- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.681
Dogum yapan arkadaşların gözu aydın.. yapacak olanlara ALLAHIM yardım etsin.. arada buraya gırıp okuyunca cok mutlu oluyorum bizimde bu gunlerımız gelecek inş..
Bende mart annesı olacaktım ama kısmet olmadı.. 8 haftalık kurtaj oldum bebegımın kalp atımı olmadıgı için.. ALLAHIM hayırlısını nasıp etsın kısmet temmuz annesı olmakmıs demekkı İNŞAALLAH opuyorumnanaktan
mrb annişler nasılsınız
slm arkadaslar
dün dr. gittim
ayın 13 ne sezeryan günü verdi
hemorait problemim var ayakda duramıyorum
sezeyandan sonra ayılmadan hemorait ameliyatımıda yapaaklar
benim için zor bir sürec olucakk
2 sini kaldırabilecekmiyimm bilemiyorummm su an cok sancılarım var...sizlerden dua bekliyorummmafoldumben
Canım geçmiş olsunslm arkadaslar
dün dr. gittim
2 sini kaldırabilecekmiyimm bilemiyorummm su an cok sancılarım var...sizlerden dua bekliyorummmafoldumben
canım çok geçmiş olsun ikisi birden yoracak seni biraz ama geçer nasılolsa Allah sabır versin....
hoşgeldin cnm, bizler artık iyice sabırsızız. Siz nasılsınız bebişle?
teşekkürler silvercım istenmesi normal öyleysegünaydın arkadaşlar...
evet dimple cim 2 hafta önce benden de istemişti kan tahlili doktorum.son ayıma girdiğimden beri de haftada bir nst deyim.son 10 gün bakalım ne zaman gelecek
Hımm üzüldümMerhaba kızlar. Geçmişe hiç bakamadım. Dün evimize geldik. Dikiş ağrılarıö dışında iyiyim.
Oğlum üzdü bizi. Emmeyi beceremedi benim de sütüm gelmedi. Sarılık başladı. Evimize geldik. Sütler akıyor, bebeğim emiyor. Ama şimdi de kaka yapmıyor. Bu akşama kadar bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim. Sarılığı atması için arada pompa ile de sağıyorum göğüs uçlarımı ağzına alamıyor oğlum. Emmeyi ve emzirmeyi beceremedik yani.
Geçmişe bakıp tekrar döneceğim. :)
geçmiş olsun tinselcimslm arkadaslar
dün dr. gittim
slm arkadaslar
dün dr. gittim
hijyenim maşallah kuzuna inşallah şekerin yoktur ya hem okadar test yaptırdın çıkmadı şimdimi çıkıcak hele hele şu son aylarda aç kalmakta zor ben sabak kurt gibi acıkmış bişekilde kalkıyorum aç karna değince ay inşallah bişey çıkmaz teste.
hadi hayırlısı sağ salim güzel haberler verirsin inşallah bizleree
opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım maşallah dikkat edin kendinize
opuyorumnanaktan
hijyenim geçmiş olsun dikkat et kendine canım güzel haberlerle gel
günaydın kızlar gözüme yeku girmedi birde yatıp dörtte kalktım. sabahı edemez oldum. çok heyecanlıyım. kendinize iyi bakın en kısa zamanda görüşek üzere öptümmmm
Geçmiş olsun tatlım şeker konusu inş. problem oluşturmaz sana bilmiyorumkismile
Bu arada maşaallah bebişine, tosun olmuş tosun akannehir
Ben nst ye hiç girmedim henüz :uhm:
dün akşam doktora gittik(38+1).bebeğin amniyon sıvısı olması gerekenin minimum sınırındaymıs haftaya%80 doğuma alırım dedı haftaya çarsambayı bekleyemeyiz pazartesi gel bakalım dedi bebeğin suyu yetmezse doğumu baslatacağım ne kadar anne karnında kalsa o kadar kardır.bakalım ne olacak sunnı sancı ıle normal dogum olması suan hiç acıklık yok bakalım eger normal olmazsa sezaryem dedı
slm arkadaslar
dün dr. gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?