2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin canım bende salı günü olacağım çatı muaynesi sen atlattın ne güzel...

maşallah bebişe kilosu gayet iyi

şu suni sancıyı bende hiç istemiyorum o yüzden sancıyı evde çekip düzene girince doktora gitmek gerek tabi o sancı gelince panikle hemen hastaneye gideriz sanırsam...

slm kızlar yaa şu son zamanlar fazla giremez oldum hastalık bi tarafdan evde işler bi tarafdan dün kardeşim gelmişti az önce gitti

bebişlerimiz gelmiş çok sevindim gözü aydın olsun yazcımın ve nilümün Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah kuzulara
bebeğini gören arkadaşlarımın gözü aydın
yarında ben görücem kuzumu bakalım hayırlısı inşallahh

ohhh ne gusel iste bitanem iki kere ayri ayri yatmayacaksin bak.hemoroid ameliyati zor degil canim.2 gunde kendine geliyorsun.korkma merak etme sadece olumlu dusun.
bende dogumdan sonra digerinide halletsin istiyorumda bakalim doktor ne diyecek.

SENDEDE aynı problemmi varr
akannehir

evet canım ben atlattım heycan yapma sakın bişicik olmuyor ama tabi doktorada öyle ulu otra insna çekiniyor ki bu alışmamız gerekn bidurum inşallah snein sonçalrında isteiğin gibi gelir...

canım bak hiç korkma ne güzel işte bir taşta iki kuş iki kez yanlız kalmayacak bebeğin

oyyy maşşalah ikisinede ne kısa zamanda resimlerini görebilsek :):):)

sizlerin tesellisine cok ihtiyacım varrr..
çok sagg olll:sinifsinif:

Merhaba annecikler,
umarım herkes iyidir, her şey yolundadır...
biz de dün doktor kontrolüne gittik... kontrollerimiz artık hafataya düştü malum...
nst'ye girdik sancı, mancı yok.. kızımın kalbi gümbür gümbür atıyor ultrasona girdik... benim minik melek 3100 gram olmuş (36+2'de) yalnız benim aksi kızım ters... illa ki anasını kestirecek. doktor 2 muayene daha beklerim dönmezse 20'si gibi alırım zaten dönmesi çok düşük ihtimal dedi :gitme: ben bu sefer dönmüştür diye umut ederek gitmiştim ama maalesef.. sıkışmış zaten içerde eciş bücüş duruyor zilloşum benim...

bugün de bebek görmeye gittik... 15 günlük Allahım kucağıma aldım acilen doğurasım geldi... o nasıl bir güzelliktir öyle rabbim... Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin o güzel günleri

canım bizde doktordan geldik maşşalh zilloşuna biizmkini geçecek sneinki :):) biz 38+3 te 3300 gr olduk ... biizmkide döndü ama aşağı inmiyor doktor bol bol yürü ve merdiven çık dedi yapmaya çalıaşcağım.... pzartesiye kadar açılsuında doğum gelsin artık diyor....

inşallah sneinklide öner dönmezsede vardır bir hayıor de hiç canıı sıkma ....

bende çok istiyorum bir an önce kucağıma alıp sevmeyi mevlam hepimize sağlıcakal nasip etsin yawrualrını....

cerenora ve seyyal maşallah bebeklerinize....cerenora üzülme hangi doğum şekli hayırlısı ise o olsun senin için.benim bebiş normal pozisyonda ama inmiyo aşağı benim doktor yürüyüş falan yap demedi .

doğum yapan arkadaşlara birşey sorucam

bebeklerinizden hastanede topuk kanı aldılarmı ve sonrasında bebek 10 günlük olunca sağlık ocağından bir topuk kanı aldırmanızı söyledilermi

Son dakika flash

Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu

Sağ ol canım olmayacak inşallah...
Evet ben hep giriyorum çünkü ağrılarım çok canımı yakıyor
Çok sevindim sorun çıkmamasına
Bu arada haberim yoktu sancılarından
Benim de ara ara olmaya başladı
Bir de benim bel ağrım çok olmaya başladı
Var mı sende de ?

Yağmur arkadaşımız da doğum yapmııışş, hayırlı uğurlu olsun inş.

Yaz ve nilüfer arkadaşlarımın da gözü aydın
Maşaallah bebişlere

Son dakika flash

Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu

Allagh sağlıcakla büyütmesini nasip etsin inş. Bir sorun mu olmuş, yoksa zaten beklenen doğum tarihi miydi?

Hayırlı olsun dogum yapan arkadasların bebeklerı Allah saglıkla buyumelerını nasıp etsın
Doktora gıden annelerın masallah kuzularına hayırlısı ıle agrısız sancısız kucaklarına almayı nasıp etsın Rabbım insallah

Ben ev işlerinden yenı oturdum her yerım sızlıyor mıdem yanıyor bebek vajınama asırı baskı yapıyor bugun dıkkat ettım baya bebem asaya dusmus ıcımden 3 gun ıcınde sankı doguracakmısım gıbı gelıyor yada kendımı awutuyorum cunku daha ne sabrım kaldı nede bebemı karnımda tasıyacak gucum cok yoruldum Allah ın gucune gıtmesın ınsallah yakın zamanda hayırlısıyla dogururuz ben ve benım gıbı olan ark.larım

ben de tam bugün bir_nokta hiç görünmedi, galiba o da bugün doğuma gitti diyecektim ki aşağıda adını gördümkaydirigubbakcemile3

ben de tam bugün bir_nokta hiç görünmedi, galiba o da bugün doğuma gitti diyecektim ki aşağıda adını gördümkaydirigubbakcemile3

Yok canım yaa temızlık telası bakıp cıktım bugun sadece yenı oturdum tam anlamıyla
Dun yuruyus yaptım kızım baya asaya ınmıs hayırlısıyla dogar ıns. yoksa gece gunduz mıde yanmasından dızlerımı dowmekten saclarımı yolmaktan delırıcem

benim bebiş hiç aşağı falan düşmedi daha valla duruyo yerinde gerçi ikinci doğumlarda doğacağı gün düşermiş genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…