- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.481
Merhaba kızlar yarın doğuma gidiyorum dualarınız bekliyorum....[/QUOT[
hadi hayırlısı canım Rabbim en kısa zamanda kavuştursun bebeğine seni
Zelişim geçmiş olsun yenidoğan sarılığı aynen senin dediğin gibi ama o kadarda yüksek değil zamanla da geçer yada ışın tedavisi ile gider canım bozma moraliniiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam oğluşum yeni doğan sarılığı oldu bugün sararmış gibi geldi bana hemen dr gittik yavrumun elinin üstünden kan aldılar mosmor yaptılar sonuç sınırda 17 çıktı doktor yarın getirip tekrar tahlil yapıcaz dediler yarın yine kan alıcaklar düşündükce çıldırıyorum lütfen dua edinde yarın sonuçta düşme olsun yoksa delik deşik yapıcaklar yavrumu
oyyy jaleeemmmm hayırlı olsun canım normaller kerwanına katıldın yani seni içten kutluyorum...:lepi:kızlaaar geçmişe bakacak vaktim yok dün 13:30 da normal doğumla oğlum dünyaya geldi
herkesler iyidir inşallah öpüyorum hepinizii
normal cnm bu hafta biraz sıkarsan fark attığını görebilirsin benim kızım son 2 haftada toparladı kendini..slm kızlar bizde bugün doktora gittik, ogluşum 2620gr dr gaet iyi dedi doguma kadar 3 kilo olur dedi
birde normalmi düşünüyosun dedi bana bende evet dedim seeryanı hiç düşünmedim
oda ozaman seni amleiyat eden dr ara sor rahide incelme delinme riski varsa sezeryan olursun dedi,
bende kaldım öylece dr arıyacam kızlar dua edin ne olur bana bişey çıkmasın..
jale dogum yapmış hayırlısı olsun cnm, gözün aydın..
kujuuuummm iyiyiz teyzesi kızım dün gece yine huysuzluk yaptı sabah 5-7,30[ arası oyun oynadı anne we babasıyla şimdide uyuo 2saat önce uyandırıp emzirdim babası altını değişti şimdi tekrar uykuda bekliorum kendi uyansın die ama niyeti yok yine kaldırıcam mecbur.. we uyutmicam onu sonra gece mesaisi başlıyo:1no2:/B]hasretcım canım nasılsın güzeller güzeli kelebeğin nasıl annesi
canım çok geçmiş olsun.. düzelir merak etnme demekki az geldi sütün.. sıkma düzeliriyi akşamlar kızlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam oğluşum yeni doğan sarılığı oldu bugün sararmış gibi geldi bana hemen dr gittik yavrumun elinin üstünden kan aldılar mosmor yaptılar sonuç sınırda 17 çıktı doktor yarın getirip tekrar tahlil yapıcaz dediler yarın yine kan alıcaklar düşündükce çıldırıyorum lütfen dua edinde yarın sonuçta düşme olsun yoksa delik deşik yapıcaklar yavrumu
yarın bebek Şerbetİ tarİfİnİ yazıyorum.
Ocd,hİjyenİm,perİİ kızıma yazdıklarınız İÇİn Çoook teŞekkÜr ederİm.
Yaz ve nİlÜ perŞembe doĞum yapıyolarmıŞ rabbİm onlarıda bİr avazda kurtarsın.
Aselİm tez zamanda bebeĞİnİ kucaĞına alırsın İnŞallah.
Eftel ve beknur maŞallah bebeklere hep bÖyle gÜzel haberlerle gelİrsİnİz İnŞallah.
Ducks ve jalede doĞum yapmıŞ rabbİm uzun ÖmÜrler versİn bebeklerİne analı babalı bÜyÜsÜnler.
slm güzeller bu sabah kimsecikler girmemiş anlaşılan herkes son günleri sayıyor sanırım telaş var heyecan dorukda bende öyleyim sabırla bekliyorum oğlumu ama ben iyi olayım öyle doğsun zaten hergün aynada kendimi kontroldeyim göbeğim inmedi aşağıya cuma da doktora gidicez yine hayırlısı
bide iç açıcı haber vereyim kayınvalideciğim ya pazar günü yada salı çarşamba geliyor bu kadar beklemsi bile mucize o gelince böyle giremiycem maalesef pc oturma odasında gelir bakar ne yazıyorum diye sarar ancak o uyurken arada açar haberlerimi yazarım ve sizin haberlerinizi alırım doğum sonrası da bi süre giremem daha kalabalık olacak başım çünkü ama 15 20 gün sonra rahat olurum giderler çünkü
yağmurcum doğuma gidiyormuş Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
oyyy jaleeemmmm hayırlı olsun canım normaller kerwanına katıldın yani seni içten kutluyorum...:lepi:
normal cnm bu hafta biraz sıkarsan fark attığını görebilirsin benim kızım son 2 haftada toparladı kendini..
