2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ali tuna çok güzel geldi bana

amin canım çok saol mevlam hepimizin yardımcısı olsun hepimizin ayrı dertleri var ........

gecmiş olsun canımm..bu arad bebişin maşallah ne yedin ne içtin nazar degmesin k,losu cok iyi doguma kadar 4 kiloya yanaşır annesiiii...

Kızlar mıdem asırı derecede yanıyor gece gunduz kulaklarıma kadar wuruyor sızısı
Gecelerı uyanıp dızlerımı dowuyorum dayanamıyorum sutte ıcemıyorum artık dırek cıkarıyorum sodada fayda etmıyor
sızdede var mı bu soırun cıldırıcam

gecmiş olsun canımm..bu arad bebişin maşallah ne yedin ne içtin nazar degmesin k,losu cok iyi doguma kadar 4 kiloya yanaşır annesiiii...

sağ ol canım süt ürünleri ceviz fındık vs.. hep yediğim şeyler aslında... opuyorumnanaktan

canım bu sorun bende neredeyse baştan beri var eczaneden
rennie tablet ya da şurup al kendine
aksi takdirde çekilmez biliyorum

hijyenim maşallah kuzuna inşallah şekerin yoktur ya hem okadar test yaptırdın çıkmadı şimdimi çıkıcak hele hele şu son aylarda aç kalmakta zor ben sabak kurt gibi acıkmış bişekilde kalkıyorum aç karna değince ay inşallah bişey çıkmaz teste.

yaz,neslihan,nilüfer allah yardımcınız olsun rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.Ya habersiz bırakmayın bizi merak ederiz bugün yağmur doğum yapıcaktı daha haber yok.

selam kıslar,

bugun rapor almaya gittim ya hani 37.hafta is goremez raporu anammmm alana kadar catladim resmen.sancim oldu bide belime agri girmezmi.kesin burda artik bugun dogururum dedimkaydirigubbakcemile3 tutturdular raporun orjinali bizde kalacak diye.iyi peki dedim o zaman imzali kaseli yazi verin bana.sonra verdiler orjinalini.
Delta da dogum yapacagim ama cok da hani ne bileyim aklim rahat degil.her gittigimde en az 1 saat bekletiyorlar isleri yavas filan.tek ozellikleri yenidogan yogun bakim unitesinin olmasi,yoksa ugrasmazdim.

ah canım ya şu halinle çektiğin çileye bak ben biyere gitmeye bile korkuyorum iki adım yürüsem hemen tuvaletim geliyo zor beklemişindir eminim

ah canım ya şu halinle çektiğin çileye bak ben biyere gitmeye bile korkuyorum iki adım yürüsem hemen tuvaletim geliyo zor beklemişindir eminim

seninle sat imiz ayni galiba bizim. bend 36 2 deyim.benim yurumek degilde uzanmayayim hemen tuvalete gidesim geliyor.
bide bugun aksam yemeginde oturamadim.butun karnim asagiya inmis oglusum sanki ordaymis gibiydi,oturamadim.simdide oturamiyorum.
senin bebis kac kg oldu? baski yapiyorduk yurudukce mesanene.

evet canım ya aynı durumdayız zaten doktor bana fazla yürüyüş yapma dedi en son bende göbek fotomu koydum.dün değil evelsi gündü herhal.benim karında indi aşağıya hele tuvalet gelipte beklettinmi daha bir ağrın oluyo.geçen cuma 3150 grmdı yarndan sonrada gidicem bakalım kaç gr almış.

merhaba arkadaşlar
bir uğrayıp iyi olduğumuzu söylemek istedim:)kızım uyuyor şu an:)
inşallah iyileşince ayrıntıları da yazarım ama çok da korkulacak bir şey değilmiş sezaryen....
anne olmaya değiyor çekilen her şey...
emme problemlerimiz var şimdilik...inşallah düzelir:Saruboceq:
geçmişe bakamdım pek ama tebrik eden herkese teşekkür ederim...darısı başınıza hayırlısıyla:Saruboceq:kızımın fotosunu da koydum teyzeleri....kıpkırmızı hala:sm_confused:
görüşmek üzere...Allaha emanet olunopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım ya allah analı babalı büyütsün emmeside düzelir merak etme.msj çektim umrım almışındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…