- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.701
selam anneler ben geldim doktordan . . .
çatı muyenem oldu çok korkulacka bişey değil ama tabi hoş bilşetde değil... hala açılma yok bebek hala aşağı inmemiş ter dönmüş ama kanala girmemiş. . .
pazartesiye kadar yürüyüş yap merdiven in çık bebişi biraz zorlayalım gelsin artı kdedi çok kalmış içerde dedi 3300 olmuş kilosu daha kilo almaz böylede iyi dedi
birde eğer açılman olursa pazartesi seni yatırırım doğuma alırım dedi nasıl oalcak ki o suni sancı mı verecek şimdi ya ben istemem suni sancı ileeeee ......
ohhh ne gusel iste bitanem iki kere ayri ayri yatmayacaksin bak.hemoroid ameliyati zor degil canim.2 gunde kendine geliyorsun.korkma merak etme sadece olumlu dusun.
bende dogumdan sonra digerinide halletsin istiyorumda bakalim doktor ne diyecek.
hoş geldin canım bende salı günü olacağım çatı muaynesi sen atlattın ne güzel...
maşallah bebişe kilosu gayet iyi
şu suni sancıyı bende hiç istemiyorum o yüzden sancıyı evde çekip düzene girince doktora gitmek gerek tabi o sancı gelince panikle hemen hastaneye gideriz sanırsam...
Tinsel kullanıcısından alıntı
slm arkadaslar
dün dr. gittim
ayın 13 ne sezeryan günü verdi
hemorait problemim var ayakda duramıyorum
sezeyandan sonra ayılmadan hemorait ameliyatımıda yapaaklar
benim için zor bir sürec olucakk
2 sini kaldırabilecekmiyimm bilemiyorummm su an cok sancılarım var...sizlerden dua bekliyorumm
Sağol canım doktordan geldik şimdi kan şekerimiz normal çıktı çok şükür...
opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun bebişini kucağına almışsınıdr şimdi ne güzel opuyorumnanaktan
Sağ ol canım olmayacak inşallah...
Evet ben hep giriyorum çünkü ağrılarım çok canımı yakıyor
Hayırlısı olsun canım
Allah yardımcın olsun zordur eminim inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden evladınla...
Yaz34 oğlu Alp 3550 gr 50 cm boyunda
Nilüferşah oğlu Haktan 3250 gr.
ikiside şu an kuzularını kucağına almışlar arkadaşlar...
Darısı başımıza inşallah...
evet canım ben atlattım heycan yapma sakın bişicik olmuyor ama tabi doktorada öyle ulu otra insna çekiniyor ki bu alışmamız gerekn bidurum inşallah snein sonçalrında isteiğin gibi gelir...
sizlerin tesellisine cok ihtiyacım varrr..
çok sagg olll:sinifsinif:
canım bak hiç korkma ne güzel işte bir taşta iki kuş iki kez yanlız kalmayacak bebeğin
evet canım ben atlattım heycan yapma sakın bişicik olmuyor ama tabi doktorada öyle ulu otra insna çekiniyor ki bu alışmamız gerekn bidurum inşallah snein sonçalrında isteiğin gibi gelir...
Merhaba annecikler,
umarım herkes iyidir, her şey yolundadır...
biz de dün doktor kontrolüne gittik... kontrollerimiz artık hafataya düştü malum...
nst'ye girdik sancı, mancı yok.. kızımın kalbi gümbür gümbür atıyorultrasona girdik... benim minik melek 3100 gram olmuş (36+2'de) yalnız benim aksi kızım ters... illa ki anasını kestirecek. doktor 2 muayene daha beklerim dönmezse 20'si gibi alırım zaten dönmesi çok düşük ihtimal dedi :gitme: ben bu sefer dönmüştür diye umut ederek gitmiştim ama maalesef.. sıkışmış zaten içerde eciş bücüş duruyor zilloşum benim...
bugün de bebek görmeye gittik... 15 günlük Allahım kucağıma aldım acilen doğurasım geldi... o nasıl bir güzelliktir öyle rabbim... Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin o güzel günleri
Çok sevindim sorun çıkmamasına
Sağ ol canım olmayacak inşallah...
Evet ben hep giriyorum çünkü ağrılarım çok canımı yakıyor
Son dakika flash
Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu
ben de tam bugün bir_nokta hiç görünmedi, galiba o da bugün doğuma gitti diyecektim ki aşağıda adını gördümkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?