2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım evet normal düşünüyorum ama bu tosuncuğu nasıl doğururum Allah bilir..
bir haftada 600 gram almış
bilmiyorumkismile

Allah hayırlısıyla kurtarsın cnm. İşte kimi fazla kilodan şikayetçi kimi de benim gibi az kilodan:sinifsinif: sağlıklı olsunlar da inş. öyle ya da böyle doğacaklar:Saruboceq:

Allah hayırlısıyla kurtarsın cnm. İşte kimi fazla kilodan şikayetçi kimi de benim gibi az kilodan:sinifsinif: sağlıklı olsunlar da inş. öyle ya da böyle doğacaklar:Saruboceq:

amin canım sağ ol benimki de hep çirozdu bu bir haftada olanlar olmuş
dediğin gibi sağlıklı olsunlar da şükür edelim biz
opuyorumnanaktan

amin canım sağ ol benimki de hep çirozdu bu bir haftada olanlar olmuş
dediğin gibi sağlıklı olsunlar da şükür edelim biz
opuyorumnanaktan

hımmi o halde bu ani kilo artışının nedeni şeker olabilir cidden. Dikkat et cnm kendine.
bu arada bir-nokta sen doğurmadın mı yaaa, bugün doğurur bu diyodum ben deaklinialirimsmile sancı falan yok mu?

hımmi o halde bu ani kilo artışının nedeni şeker olabilir cidden. Dikkat et cnm kendine.
bu arada bir-nokta sen doğurmadın mı yaaa, bugün doğurur bu diyodum ben deaklinialirimsmile sancı falan yok mu?

yok yok bugun yuruyus yaptım gezdım tozdum ohh stres te attım zaten dogurursam stresten doguracam sancı falan yokk kaydirigubbakcemile

slm kızlar biraz uyumaya çalıştım ne güzel tıkanmadan uyuyordum kadının biri kaç kere aradı yanlış diyorum anlamıyor delirdim en sonunda ya aynı tuşlara basıyorsun farklı birinin çıkmasınımı bekliyorsun dedim bi daha ararsan senin için iyi düşünüp konuşmıycam dedim alsanaalsanasmile
nilücüm yazcım Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla kavuşursunuz kuzulara
hijyenim maşallah canım bebikine
hasretcim Allah sana sabır versin kardeşim yinede kendini üzme sütünü etkiler mazallah
seyyalim bebeğiniz kısmetiyle nasibiyle gelir inşallah en kısa zamanda bu zor günleri atlatırsınız Rabbim başka dert vermesin canım

Yazcığım allah yardımcın olsun... Oğluna sağlıcakla kavuşmanı dilerim.. Dualarımız seninle....

Yaa kızlar yardımınızı istiyorum. Oğlumun adını Tibet olsun istiyorduk.. Ama bazı eş dost beğenmedi.. Değişik diyorlar ama bilemiyorum.. ıkinci bir altarnatif olarakta Ali Tuna düşünüyordum...Ali eşimin vefat eden babasının adı.. Bana hiçbirzaman koyalım diye baskı yapmadı.. Hatta Tibeti çok beğeniyor..
Sizce Yardım edin ne olur ..
Tibet
Tuna
Ali Tuna

sancı çekip beklemek daha kötü ben her gece doğuracam diye bekliyorum doğuramadan sabah oluyor

Walla ben de aynı durumdayım. her gece sabaha kalmadan doğar herhalde bu diyorum ama sonra yine tık yok:sinifsinif: Artık gerçek doğum sancısı da olsa nasılsa geçer deyip evde doğurmayalımeyvahedigeldismile

bana kalırsa Ali Tuna.
Peki ben de sana Tarık mı Eymen mi diye sorsam?

sağ ol cnm bugün iyi misin biraz ?

çok şükür canım biraz daha iyiyim sende iyisindir inşallah

canım Ali Tuna güzelmiş
ama eş dost beyenmedi diye çok istediğiniz isimden niye vazgeçtinizki çocuk sizin kimene

Ali Tuna daha anlamlı gibi ama Tibet te güzel

Walla ben de aynı durumdayım. her gece sabaha kalmadan doğar herhalde bu diyorum ama sonra yine tık yok:sinifsinif: Artık gerçek doğum sancısı da olsa nasılsa geçer deyip evde doğurmayalımeyvahedigeldismile

bende aynı şeyi düşünüyorum gerçek sancı gelince anlayamam diye olumunekankayizsmile

çok şükür canım biraz daha iyiyim sende iyisindir inşallah

şükür iyiyim ben de sağ olasın canım
opuyorumnanaktan

Dualarımız seninle sağlıkla kucağına alman dileği ile umarım az ağrın olur hatta hiç olmaz :)
Çok öpüyorum seni

Nilüü ve yarın doğuma gidecek olan tüm arkadaşlar... Dualarım sizlerle olacak, hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alın..

Yarın doğum yapacak arkadaşların hepsini Allah hayırlısıyla kurtarsın. Hepiniz için dua edeceğiz inş.

Yazcığım allah yardımcın olsun... Oğluna sağlıcakla kavuşmanı dilerim.. Dualarımız seninle....

hepinize çokkk çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız.dokuz ay boyunca beraberdik acı tatlı herşeyi beraber yaşadık ve artık hepimiz sona geldik.Allah hepimize sağsalim hayırlı doğumlar versin.sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

mrb annişler yarın nilüfer ve yaz bebişlerine kavuşuyomuş kızlar allah yardımcınız olsun hakkınızda herşeyin hayırlısı olur inşallahhh bebişlerinizi benim yerimede koklayın

kızlar ben çıkıyorum daha girebilir miyim bilmiyorum.giremezsemde şimdiden söyleyeyim tekrar iyiki varsınız.desteğinizi hissetmek harika.çok çok öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

canım sürekli giremediğim için geriden takip eder oldum bu günlerde.yarın doğum varmış,hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna...ayyy çok heycanlandım ve çok istiyorum ben de oğluma kavuşmayı artık...
nilüfer ve yazağrısız ,sızısız,kolay ve çok güzel bi doğum yaşarsınız inşallah ,Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…