2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nilüferciğim hayırlısıyla al Haktanını kucağına... Dualarımız seninle... sende hakkını et çok uğraştın listedir, doğum tarihidir derken bak 9 ay geçti.....Allah yardımcın olsun....

hepinize selamlar kızlar.yarın bizim içinde büyük gün Allahın izniyle oğluşuma kavuşacağım.bugün pek giremiyorum evde faaliyet çok.çok farklı duygular hakim şimdi bende.oğlumun içimde son günü inşaallah yarın kollarımda.duygusalım bugün çok:gitme:.anne oluyorum ben.

bizim için dua edin olurmu ???

Dualarımız seninle sağlıkla kucağına alman dileği ile umarım az ağrın olur hatta hiç olmaz :)
Çok öpüyorum seni

Nilüü ve yarın doğuma gidecek olan tüm arkadaşlar... Dualarım sizlerle olacak, hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alın..

ağlicam şimdi(( adi kocam geldi işten çıkmamış 5 gün daha izin almışmış.. sonrada 3 te başlicakmış işe 3ten sonra ben duracakmışım dükkandaÇok üzgünüm çoook ne yaptığını sanıyor bu anlamıyorum deli olucam s.çcam dükkanınada işinede yeter artık dayanacak gücüm kalmadı köpek gibi ona çalışmaktan çok yoruldum defolup gidicem onu istiyo sanki ihtiyacımız war belediyeden aldığı 3kuruşa geberisice pislik(((((((((((((((((((((((((((((((((((safjklsadggsavdjhgsfsdkvbfgvıbsaflvjhnslaf

mevlam hayırlısı ile yarın haktanımıza kavuşmamıza yardmcı oalcak çok şükür.........

hasrewt böyle konuşma canım yaaa mevlam bazıalrımız böyle sınıyor sınavdan geçiriyor.... hepimiz zor günler yaşıyoruz dua ile geçir bu zamanalrını stres yapma canım.... bak bizde zor durumdayız bu ay 1000 lira eşim alacak çalıştığı günlerin karşılığı 300 de ben alacağım amcası kiramı verin diye tuturdu 500 kira vereceğiz 700 de hastaneye doğum parası vereceğiz... ne yiyeceğiz valal bilmiyoru kredi kartları da duruyor ödenmedi anlayacağın herkeste varbir dert sen sıkıntı etme ne olur eşinle destek olun bierbirinize....

dualarımız sizinle ne olur annelr sizlerde bizler için dualarınız eksik etmeyin ..... şimdiye kadar hep birbirimize destek olduk çok şükür bundan sonrada öyle olacak inşalahah....mevlam yarıdmcın olsun xcnaımmm dualarımız senle

ona destek falan olmuyorum ben defolsun gitsin allah aşkına ya bitti ona desteğim artık yeter ne hali warsa görsün yüzüne bile bakmam artık anlar belki huzursuz olmak yerine çıkar o işten oturur dükkanında ben yokum kusura bakmasın!!!!!

seyyalcim allah werir bi çıkış yolunu sıkma sen canını ama bi<imki öle değil işte bn bu dükkanı tek başıma döndüremem öyle bşey yok yani...

uff hasretcim çok üzüldüm.şu an bunları düşünmemen gerek yani etrafındaki insanların daha anlayışlı olmaları gerekiyo bi süre.bebeğin büyüyünce,ele avuca gelince belki sen isticeksin çalışmak.ama şu anda lütfen kimse seni üzmesin,çok ayıp.

canım benim yaa kıayamam sana haklısın elbette çok : mevlam yardımcın olsun.... inşallah anlar eşin halinden ve hayırlısı ile sende dinlenebilriisn.... duadan başka bişide gelmiyor gerekten elimizden....

:Saruboceq::Saruboceq:..canımm dualarımız senle ve diger dogum yapacak arkadaşlarla...bebişini karnında sew okşa yarın kavuşacaksın ALLAH ın izniyle..ALLAH saglıkla kavuştursun:Saruboceq:

hasret sıkma kendini bukadar iyice lohusalık psikolojisi içine girdin canım bunlar hep gecici süreç en azıyla atlatmaya bak..napalım herkkesin başka türlü yorgunlukları olucak..idare edecez bireaz anne olarak..yokmu sana yardım edecek yaw

Canım benim, bebek rızkıyla gelecektir inşaallah hiç düşünme sen şimdiden bunları. Mevlam kimseyi darda bırakmasın inş.:Saruboceq:

Nilüfer ve Yaz sizlere hayırlı doğumlar dualrım sizlerle hayırlı haberlerke gelin.....
Yaaa başka doğum yapacak olan var mı?
takip edemeiyorum 1 -2 günden beri
yarında benim kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek?

Canım benim, bebek rızkıyla gelecektir inşaallah hiç düşünme sen şimdiden bunları. Mevlam kimseyi darda bırakmasın inş.:Saruboceq:

amin canım hiçbirimizi inşallah ...allah razı olsundualrınız eksik etmeyin ... hepimiz zor zmanalrdan geçiyoruz.... hasrete de bol bol dua edin ....

Merhaba...

Ben sabah girmiştim yazdığım gitmiş idrarımı çok zor yapıyorum
geceleri çok sancım oluyor diye
bugün doktora gittim önce ultorasonda baktı bizim bebik 3400 grm olmuş :1shok:
doktor alttan muayne edelim dedi hazır değilim dedim

sonra nst ye bağlandık ara ara 80-90 'a çıkan sancılar oldu
bir de idrar tahlili yapıldı idrarda şeker çıktı yine doktorum afalladı...
eski şeker yükleme testlerine baktı e bunlar normal ama senin neden hep idrarda şekerin çıkıyor falan dedi... bilmiyorumkismile
Yarın açlık kan şekerime baktırmamı istedi.
Sonra bu sancıların yalancı sancılar olduğunu söyledi
ve salı günü çatı muaynesi olacaksın kaçamazsın dedi tamam dedim alsanaalsanasmile

işte böyle

Yarın doğum yapacak arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun....
Sağlıkla bebelerinizi kucağınıza alın inşallah...

Bende çok daraldım her gün herkes arıyor doğurdun mu diye ?
Patlıyorum artık doğursam haberiniz olur heralde demekten
klava:

maşallah cnm bebeğine, tosuncuk olacak desene. Sen normal doğum mu düşünüyordun
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…