- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.561
SELAMLAR arkadaşlar,.sizleri çok özledim,.annemdeyim cumartesiden beri,.orda net olmadığı için maalesef sizlere yazamadım,.cumartesi doktordaydık,.bebikim ters olduğu için sezeryan tarihi aldık,.tarataranannnnnnnnnnnnn evettt büyük gün YARINNNNNN,.haktanıma kavuşuyorum.sabah saat 9da.ALLAH nasip ederse,.sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin,.sizlerle acı tatlı herşeyimizi paylaştık,.HAKLARINIZI helal edin..mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Dualarımız seninle sağlıkla kucağına alman dileği ile umarım az ağrın olur hatta hiç olmaz :)hepinize selamlar kızlar.yarın bizim içinde büyük gün Allahın izniyle oğluşuma kavuşacağım.bugün pek giremiyorum evde faaliyet çok.çok farklı duygular hakim şimdi bende.oğlumun içimde son günü inşaallah yarın kollarımda.duygusalım bugün çok:gitme:.anne oluyorum ben.
bizim için dua edin olurmu ???
NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
SELAMLAR arkadaşlar,.sizleri çok özledim,.annemdeyim cumartesiden beri,.orda net olmadığı için maalesef sizlere yazamadım,.cumartesi doktordaydık,.bebikim ters olduğu için sezeryan tarihi aldık,.tarataranannnnnnnnnnnnn evettt büyük gün YARINNNNNN,.haktanıma kavuşuyorum.sabah saat 9da.ALLAH nasip ederse,.sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin,.sizlerle acı tatlı herşeyimizi paylaştık,.HAKLARINIZI helal edin..
ağlicam şimdi(( adi kocam geldi işten çıkmamış 5 gün daha izin almışmış.. sonrada 3 te başlicakmış işe 3ten sonra ben duracakmışım dükkandaÇok üzgünüm çoook ne yaptığını sanıyor bu anlamıyorum deli olucam s.çcam dükkanınada işinede yeter artık dayanacak gücüm kalmadı köpek gibi ona çalışmaktan çok yoruldum defolup gidicem onu istiyo sanki ihtiyacımız war belediyeden aldığı 3kuruşa geberisice pislik (((((((((((((((((((((((((((((((((((safjklsadggsavdjhgsfsdkvbfgvıbsaflvjhnslaf
yaz34 kullanıcısından alıntı
hepinize selamlar kızlar.yarın bizim içinde büyük gün Allahın izniyle oğluşuma kavuşacağım.bugün pek giremiyorum evde faaliyet çok.çok farklı duygular hakim şimdi bende.oğlumun içimde son günü inşaallah yarın kollarımda.duygusalım bugün çok.anne oluyorum ben.
hasrewt böyle konuşma canım yaaa mevlam bazıalrımız böyle sınıyor sınavdan geçiriyor.... hepimiz zor günler yaşıyoruz dua ile geçir bu zamanalrını stres yapma canım.... bak bizde zor durumdayız bu ay 1000 lira eşim alacak çalıştığı günlerin karşılığı 300 de ben alacağım amcası kiramı verin diye tuturdu 500 kira vereceğiz 700 de hastaneye doğum parası vereceğiz... ne yiyeceğiz valal bilmiyoru kredi kartları da duruyor ödenmedi anlayacağın herkeste varbir dert sen sıkıntı etme ne olur eşinle destek olun bierbirinize....
ona destek falan olmuyorum ben defolsun gitsin allah aşkına ya bitti ona desteğim artık yeter ne hali warsa görsün yüzüne bile bakmam artık anlar belki huzursuz olmak yerine çıkar o işten oturur dükkanında ben yokum kusura bakmasın!!!!!
:Saruboceq::Saruboceq:..canımm dualarımız senle ve diger dogum yapacak arkadaşlarla...bebişini karnında sew okşa yarın kavuşacaksın ALLAH ın izniyle..ALLAH saglıkla kavuştursun:Saruboceq:hepinize selamlar kızlar.yarın bizim içinde büyük gün Allahın izniyle oğluşuma kavuşacağım.bugün pek giremiyorum evde faaliyet çok.çok farklı duygular hakim şimdi bende.oğlumun içimde son günü inşaallah yarın kollarımda.duygusalım bugün çok:gitme:.anne oluyorum ben.
ağlicam şimdi(( adi kocam geldi işten çıkmamış 5 gün daha izin almışmış.. sonrada 3 te başlicakmış işe 3ten sonra ben duracakmışım dükkandaÇok üzgünüm çoook ne yaptığını sanıyor bu anlamıyorum deli olucam s.çcam dükkanınada işinede yeter artık dayanacak gücüm kalmadı köpek gibi ona çalışmaktan çok yoruldum defolup gidicem onu istiyo sanki ihtiyacımız war belediyeden aldığı 3kuruşa geberisice pislik (((((((((((((((((((((((((((((((((((safjklsadggsavdjhgsfsdkvbfgvıbsaflvjhnslaf
hasrewt böyle konuşma canım yaaa mevlam bazıalrımız böyle sınıyor sınavdan geçiriyor.... hepimiz zor günler yaşıyoruz dua ile geçir bu zamanalrını stres yapma canım.... bak bizde zor durumdayız bu ay 1000 lira eşim alacak çalıştığı günlerin karşılığı 300 de ben alacağım amcası kiramı verin diye tuturdu 500 kira vereceğiz 700 de hastaneye doğum parası vereceğiz... ne yiyeceğiz valal bilmiyoru kredi kartları da duruyor ödenmedi anlayacağın herkeste varbir dert sen sıkıntı etme ne olur eşinle destek olun bierbirinize....
Canım benim, bebek rızkıyla gelecektir inşaallah hiç düşünme sen şimdiden bunları. Mevlam kimseyi darda bırakmasın inş.:Saruboceq:
Merhaba...
Ben sabah girmiştim yazdığım gitmiş idrarımı çok zor yapıyorum
geceleri çok sancım oluyor diye
bugün doktora gittim önce ultorasonda baktı bizim bebik 3400 grm olmuş :1shok:
doktor alttan muayne edelim dedi hazır değilim dedim
sonra nst ye bağlandık ara ara 80-90 'a çıkan sancılar oldu
bir de idrar tahlili yapıldı idrarda şeker çıktı yine doktorum afalladı...
eski şeker yükleme testlerine baktı e bunlar normal ama senin neden hep idrarda şekerin çıkıyor falan dedi... bilmiyorumkismile
Yarın açlık kan şekerime baktırmamı istedi.
Sonra bu sancıların yalancı sancılar olduğunu söyledi
ve salı günü çatı muaynesi olacaksın kaçamazsın dedi tamam dedim alsanaalsanasmile
işte böyle
Yarın doğum yapacak arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun....
Sağlıkla bebelerinizi kucağınıza alın inşallah...
Bende çok daraldım her gün herkes arıyor doğurdun mu diye ?
Patlıyorum artık doğursam haberiniz olur heralde demektenklava:
maşallah cnm bebeğine, tosuncuk olacak desene. Sen normal doğum mu düşünüyordun
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?