- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.581
sağol canım evet normal düşünüyorum ama bu tosuncuğu nasıl doğururum Allah bilir..
bir haftada 600 gram almış bilmiyorumkismile
Allah hayırlısıyla kurtarsın cnm. İşte kimi fazla kilodan şikayetçi kimi de benim gibi az kilodan:sinifsinif: sağlıklı olsunlar da inş. öyle ya da böyle doğacaklar:Saruboceq:
amin canım sağ ol benimki de hep çirozdu bu bir haftada olanlar olmuş
dediğin gibi sağlıklı olsunlar da şükür edelim biz opuyorumnanaktan
hımmi o halde bu ani kilo artışının nedeni şeker olabilir cidden. Dikkat et cnm kendine.
bu arada bir-nokta sen doğurmadın mı yaaa, bugün doğurur bu diyodum ben deaklinialirimsmile sancı falan yok mu?
hımmi o halde bu ani kilo artışının nedeni şeker olabilir cidden. Dikkat et cnm kendine.
bu arada bir-nokta sen doğurmadın mı yaaa, bugün doğurur bu diyodum ben deaklinialirimsmile sancı falan yok mu?
yok yok bugun yuruyus yaptım gezdım tozdum ohh stres te attım zaten dogurursam stresten doguracam sancı falan yokk kaydirigubbakcemile
hijyenim maşallah canım bebikine
hepinize selamlar kızlar.yarın bizim içinde büyük gün Allahın izniyle oğluşuma kavuşacağım.bugün pek giremiyorum evde faaliyet çok.çok farklı duygular hakim şimdi bende.oğlumun içimde son günü inşaallah yarın kollarımda.duygusalım bugün çok:gitme:.anne oluyorum ben.
bizim için dua edin olurmu ???
sancı çekip beklemek daha kötü ben her gece doğuracam diye bekliyorum doğuramadan sabah oluyor
Yaa kızlar yardımınızı istiyorum. Oğlumun adını Tibet olsun istiyorduk.. Ama bazı eş dost beğenmedi.. Değişik diyorlar ama bilemiyorum.. İkinci bir altarnatif olarakta Ali Tuna düşünüyordum...Ali eşimin vefat eden babasının adı.. Bana hiçbirzaman koyalım diye baskı yapmadı.. Hatta Tibeti çok beğeniyor..
Sizce Yardım edin ne olur ..
Tibet
Tuna
Ali Tuna
sağ ol cnm bugün iyi misin biraz ?
Yaa kızlar yardımınızı istiyorum. Oğlumun adını Tibet olsun istiyorduk.. Ama bazı eş dost beğenmedi.. Değişik diyorlar ama bilemiyorum.. İkinci bir altarnatif olarakta Ali Tuna düşünüyordum...Ali eşimin vefat eden babasının adı.. Bana hiçbirzaman koyalım diye baskı yapmadı.. Hatta Tibeti çok beğeniyor..
Tibet
Tuna
Ali Tuna
Yaa kızlar yardımınızı istiyorum. Oğlumun adını Tibet olsun istiyorduk.. Ama bazı eş dost beğenmedi.. Değişik diyorlar ama bilemiyorum.. ıkinci bir altarnatif olarakta Ali Tuna düşünüyordum...Ali eşimin vefat eden babasının adı.. Bana hiçbirzaman koyalım diye baskı yapmadı.. Hatta Tibeti çok beğeniyor..
Tibet
Tuna
Ali Tuna
Walla ben de aynı durumdayım. her gece sabaha kalmadan doğar herhalde bu diyorum ama sonra yine tık yok:sinifsinif: Artık gerçek doğum sancısı da olsa nasılsa geçer deyip evde doğurmayalımeyvahedigeldismile
çok şükür canım biraz daha iyiyim sende iyisindir inşallah
Dualarımız seninle sağlıkla kucağına alman dileği ile umarım az ağrın olur hatta hiç olmaz :)
Çok öpüyorum seni
Nilüü ve yarın doğuma gidecek olan tüm arkadaşlar... Dualarım sizlerle olacak, hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alın..
dualarımız sizinle ne olur annelr sizlerde bizler için dualarınız eksik etmeyin ..... şimdiye kadar hep birbirimize destek olduk çok şükür bundan sonrada öyle olacak inşalahah....mevlam yarıdmcın olsun xcnaımmm dualarımız senle
:Saruboceq::Saruboceq:..canımm dualarımız senle ve diger dogum yapacak arkadaşlarla...bebişini karnında sew okşa yarın kavuşacaksın ALLAH ın izniyle..ALLAH saglıkla kavuştursun:Saruboceq:
hasret sıkma kendini bukadar iyice lohusalık psikolojisi içine girdin canım bunlar hep gecici süreç en azıyla atlatmaya bak..napalım herkkesin başka türlü yorgunlukları olucak..idare edecez bireaz anne olarak..yokmu sana yardım edecek yaw
Yarın doğum yapacak arkadaşların hepsini Allah hayırlısıyla kurtarsın. Hepiniz için dua edeceğiz inş.
Nilüfer ve Yaz sizlere hayırlı doğumlar dualrım sizlerle hayırlı haberlerke gelin.....
Yaaa başka doğum yapacak olan var mı?
takip edemeiyorum 1 -2 günden beri
yarında benim kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek?
Merhaba...
Ben sabah girmiştim yazdığım gitmiş idrarımı çok zor yapıyorum
geceleri çok sancım oluyor diye
bugün doktora gittim önce ultorasonda baktı bizim bebik 3400 grm olmuş :1shok:
doktor alttan muayne edelim dedi hazır değilim dedim
sonra nst ye bağlandık ara ara 80-90 'a çıkan sancılar oldu
bir de idrar tahlili yapıldı idrarda şeker çıktı yine doktorum afalladı...
eski şeker yükleme testlerine baktı e bunlar normal ama senin neden hep idrarda şekerin çıkıyor falan dedi... bilmiyorumkismile
Yarın açlık kan şekerime baktırmamı istedi.
Sonra bu sancıların yalancı sancılar olduğunu söyledi
ve salı günü çatı muaynesi olacaksın kaçamazsın dedi tamam dedim alsanaalsanasmile
işte böyle
Yarın doğum yapacak arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun....
Sağlıkla bebelerinizi kucağınıza alın inşallah...
Bende çok daraldım her gün herkes arıyor doğurdun mu diye ?
Patlıyorum artık doğursam haberiniz olur heralde demektenklava:
slm kızlar biraz uyumaya çalıştım ne güzel tıkanmadan uyuyordum kadının biri kaç kere aradı yanlış diyorum anlamıyor delirdim en sonunda ya aynı tuşlara basıyorsun farklı birinin çıkmasınımı bekliyorsun dedim bi daha ararsan senin için iyi düşünüp konuşmıycam dedim alsanaalsanasmile
nilücüm yazcım Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla kavuşursunuz kuzulara
hijyenim maşallah canım bebikine
hasretcim Allah sana sabır versin kardeşim yinede kendini üzme sütünü etkiler mazallah
seyyalim bebeğiniz kısmetiyle nasibiyle gelir inşallah en kısa zamanda bu zor günleri atlatırsınız Rabbim başka dert vermesin canım
Yazcığım allah yardımcın olsun... Oğluna sağlıcakla kavuşmanı dilerim.. Dualarımız seninle....
mrb annişler yarın nilüfer ve yaz bebişlerine kavuşuyomuş kızlar allah yardımcınız olsun hakkınızda herşeyin hayırlısı olur inşallahhh bebişlerinizi benim yerimede koklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?