2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah canım artık bı fener alıp tutucam ısıgı gorsunde gelsın dıye :sm_confused:

kaydirigubbakcemile3 alemsin

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine evde yalnızken duş alma mümkünse.. .

bugün ananemiz geldi ve park yatağımızı süsledi

böyleydi

böyle oldu

mevlütü okunana kadar böyle süslü durur sonra kaldırırız
ben pek sevmem süslü şeyleri
ama anneciğim özenmiş
sempatiksalakcinni

merhabalar;
bugün kontrole gittim bizim kız 3.700 olmuş maşallah..
herşeyi çok iyi suyu falanda doktor dedi seni bi muayene edeyim
bu kız kilolu oluyor baya neyse beni tabi stres aldı çatal olayı zaten sinir bişi
doktor beni muayene etmeye çalışırken tabi ben refleks geri çekiliyorum
kendimi kasıyorum ama canım acıyor yani doktorda bana aaa böyle etme diyo
sanki çok çok normal bişimiş gibi rahat olamamı bekliyor neyse tabi bu beni
tepkilerim yüzünden muayene edemedi ben senden korktum sen doğum anında
geri çekilirsen, kendini böyle kasarsan, çocuk çıkmak üzereyken hoplar zıplarsan
ne ederiz dedi.. sana güvenemiyorum ben bu konuda senin gibi hastalarımı sezeryan
ediyorum ben dedi.. veeee pazartesi sabah 8:00 de aç karnına gel dedi...
nst de de sancım falan çıktı evde dinlenmeye bak dolanma artık dedi..
offf şimdi çok tuhaf bir ruh halindeyim...heyecan mı? korku mu? adını koyamıyorum...
yarın annem geliyor yanıma belki biraz rahatlarım ama ruhen hazırlanmam lazım
sezeryan olayına... çok tatlı canlıyım ben yaa...:kedi:

istemezsen zorla suni sanci verirlermiki ?

SENDEDE aynı problemmi varr
akannehir
yok canim keske benimde oyle olsaydi

Son dakika flash

Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu
bende istiyorum artik .bosnacigimin gozu aydin

Galiba mart annelerinde artık daha ziyade normal doğumu bekleyenler kaldı. Sezeryan olacaklar aldılar bile kucaklarına bebişlerini
ben varim 22 marti bekliyorum

merhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM
kussebim yaw nasil olcek o is ben senden 2 gun geriyim anlamadim daha erken degil mi ?

Ya ben gündüzleri nispeten iyiyim de gece olup yatağa girince başlıyor kasılmalar,ağrılar ve wc nöbetleribilmiyorumkismile Sizde de öyle mi?
aynennn oyle

hande doğum yaptı bugüüüüüünnn

erkek (50 cm cm - 3,200 kg gr )
Doğum Tarihi: 04.03.2010 - 09:10

handeozf arkadaşımızın oğlu demir dünyaya geldiiiiii sabah 9da
allah anali babali buyutsun

pazartesi sezeryana çağırdı... spinal sezeryan olacağım...bilmiyorumkismile

bencede sezaryense spinal ısabetlı bır karar
gebelık boyunca yedıgımıze ıçtıgımıze dıkat edıyoruz sıgra olan ortamdan uzak duruyorum ama genel anestezi ile bebeğimize etki etmeme ihtımalı yok dr elını ıstedıgı kadar cabuk tutsun vede suttende bebege gecıyor esımın abısı anestezi uzmanı o anlatmıstı
bebegınızı 9 ay boyunca koruyorsunuz son 30 dk olmuyor demıstı bende pazartesı gıdecegım suyu az mı s bakacak sunnı sancı verecek olmazsa sezaryen egerkı sezaryen olursa bende spinal dusnurum
hayırlı haberlerını alırız ınsallah

Ocd sağ ol canım zemuszemus

Masustan hadi sende say günleri bakalım biz böyle kaldık iyi mi hakkımızda hayırlısı
bilmiyorumkismile

Çok geçmiş olsun...
Ucuz atlatmışsın...

Canım küçük olsun güçlü olsun.1 hafta toparlar inşallah...kime benziyor....:))))

Mutlu da doğurmuş...
Artık karıştırıyorum...
Kim doğurdu kim göbekli....
Neyse doğuran herkesi tebrik ediyorum....

Çok geçmiş olsun...
Ucuz atlatmışsın...

geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine görünmez kaza

kaydirigubbakcemile3 alemsin

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine evde yalnızken duş alma mümkünse.. .
cok sagolun kızlar bidaha yalnızda dusa falan girmemlmaz:

canım bende aynen senin gibiyim bu catı muaynesi geriyo beni ilk defa pazartesi olucam ..ha bide normal dogum istiorum gel görki muyneden tırsıyorum..bakalım cok canım yanarsa normalden vazgecebilirim..senn kesinmi sezeryan su an??benim sata göre 5 günüm var doguma ama dr um 10 gün gecikebilir dogumun dedi..

Ben prensip olarak artık doğurmaya karşıyım...
Ben doğurmayacağım karar verdim...
Göbeğimle hayatımı sürdürmek istiyorum...

merhaba canlar,umarım sizler ve melekleriniz iyidir,bebişlerini kucaklarına alanların gözleri aydın olsun,bekleyenlerinde Rabbim tamammına erdirsin inşallah,biliyorsunuzki biz de zor günler atlattık ama artık daha iyiyiz,ben artık giremiyorum,zaten üç gündür evimdeyim,zeynep kızımızn emme sorunu var daha doğrusu erken geldiği için daha çok minik hemen yoruluyor,kilo takibimiz var,kilo almaya çalışıyoruz,sürekli emmesi gerek bi düzen uyguluyorum ama şaştımı gidiyor artık valla çok yoruldum ama beni yoran şey çok iyi sütümün olmasına rağmen kızçemin emmekte güçlük çekmesi,deli gibi acıkıyor aranıyor memeyi verince hemen uyuyor bızdık,yani biraz stresli ve zor günler geçiriyorum ama geçicek biliyorum,kızmayın bana,uyku uyumuyorum,korkuyoruz daha çok minik olduğu için başını bekliyoruz,aptallaşmış durumdayım,ama çok şükür Rabbim meleğimizi bize bağışladı herksinkinide bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…