2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kislar ben disari cikiyorum.yollarda dogurcam zati bu gidisle.zemuszemus
geldikden sonra artik oglumun besigini nevresim takimini yerlestireyim.

dün akşam doktora gittik(38+1).bebeğin amniyon sıvısı olması gerekenin minimum sınırındaymıs haftaya%80 doğuma alırım dedı haftaya çarsambayı bekleyemeyiz pazartesi gel bakalım dedi bebeğin suyu yetmezse doğumu baslatacağım ne kadar anne karnında kalsa o kadar kardır.bakalım ne olacak sunnı sancı ıle normal dogum olması suan hiç acıklık yok bakalım eger normal olmazsa sezaryem dedı

Dogum yapan arkadaşların gözu aydın.. yapacak olanlara ALLAHIM yardım etsin.. arada buraya gırıp okuyunca cok mutlu oluyorum bizimde bu gunlerımız gelecek inş..
Bende mart annesı olacaktım ama kısmet olmadı.. 8 haftalık kurtaj oldum bebegımın kalp atımı olmadıgı için.. ALLAHIM hayırlısını nasıp etsın kısmet temmuz annesı olmakmıs demekkı İNŞAALLAH opuyorumnanaktan

her karanligin bi aydinligi boyler oluyor degilmi.Allah nazarlardan saklasin canim.hayirlisi ile bebegini kucagina alirsin insallah

Ayy yeni bebişlerimiz olmuş ne güzel. Allah hepsinide analı babalı büyütsün.Bizler de burada sanırım doğum haberlerini duya duya iyice sabırsızlanıyoruz. Benim çarşamba kontrolüm olacaktı ama randevum cumartesiye ertelendi. Bir an önce cumartesi olsun da bebeğimi göreyim istiyorum ya...

slm arkadaslar
dün dr. gittim
ayın 13 ne sezeryan günü verdi
hemorait problemim var ayakda duramıyorum
sezeyandan sonra ayılmadan hemorait ameliyatımıda yapaaklar
benim için zor bir sürec olucakk
2 sini kaldırabilecekmiyimm bilemiyorummm su an cok sancılarım var...sizlerden dua bekliyorummmafoldumben

canım çok geçmiş olsun ikisi birden yoracak seni biraz ama geçer nasılolsa Allah sabır versin....

Canım geçmiş olsun ( inşallah en kısa zamanda atlatıp bebüşünü alırsın kucaanna

günaydın arkadaşlar...
evet dimple cim 2 hafta önce benden de istemişti kan tahlili doktorum.son ayıma girdiğimden beri de haftada bir nst deyim.son 10 gün bakalım ne zaman gelecek
teşekkürler silvercım istenmesi normal öyleyse
hadi hayırlısı olsun hepimiz için, çok az kaldıı :)
Hımm üzüldüm
Hayır olsun bugünlerde doğum yapan kimi duysam emme problemi yaşıyor, neden acaba
Bol bol okuyalım yavruları ya, nazara geliyor olabilirler
geçmiş olsun tinselcim
bol bol su içmek lazım işte hamilelikte
Allah yardımcın olsun

selam kızlar haftalardır giremiyorum annemlerde internet yok
neler oldu kimler doğurdu? benim 15 i ile 20 si arası dedi
normal olacak inşallah...hadfi biri anlatsın...lütfenn:)

edebiyatçı hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün oğluşunu.. :) üzülme bişeye herşey yoluna girer beişin sapasağlam kucağında ya :)

ohhh ne gusel iste bitanem iki kere ayri ayri yatmayacaksin bak.hemoroid ameliyati zor degil canim.2 gunde kendine geliyorsun.korkma merak etme sadece olumlu dusun.
bende dogumdan sonra digerinide halletsin istiyorumda bakalim doktor ne diyecek.

selam anneler ben geldim doktordan . . .

çatı muyenem oldu çok korkulacka bişey değil ama tabi hoş bilşetde değil... hala açılma yok bebek hala aşağı inmemiş ter dönmüş ama kanala girmemiş. . .

pazartesiye kadar yürüyüş yap merdiven in çık bebişi biraz zorlayalım gelsin artı kdedi çok kalmış içerde dedi 3300 olmuş kilosu daha kilo almaz böylede iyi dedi

birde eğer açılman olursa pazartesi seni yatırırım doğuma alırım dedi nasıl oalcak ki o suni sancı mı verecek şimdi ya ben istemem suni sancı ileeeee ......

Sağol canım doktordan geldik şimdi kan şekerimiz normal çıktı çok şükür...

opuyorumnanaktan

günaydın kızlar gözüme yeku girmedi birde yatıp dörtte kalktım. sabahı edemez oldum. çok heyecanlıyım. kendinize iyi bakın en kısa zamanda görüşek üzere öptümmmm

Allah yardımcın olsun bebişini kucağına almışsınıdr şimdi ne güzel opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun tatlım şeker konusu inş. problem oluşturmaz sana bilmiyorumkismile

Bu arada maşaallah bebişine, tosun olmuş tosun akannehir
Ben nst ye hiç girmedim henüz :uhm:

Sağ ol canım olmayacak inşallah...
Evet ben hep giriyorum çünkü ağrılarım çok canımı yakıyor

Hayırlısı olsun canım

Allah yardımcın olsun zordur eminim inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden evladınla...

Yaz34 oğlu Alp 3550 gr 50 cm boyunda
Nilüferşah oğlu Haktan 3250 gr.
ikiside şu an kuzularını kucağına almışlar arkadaşlar...

Darısı başımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…