- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.781
oy oy yerüm ben senü kız okadar işin arasında burayıda boşlamıyosunya helal olsun sana.Ben doğum yapcem adam bugün iki tane balık getirmiş kendi besler artıkın
filizcim gözünaydın günün belli olmuş erken die üzülme 38in içinde oluosun kilosuda iyi maşallha ee neden kollarında değilde karnında olsun dimi ama:lepi:
kız alemsin valla.pitbull ha valla sen çok yaşa.Ben halime şükredeyim ozaman sizin ev küçük bir hayvanat bahçesi olmuş valla.bizim ew haywanlar alemi gibi sen iki balığa şükret bahçede kümes içinde 30a yakın güwercin, ofiste 2 tane köpek balığı, ewde 2 muhabbet kuşu, 1 lepistes balık... e bide cengiz war başımda pitbull niyetinede onu besliyorum yetmezmi işte:)
e bide benim minik kuzum war tabi onu unutmayalımhihoyyytkız alemsin valla.pitbull ha valla sen çok yaşa.Ben halime şükredeyim ozaman sizin ev küçük bir hayvanat bahçesi olmuş valla.
haklısın canım yaa işte biren şok oluyo insan.Zaten doktor belki o günü ile beklemez dedi bakalım bir aksilik olmazsa cuma kucağımda şaka gibi yaa
bizim ew haywanlar alemi gibi sen iki balığa şükret bahçede kümes içinde 30a yakın güwercin, ofiste 2 tane köpek balığı, ewde 2 muhabbet kuşu, 1 lepistes balık... e bide cengiz war başımda pitbull niyetinede onu besliyorum yetmezmi işte:)
e bide benim minik kuzum war tabi onu unutmayalımhihoyyyt
sürpriz oldu çok güzel ya şimdi geçmez bu 8 gün... Hangi hastanede doğum yapacaksın senide anında yayın yapayım o gün:asigim:
Kızlar benim gittiğim hastanede nst için 10 lira alıyorlar.Siz ne kadar ödüyorsunuz?Birde kan ilacını damardan aldığım için haftada iki kez 10 lirada ona ödüyoruz... Tabii ilaç ücreti hariç sadece hemşire hizmeti sanırım...
ohh ne güzel çok ucuz yaa:bbo: bizimki normalde 160TL imiş,sgk'ya 50 tl.hem de hergün girsen bile aynı parayı ödüyosun. dün dopplere girdim,2 dakika sürdüyse ne olayım,150 TL aldı şereflerohaoldumsmile bıktım walla,şu son haftalarda yoldular beni.cuma gel dedi doktor,inan nst'ye para vermiyim diye pazartesi gidicem.
Kızlar yaaa vajınamda asırı baskı var sancı yok sanırım yada ben ayırt edemıyorum ama yururken hareket ederken cok zorlanıyorum
aferdersiniz ama oha! benim muayene ücretim 35 tl. doppler nst bilmem ne de içinde. soyguna çıkmış bunlar.
hadi canım hayırlısı.. ben sende tehlikeli işaretler görüyorum. minişin açıyor galiba yolunu.
kızlar selam..öncelikle şoktan yeni cıkmış bi ruh haliyle yazıorum size ..bugün ögleden sonra banyomu yaptım sonra cıktım diş fırcalamaya girdim tekrar banyoya ..lavobonun önündeki kablo cıkmış ve içine su almış fırcamı aynalıgın önüne tam koyarken neoldugunu anlamadan elektrik akımına kapıldım ama o anı ne hatrlıorum ne anlatabiliorum resmen ayaklarıma beynime kadar sıcrattı beni banyodan kendimi nasıl atmışım eşimi nası aramışım bi aglama krizi bi titreme sinirlerim boşalmış..resmen gitti geldim dünyadan sanki..esim geldi hemen dr u aradık o 10 dk içinde bebegmin hareketlerini kontrol ettim neyseki hareket ediyodu dr herhengi bi yanık izi yoksa bebek hareket ediyosa olaydan 10 dk gectiyse tmm dr atlattınız dedi..su an sükürler ediorum allah a bebegimi bana beni
de ona bagışladı..elektrikci cagrtıp tamir ettrdik..kötü bi gündü..gecmişe bkamdım..umarım herkes iidirr..benden böyle bugün..
