- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.521
tüh bukadarmı herşey sana karşı olur be gülüm.Grip olmasa sen bulurdun bi yolunuda adam gripmiş bol bol yürüyüş yap ozaman inan faydası olur.Nerde cıkmıyor kı adam bastan falan yaaa erken dogmasın dıye dua edıyor
Bıde grıp olmus zaten bebek dogarsa yaklasamıcagı ııcn delırıyor
Allah Allah sabah yazdıklarımız nereye gitmiş ya.sabah sitenin formatı değişikti herşeyi değiştirmişlerdi şimdi yine eski haline dönmüş böyle çok daha iyi ama bizim yazdıklarımız gitmiş.
jale ve ducks gözünüz aydın olsun sağlıcakla büyüsün bebişleriniz
yağmurcum sana da hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun
kızlar ben de şimdi nst den geldim valla bizim hanımefendi de tık yok keyfi yerinde daha doğmuycak bu.sancım çıkıyo ama doktor normal diyo of ya ne zaman doğacak????
amaan filizcim boşwersene hamileliğimi yaşadımmıki loğusalıktan medet umayım lanet olsun parasınada dükkanınada.. bizimki giydi yine zabıta kıyafetlerini gitti.. konuşup çıkacaktı işten ama ne yapar bilmiyorum dengesiz olduğu için... bnde emzirdim we şuan dükkandayım(( bebeğim ağlarsa mecbur elemana bırakıp geçeceğim ewe.. birde dün doktor dediki buna 6 hafta dinlenmesi lazım bebek uyuynca annede uyuması lazım falan ama yapacak bişi yok işte çözüm bulamıyoruz şuraya ( gitme:
amaan filizcim boşwersene hamileliğimi yaşadımmıki loğusalıktan medet umayım lanet olsun parasınada dükkanınada.. bizimki giydi yine zabıta kıyafetlerini gitti.. konuşup çıkacaktı işten ama ne yapar bilmiyorum dengesiz olduğu için... bnde emzirdim we şuan dükkandayım(( bebeğim ağlarsa mecbur elemana bırakıp geçeceğim ewe.. birde dün doktor dediki buna 6 hafta dinlenmesi lazım bebek uyuynca annede uyuması lazım falan ama yapacak bişi yok işte çözüm bulamıyoruz şuraya ( gitme:
ayy sorma göbüşüde düşmedi zaten daha sinir oldum babası altını değiştrrken pudra döküo daha çabuk kurur gider dio ama bakalım onun dediğine göre bugün düşecekmiş ama bilmiorum daha altınıda açamadım emzirdim bıraktım öle yawruyu
off bari kızımın dün gece çektiim resimlerinden koyam defileler topicinede gel kendin öp kujuuum
bırakırmıyım nannnnnolumunekankayizsmile ewdede açık şuan laptop dükkanda durmanın tek keyifli yanı zaten bu pc daha hızlı olması sizle daha iyi iletşimde olmam:jeyyar:
hoşgeldin canım.merak etme zamanı gelince olur.kızlar böyle oluyo işte rahatına düşkün oluyolar oh ekmek elden su gölden çıkıpta niye rahatını bozsun çoçuk.Allah Allah sabah yazdıklarımız nereye gitmiş ya.sabah sitenin formatı değişikti herşeyi değiştirmişlerdi şimdi yine eski haline dönmüş böyle çok daha iyi ama bizim yazdıklarımız gitmiş.
kızlar ben de şimdi nst den geldim valla bizim hanımefendi de tık yok keyfi yerinde daha doğmuycak bu.sancım çıkıyo ama doktor normal diyo of ya ne zaman doğacak????
zaten öyle olucak , bende aynalara bakmak istemiyorum mesela şu anda kendimi inanılmaz çirkin buluyorum ve şişman tabiki. oysa bu halimizde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki , şükretmeyi bilmiyoruz işte..
eşinin durumu da tipik türk erkeği durumu benim eşimde aynı , onun ki de öbürünün ki de..
zamanla değişicek , o zaman gelince gerekirse gürültüyle kavganı edersin sonra daha da sıkıca sarılırsın eşine.. erkekler geç öğreniyorlar bazı şeyleri..
ee zor tabi ama yaşadığım ortam koşulları çok çetin değil
özlem var sadece aileme, arkadaşlarıma, İstanbul'a ama vakit bulduğum zamanlarda
hep gidiyorum... yazın bütün İstanbul burda arkadaşlarım ailem herkes geliyor çok şükür..
doyduğun yer önemli olan belli olmaz kısmet belki gelirim oralara ama burayı çok
seviyorum... kocamı da çok sevmesem duramazdım sanırım :asigim:
tüh bukadarmı herşey sana karşı olur be gülüm.Grip olmasa sen bulurdun bi yolunuda adam gripmiş bol bol yürüyüş yap ozaman inan faydası olur.
