- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.801
İnsallah canım artık bı fener alıp tutucam ısıgı gorsunde gelsın dıye :sm_confused:
kızlar selam..öncelikle şoktan yeni cıkmış bi ruh haliyle yazıorum size ..bugün ögleden sonra banyomu yaptım sonra cıktım diş fırcalamaya girdim tekrar banyoya ..lavobonun önündeki kablo cıkmış ve içine su almış fırcamı aynalıgın önüne tam koyarken neoldugunu anlamadan elektrik akımına kapıldım ama o anı ne hatrlıorum ne anlatabiliorum resmen ayaklarıma beynime kadar sıcrattı beni banyodan kendimi nasıl atmışım eşimi nası aramışım bi aglama krizi bi titreme sinirlerim boşalmış..resmen gitti geldim dünyadan sanki..esim geldi hemen dr u aradık o 10 dk içinde bebegmin hareketlerini kontrol ettim neyseki hareket ediyodu dr herhengi bi yanık izi yoksa bebek hareket ediyosa olaydan 10 dk gectiyse tmm dr atlattınız dedi..su an sükürler ediorum allah a bebegimi bana beni
de ona bagışladı..elektrikci cagrtıp tamir ettrdik..kötü bi gündü..gecmişe bkamdım..umarım herkes iidirr..benden böyle bugün..
istemezsen zorla suni sanci verirlermiki ?selam anneler ben geldim doktordan . . .
çatı muyenem oldu çok korkulacka bişey değil ama tabi hoş bilşetde değil... hala açılma yok bebek hala aşağı inmemiş ter dönmüş ama kanala girmemiş. . .
pazartesiye kadar yürüyüş yap merdiven in çık bebişi biraz zorlayalım gelsin artı kdedi çok kalmış içerde dedi 3300 olmuş kilosu daha kilo almaz böylede iyi dedi
birde eğer açılman olursa pazartesi seni yatırırım doğuma alırım dedi nasıl oalcak ki o suni sancı mı verecek şimdi ya ben istemem suni sancı ileeeee ......
yok canim keske benimde oyle olsaydiSENDEDE aynı problemmi varr
akannehir
bende istiyorum artik .bosnacigimin gozu aydinSon dakika flash
Arkadaşımız Bosna'nın 2 Mart gecesi sezeryanla 2910 gr 48 cm boyunda Doruk isimli bebeği dünyaya gelmiş... üstelik sünnette olmuş şimdi annesinin koynunda uyuyormuş kuzu
ben varim 22 marti bekliyorumGaliba mart annelerinde artık daha ziyade normal doğumu bekleyenler kaldı. Sezeryan olacaklar aldılar bile kucaklarına bebişlerini
kussebim yaw nasil olcek o is ben senden 2 gun geriyim anlamadim daha erken degil mi ?merhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM
aynennn oyleYa ben gündüzleri nispeten iyiyim de gece olup yatağa girince başlıyor kasılmalar,ağrılar ve wc nöbetleribilmiyorumkismile Sizde de öyle mi?
hande doğum yaptı bugüüüüüünnn
allah anali babali buyutsun
erkek (50 cm cm - 3,200 kg gr )
Doğum Tarihi: 04.03.2010 - 09:10
handeozf arkadaşımızın oğlu demir dünyaya geldiiiiii sabah 9da
anim neden dogum kanalina girmesi tehlikeli mi ?<merhaba arkadaşlar
ben ecdeyim ama pek giremiyorum
çalıştığımddan dolayı hazırlıklara geç başladığım için şuan hazrıl harıl hazırlık yapıyorum odamız yrn gelcek bgn evi temizlettim
son eksik odamızdı oda yrn tamalancak
doğum yapan arkadaşlara çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
canım hadi hayırlı olsun sen benden önce alıcan kucuğunaaa
teşekkür ederim canım ya.Evet senle aramızda 2 gün var doğum bu belli olmuyo işte benim bıdık indi aşağıya ya sanırım birazda ben ev dubleks merdiven in çık o sebep oldu bence günlük kaç kere inip çıkıyorum kızım dönmedi karnım bile midemdeydi bu aşağıda doğum kanalına girmeden alınması lazım.
