2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

filizcim gözünaydın günün belli olmuş erken die üzülme 38in içinde oluosun kilosuda iyi maşallha ee neden kollarında değilde karnında olsun dimi ama:lepi:

oy oy yerüm ben senü kız okadar işin arasında burayıda boşlamıyosunya helal olsun sana.Ben doğum yapcem adam bugün iki tane balık getirmiş kendi besler artıkın

bizim ew haywanlar alemi gibi sen iki balığa şükret bahçede kümes içinde 30a yakın güwercin, ofiste 2 tane köpek balığı, ewde 2 muhabbet kuşu, 1 lepistes balık... e bide cengiz war başımda pitbull niyetinede onu besliyorum yetmezmi işte:)

filizcim gözünaydın günün belli olmuş erken die üzülme 38in içinde oluosun kilosuda iyi maşallha ee neden kollarında değilde karnında olsun dimi ama:lepi:

haklısın canım yaa işte biren şok oluyo insan.Zaten doktor belki o günü ile beklemez dedi bakalım bir aksilik olmazsa cuma kucağımda şaka gibi yaa

kız alemsin valla.pitbull ha valla sen çok yaşa.Ben halime şükredeyim ozaman sizin ev küçük bir hayvanat bahçesi olmuş valla.

neyse görüşürüz kızlar doğuruncaya kadar sık sık girerim artıkın benim no hanife ve hepatitte var eğer ben doğuruncaya kadar nete girmezse birinize nomu msj atarım artın yada biriniz bana nosunu msj atar.neyse o gün gelince görüşürüz.kendinize iyi bakın öptüm by

kız alemsin valla.pitbull ha valla sen çok yaşa.Ben halime şükredeyim ozaman sizin ev küçük bir hayvanat bahçesi olmuş valla.
e bide benim minik kuzum war tabi onu unutmayalımhihoyyyt
haklısın canım yaa işte biren şok oluyo insan.Zaten doktor belki o günü ile beklemez dedi bakalım bir aksilik olmazsa cuma kucağımda şaka gibi yaa

sürpriz oldu çok güzel ya şimdi geçmez bu 8 gün... hangi hastanede doğum yapacaksın senide anında yayın yapayım o gün:asigim:

oy oy oy...
ben de geçen yaz iki tane japon balığı ve fanus istemiştim.
sen benim herif doğum günümde koca akvaryum kurdur eve..
şikayet de edemiyorum e malum hediye... kaydirigubbakcemile

e bide benim minik kuzum war tabi onu unutmayalımhihoyyyt
sürpriz oldu çok güzel ya şimdi geçmez bu 8 gün... Hangi hastanede doğum yapacaksın senide anında yayın yapayım o gün:asigim:

antalya yaşam hastanesi bebek resimleri var ama güncellemiyolar ama ben rica ederim koysunlar resmini buarada nomuda msj atarım sana özelden hadi öptüm görüşürüz

ohh ne güzel çok ucuz yaa:bbo: bizimki normalde 160TL imiş,sgk'ya 50 tl.hem de hergün girsen bile aynı parayı ödüyosun. dün dopplere girdim,2 dakika sürdüyse ne olayım,150 TL aldı şereflerohaoldumsmile bıktım walla,şu son haftalarda yoldular beni.cuma gel dedi doktor,inan nst'ye para vermiyim diye pazartesi gidicem.

Kızlar yaaa vajınamda asırı baskı var sancı yok sanırım yada ben ayırt edemıyorum ama yururken hareket ederken cok zorlanıyorum

aferdersiniz ama oha! benim muayene ücretim 35 tl. doppler nst bilmem ne de içinde. soyguna çıkmış bunlar.

Kızlar yaaa vajınamda asırı baskı var sancı yok sanırım yada ben ayırt edemıyorum ama yururken hareket ederken cok zorlanıyorum

hadi canım hayırlısı.. ben sende tehlikeli işaretler görüyorum. minişin açıyor galiba yolunu.

İnsallah canım artık bı fener alıp tutucam ısıgı gorsunde gelsın dıye :sm_confused:

kızlar selam..öncelikle şoktan yeni cıkmış bi ruh haliyle yazıorum size ..bugün ögleden sonra banyomu yaptım sonra cıktım diş fırcalamaya girdim tekrar banyoya ..lavobonun önündeki kablo cıkmış ve içine su almış fırcamı aynalıgın önüne tam koyarken neoldugunu anlamadan elektrik akımına kapıldım ama o anı ne hatrlıorum ne anlatabiliorum resmen ayaklarıma beynime kadar sıcrattı beni banyodan kendimi nasıl atmışım eşimi nası aramışım bi aglama krizi bi titreme sinirlerim boşalmış..resmen gitti geldim dünyadan sanki..esim geldi hemen dr u aradık o 10 dk içinde bebegmin hareketlerini kontrol ettim neyseki hareket ediyodu dr herhengi bi yanık izi yoksa bebek hareket ediyosa olaydan 10 dk gectiyse tmm dr atlattınız dedi..su an sükürler ediorum allah a bebegimi bana beni
de ona bagışladı..elektrikci cagrtıp tamir ettrdik..kötü bi gündü..gecmişe bkamdım..umarım herkes iidirr..benden böyle bugün..

Ayyy kıyamam canım cok cok gecmıs olsun bende senı sordum Allah korumus canım yaa kendıne cok dıkkat et

İnsallah canım artık bı fener alıp tutucam ısıgı gorsunde gelsın dıye :sm_confused:

inşallah canım. en azından seninki benim zilli gibi çıkışı yukarıda zannetmiyor kaydirigubbakcemile3

canım benim görünmez kaza işte. Allah korumuş. ama evde yalnızdın herhalde. ben uzun zamandır evde yalnız banyo yapmıyorum bence sen de yapma.

Ayyy kıyamam canım cok cok gecmıs olsun bende senı sordum Allah korumus canım yaa kendıne cok dıkkat et

ayy inanmıyoruummm geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın,Allah beterinden saklasınakannehir

canlarım cok sagolun ..mümkün oldugunca dikkatli olun insan bi anlık neolacagı belli degil helekide bi can taşıyoruz ki daha hassasız..simdilik cıkayım gece bakarım gecmişe..hepinizi öpuorum..

Anladım canım bu gidişler benim bu koşuşturmaktan ve hazırlıkları yetiştiriyim diye uğraşmaktan bizimkide inecek doğum kanalınaaa..

Hasretçim kuzucuğun 8 günlük oldu bileeee ne güzeeell :)
bizimki olana kadar seninki 1 aylık olcekkk :)

geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine görünmez kaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…