2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selammm bende geldim bende ........

yağmurcum hayırlısı ilekucağına al bebişini ...

zeliş üzülme canım inşalalah geçer çabucakta bebeişine fazla eziyetetmezler....

slm güzeller bu sabah kimsecikler girmemiş anlaşılan herkes son günleri sayıyor sanırım telaş var heyecan dorukda bende öyleyim sabırla bekliyorum oğlumu ama ben iyi olayım öyle doğsun zaten hergün aynada kendimi kontroldeyim göbeğim inmedi aşağıya cuma da doktora gidicez yine hayırlısı
bide iç açıcı haber vereyim kayınvalideciğim ya pazar günü yada salı çarşamba geliyor bu kadar beklemsi bile mucize o gelince böyle giremiycem maalesef pc oturma odasında gelir bakar ne yazıyorum diye sarar ancak o uyurken arada açar haberlerimi yazarım ve sizin haberlerinizi alırım doğum sonrası da bi süre giremem daha kalabalık olacak başım çünkü ama 15 20 gün sonra rahat olurum giderler çünkü
yağmurcum doğuma gidiyormuş Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

kızlaaar geçmişe bakacak vaktim yok dün 13:30 da normal doğumla oğlum dünyaya geldi
herkesler iyidir inşallah öpüyorum hepinizii
oyyy jaleeemmmm hayırlı olsun canım normaller kerwanına katıldın yani seni içten kutluyorum...:lepi:
normal cnm bu hafta biraz sıkarsan fark attığını görebilirsin benim kızım son 2 haftada toparladı kendini..
hasretcım canım nasılsın güzeller güzeli kelebeğin nasıl annesi
kujuuuummm iyiyiz teyzesi kızım dün gece yine huysuzluk yaptı sabah 5-7,30[ arası oyun oynadı anne we babasıyla şimdide uyuo 2saat önce uyandırıp emzirdim babası altını değişti şimdi tekrar uykuda bekliorum kendi uyansın die ama niyeti yok yine kaldırıcam mecbur.. we uyutmicam onu sonra gece mesaisi başlıyo:1no2:/B]
canım çok geçmiş olsun.. düzelir merak etnme demekki az geldi sütün.. sıkma düzelir

kız bu şirine seninmi ne kadar tatlı o öleeee

seninki bekelenen son olmuş demekki.Kontrollerimizde aynı gün bende cuma gidicem.Benim göbek indi aşağıya ama benim malesef sezeryan.

herkese selam...
38 hafta olduk allahın izniyle... yarın doktor ne dicek bakalım
keşke bana da gün falan verse.. dünden beri uyumuyorum...
sabaha kadar karnım ağrıdı, kasıklarımda dolgunluk hissi çok az sancımsı bişiler de vardı
ama sürekliliği olmadığı için bu şikayetlerin doğuruyorum diyemedim..
acabalarla sabah ettim...pffff :sinifsinif:

benim canım sağol.Senin kızda büyüyünce aynı olcek ya bilmiyorum am erkek çoçukları çok ciddi oluyolar.Kız bir başka zorla kendini sevdiriyolar yağcıdırlar bide.Babayada aşık olurlar bide.Sen bakar büyütürsün yarın birgün büyüyünce babamı daha çok seviyorum derler.Senin adınada sevindim kız bayağı toparlamış elemanınızda gelmiş gözün aydın en azından üstünden bir yük kalktı.Lohusalığını yaşayamadın be hasret ya.

eğer normalse doğumun son doğum tarihini verir bence yani beklenen doğum tarihini oda 2 hafta sonraya denk geliyo az kaldı canım sık dişini biraz bak son 2 haftaya girmişin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin günün yaklaştıkça dahata ağırlaşacaksın.Bende yatakta biyerden biyere dönerkene zorlanıyorum uyku zor ama bebeşler için katlanıcaz.BUARADA dün değil evelsi gün göbüşler topiğine çektim koydum göbeği sen bir bak bakalım farkımız varmı?

ohh keyifci güzel maşallah uyandırda öp annesi göbüşünden zilliyi

seninki bekelenen son olmuş demekki.Kontrollerimizde aynı gün bende cuma gidicem.Benim göbek indi aşağıya ama benim malesef sezeryan.