kujuuuummm iyiyiz teyzesi kızım dün gece yine huysuzluk yaptı sabah 5-7,30[ arası oyun oynadı anne we babasıyla şimdide uyuo 2saat önce uyandırıp emzirdim babası altını değişti şimdi tekrar uykuda bekliorum kendi uyansın die ama niyeti yok yine kaldırıcam mecbur.. we uyutmicam onu sonra gece mesaisi başlıyo:1no2:/B]
canım çok geçmiş olsun.. düzelir merak etnme demekki az geldi sütün.. sıkma düzelir
kız bu şirine seninmi ne kadar tatlı o öleeee
eğer normalse doğumun son doğum tarihini verir bence yani beklenen doğum tarihini oda 2 hafta sonraya denk geliyo az kaldı canım sık dişini biraz bak son 2 haftaya girmişin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin günün yaklaştıkça dahata ağırlaşacaksın.Bende yatakta biyerden biyere dönerkene zorlanıyorum uyku zor ama bebeşler için katlanıcaz.BUARADA dün değil evelsi gün göbüşler topiğine çektim koydum göbeği sen bir bak bakalım farkımız varmı?herkese selam...
38 hafta olduk allahın izniyle... yarın doktor ne dicek bakalım
keşke bana da gün falan verse.. dünden beri uyumuyorum...
sabaha kadar karnım ağrıdı, kasıklarımda dolgunluk hissi çok az sancımsı bişiler de vardı
ama sürekliliği olmadığı için bu şikayetlerin doğuruyorum diyemedim..
acabalarla sabah ettim...pffff :sinifsinif:
oyyy jaleeemmmm hayırlı olsun canım normaller kerwanına katıldın yani seni içten kutluyorum...:lepi:
normal cnm bu hafta biraz sıkarsan fark attığını görebilirsin benim kızım son 2 haftada toparladı kendini..
kujuuuummm iyiyiz teyzesi kızım dün gece yine huysuzluk yaptı sabah 5-7,30[ arası oyun oynadı anne we babasıyla şimdide uyuo 2saat önce uyandırıp emzirdim babası altını değişti şimdi tekrar uykuda bekliorum kendi uyansın die ama niyeti yok yine kaldırıcam mecbur.. we uyutmicam onu sonra gece mesaisi başlıyo:1no2:/B]
canım çok geçmiş olsun.. düzelir merak etnme demekki az geldi sütün.. sıkma düzelir
kız bu şirine seninmi ne kadar tatlı o öleeee
seninki bekelenen son olmuş demekki.Kontrollerimizde aynı gün bende cuma gidicem.Benim göbek indi aşağıya ama benim malesef sezeryan.
herkese selam...
38 hafta olduk allahın izniyle... yarın doktor ne dicek bakalım
keşke bana da gün falan verse.. dünden beri uyumuyorum...
sabaha kadar karnım ağrıdı, kasıklarımda dolgunluk hissi çok az sancımsı bişiler de vardı
ama sürekliliği olmadığı için bu şikayetlerin doğuruyorum diyemedim..
acabalarla sabah ettim...pffff :sinifsinif:
eğer normalse doğumun son doğum tarihini verir bence yani beklenen doğum tarihini oda 2 hafta sonraya denk geliyo az kaldı canım sık dişini biraz bak son 2 haftaya girmişin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin günün yaklaştıkça dahata ağırlaşacaksın.Bende yatakta biyerden biyere dönerkene zorlanıyorum uyku zor ama bebeşler için katlanıcaz.BUARADA dün değil evelsi gün göbüşler topiğine çektim koydum göbeği sen bir bak bakalım farkımız varmı?
ohh keyifci güzel maşallah uyandırda öp annesi göbüşünden zilliyi
hayırlı haberler alırsın canım inşallah resimdeki de senin prenses dimi maşallah çok güzelmiş kızında canım
amin canım sağolasın.Evet avatarım kızım.Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah umarım gribide biarz olsun atlatmışındır.
:CüvCüv:
kısslarr günaYDIINN...topigin adını degiştiricemm..dogurmamış annişlerle başbaşa...zemuszemus..dikkat ettim bi hasret bırakmadı bizi..gerci biras bebiklerine aloşsınlar dogumlardan sonrada görüşürüz ..YAGMUR a hayırlı dogumlar ..persembe diye biliodum bi sorunmu cıktı acaba..ALLAH saglıcakla kurtsarsın..
kuju kussebf..hayırlı haberlerle gelİn...kızlar bu ne ya bomboŞ..pancu gÖrÜnmÜyo dogummu yaptı acaba??jaleye cok ŞaŞrdım daha bİ kaÇ gÜĞn Önce bebegnİn kİlosu az dİye ÜzÜlÜodu ve renklİ dooplere a gİrecektİ..bekleyemedİ kuzusu..benmkİde gelse ŞÖyle anİden annesİne yeter artıııkjk
sabret canım az kaldı 9 aydır bekliyoruz sabırla 1, 2 hafta daha sabredelim
merhaba canım gözünaydın ozaman yaşasın özgürlük.:lepi:hihoyyytkıslar selammmmmmmmmmmm
ben artık ızınlıım bırazdan hastaneye gıdıp raporumu alacagım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?