İnsallah canım artık bı fener alıp tutucam ısıgı gorsunde gelsın dıye :sm_confused:
kızlar selam..öncelikle şoktan yeni cıkmış bi ruh haliyle yazıorum size ..bugün ögleden sonra banyomu yaptım sonra cıktım diş fırcalamaya girdim tekrar banyoya ..lavobonun önündeki kablo cıkmış ve içine su almış fırcamı aynalıgın önüne tam koyarken neoldugunu anlamadan elektrik akımına kapıldım ama o anı ne hatrlıorum ne anlatabiliorum resmen ayaklarıma beynime kadar sıcrattı beni banyodan kendimi nasıl atmışım eşimi nası aramışım bi aglama krizi bi titreme sinirlerim boşalmış..resmen gitti geldim dünyadan sanki..esim geldi hemen dr u aradık o 10 dk içinde bebegmin hareketlerini kontrol ettim neyseki hareket ediyodu dr herhengi bi yanık izi yoksa bebek hareket ediyosa olaydan 10 dk gectiyse tmm dr atlattınız dedi..su an sükürler ediorum allah a bebegimi bana beni
de ona bagışladı..elektrikci cagrtıp tamir ettrdik..kötü bi gündü..gecmişe bkamdım..umarım herkes iidirr..benden böyle bugün..
Ayyy kıyamam canım cok cok gecmıs olsun bende senı sordum Allah korumus canım yaa kendıne cok dıkkat et
ayy inanmıyoruummm geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın,Allah beterinden saklasınakannehir
inşallah canım. en azından seninki benim zilli gibi çıkışı yukarıda zannetmiyor kaydirigubbakcemile3
canım benim görünmez kaza işte. Allah korumuş. ama evde yalnızdın herhalde. ben uzun zamandır evde yalnız banyo yapmıyorum bence sen de yapma.
Anladım canım bu gidişler benim bu koşuşturmaktan ve hazırlıkları yetiştiriyim diye uğraşmaktan bizimkide inecek doğum kanalınaaa..teşekkür ederim canım ya.Evet senle aramızda 2 gün var doğum bu belli olmuyo işte benim bıdık indi aşağıya ya sanırım birazda ben ev dubleks merdiven in çık o sebep oldu bence günlük kaç kere inip çıkıyorum kızım dönmedi karnım bile midemdeydi bu aşağıda doğum kanalına girmeden alınması lazım.
Hasretçim kuzucuğun 8 günlük oldu bileeee ne güzeeell :)filizcim gözünaydın günün belli olmuş erken die üzülme 38in içinde oluosun kilosuda iyi maşallha ee neden kollarında değilde karnında olsun dimi ama:lepi:
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine görünmez kazakızlar selam..öncelikle şoktan yeni cıkmış bi ruh haliyle yazıorum size ..bugün ögleden sonra banyomu yaptım sonra cıktım diş fırcalamaya girdim tekrar banyoya ..lavobonun önündeki kablo cıkmış ve içine su almış fırcamı aynalıgın önüne tam koyarken neoldugunu anlamadan elektrik akımına kapıldım ama o anı ne hatrlıorum ne anlatabiliorum resmen ayaklarıma beynime kadar sıcrattı beni banyodan kendimi nasıl atmışım eşimi nası aramışım bi aglama krizi bi titreme sinirlerim boşalmış..resmen gitti geldim dünyadan sanki..esim geldi hemen dr u aradık o 10 dk içinde bebegmin hareketlerini kontrol ettim neyseki hareket ediyodu dr herhengi bi yanık izi yoksa bebek hareket ediyosa olaydan 10 dk gectiyse tmm dr atlattınız dedi..su an sükürler ediorum allah a bebegimi bana beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?