2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gece hem sancım vardı hem oglusum uyutmadı.sureklı bı hareketlılık masallah.sımdı gozumden uyku akıyor esne esne agzım yırtılacak kaydirigubbakcemile3

kızlar bu aralar pek giremiyorum girsem bile ancak yazılanları okuyorum

oğlum gecelei hiç uyumuyo hep gaz sancısı çekiyo ne yağıcağımı bilemiyorum sancıdan katılıyo bebeğim
hala meme emmiyor sütüm bol göğüslerim patlamak üzere ama uç problemim var o yüzden ememiyo şimdide yara oldu uçları ben zorlanıyorum ama yeterki o emsin diye sürekli deniyorum ama genelde bende sağıp veriyorum ve mama takviyesi yapıyorum bu seferde doymak bilmiyo

gecem gündüzüm birbirine karıştı uyku gözünden akıyo ama sancıdan uyuyamıyor yavrum şimdi ancak uyuttum bende şimdi gidip biraz uxzanıcam

kendinize iyi bakın

benimde ilk zamnlar yara oldu ama geçti bepanthane krem çok iyi geldi sende dene şimdi yok b sorun şüür... milupa yada humananın stell tee çayını al we iç bbeğide rahatlatır gaz falan olmaz..

uff beklemek en zor şeymiş.ocd kussebfilal ne güzel bebekler tombiş sizin.ben de sizle aynı gündeyim benimki 2500 gr,zaten 3 hafta filan gerideymiş.plesantanın yaşı 3.seviyeye gelmiş ama doktor hala ne bekliyo anlamıyorum,38i beklemicez dedi aklıma kurt düşürdü.bugün de aradım bekleyecegiz gibi düşün 38 i dedi.tabi amacı nst'ye sokup 3 günde bir para kapmak..

Canım benim plasentada o haftalarda yaşlanma belirtileri gösteriyordu.Doktor normal artık yaşlanması dedi.Çok şükür bugünlere gelebildik sağ salim.Biraz az alıyor kızım kilo olarak ama olsun önemli olan sağlıklı olması...
Nst den zırt pırt ücret alıyorlar evet ama en azından doğumun başlama olasılığı konusunda bilgi vermek açısından yararlı oluyor.Zaten 1 haftada iki kez girince ücret almıyorlar üst üste... Sendemi özelde yapacaksın doğumu nasipse?

merveegecim onemli olan saglikli olmasi.istersen farkli bi doktora daha gorun icin rahat eder.nst ucreti ne kadarki ?

Kızlar benim gittiğim hastanede nst için 10 lira alıyorlar.Siz ne kadar ödüyorsunuz?Birde kan ilacını damardan aldığım için haftada iki kez 10 lirada ona ödüyoruz... Tabii ilaç ücreti hariç sadece hemşire hizmeti sanırım...

Merhaba kızlar. Geçmişe hiç bakamadım. Dün evimize geldik. Dikiş ağrılarıö dışında iyiyim.
Oğlum üzdü bizi. Emmeyi beceremedi benim de sütüm gelmedi. Sarılık başladı. Evimize geldik. Sütler akıyor, bebeğim emiyor. Ama şimdi de kaka yapmıyor. Bu akşama kadar bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim. Sarılığı atması için arada pompa ile de sağıyorum göğüs uçlarımı ağzına alamıyor oğlum. Emmeyi ve emzirmeyi beceremedik yani.

Geçmişe bakıp tekrar döneceğim. :)

selam arkadaslar bugun cok az kısı var. bende takıpteyım dogumları falan ama ancak gecmısı okuyup cıkıyorum oek yazamıyorum. dogum yapanların gozu aydı bugun dogum yapacaklarda ınsallah sagsaglım almıslardır yavrularını kucaklarına. hosgeldın edebıyatcı nasılsın bebegın nasıl kac kılo dogdu?bu arada sarılık olmus gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda atlatır.

Teşekkür ederim atlatmak üzereyiz inşallah.

Bebeğim 2850 doğdu. Minik bir oğlan.

Arada doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun. ınşallah tüm bebekler ve anneler sağlıklıdır. Yaz'dan haber yok sanırım. Ben ulaşmaya çalışırım biraz zaman geçmsin de.

hadi cnm kawuştun sende meleğine benim kızda 3.gün hiç kakasını yapmadı ama normalmiş o kahwerengi kakayı bitirdi ilgün sonra sarı kaka başlıyo seninkide bu akşam yapar bezini açtığında bacaklarını karnına doğru it, rahat çıkarıyor bizimki öle olunca hemn pırtlatıweriyo.. becerir canım wazgeçme sen daya ağzına bir iki atacak sonra öğrenecek ama sakın biberona başlama sağıyosanda çay kaşığıyla wer

megcim ben 15 tl verdim nst icin.

yaz arkadaşımızn bebeği yarım saat önce doğmuş arkadaşlar gayet iyiymiş detaylar gelince aktaracağım..

ben 29 weriodum her nstde

canım Allah yardımcın olsun ilk 40 gün biraz zor geçecek hepimiz için ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…