- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.661
kızlar bu aralar pek giremiyorum girsem bile ancak yazılanları okuyorum
oğlum gecelei hiç uyumuyo hep gaz sancısı çekiyo ne yağıcağımı bilemiyorum sancıdan katılıyo bebeğim
hala meme emmiyor sütüm bol göğüslerim patlamak üzere ama uç problemim var o yüzden ememiyo şimdide yara oldu uçları ben zorlanıyorum ama yeterki o emsin diye sürekli deniyorum ama genelde bende sağıp veriyorum ve mama takviyesi yapıyorum bu seferde doymak bilmiyo
gecem gündüzüm birbirine karıştı uyku gözünden akıyo ama sancıdan uyuyamıyor yavrum şimdi ancak uyuttum bende şimdi gidip biraz uxzanıcam
kendinize iyi bakın
uff beklemek en zor şeymiş.ocd kussebfilal ne güzel bebekler tombiş sizin.ben de sizle aynı gündeyim benimki 2500 gr,zaten 3 hafta filan gerideymiş.plesantanın yaşı 3.seviyeye gelmiş ama doktor hala ne bekliyo anlamıyorum,38i beklemicez dedi aklıma kurt düşürdü.bugün de aradım bekleyecegiz gibi düşün 38 i dedi.tabi amacı nst'ye sokup 3 günde bir para kapmak..
uff beklemek en zor şeymiş.ocd kussebfilal ne güzel bebekler tombiş sizin.ben de sizle aynı gündeyim benimki 2500 gr,zaten 3 hafta filan gerideymiş.plesantanın yaşı 3.seviyeye gelmiş ama doktor hala ne bekliyo anlamıyorum,38i beklemicez dedi aklıma kurt düşürdü.bugün de aradım bekleyecegiz gibi düşün 38 i dedi.tabi amacı nst'ye sokup 3 günde bir para kapmak..
Merhaba kızlar. Geçmişe hiç bakamadım. Dün evimize geldik. Dikiş ağrılarıö dışında iyiyim.
Oğlum üzdü bizi. Emmeyi beceremedi benim de sütüm gelmedi. Sarılık başladı. Evimize geldik. Sütler akıyor, bebeğim emiyor. Ama şimdi de kaka yapmıyor. Bu akşama kadar bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim. Sarılığı atması için arada pompa ile de sağıyorum göğüs uçlarımı ağzına alamıyor oğlum. Emmeyi ve emzirmeyi beceremedik yani.
Geçmişe bakıp tekrar döneceğim. :)
megcim ben 15 tl verdim nst icin.Kızlar benim gittiğim hastanede nst için 10 lira alıyorlar.Siz ne kadar ödüyorsunuz?Birde kan ilacını damardan aldığım için haftada iki kez 10 lirada ona ödüyoruz... Tabii ilaç ücreti hariç sadece hemşire hizmeti sanırım...
Merhaba kızlar. Geçmişe hiç bakamadım. Dün evimize geldik. Dikiş ağrılarıö dışında iyiyim.
Oğlum üzdü bizi. Emmeyi beceremedi benim de sütüm gelmedi. Sarılık başladı. Evimize geldik. Sütler akıyor, bebeğim emiyor. Ama şimdi de kaka yapmıyor. Bu akşama kadar bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim. Sarılığı atması için arada pompa ile de sağıyorum göğüs uçlarımı ağzına alamıyor oğlum. Emmeyi ve emzirmeyi beceremedik yani.
yani simdi emmeyecek anlamina mi geliyor bilmiyorumkismile
sarilik icin cok gecmis olsun bitanem .
Kızlar benim gittiğim hastanede nst için 10 lira alıyorlar.Siz ne kadar ödüyorsunuz?Birde kan ilacını damardan aldığım için haftada iki kez 10 lirada ona ödüyoruz... Tabii ilaç ücreti hariç sadece hemşire hizmeti sanırım...
ben 29 weriodum her nstde
yaz arkadaşımızn bebeği yarım saat önce doğmuş arkadaşlar gayet iyiymiş detaylar gelince aktaracağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?