kaydirigubbakcemile3bizim ew haywanlar alemi gibi sen iki balığa şükret bahçede kümes içinde 30a yakın güwercin, ofiste 2 tane köpek balığı, ewde 2 muhabbet kuşu, 1 lepistes balık... e bide cengiz war başımda pitbull niyetinede onu besliyorum yetmezmi işte:)
Allah korumus sizi.cok gecmis olsun.kızlar selam..öncelikle şoktan yeni cıkmış bi ruh haliyle yazıorum size ..bugün ögleden sonra banyomu yaptım sonra cıktım diş fırcalamaya girdim tekrar banyoya ..lavobonun önündeki kablo cıkmış ve içine su almış fırcamı aynalıgın önüne tam koyarken neoldugunu anlamadan elektrik akımına kapıldım ama o anı ne hatrlıorum ne anlatabiliorum resmen ayaklarıma beynime kadar sıcrattı beni banyodan kendimi nasıl atmışım eşimi nası aramışım bi aglama krizi bi titreme sinirlerim boşalmış..resmen gitti geldim dünyadan sanki..esim geldi hemen dr u aradık o 10 dk içinde bebegmin hareketlerini kontrol ettim neyseki hareket ediyodu dr herhengi bi yanık izi yoksa bebek hareket ediyosa olaydan 10 dk gectiyse tmm dr atlattınız dedi..su an sükürler ediorum allah a bebegimi bana beni
de ona bagışladı..elektrikci cagrtıp tamir ettrdik..kötü bi gündü..gecmişe bkamdım..umarım herkes iidirr..benden böyle bugün..
cok guzel olmus.gule gule kullansin bebisinbugün ananemiz geldi ve park yatağımızı süsledi
böyleydi
böyle oldu
mevlütü okunana kadar böyle süslü durur sonra kaldırırız
ben pek sevmem süslü şeyleri
ama anneciğim özenmiş sempatiksalakcinni
pazartesi dogumami cagirdi?merhabalar;
bugün kontrole gittim bizim kız 3.700 olmuş maşallah..
herşeyi çok iyi suyu falanda doktor dedi seni bi muayene edeyim
bu kız kilolu oluyor baya neyse beni tabi stres aldı çatal olayı zaten sinir bişi
doktor beni muayene etmeye çalışırken tabi ben refleks geri çekiliyorum
kendimi kasıyorum ama canım acıyor yani doktorda bana aaa böyle etme diyo
sanki çok çok normal bişimiş gibi rahat olamamı bekliyor neyse tabi bu beni
tepkilerim yüzünden muayene edemedi ben senden korktum sen doğum anında
geri çekilirsen, kendini böyle kasarsan, çocuk çıkmak üzereyken hoplar zıplarsan
ne ederiz dedi.. sana güvenemiyorum ben bu konuda senin gibi hastalarımı sezeryan
ediyorum ben dedi.. veeee pazartesi sabah 8:00 de aç karnına gel dedi...
nst de de sancım falan çıktı evde dinlenmeye bak dolanma artık dedi..
offf şimdi çok tuhaf bir ruh halindeyim...heyecan mı? korku mu? adını koyamıyorum...
yarın annem geliyor yanıma belki biraz rahatlarım ama ruhen hazırlanmam lazım
sezeryan olayına... çok tatlı canlıyım ben yaa...:kedi:
pazartesi sezeryana çağırdı... spinal sezeryan olacağım...bilmiyorumkismile
pazartesi sezeryana çağırdı... spinal sezeryan olacağım...bilmiyorumkismile
bana kalırsa Ali Tuna.
