- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.821
vay kimleri görüorum asinaz nası gidio tempolu günler..zeynep nasıl oldu??sen nasılsın iyileştnmi??
Tembel bunlar!alsanaalsanasmile
[B]canım ya şu ilk günlerin yorucu olması cook normal hepimiz yasayacaz inşallah bunları bak deli gibi dogum yapmayı bekliorum..buda bi süreç gececek hepsi..sennin minnoşun güçlüdür annesi tostlar yaramıştr kızcene..hemen toparlar annesi ..sen bile anlamazsın zamanın gectigini..kendine cok ii bak..bebeginede..[/B]merhaba canlar,umarım sizler ve melekleriniz iyidir,bebişlerini kucaklarına alanların gözleri aydın olsun,bekleyenlerinde Rabbim tamammına erdirsin inşallah,biliyorsunuzki biz de zor günler atlattık ama artık daha iyiyiz,ben artık giremiyorum,zaten üç gündür evimdeyim,zeynep kızımızn emme sorunu var daha doğrusu erken geldiği için daha çok minik hemen yoruluyor,kilo takibimiz var,kilo almaya çalışıyoruz,sürekli emmesi gerek bi düzen uyguluyorum ama şaştımı gidiyor artık valla çok yoruldum ama beni yoran şey çok iyi sütümün olmasına rağmen kızçemin emmekte güçlük çekmesi,deli gibi acıkıyor aranıyor memeyi verince hemen uyuyor bızdık,yani biraz stresli ve zor günler geçiriyorum ama geçicek biliyorum,kızmayın bana,uyku uyumuyorum,korkuyoruz daha çok minik olduğu için başını bekliyoruz,aptallaşmış durumdayım,ama çok şükür Rabbim meleğimizi bize bağışladı herksinkinide bağışlasın inşallah
[B]canım ya şu ilk günlerin yorucu olması cook normal hepimiz yasayacaz inşallah bunları bak deli gibi dogum yapmayı bekliorum..buda bi süreç gececek hepsi..sennin minnoşun güçlüdür annesi tostlar yaramıştr kızcene..hemen toparlar annesi ..sen bile anlamazsın zamanın gectigini..kendine cok ii bak..bebeginede..[/B]
canıımm benim normalde doguma 5 günüm kaldı ama dr um 10 gün geriden geldigi için dogum 10 gün gecikebilir dedi..beklemedeym..ne agrı ne sancıeyvahedigeldismile..bu arada kızların cogu dogum yaptı geneli sezeryan..cok şükür hepsi saglıcakla aldı kollarına bebişlerini..nasoı olursa olsun onlar saglıkla gelsinde hiç önemli degil dogum sekli ..slm cnm evet tempolu hem de biraz fazla tempolu valla,ölücem uykusuzluktan,sen nasılsın nasıl gidiyor doğum ne zaman haberler neler özetlersen çok mutlu olurum
bugün ananemiz geldi ve park yatağımızı süsledi
böyleydi
böyle oldu
mevlütü okunana kadar böyle süslü durur sonra kaldırırız
ben pek sevmem süslü şeyleri
ama anneciğim özenmiş sempatiksalakcinni
su zamana kadar 28 kisii dogum yapmis ama biri bile dogum hikayesini yazmamis.enteresansempatiksalakcinni
merhaba canlar,umarım sizler ve melekleriniz iyidir,bebişlerini kucaklarına alanların gözleri aydın olsun,bekleyenlerinde Rabbim tamammına erdirsin inşallah,biliyorsunuzki biz de zor günler atlattık ama artık daha iyiyiz,ben artık giremiyorum,zaten üç gündür evimdeyim,zeynep kızımızn emme sorunu var daha doğrusu erken geldiği için daha çok minik hemen yoruluyor,kilo takibimiz var,kilo almaya çalışıyoruz,sürekli emmesi gerek bi düzen uyguluyorum ama şaştımı gidiyor artık valla çok yoruldum ama beni yoran şey çok iyi sütümün olmasına rağmen kızçemin emmekte güçlük çekmesi,deli gibi acıkıyor aranıyor memeyi verince hemen uyuyor bızdık,yani biraz stresli ve zor günler geçiriyorum ama geçicek biliyorum,kızmayın bana,uyku uyumuyorum,korkuyoruz daha çok minik olduğu için başını bekliyoruz,aptallaşmış durumdayım,ama çok şükür Rabbim meleğimizi bize bağışladı herksinkinide bağışlasın inşallah
yazmayı anlatmaı birebir herşeyi paylaşmayı çok istiyorum heveste ediyorum ama abartmıyorum evdeyim ve beş dakika giricek zaman bulamıyorum
ebru geçmiş olsun ucuz atlatmışsın canım
Bosna ve Hande de doğum yapmış süpriz oldu yaaa bugün beklemiyorduk resmen
Yazdan haber var mı
Bugün kontrole gittim bebeğim çok iyi doktorum bekle artık dedi haftaya kadar perşembe gününe kadar olmazsan son kontrolümüz olucak dedi...NST de 2 sancım çıktı artık heran hersey olabilir diye diken üstünde otururum herhalde...
