- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.741
gözün aydın cnm,sancı ile gitmezsen evet suni sancı verecek inşallah gerek kalmaz,selam anneler ben geldim doktordan . . .
çatı muyenem oldu çok korkulacka bişey değil ama tabi hoş bilşetde değil... hala açılma yok bebek hala aşağı inmemiş ter dönmüş ama kanala girmemiş. . .
pazartesiye kadar yürüyüş yap merdiven in çık bebişi biraz zorlayalım gelsin artı kdedi çok kalmış içerde dedi 3300 olmuş kilosu daha kilo almaz böylede iyi dedi
birde eğer açılman olursa pazartesi seni yatırırım doğuma alırım dedi nasıl oalcak ki o suni sancı mı verecek şimdi ya ben istemem suni sancı ileeeee ......
gözün aydın cnm, inşallah bir hafta süresince döner melegin,sezeryanıMerhaba annecikler,
umarım herkes iyidir, her şey yolundadır...
biz de dün doktor kontrolüne gittik... kontrollerimiz artık hafataya düştü malum...
nst'ye girdik sancı, mancı yok.. kızımın kalbi gümbür gümbür atıyorultrasona girdik... benim minik melek 3100 gram olmuş (36+2'de) yalnız benim aksi kızım ters... illa ki anasını kestirecek. doktor 2 muayene daha beklerim dönmezse 20'si gibi alırım zaten dönmesi çok düşük ihtimal dedi :gitme: ben bu sefer dönmüştür diye umut ederek gitmiştim ama maalesef.. sıkışmış zaten içerde eciş bücüş duruyor zilloşum benim...
bugün de bebek görmeye gittik... 15 günlük Allahım kucağıma aldım acilen doğurasım geldi... o nasıl bir güzelliktir öyle rabbim... Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin o güzel günleri
maşallah allah analı babalı büyütsün.Son dakika flash
Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu
Ebru bugun yok dogurdu mu kı acaba haberınız var mı ben mı gormedım fisfisfis
Canım normalde miadın dolmasından sonra,yani 40 haftadan sonra plasentada kireçlenmeler başlyor yani plasenta ömrünü tamamlamaya başlıyor. Bende bu durum malesef 33. haftada başladı. Plasenta yaşlandıkça bebeğe giden besin e oksijen miktarı azaldığından dolayı, yaşlanma ilerlediğinde mecburen müdahale ediyorlar.
Ebru bugun yok dogurdu mu kı acaba haberınız var mı ben mı gormedım fisfisfis
Anladım canım Allah yardımcın olsun ıns. sorunsuz bı sekılde melegını kucagına alırsın:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM
merhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM
süper bir haber hadi hayırlısı bakalım.sende artık geri sayıma başladın......hihoyyyt
sağolun kızlar hepimiz sağsalim kurtulalım inşallah aslında böyle bir sonuç bekliyodum belki 15 diyodum 12 oldu sağlık olsunAyyy canım ne güzel gününün belli olmasıda ayrı bir güzellik dimi? İnşallah bizde görürüz o günleri benim de sezeryan olacak bebeğim ters ve boynunda kordon var sanırım 19 mart da da benim doğum olacak. kaydirigubbakcemile2
Yaa demek baya baya oluyor sancıların
Allah yardımcın olsun, beni geçeceksin o zaman :)
Benim de arka sağ tarafım ağrıyor
Ya ben gündüzleri nispeten iyiyim de gece olup yatağa girince başlıyor kasılmalar,ağrılar ve wc nöbetleribilmiyorumkismile Sizde de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?