2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nerde cıkmıyor kı adam bastan falan yaaa erken dogmasın dıye dua edıyor
Bıde grıp olmus zaten bebek dogarsa yaklasamıcagı ııcn delırıyor
tüh bukadarmı herşey sana karşı olur be gülüm.Grip olmasa sen bulurdun bi yolunuda adam gripmiş bol bol yürüyüş yap ozaman inan faydası olur.

Mıllet dogurdu bız kaldık mı boyle
Hayırlısıyla dogsunlar ıns. yaa duck ta dogmıcak olmıcak dıyordu normal dogurdu sımdı bak daha gııryor mu hıc beklenmedıgı anda dogacak bu bebeler bence

hasret gülüm hani bi laf vardır Rabbim dağına göre kar yağdırır diye valla sen çok güçlü bir dağsın her kadın yapamaz senin yaptığını heleki bu devirde yaşadığımız herşey bir sınav sende bu sınavı hakkıyla veriyorsun bence senin için tek dileğim Allah'ım gönlünde ne varsa sana onu nasip etsin inşallah biran önce herşey yoluna girer sende rahatlarsın canım

hasret bu arada nası korunmayı düşünüyosu:kedi: ben hala bilmiorumbilmiyorumkismile

hoşgeldin canım.merak etme zamanı gelince olur.kızlar böyle oluyo işte rahatına düşkün oluyolar oh ekmek elden su gölden çıkıpta niye rahatını bozsun çoçuk.

demi? insallah
dun mektup yazdım cantasına koydum
konusamıyoruz basladıgımızda kavga ve benım aglamam la bıtıyor.15 sayfalık bır mektup
ona olan sevgımı ve ondan beklentılerımı benım yerıme kendısını koymasını ıstedım yazdım. eve geldıgınde kompozısyondan sınıfta kaldın dedı guldu :)
ama duzelttı en azından ne dusundugumu anladı.
zamanla dedıgın gıbı duzelıcek

buralar bazen ozlenmelı sureklılık sıkıyor yaaa
ya bız kıymetını bılemıyoruz baso oturuyorum oldum bı fıcı

tüh bukadarmı herşey sana karşı olur be gülüm.Grip olmasa sen bulurdun bi yolunuda adam gripmiş bol bol yürüyüş yap ozaman inan faydası olur.

cıkıcam ama sızı bırakamıyorum kı :1hug:
İnsallah hayırlısıyla dogsun kuzum

alkisalkisalkisyarın dogum yapacak annişlerdeki heyecanı tahmin bile edemioruumm akannehirne hazrlık ne heyecan endişe vardır bugün..son hazrlıklar ve bebeklerini kucaklarına alıp koklamaya ceyrek kalaki mutluluk.opuyorumnanaktan.opfff offfff...boshayallersmile

hayırlısı canım ya olabilir senin bebiş tombiş maşallah haftamızda sen geridesin benden ama bizimkiyle aynı tosuncuğun nazar değmesin
belki beklemezsiniz o yüzden Rabbim doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun birer birer geliyorlar işte kuzular ay sonuna doğru herkes doğum yapmış olur sanırım

valla hiç belli olmaz canım hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin bebikin inşallah

Mıllet dogurdu bız kaldık mı boyle
Hayırlısıyla dogsunlar ıns. yaa duck ta dogmıcak olmıcak dıyordu normal dogurdu sımdı bak daha gııryor mu hıc beklenmedıgı anda dogacak bu bebeler bence

kaldık valla biz...kocaman kocaman aylar geçtide şu son günler geçmiyo ya.stres oluyo insan kendimi dinlemekten uyuyamaz oldum.ne zaman nerde başlıycak ağrı doğum nasıl olacak,bebiş nasıl olacak...vs vs...

Hasrettttcim nasılsın? Herşey yolundamı?
lütfen normal doumu anlatırmısın çok merak edioorum

kız senmisin facebookta bana erkekmisin diyen canım ben eşimin facesini kullandığımdan ayrı bir hesap açmadım kendime o zaten pek anlamaz binde bir açar.belki kafanda haklı olarak soru işareti kalmış olabilir diye profilime resim eklemeye çalıştım bitürlü olmadı ama göbüşlere geçen gün göbeğimi ekledim o belki inandırıcı olur.

seyhan bide benim göbek düştü aşağıya 19 martta ben 38+5 olucam yani 39 haftalık de 2 gün kalacak çünkü.Ya korkuyorum ya bebek doğum kanalına düşerse sezeryan zor oluyomuş son gün onu konuşucam geçen ASELİM yazmış bebek doğum kanalıma girdiği için sezeryan tehlikeli kafası falan kesilebilir demişler allaha şükür bişey olmamış.Bebek iri olunca zaten normal yapamam sezeryan yerini zorlarmış korkum ondan doktorla iyice bir konuşucam.