Peki ben de sana Tarık mı Eymen mi diye sorsam?
kızlar selam..öncelikle şoktan yeni cıkmış bi ruh haliyle yazıorum size ..bugün ögleden sonra banyomu yaptım sonra cıktım diş fırcalamaya girdim tekrar banyoya ..lavobonun önündeki kablo cıkmış ve içine su almış fırcamı aynalıgın önüne tam koyarken neoldugunu anlamadan elektrik akımına kapıldım ama o anı ne hatrlıorum ne anlatabiliorum resmen ayaklarıma beynime kadar sıcrattı beni banyodan kendimi nasıl atmışım eşimi nası aramışım bi aglama krizi bi titreme sinirlerim boşalmış..resmen gitti geldim dünyadan sanki..esim geldi hemen dr u aradık o 10 dk içinde bebegmin hareketlerini kontrol ettim neyseki hareket ediyodu dr herhengi bi yanık izi yoksa bebek hareket ediyosa olaydan 10 dk gectiyse tmm dr atlattınız dedi..su an sükürler ediorum allah a bebegimi bana beni
Teşekkür ederim atlatmak üzereyiz inşallah.
Bebeğim 2850 doğdu. Minik bir oğlan.
Arada doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun. İnşallah tüm bebekler ve anneler sağlıklıdır. Yaz'dan haber yok sanırım. Ben ulaşmaya çalışırım biraz zaman geçmsin de.
Çok geçmiş olsun...
Ucuz atlatmışsın...
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine görünmez kaza
cok sagolun kızlar bidaha yalnızda dusa falan girmem
kaydirigubbakcemile3 alemsin
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine evde yalnızken duş alma mümkünse.. .
merhabalar;
bugün kontrole gittim bizim kız 3.700 olmuş maşallah..
herşeyi çok iyi suyu falanda doktor dedi seni bi muayene edeyim
bu kız kilolu oluyor baya neyse beni tabi stres aldı çatal olayı zaten sinir bişi
doktor beni muayene etmeye çalışırken tabi ben refleks geri çekiliyorum
kendimi kasıyorum ama canım acıyor yani doktorda bana aaa böyle etme diyo
sanki çok çok normal bişimiş gibi rahat olamamı bekliyor neyse tabi bu beni
tepkilerim yüzünden muayene edemedi ben senden korktum sen doğum anında
geri çekilirsen, kendini böyle kasarsan, çocuk çıkmak üzereyken hoplar zıplarsan
ne ederiz dedi.. sana güvenemiyorum ben bu konuda senin gibi hastalarımı sezeryan
ediyorum ben dedi.. veeee pazartesi sabah 8:00 de aç karnına gel dedi...
nst de de sancım falan çıktı evde dinlenmeye bak dolanma artık dedi..
offf şimdi çok tuhaf bir ruh halindeyim...heyecan mı? korku mu? adını koyamıyorum...
yarın annem geliyor yanıma belki biraz rahatlarım ama ruhen hazırlanmam lazım
sezeryan olayına... çok tatlı canlıyım ben yaa...:kedi:
Ocd sağ ol canım zemuszemus
Masustan hadi sende say günleri bakalım biz böyle kaldık iyi mi hakkımızda hayırlısı bilmiyorumkismile
bencede sezaryense spinal ısabetlı bır karar
gebelık boyunca yedıgımıze ıçtıgımıze dıkat edıyoruz sıgra olan ortamdan uzak duruyorum ama genel anestezi ile bebeğimize etki etmeme ihtımalı yok dr elını ıstedıgı kadar cabuk tutsun vede suttende bebege gecıyor esımın abısı anestezi uzmanı o anlatmıstı
bebegınızı 9 ay boyunca koruyorsunuz son 30 dk olmuyor demıstı bende pazartesı gıdecegım suyu az mı s bakacak sunnı sancı verecek olmazsa sezaryen egerkı sezaryen olursa bende spinal dusnurum
hayırlı haberlerını alırız ınsallah
su zamana kadar 28 kisii dogum yapmis ama biri bile dogum hikayesini yazmamis.enteresansempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?