SEYHAN KİMBİLİR BELKİM AYNI GÜN DOĞURURUZ.ben bebeğin kilosu fazla olursa 19 unu beklemeyi düşünmüyorum ama.15 inde 38+1 olucam ogünde seyyal doğum yapacaktı son kontrolde bakalım nediycek doktor merak ediyorum.
Allah Allah sabah yazdıklarımız nereye gitmiş ya.sabah sitenin formatı değişikti herşeyi değiştirmişlerdi şimdi yine eski haline dönmüş böyle çok daha iyi ama bizim yazdıklarımız gitmiş.
Mıllet dogurdu bız kaldık mı boyle
Hayırlısıyla dogsunlar ıns. yaa duck ta dogmıcak olmıcak dıyordu normal dogurdu sımdı bak daha gııryor mu hıc beklenmedıgı anda dogacak bu bebeler bence
Hasrettttcim nasılsın? Herşey yolundamı?
lütfen normal doumu anlatırmısın çok merak edioorum
seyhan bide benim göbek düştü aşağıya 19 martta ben 38+5 olucam yani 39 haftalık de 2 gün kalacak çünkü.Ya korkuyorum ya bebek doğum kanalına düşerse sezeryan zor oluyomuş son gün onu konuşucam geçen ASELİM yazmış bebek doğum kanalıma girdiği için sezeryan tehlikeli kafası falan kesilebilir demişler allaha şükür bişey olmamış.Bebek iri olunca zaten normal yapamam sezeryan yerini zorlarmış korkum ondan doktorla iyice bir konuşucam.hayırlısı canım ya olabilir senin bebiş tombiş maşallah haftamızda sen geridesin benden ama bizimkiyle aynı tosuncuğun nazar değmesin
belki beklemezsiniz o yüzden Rabbim doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun birer birer geliyorlar işte kuzular ay sonuna doğru herkes doğum yapmış olur sanırım
valla hiç belli olmaz canım hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin bebikin inşallah
kaldık valla biz...kocaman kocaman aylar geçtide şu son günler geçmiyo ya.stres oluyo insan kendimi dinlemekten uyuyamaz oldum.ne zaman nerde başlıycak ağrı doğum nasıl olacak,bebiş nasıl olacak...vs vs...
seyhan bide benim göbek düştü aşağıya 19 martta ben 38+5 olucam yani 39 haftalık de 2 gün kalacak çünkü.Ya korkuyorum ya bebek doğum kanalına düşerse sezeryan zor oluyomuş son gün onu konuşucam geçen ASELİM yazmış bebek doğum kanalıma girdiği için sezeryan tehlikeli kafası falan kesilebilir demişler allaha şükür bişey olmamış.Bebek iri olunca zaten normal yapamam sezeryan yerini zorlarmış korkum ondan doktorla iyice bir konuşucam.
Allah korusun canım ya bencede konuş söyle çekincelerini gerek yoksa beklemeyin hiç okadar zaten bebişin tamamladı herşeyini kilosu boyu da iyi sonradan sorun olacaksa beklemsin okadar hayırlısı olur inşallah hayatım
canım çoğumuz erken doğum yaptığı için bizler kalıdık.Herkes miyadında doğum yapsaydı daha kalabalık olurdu burası.Ama bebekler acelici davrandı çoğumuzun.
haklısın canım ya bende işte bu cuma değil öbür cuma endişelerimi paylaşıcam tabii bebek beklerse bebek.Bugün hatta valizimi tamamlayıp kapatıcam .Buarada bebek ilk doğduğunda bence pazardan aldığınız veya biraz adi olan hastane çıkışınız varsa onu giydirin daha sonra silersiniz hastanede kaliteliyi giydirirsiniz.Çünkü bebek ilk doğdupunda yağlı çıkar sonra vücut onu emer göbeğede tentirdiyot damlatıyolarya çıkmıyo giysiden bazen atmak zorunda bile kalıyosunuz.Banada dün halam hatırlattı bende üste pazardan aldığım hastane çıkışını koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?