- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.601
Merhaba...
Ben sabah girmiştim yazdığım gitmiş idrarımı çok zor yapıyorum
geceleri çok sancım oluyor diye
bugün doktora gittim önce ultorasonda baktı bizim bebik 3400 grm olmuş :1shok:
doktor alttan muayne edelim dedi hazır değilim dedim
sonra nst ye bağlandık ara ara 80-90 'a çıkan sancılar oldu
bir de idrar tahlili yapıldı idrarda şeker çıktı yine doktorum afalladı...
eski şeker yükleme testlerine baktı e bunlar normal ama senin neden hep idrarda şekerin çıkıyor falan dedi... bilmiyorumkismile
Yarın açlık kan şekerime baktırmamı istedi.
Sonra bu sancıların yalancı sancılar olduğunu söyledi
ve salı günü çatı muaynesi olacaksın kaçamazsın dedi tamam dedim alsanaalsanasmile
işte böyle
Yarın doğum yapacak arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun....
Sağlıkla bebelerinizi kucağınıza alın inşallah...
Bende çok daraldım her gün herkes arıyor doğurdun mu diye ?
Patlıyorum artık doğursam haberiniz olur heralde demektenklava:[/QUOTE
maşallah canım...]
geçmiş olsun canım aman şekere dikkat et kaçıncı haftandasınMerhaba...
eski şeker yükleme testlerine baktı e bunlar normal ama senin neden hep idrarda şekerin çıkıyor falan dedi... bilmiyorumkismile
ve salı günü çatı muaynesi olacaksın kaçamazsın dedi tamam dedim alsanaalsanasmile
işte böyle
Patlıyorum artık doğursam haberiniz olur heralde demektenklava:[/QUOTE
maşallah canım...]
polenss kullanıcısından alıntı
Yaa kızlar yardımınızı istiyorum. Oğlumun adını Tibet olsun istiyorduk.. Ama bazı eş dost beğenmedi.. Değişik diyorlar ama bilemiyorum.. İkinci bir altarnatif olarakta Ali Tuna düşünüyordum...Ali eşimin vefat eden babasının adı.. Bana hiçbirzaman koyalım diye baskı yapmadı.. Hatta Tibeti çok beğeniyor..
Sizce Yardım edin ne olur ..
Tibet
Tuna
Ali Tuna
slm kızlar biraz uyumaya çalıştım ne güzel tıkanmadan uyuyordum kadının biri kaç kere aradı yanlış diyorum anlamıyor delirdim en sonunda ya aynı tuşlara basıyorsun farklı birinin çıkmasınımı bekliyorsun dedim bi daha ararsan senin için iyi düşünüp konuşmıycam dedim alsanaalsanasmile
nilücüm yazcım Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla kavuşursunuz kuzulara
hijyenim maşallah canım bebikine
hasretcim Allah sana sabır versin kardeşim yinede kendini üzme sütünü etkiler mazallah
seyyalim bebeğiniz kısmetiyle nasibiyle gelir inşallah en kısa zamanda bu zor günleri atlatırsınız Rabbim başka dert vermesin canım
geçmiş olsun canım aman şekere dikkat et kaçıncı haftandasın
sağ ol tatlım 37 haftalık olduk dün
egk sen de sağ ol canım opuyorumnanaktan
gecmiş olsun canımm..bu arad bebişin maşallah ne yedin ne içtin nazar degmesin k,losu cok iyi doguma kadar 4 kiloya yanaşır annesiiii...Merhaba...
işte böyle
Patlıyorum artık doğursam haberiniz olur heralde demektenklava:
gecmiş olsun canımm..bu arad bebişin maşallah ne yedin ne içtin nazar degmesin k,losu cok iyi doguma kadar 4 kiloya yanaşır annesiiii...
Kızlar mıdem asırı derecede yanıyor gece gunduz kulaklarıma kadar wuruyor sızısı
Gecelerı uyanıp dızlerımı dowuyorum dayanamıyorum sutte ıcemıyorum artık dırek cıkarıyorum sodada fayda etmıyor
sızdede var mı bu soırun cıldırıcam
kızlar bu arada pazartesi dogum yapan arkadaşlardan haber yokmu edebiyatcı hepatit bebeklerini merak ediorum
selam kıslar,
bugun rapor almaya gittim ya hani 37.hafta is goremez raporu anammmm alana kadar catladim resmen.sancim oldu bide belime agri girmezmi.kesin burda artik bugun dogururum dedimkaydirigubbakcemile3 tutturdular raporun orjinali bizde kalacak diye.iyi peki dedim o zaman imzali kaseli yazi verin bana.sonra verdiler orjinalini.
Delta da dogum yapacagim ama cok da hani ne bileyim aklim rahat degil.her gittigimde en az 1 saat bekletiyorlar isleri yavas filan.tek ozellikleri yenidogan yogun bakim unitesinin olmasi,yoksa ugrasmazdim.
ah canım ya şu halinle çektiğin çileye bak ben biyere gitmeye bile korkuyorum iki adım yürüsem hemen tuvaletim geliyo zor beklemişindir eminim
evet canım ya aynı durumdayız zaten doktor bana fazla yürüyüş yapma dedi en son bende göbek fotomu koydum.dün değil evelsi gündü herhal.benim karında indi aşağıya hele tuvalet gelipte beklettinmi daha bir ağrın oluyo.geçen cuma 3150 grmdı yarndan sonrada gidicem bakalım kaç gr almış.seninle sat imiz ayni galiba bizim. bend 36 2 deyim.benim yurumek degilde uzanmayayim hemen tuvalete gidesim geliyor.
bide bugun aksam yemeginde oturamadim.butun karnim asagiya inmis oglusum sanki ordaymis gibiydi,oturamadim.simdide oturamiyorum.
senin bebis kac kg oldu? baski yapiyorduk yurudukce mesanene.
hoşgeldin canım ya allah analı babalı büyütsün emmeside düzelir merak etme.msj çektim umrım almışındır.merhaba arkadaşlar
bir uğrayıp iyi olduğumuzu söylemek istedim:)kızım uyuyor şu an:)
inşallah iyileşince ayrıntıları da yazarım ama çok da korkulacak bir şey değilmiş sezaryen....
anne olmaya değiyor çekilen her şey...
emme problemlerimiz var şimdilik...inşallah düzelir:Saruboceq:
geçmişe bakamdım pek ama tebrik eden herkese teşekkür ederim...darısı başınıza hayırlısıyla:Saruboceq:kızımın fotosunu da koydum teyzeleri....kıpkırmızı hala:sm_confused:
görüşmek üzere...Allaha emanet olunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?