kaldık valla biz...kocaman kocaman aylar geçtide şu son günler geçmiyo ya.stres oluyo insan kendimi dinlemekten uyuyamaz oldum.ne zaman nerde başlıycak ağrı doğum nasıl olacak,bebiş nasıl olacak...vs vs...

canım çoğumuz erken doğum yaptığı için bizler kalıdık.Herkes miyadında doğum yapsaydı daha kalabalık olurdu burası.Ama bebekler acelici davrandı çoğumuzun.

Allah korusun canım ya bencede konuş söyle çekincelerini gerek yoksa beklemeyin hiç okadar zaten bebişin tamamladı herşeyini kilosu boyu da iyi sonradan sorun olacaksa beklemsin okadar hayırlısı olur inşallah hayatım

haklısın canım ya bende işte bu cuma değil öbür cuma endişelerimi paylaşıcam tabii bebek beklerse bebek.Bugün hatta valizimi tamamlayıp kapatıcam .Buarada bebek ilk doğduğunda bence pazardan aldığınız veya biraz adi olan hastane çıkışınız varsa onu giydirin daha sonra silersiniz hastanede kaliteliyi giydirirsiniz.Çünkü bebek ilk doğdupunda yağlı çıkar sonra vücut onu emer göbeğede tentirdiyot damlatıyolarya çıkmıyo giysiden bazen atmak zorunda bile kalıyosunuz.Banada dün halam hatırlattı bende üste pazardan aldığım hastane çıkışını koydum.

ben biraz tıkınıp sonrada uzanayım uyku bastırdı görüşürüz güzeller öpüyorum şimdilik kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

canım çoğumuz erken doğum yaptığı için bizler kalıdık.Herkes miyadında doğum yapsaydı daha kalabalık olurdu burası.Ama bebekler acelici davrandı çoğumuzun.

haklısın canım.artık düşünmemeye çalışcam sağlıcakla gelsinde inşallah bebişlerimiz

bende iki tane hastane çıkışı koydum ozaman biri 5li takım onu veririm ilk sağol canım iyi hatırlattın öptüm canım seni dikkat et kendine ben azcik uzanayım sonra görüşürüz yineopuyorumnanaktan

EFTEL BANA BEBEK ŞERBETı TARıFı SORMUŞTU DÜN ANNEMDEN ALDIM UNUTMADAN ONU YAZAYIM UMARIM GÖRÜR
-3 LT SU
-2 KÖK ZENCEFıL(ÇOK FAZLA DÖVME BıRAZ ıRı KALSIN.)
-ıKı TANE KOKULU KABUK DıYO ANNEM AMA O BENCE TARÇIN PARMAK UZUNLUĞUNDA BORU ŞEKLıNDE KAHVERıNGı TARÇIN GıBı KOKUYO ODA DÖVÜLECEK.
-7-8 ADET KARANFıL DÖVMEDEN BÜTÜN KOYULACAK.
-10ADET TANE KARABıBER ıSTEĞE BAĞLI ACISI AZ OLURSA TADINA BAKARAK TOZ KARABıBERDE KOYABıLıRSıNıZ.AZAR AZAR EKLEYıN AMA TADINA BAKARAK ACI OLABıLıR.
-1 KG ŞEKER.BUDA ıSTEĞE BAĞLI KAYNARKEN TADINA BAK ŞEKER AZ OLURSA EKLE.
-ŞERBET BOYASI YADA GIDA BOYASI.(BUNDA EKLıYORUZ BıR ÇAYBARDAĞINA KOY RENGı VıŞNE SUYU RENGıNDE OLACAK OLMAZSA AZDAHA EKLE.
YAPILIŞI:3 LT KAYNAYAN SUYA KARANFıL,KARABıBER,TARÇIN ZENCEFıL BıR TÜLBENTE KOYULARAK AĞZI SIKICA BAĞLANIP ATILIR.DAHA SONRA BıR TAŞIM KAYNARKEN ıÇıNE ŞEKER KOYULUR VE ŞERBET BOYASI ŞEKER ERıYıNCEYE KADAR KARIŞTIR.ATEŞ HARLI OLMASIN.ŞEKER ERıDıKTEN SONRA 20-25 DK DAHA KAYNAT.bıZ BÖYLE YAPIYORUZ KIZLAR ÇOK GÜZEL OLUYO.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…