- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.541
bende iki tane hastane çıkışı koydum ozaman biri 5li takım onu veririm ilk sağol canım iyi hatırlattın öptüm canım seni dikkat et kendine ben azcik uzanayım sonra görüşürüz yineopuyorumnanaktan
İNŞALAH CANIM YA HEPİMİZ SAĞSALİM KURTULURUZ.bak bir SELİNUSTAN HABER alamadık tanımıyorum görmedim ama sanki bir yakınımmış gibi merak ediyorum neyaptı ikizler nasıl bir sorunmu var neden haber gelmedi diye.bugünde yağmur kurtulacak hayırlısıyla.haklısın canım.artık düşünmemeye çalışcam sağlıcakla gelsinde inşallah bebişlerimiz
Yok cnm sonradan anladım :))) ilk başta şok yaşadım ....kız senmisin facebookta bana erkekmisin diyen canım ben eşimin facesini kullandığımdan ayrı bir hesap açmadım kendime o zaten pek anlamaz binde bir açar.belki kafanda haklı olarak soru işareti kalmış olabilir diye profilime resim eklemeye çalıştım bitürlü olmadı ama göbüşlere geçen gün göbeğimi ekledim o belki inandırıcı olur.
haklı olarak yaşamışınır erkek ismini görünce hemen akabinde açıklamasını yaptım zaten inanmana sevindim canım.yok cnm sonradan anladım :))) ilk başta şok yaşadım ....
selam kızlar akşam doktor randevumuz var. 39 haftalık olduk uyuyamıyorum yatamıyorumm otorduğum yerde sızıyorum. Artık gelsin istiyorum benim kuzu tersti bekle demişlerdi. Bakalım ne diyorlar normal doğum istiyordum artık istemiyorum. çünkü bebiş 3600 geçti kilolu olunca doğumu zor olur diyorlar. Akşam ne diyor doktorumuz sezaryan derse perşembe cumaya gün alacağım bana dua edin de bir an önce olsun
oy oy nilü ya ne çabuk geçti dimi dün gibi sanki bu topiğe başlayışımız.ne hakkımız varki canım ya rabbim bir avazda kurtarsın sağsalim kavuş bebeğine inallah.haktanında saçları seninki gibi kıvır kıvır olur inşallah.umarım birilerinde cebin vardır bizi habersiz bırakma merak ederiz.[sıze="2"]selamlar arkadaşlar,.sizleri çok özledim,.annemdeyim cumartesiden beri,.orda net olmadığı için maalesef sizlere yazamadım,.cumartesi doktordaydık,.bebikim ters olduğu için sezeryan tarihi aldık,.tarataranannnnnnnnnnnnn evettt büyük gün yarınnnnnn,.haktanıma kavuşuyorum.sabah saat 9da.allah nasip ederse,.sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin,.sizlerle acı tatlı herşeyimizi paylaştık,.haklarınızı helal edin..mafoldumben mafoldumben mafoldumben [/sıze]
Selam kızlar akşam doktor randevumuz var. 39 haftalık olduk uyuyamıyorum yatamıyorumm otorduğum yerde sızıyorum. Artık gelsin istiyorum benim kuzu tersti bekle demişlerdi. Bakalım ne diyorlar normal doğum istiyordum artık istemiyorum. çünkü bebiş 3600 geçti kilolu olunca doğumu zor olur diyorlar. Akşam ne diyor doktorumuz sezaryan derse perşembe cumaya gün alacağım bana dua edin de bir an önce olsun
merhaba canım bizler iyiyiz allaha şükür umarım sende iyisindir.bence üçe yakındaır belkide geçmiştir büyümüştür annesi.inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.mrb kızlar nasılsınız?hersey yolundadır inş.benimde yarın 3.30 da kontrolüm var ama 1 saat önce gidip nst ye gircem.bakalım ne çıkacak ilk defa giricem nst ye.kuzumu çok özledim yarın bi bakayım ultrasondan,gerçi artık o da yetmiyor da ama hiç yoktan iyidir.bi de kilosunu çok merak ediyorum.32.haftada gittiğimde 2250 di doktor 1 hafta önde dedi bakalım şimdi nolmuş..bu arada doğum yapan arkadaşlara allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.doğum yapacak olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inş.
sağolasın canım valla sorma babasına her istediğini yaptırır.geçen bir bebek aldırmış kızım bir sürü bebeğin var yetmedi babana nasıl aldırdın bunu dedim lütfen baba lütfen lütfen dedim aldırdım diyo.sende kızını sağsalim kucağına alırsın inşallah.kussebcim bu arada maşallah kızın çok tatlı.inş benim kızımda böyle güzel ve şirin olur.resimde çok cilveli ve işveli durmuş.şimdi babasına ne nazlar yapıyordur o eminim.
merhaba canım bizler iyiyiz allaha şükür umarım sende iyisindir.bence üçe yakındaır belkide geçmiştir büyümüştür annesi.inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
sağolasın canım valla sorma babasına her istediğini yaptırır.geçen bir bebek aldırmış kızım bir sürü bebeğin var yetmedi babana nasıl aldırdın bunu dedim lütfen baba lütfen lütfen dedim aldırdım diyo.sende kızını sağsalim kucağına alırsın inşallah.
aYYY Nilüüüüü nerden nereye bak görüyormusun çko sevindimmmmmmm....SELAMLAR arkadaşlar,.sizleri çok özledim,.annemdeyim cumartesiden beri,.orda net olmadığı için maalesef sizlere yazamadım,.cumartesi doktordaydık,.bebikim ters olduğu için sezeryan tarihi aldık,.tarataranannnnnnnnnnnnn evettt büyük gün YARINNNNNN,.haktanıma kavuşuyorum.sabah saat 9da.ALLAH nasip ederse,.sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin,.sizlerle acı tatlı herşeyimizi paylaştık,.HAKLARINIZI helal edin..mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ona hiç şüphen olmasın canım kızlar babacı oluyolar sen neyaparsan yapinş. Canım paylaşırım sizinle doktordan gelince.zaten babalar hiç hayır diyemiyorlar kız çocuklarına.benim eşim şimdiden dört gözle bekliyor kızı büyüyüp kendisine naz cilve yapsın diye.inan şimdiden bile hissettiriyor zilli sanki babasını daha çok sevecek.
SELAMLAR arkadaşlar,.sizleri çok özledim,.annemdeyim cumartesiden beri,.orda net olmadığı için maalesef sizlere yazamadım,.cumartesi doktordaydık,.bebikim ters olduğu için sezeryan tarihi aldık,.tarataranannnnnnnnnnnnn evettt büyük gün YARINNNNNN,.haktanıma kavuşuyorum.sabah saat 9da.ALLAH nasip ederse,.sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin,.sizlerle acı tatlı herşeyimizi paylaştık,.HAKLARINIZI helal edin..mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben sabahtan berİ burdayım valla Şİmdİ Çıkmam lazım kenİnİze İyİ bakın gÖrÜŞÜrÜz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?