hayırlı haberler alırsın canım inşallah resimdeki de senin prenses dimi maşallah çok güzelmiş kızında canım

sabret canım az kaldı 9 aydır bekliyoruz sabırla 1, 2 hafta daha sabredelim

kısslarr günaYDIINN...topigin adını degiştiricemm..dogurmamış annişlerle başbaşa...zemuszemus..dikkat ettim bi hasret bırakmadı bizi..gerci biras bebiklerine aloşsınlar dogumlardan sonrada görüşürüz ..YAGMUR a hayırlı dogumlar ..persembe diye biliodum bi sorunmu cıktı acaba..ALLAH saglıcakla kurtsarsın..

gelişimi sat ile uyumlu ama kilosu değil şişkonun bakalım yarın kaç kilo olmuş
öğreneceğiz... yüzdüm yüzdüm de kuyruğuna gelene kadar dipten yüzdüm
nefesim biticek ağlak bişi oldum şu aralar zaten birde geceleri uyuyamayınca
hepten daralıyorum.. ama neyse çoğu gitti azı kaldı diye teselli ediyorum kendimi..
birde kaç gecedir kan ter içindeyim çok sıcak olmasada ortam, zorumdan mı artık ne
ter içinde uyanıyorum... ahh ahh annelik zormuş anam derdi de inanmazdım...bilmiyorumkismile
seninde karnın kocamanmış... benimki de öyle hep büyüktü pek farkımız yok..:CüvCüv:

kuju kussebf..hayırlı haberlerle gelın...kızlar bu ne ya bomboŞ..pancu gÖrÜnmÜyo dogummu yaptı acaba??jaleye cok ŞaŞrdım daha bı kaÇ gÜĞn Önce bebegnın kılosu az dıye ÜzÜlÜodu ve renklı dooplere a gırecektı..bekleyemedı kuzusu..benmkıde gelse ŞÖyle anıden annesıne yeter artıııkjk

sabret canım az kaldı 9 aydır bekliyoruz sabırla 1, 2 hafta daha sabredelim[/QUOTE]

doğru diyorsun da zaman da geçmiyor ki yahu.. heyecanlı mıyım? korkuyor muyum?
bu telaş ne anlam veremiyorum...birde herkes arayıp duruyor şu aralar hani doğuramadın mı diye... bu arada benimde göbeğim hala yukarıda ya... doktor milim var aşaya inmesine
inince doğuruyor olursun illa önceden aşaya inecek diye birşey yok dedi...:sinifsinif:

merhaba ebru.Zaten hep perşembeydi doğumu sen yazgıyla karıştırmış olmayasın o ve nilü yarın ha bide neslihan vardı galiba doğum yapcekler git gide azalıyoruz kızlar.

sağol canımcım pancu dün buradaydı yanılmıyorsam
insan son günlere gelince daha bi sabırsız oluyor ama nedense bende hiç öyle bi düşünce yok çok alıştım sanırım bu halime sanki hep böyleydim orda kalsada olur gibi geliyo Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin kuzum sağlıcakla
hepimizin kuzuları zamanında gelirler inşallah
seninde az kaldı canımcım

sabret canım az kaldı 9 aydır bekliyoruz sabırla 1, 2 hafta daha sabredelim

doğru diyorsun da zaman da geçmiyor ki yahu.. heyecanlı mıyım? korkuyor muyum?
bu telaş ne anlam veremiyorum...birde herkes arayıp duruyor şu aralar hani doğuramadın mı diye... bu arada benimde göbeğim hala yukarıda ya... doktor milim var aşaya inmesine
inince doğuruyor olursun illa önceden aşaya inecek diye birşey yok dedi...:sinifsinif:
[/QUOTE]
sıkıntın terlemende normal canım artık son haftar bebekte iri olunca daha fazla zorlar.yaz olsaydı neyapcaktık bunada şükür yine biz en güzel günlerde doğum yapcez yazın dahada zor oluyor ben nerdeyse donsuz yatcem artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…