucuğunu
kelebek sende üzme kendini kardeşim her evde var bu tarz olaylar kendine indirgeme yaşanıyor farklı farklı olsada yaşanıyor maalesef sen bebeğinin geleceği günü düşün bi süre gözünü kulağını kapa herşeye biliyorum dışarıdan söylemesi kolay ama iyisini düşünmeye çalış
biraz geçmişe bakmayı deniyim gözümü açık tutabilirsem
eftelcim maşallah canım bebekine Rabbim gönlüne göre verir inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

iyi akşamlar kızlar.annemlşer geldi pek giremiyorum.

DUCKS ve JALE hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı ömürler versin.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam oğluşum yeni doğan sarılığı oldu bugün sararmış gibi geldi bana hemen dr gittik yavrumun elinin üstünden kan aldılar mosmor yaptılar sonuç sınırda 17 çıktı doktor yarın getirip tekrar tahlil yapıcaz dediler yarın yine kan alıcaklar düşündükce çıldırıyorum lütfen dua edinde yarın sonuçta düşme olsun yoksa delik deşik yapıcaklar yavrumu

ducks da doğum yapmış canım gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli büyüsün kuzucuk
beknurcum da kuzusunu görmüş maşallah bebişine
hızlı hızlı bakıyorum kaçırdıklarım vardır eminim bakmaya devam ediyorum

canım geçmiş olsun içini ferah tut bi çok bebekde oluyo ve geçiyo senin kuzucuğunda iyi olacak merak etme annesi Allah yardımcınız olsun

DOĞURAN DOĞURANA kaydirigubbakcemile5 bende merakla beklemekteyim nasıl olucak diye doğumumu...doktorda zaten öylesine doktor olmuş..başka doktora gidicem en azından tanıdığım bi doktor.uzak diye gitmemiştim...inş geç kaldığım için geri çevirmez beniCADIARZU

olumunekankayizsmile
ALLAH şifa versinnnn canımmm
telaşlanma sakınnnn
her bebekde oluyormuşşş
içini ferahh tut
oğlunun resmini bekliyorummm

a.s.JALE VE DUCKS kıslar ne zamana dogurdunuz ya maşallahhhhh taze annişler..ALLAH saglıcakla büyütmenizi nasip etsin miniklerinnizia.s.

merhaba kızlar kimsecikler yok.ÖNCELıKLEYAĞMURCUM KOLAY DOĞUMLAR DıLıYORUM RABBıM BıR AVAZDA KURTARSIN.
HEPATıTıN SELAMI VAR BUGÜN EVE GEÇMıŞLER BEBEK VE KENDıSı ıYıYMıŞ EVıN ıNTERNETı OLUNCA YAZICAKMIŞ.
ZELıŞıM ÜZÜLME CANIM SARILIK TÜM BEBEKLERıN KABUSU RABBıM ACıL ŞıFALAR VERSıN.

yarın bebek Şerbetı tarıfını yazıyorum.
Ocd,hıjyenım,perıı kızıma yazdıklarınız ıÇın Çoook teŞekkÜr ederım.
Yaz ve nılÜ perŞembe doĞum yapıyolarmıŞ rabbım onlarıda bır avazda kurtarsın.
Aselım tez zamanda bebeĞını kucaĞına alırsın ınŞallah.
Eftel ve beknur maŞallah bebeklere hep bÖyle gÜzel haberlerle gelırsınız ınŞallah.
Ducks ve jalede doĞum yapmıŞ rabbım uzun ÖmÜrler versın bebeklerıne analı babalı bÜyÜsÜnler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…