- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.501
amin canım cümlemiz sağsalim kurtulalımda ben başka bişey istemiyorum.Evet bu cuma değil öbür cuma son doktor kontolüm.Bebek aceleci olmazsa suyumda yeterli olursa 19 mart.yada 15 mart .bakalım gelecek cuma öğrenicez.sağol canımcım pancu dün buradaydı yanılmıyorsam
insan son günlere gelince daha bi sabırsız oluyor ama nedense bende hiç öyle bi düşünce yok çok alıştım sanırım bu halime sanki hep böyleydim orda kalsada olur gibi geliyo Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin kuzum sağlıcakla
hepimizin kuzuları zamanında gelirler inşallah
seninde az kaldı canımcım
sorma seyhan tıcker da son 7 gün yazıyo farkındaysan ama dün dr daydım gelişim satla 1.1.5 hafta uyumsuz yani 10 gün geriden gelio ve dogumun 10 gün gecikebilir dedi dr..okadarda hazrladım kendimi ama nişan su falan gelir belki aniden bellimi olur zorla dogurttrcam kendimisempatiksalakcinnisağol canımcım pancu dün buradaydı yanılmıyorsam
insan son günlere gelince daha bi sabırsız oluyor ama nedense bende hiç öyle bi düşünce yok çok alıştım sanırım bu halime sanki hep böyleydim orda kalsada olur gibi geliyo Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin kuzum sağlıcakla
hepimizin kuzuları zamanında gelirler inşallah
seninde az kaldı canımcım
merhaba ebru.Zaten hep perşembeydi doğumu sen yazgıyla karıştırmış olmayasın o ve nilü yarın ha bide neslihan vardı galiba doğum yapcekler git gide azalıyoruz kızlar.
ohh keyifci güzel maşallah uyandırda öp annesi göbüşünden zilliyi
hayırlı haberler alırsın canım inşallah resimdeki de senin prenses dimi maşallah çok güzelmiş kızında canım
amin canım sağolasın.Evet avatarım kızım.Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah umarım gribide biarz olsun atlatmışındır.
:CüvCüv:
sağol hayatım bugün biraz daha iyiyim çok şükür geceleri daha çok zorluyor yüksekde yatsam tıkanıyorum uyuyamıyorum sabah da erken kalktım şimdi yine uykusuzum belki birazdan uzanırım eşimin nöbetleri üst üste bu hafta pazartesi çarşamba cuma bugünde yok yani kardeşim gelicek akşam işimde yok yatar dinlenirim
sabret canım az kaldı 9 aydır bekliyoruz sabırla 1, 2 hafta daha sabredelim
doğru diyorsun da zaman da geçmiyor ki yahu.. heyecanlı mıyım? korkuyor muyum?
bu telaş ne anlam veremiyorum...birde herkes arayıp duruyor şu aralar hani doğuramadın mı diye... bu arada benimde göbeğim hala yukarıda ya... doktor milim var aşaya inmesine
inince doğuruyor olursun illa önceden aşaya inecek diye birşey yok dedi...:sinifsinif:
kıslar selammmmmmmmmmmm
ben artık ızınlıım bırazdan hastaneye gıdıp raporumu alacagım:lepi:
amaan filizcim boşwersene hamileliğimi yaşadımmıki loğusalıktan medet umayım lanet olsun parasınada dükkanınada.. bizimki giydi yine zabıta kıyafetlerini gitti.. konuşup çıkacaktı işten ama ne yapar bilmiyorum dengesiz olduğu için... bnde emzirdim we şuan dükkandayımbenim canım sağol.Senin kızda büyüyünce aynı olcek ya bilmiyorum am erkek çoçukları çok ciddi oluyolar.Kız bir başka zorla kendini sevdiriyolar yağcıdırlar bide.Babayada aşık olurlar bide.Sen bakar büyütürsün yarın birgün büyüyünce babamı daha çok seviyorum derler.Senin adınada sevindim kız bayağı toparlamış elemanınızda gelmiş gözün aydın en azından üstünden bir yük kalktı.Lohusalığını yaşayamadın be hasret ya.
ayy sorma göbüşüde düşmedi zaten daha sinir oldum babası altını değiştrrken pudra döküo daha çabuk kurur gider dio ama bakalım onun dediğine göre bugün düşecekmiş ama bilmiorum daha altınıda açamadım emzirdim bıraktım öle yawruyuohh keyifci güzel maşallah uyandırda öp annesi göbüşünden zilliyi
hayırlı haberler alırsın canım inşallah resimdeki de senin prenses dimi maşallah çok güzelmiş kızında canım
sabret canım az kaldı 9 aydır bekliyoruz sabırla 1, 2 hafta daha sabredelim
kısslarr günaYDIINN...topigin adını degiştiricemm..dogurmamış annişlerle başbaşa...zemuszemus..dikkat ettim bi hasret bırakmadı bizi..gerci biras bebiklerine aloşsınlar dogumlardan sonrada görüşürüz ..YAGMUR a hayırlı dogumlar ..persembe diye biliodum bi sorunmu cıktı acaba..ALLAH saglıcakla kurtsarsın..
