2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın cnm,sancı ile gitmezsen evet suni sancı verecek inşallah gerek kalmaz,
ben sancılarımı bekleyecegim suni sancı kötü oluyo,
gözün aydın cnm, inşallah bir hafta süresince döner melegin,sezeryanı
çokta stres yapma bence Allah hayırlısı hangisi ise onu versin.
Son dakika flash

Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu
maşallah allah analı babalı büyütsün.
onun günü belli deildi neden hemen olduki acaba,
dogum yapan arkadaşlar gözleri aydın, darısı bizim başımıza
artık agırlaştık oturmakta bile zorluk çekiyorum..

Anladım canım Allah yardımcın olsun ıns. sorunsuz bı sekılde melegını kucagına alırsın:Saruboceq::Saruboceq:

bosnacım da doğum yapmış gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün
yağmur da aynı şekilde kavuşmuş bebeğine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin doğan bebişlerimize
darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Galiba mart annelerinde artık daha ziyade normal doğumu bekleyenler kaldı. Sezeryan olacaklar aldılar bile kucaklarına bebişlerini

merhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM

Ya ben gündüzleri nispeten iyiyim de gece olup yatağa girince başlıyor kasılmalar,ağrılar ve wc nöbetleribilmiyorumkismile Sizde de öyle mi?

merhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM

süper bir haber hadi hayırlısı bakalım.sende artık geri sayıma başladın......hihoyyyt

Ayyy canım ne güzel gününün belli olmasıda ayrı bir güzellik dimi? İnşallah bizde görürüz o günleri benim de sezeryan olacak bebeğim ters ve boynunda kordon var sanırım 19 mart da da benim doğum olacak. kaydirigubbakcemile2

DÜN seyhana anlattığım gibi endişelerim doğruymuş.Bebek aşağıda yüzünü bile göremiyoruz artık belki cumaya bile kalmaz dinlen dedi.Şuan 36+4 3450 gr.Haftaya olur 3700 falan yada daha fazla zaten şuan ultrasonda 39 40 haftalık gözüküyo.Normalde 15-19 mart arasıydı doğum ama bekleyemeyiz dedi bebek iri doğum kanalına girecek çok tehlikeli dedi şuan magnezyumu iki iç mümkün olduğunca dinlen hiç kaldı 37 ye girsin dedi.12 mart 37+5 olucam zaten
/B]

Ben bıraz uzanım esım gelene kadar öpüyoruz kızımla sızı görüşürüz kendınıze ıı bakın :asigim:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

süper bir haber hadi hayırlısı bakalım.sende artık geri sayıma başladın......hihoyyyt

sağolun kızlar hepimiz sağsalim kurtulalım inşallah aslında böyle bir sonuç bekliyodum belki 15 diyodum 12 oldu sağlık olsun

Yaa demek baya baya oluyor sancıların
Allah yardımcın olsun, beni geçeceksin o zaman :)
Benim de arka sağ tarafım ağrıyor

Bu ağrıya bir anlam veremedim ben sanki böbrek sancısı gibi ama değil kaydirigubbakcemile2
O hiç belli olmaz canım bakalım kim kimi geçecek aklinialirimsmile

hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım olumunekankayizsmile

Ya ben gündüzleri nispeten iyiyim de gece olup yatağa girince başlıyor kasılmalar,ağrılar ve wc nöbetleribilmiyorumkismile Sizde de öyle mi?

aynen bende öyleyim bütün geceyi uyku ve uyanıklık arasında inliye sızlaya geçiriyorum

boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…