2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah hayırlsıyla kurtarsın cnm yaa. Ne güzel artık belli olmuş, kafan rahatlamıştır biraz
sağolasın canım darısı tüm bekleyenlerin başına rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ben bıraz uzanım esım gelene kadar öpüyoruz kızımla sızı görüşürüz kendınıze ıı bakın :asigim:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sağolasın canım ya hadi darısı senin başına görüşürüz.

bosna.yaĞmur,nılÜ,yaz hayırlı olsun bebeklerınız allah analı babalı bÜyÜtsÜn.sÜmeyrada bugÜn doĞum yapacakmıŞ rabbım yardımcısı olsun.

37+5 te alınacak erkenmi bilmiyorum 3 gün daha beklesemiydi kafam karıştı doktorunda dediği doğru göbek aşağılarda belki CUMAYI bile beklemiycek.

erkek (50 cm cm - 3,200 kg gr )
Doğum Tarihi: 04.03.2010 - 09:10

handeozf arkadaşımızın oğlu demir dünyaya geldiiiiii sabah 9da

canım hadi hayırlısı olsun... sağlıcakla al gel bebişini..

sağolun kızlar... mecburen sezeryan olmak biraz burukluk veriyor çünkü normal doğumu denemeyi çok istemiştim ama benim minik tosbağa izin vermeyecek gibi görünüyor. oysa 32. haftada ne güzel dönmüştü ben de sevinmiştim. teyzesine çekmiş zilli.. ablam da ters doğmuş benim..

SEYYAL'ciğim.. zaten doktor da ona tosuncuk diyor yiyor kızımdan tekmeyi her seferinde. zaten dönse bile bizimki normal doğmak için biraz iri gibi geliyor bana CADIARZU

<merhaba arkadaşlar
ben ecdeyim ama pek giremiyorum
çalıştığımddan dolayı hazırlıklara geç başladığım için şuan hazrıl harıl hazırlık yapıyorum odamız yrn gelcek bgn evi temizlettim
son eksik odamızdı oda yrn tamalancak
doğum yapan arkadaşlara çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

merhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM
canım hadi hayırlı olsun sen benden önce alıcan kucuğunaaa

Son dakika flash

Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu
ya Bosnaya çook şaşırdım nedenseeee
o Kadıköy şifada yapıcaktı ama bebişlere baktım göremedim

sağolasın canım sezeryanmı olcen sen nezaman tarih bellimi acaba?ayrıca şuna bir eşim bir annem bide doktorum biliyo doğum tarihini bide halalarıma söyliycem tamam.

canım doktor dönerse çok şaşırırırım bu haftadan sonra dedi. haftada bir kontrolüm var. 10 martta bakarım, 17 martta bakarım ondan sonra beklemeyiz 20 si gibi alırız dedi. beklenen doğum tarihim 29 marttı. söyleme zaten kimseye panik yaptırırlar boşver.

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Benimde normal olsaydı miyadım 28 marttı allahın işi işte 12 martta doğurcem.16 gün önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…