Selam herkese
Sitede sorun vardı o yuzden kımse gırememıs
Bugun super bı hawa war ben ewı toparlıp uskudara gıdıcem dun gıbı yagmur yagmadan stres atım bıde kocıse begendıgı bı telefon vardı onu alıcam
Sımdılık gorusuruz hepinizi öpüyorum ŞenizŞenizŞeniz
amin canım cümlemiz sağsalim kurtulalımda ben başka bişey istemiyorum.Evet bu cuma değil öbür cuma son doktor kontolüm.Bebek aceleci olmazsa suyumda yeterli olursa 19 mart.yada 15 mart .bakalım gelecek cuma öğrenicez.
sorma seyhan tıcker da son 7 gün yazıyo farkındaysan ama dün dr daydım gelişim satla 1.1.5 hafta uyumsuz yani 10 gün geriden gelio ve dogumun 10 gün gecikebilir dedi dr..okadarda hazrladım kendimi ama nişan su falan gelir belki aniden bellimi olur zorla dogurttrcam kendimisempatiksalakcinni
ozaman presembe dökülüvercekler kızzlar..banada sezeryan dese hiç itiraz etmiycem..ama hersey normal görünüyo..bende sizlerle aynı zaman dogurucamm galiba 10 gün gecikebilir dedi dr um..
üsküdara mı gidicen sen nerde oturuyorsun kızz...
amaan filizcim boşwersene hamileliğimi yaşadımmıki loğusalıktan medet umayım lanet olsun parasınada dükkanınada.. bizimki giydi yine zabıta kıyafetlerini gitti.. konuşup çıkacaktı işten ama ne yapar bilmiyorum dengesiz olduğu için... bnde emzirdim we şuan dükkandayım(( bebeğim ağlarsa mecbur elemana bırakıp geçeceğim ewe.. birde dün doktor dediki buna 6 hafta dinlenmesi lazım bebek uyuynca annede uyuması lazım falan ama yapacak bişi yok işte çözüm bulamıyoruz şuraya ( gitme:
ayy sorma göbüşüde düşmedi zaten daha sinir oldum babası altını değiştrrken pudra döküo daha çabuk kurur gider dio ama bakalım onun dediğine göre bugün düşecekmiş ama bilmiorum daha altınıda açamadım emzirdim bıraktım öle yawruyu
off bari kızımın dün gece çektiim resimlerinden koyam defileler topicinede gel kendin öp kujuuum
bırakırmıyım nannnnnolumunekankayizsmile ewdede açık şuan laptop dükkanda durmanın tek keyifli yanı zaten bu pc daha hızlı olması sizle daha iyi iletşimde olmam:jeyyar:
amaan filizcim boşwersene hamileliğimi yaşadımmıki loğusalıktan medet umayım lanet olsun parasınada dükkanınada.. bizimki giydi yine zabıta kıyafetlerini gitti.. konuşup çıkacaktı işten ama ne yapar bilmiyorum dengesiz olduğu için... bnde emzirdim we şuan dükkandayım(( bebeğim ağlarsa mecbur elemana bırakıp geçeceğim ewe.. birde dün doktor dediki buna 6 hafta dinlenmesi lazım bebek uyuynca annede uyuması lazım falan ama yapacak bişi yok işte çözüm bulamıyoruz şuraya ( gitme:
ANAAA KIZ SENİN EŞTEMİ ZABITA BENİMKİDE AYNI.Tüh ya seninde şansın kaderin böyle inşallah herşey yoluna girerde dinlenme şansı bulursun.Enazından sütün var bide bukadar işin arasında mama yapmaya kalkmıyosun.Çok zor işin canımya dikişlerinde sızlıyodur in çık in çık allah yardımcınız olsun nediyim.Dükkandan kazndığınız yetse eşin dükkanda durur senle kuzunla ilgilenir dinlenirsin demekki dükkan yetmiyo ek iş yapıyo eşin şuan parayada ihtiyaç var allah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda bir çözüm bulursunuz inşallah
camlıcada canım
Süüper bende cuma inşallah :)kıslar selammmmmmmmmmmm
ben artık ızınlıım bırazdan hastaneye gıdıp raporumu alacagım:lepi:
kız gülcan no stres bugün hıh hep böyle ol işte accuk yürüyüş yap hasretin dediğü gibi kocayı akşam baştançıkart belkim sabaha doğurursun.ya bızım kız takla atıyor soldan saga bı anda pat gum yok yok bu dogmıcak keyfı yerınde hanfendının zulmu ceken ben zaten kımın umrunda esımde dua edıyor zamann da dogsun dıye kötükedihüsokötükedihüso
ahh ahh özledim oraları...:sinifsinif:
ben doğma büyüme üsküdarlıyım evlenmeden öncede 8 yıl ümraniye çarşıdaydım...
evlendim herkesi bıraktım orda geldim Rize ye kocamın işi gücü burada...
her kış 1 ay oralardayım.. bu sene yazın da gelicem 1 ay kalmaya...boshayallersmile
kız gülcan no stres bugün hıh hep böyle ol işte accuk yürüyüş yap hasretin dediğü gibi kocayı akşam baştançıkart belkim sabaha doğurursun.
Anladım canım ama zor olmuyor mu yaaa Rize de
Aılenden uzak herkesten uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?