- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.761
sağolasın canım darısı tüm bekleyenlerin başına rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Allah hayırlsıyla kurtarsın cnm yaa. Ne güzel artık belli olmuş, kafan rahatlamıştır biraz
Ben bıraz uzanım esım gelene kadar öpüyoruz kızımla sızı görüşürüz kendınıze ıı bakın :asigim:ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Bu ağrıya bir anlam veremedim ben sanki böbrek sancısı gibi ama değil kaydirigubbakcemile2
O hiç belli olmaz canım bakalım kim kimi geçecek aklinialirimsmile
hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım olumunekankayizsmile
sağolasın canım benim bıdık beklemiycek 38 i iki gün erken alınacak olsun sağlık olsun neyapayım.Senininde testler normal çıkmış çok sevindim inan.
DÜN seyhana anlattığım gibi endişelerim doğruymuş.Bebek aşağıda yüzünü bile göremiyoruz artık belki cumaya bile kalmaz dinlen dedi.Şuan 36+4 3450 gr.Haftaya olur 3700 falan yada daha fazla zaten şuan ultrasonda 39 40 haftalık gözüküyo.Normalde 15-19 mart arasıydı doğum ama bekleyemeyiz dedi bebek iri doğum kanalına girecek çok tehlikeli dedi şuan magnezyumu iki iç mümkün olduğunca dinlen hiç kaldı 37 ye girsin dedi.12 mart 37+5 olucam zaten
/B]
gözün aydın cnm,sancı ile gitmezsen evet suni sancı verecek inşallah gerek kalmaz,
ben sancılarımı bekleyecegim suni sancı kötü oluyo,
gözün aydın cnm, inşallah bir hafta süresince döner melegin,sezeryanı
çokta stres yapma bence Allah hayırlısı hangisi ise onu versin.
maşallah allah analı babalı büyütsün.
onun günü belli deildi neden hemen olduki acaba,
dogum yapan arkadaşlar gözleri aydın, darısı bizim başımıza
artık agırlaştık oturmakta bile zorluk çekiyorum..
canım bizde doktordan geldik maşşalh zilloşuna biizmkini geçecek sneinki :):) biz 38+3 te 3300 gr olduk ... biizmkide döndü ama aşağı inmiyor doktor bol bol yürü ve merdiven çık dedi yapmaya çalıaşcağım.... pzartesiye kadar açılsuında doğum gelsin artık diyor....
inşallah sneinklide öner dönmezsede vardır bir hayıor de hiç canıı sıkma ....
bende çok istiyorum bir an önce kucağıma alıp sevmeyi mevlam hepimize sağlıcakal nasip etsin yawrualrını....
erkek (50 cm cm - 3,200 kg gr )
Doğum Tarihi: 04.03.2010 - 09:10
handeozf arkadaşımızın oğlu demir dünyaya geldiiiiii sabah 9da
anaaa maşallah ya hayırlı olsun bebeği rabbim analı babalı büyütsün kız hasret zehir gibisin mübarek
erkek (50 cm cm - 3,200 kg gr )
Doğum Tarihi: 04.03.2010 - 09:10
handeozf arkadaşımızın oğlu demir dünyaya geldiiiiii sabah 9da
canım hadi hayırlı olsun sen benden önce alıcan kucuğunaaamerhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM
ya Bosnaya çook şaşırdım nedenseeeeSon dakika flash
Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu
canım hadi hayırlısı olsun... sağlıcakla al gel bebişini..
sağolasın canım sezeryanmı olcen sen nezaman tarih bellimi acaba?ayrıca şuna bir eşim bir annem bide doktorum biliyo doğum tarihini bide halalarıma söyliycem tamam.
<merhaba arkadaşlar
ben ecdeyim ama pek giremiyorum
çalıştığımddan dolayı hazırlıklara geç başladığım için şuan hazrıl harıl hazırlık yapıyorum odamız yrn gelcek bgn evi temizlettim
son eksik odamızdı oda yrn tamalancak
doğum yapan arkadaşlara çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
canım hadi hayırlı olsun sen benden önce alıcan kucuğunaaa
teşekkür ederim canım ya.Evet senle aramızda 2 gün var doğum bu belli olmuyo işte benim bıdık indi aşağıya ya sanırım birazda ben ev dubleks merdiven in çık o sebep oldu bence günlük kaç kere inip çıkıyorum kızım dönmedi karnım bile midemdeydi bu aşağıda doğum kanalına girmeden alınması lazım.
sağolasın canım sezeryanmı olcen sen nezaman tarih bellimi acaba?ayrıca şuna bir eşim bir annem bide doktorum biliyo doğum tarihini bide halalarıma söyliycem tamam.
canım doktor dönerse çok şaşırırırım bu haftadan sonra dedi. haftada bir kontrolüm var. 10 martta bakarım, 17 martta bakarım ondan sonra beklemeyiz 20 si gibi alırız dedi. beklenen doğum tarihim 29 marttı. söyleme zaten kimseye panik yaptırırlar boşver.
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Benimde normal olsaydı miyadım 28 marttı allahın işi işte 12 martta doğurcem.16 gün önce.
anaaa maşallah ya hayırlı olsun bebeği rabbim analı babalı büyütsün kız hasret zehir gibisin mübarek
oy oy yerüm ben senü kız okadar işin arasında burayıda boşlamıyosunya helal olsun sana.Ben doğum yapcem adam bugün iki tane balık getirmiş kendi besler artıkınzemuszemussizlere layık olmaya çalışıyırrımopuyorumnanaktan
sezaryen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?