2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah gönlüne göre versin cnm, inş. daha çok beklemezsin hayırlısıyla. Bende de acayip baskı var iki gündür, ama ne gelen var ne giden:sinifsinif: Sen benden eskisin burada, doğum yapan arkadaşlarda önceden nişanı gelen olmuş muydu hiç?

benim de arada yanıyo midem çok şiddetli değil ama sürekli açmışım gibi hissediyorum kilom aldı gidiyor bu hafta doğsa iyi olur

benim bebiş hiç aşağı falan düşmedi daha valla duruyo yerinde gerçi ikinci doğumlarda doğacağı gün düşermiş genelde.

Demek benimde ondan düşmedi karnım, inş. öyledir. Çok beklemek istemiyorum. Keşke bu haftasonu gelse. Yarın nstye giricem bakalım ne diyecek

Çok sevindim sorun çıkmamasına
Bu arada haberim yoktu sancılarından
Benim de ara ara olmaya başladı
Bir de benim bel ağrım çok olmaya başladı
Var mı sende de ?

Sağ ol canım
Evet felaket sancılarım oluyor özellikle geceleri akannehir

Bel ağrısı değil sağ arka tarafım çok ağrıyor hepimizde farklı farklı işte kaydirigubbakcemile2

Bosna 'nın doğum hikayesinde bilgim bu kadar arkadaşlar...

Ben de yarın iyice bir yürüyeyim bakalım ne olacak. Ama benim belim acayip ağrıyor yaa yürüdükten sonra:bbo:

Suyu gelen oldu ama nısan ı tam bılmıyorum sanırım ynur vardı onun gelmıstı beklıyordu sancısı olsun dıye ama haber yok ondan ne yaptı acaba fisfisfis

hemen başlıyorum yarın yürüyüşe o zaman

en ıısını yaparsın bnm yanımda ark. yok dıye cıkamıyorum ne olur ne olmaz dıye ewde oturmuyorum oda yuruyus yerıne gecmıyor kı

İlk bebegini normal mı dogurdun

Demek benimde ondan düşmedi karnım, inş. öyledir. Çok beklemek istemiyorum. Keşke bu haftasonu gelse. Yarın nstye giricem bakalım ne diyecek

birçok yerde böyle okudum.doktorum da aynı şeyi söyledi.bakalım kısmet ne zaman keyifleri yetecek bizim bıdışlarınaklinialirimsmile

ilk doğumum normal oldu.aslına bakarsan ben de suyum falan gelir kalırım ortada diye çıkamıyorum yürüyüşe korkudan artık evin etrafında dönerimkaydirigubbakcemile3

Bende plasenta yaşlaqnması var:sinifsinif: biraz da ondan acele ediyorum aslında. Doktorun sezeryanla müdahelesine gerek kalmadan kendiliğinden gelsin istiyorum:Saruboceq:

ilk doğumum normal oldu.aslına bakarsan ben de suyum falan gelir kalırım ortada diye çıkamıyorum yürüyüşe korkudan artık evin etrafında dönerimkaydirigubbakcemile3

Dun sahılde yurudum bıraz cıngeneler laf falan attılar tırstım kactım daha tek bı yere gıdılmıyor kı buyuk sehırlerde yasamakta zor

Periii zaten beklıyordu dogum olmustur onun

Bende plasenta yaşlaqnması var:sinifsinif: biraz da ondan acele ediyorum aslında. Doktorun sezeryanla müdahelesine gerek kalmadan kendiliğinden gelsin istiyorum:Saruboceq:

umarım bu hafta gelir sancılarımız.senin ilk doğum nasıldı?ikinci daha kolay olur diyorlar ama ...inşallah

Son dakika flash

Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu
Hadi yaaaa
Demek bosnamız da doğum yaptı
Neden erken oldu acaba :uhm:

Sağ ol canım
Evet felaket sancılarım oluyor özellikle geceleri akannehir

Bel ağrısı değil sağ arka tarafım çok ağrıyor hepimizde farklı farklı işte kaydirigubbakcemile2
Yaa demek baya baya oluyor sancıların
Allah yardımcın olsun, beni geçeceksin o zaman :)
Benim de arka sağ tarafım ağrıyor

umarım bu hafta gelir sancılarımız.senin ilk doğum nasıldı?ikinci daha kolay olur diyorlar ama ...inşallah

inş.:Saruboceq: İlk doğumumda geceden suyum gelmişt ama sancı falan olmadı. Suni sancı verdiler. Ertesi gün 16.20'de doğdu oğlum. Suni sancı gerçekten zor oluyor. İnş. ihtiyacımız olmaz bu doğumlarda

Ya bu plasenta yaslanması nasıl oluyor kı

Canım normalde miadın dolmasından sonra,yani 40 haftadan sonra plasentada kireçlenmeler başlyor yani plasenta ömrünü tamamlamaya başlıyor. Bende bu durum malesef 33. haftada başladı. Plasenta yaşlandıkça bebeğe giden besin e oksijen miktarı azaldığından dolayı, yaşlanma ilerlediğinde mecburen müdahale ediyorlar.

inş.:Saruboceq: İlk doğumumda geceden suyum gelmişt ama sancı falan olmadı. Suni sancı verdiler. Ertesi gün 16.20'de doğdu oğlum. Suni sancı gerçekten zor oluyor. İnş. ihtiyacımız olmaz bu doğumlarda

Offf bende cok korkuyorum sunı sancıdan bıde sancıyı cekıpte sezeryan olursam dıye Rabbım herkesın gonlune gore nasıp etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…