Şuan kızım 3340 kg 52 cm boyu gayet iyi dedi doktorumuz
Asinaz kızcen emmeye alışır üzülme canım yaa şuan kg kaç iyi dedimi doktor?
Geçmişi okuyamadım ama Edebiyatçı emme problemi var galiba üzme kendini sakın....
Bugün doğan bebeklerimiz hoşgeldilerrrrrrrrrrrrrrr
Ben prensip olarak artık doğurmaya karşıyım...
Ben doğurmayacağım karar verdim...
Göbeğimle hayatımı sürdürmek istiyorum...
Sen de bugün yarın doğuracaksın herhalde..
walla doktorum öyle dedi 38+3 hafta olduk dedi artık bekleyeceğiz dedi bugün yarın haftaya perşembeye kadar olmazsan son kontrolümüze geliceksin artık dedi...EEE bende de az az kasılmalar var ,bebeğin suyu iyiymiş ama az akıntım var,doktorum kanaman olursa hemen gel dedi,suyun gelirse de haber ver dedi ve atla gel dedi...
sanırım senınle aramızada 1 gun var
bakalım kısmet ........
benım bebegımın suyu olması gerekenın en azıymıs pazartesı cagırdı bakacak egerkı tehlıkedeyse doguma alacak
stres yaptım :çok üzgünüm:
sanırım senınle aramızada 1 gun var
bakalım kısmet ........
benım bebegımın suyu olması gerekenın en azıymıs pazartesı cagırdı bakacak egerkı tehlıkedeyse doguma alacak
stres yaptım :çok üzgünüm:
Canım seni merak ettim valla bende sıksık giremiyorum seni de yakalamıyorumBen prensip olarak artık doğurmaya karşıyım...
Ben doğurmayacağım karar verdim...
Göbeğimle hayatımı sürdürmek istiyorum...
Canım Allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inşallah darısı başımızaaamerhaba canlar,umarım sizler ve melekleriniz iyidir,bebişlerini kucaklarına alanların gözleri aydın olsun,bekleyenlerinde Rabbim tamammına erdirsin inşallah,biliyorsunuzki biz de zor günler atlattık ama artık daha iyiyiz,ben artık giremiyorum,zaten üç gündür evimdeyim,zeynep kızımızn emme sorunu var daha doğrusu erken geldiği için daha çok minik hemen yoruluyor,kilo takibimiz var,kilo almaya çalışıyoruz,sürekli emmesi gerek bi düzen uyguluyorum ama şaştımı gidiyor artık valla çok yoruldum ama beni yoran şey çok iyi sütümün olmasına rağmen kızçemin emmekte güçlük çekmesi,deli gibi acıkıyor aranıyor memeyi verince hemen uyuyor bızdık,yani biraz stresli ve zor günler geçiriyorum ama geçicek biliyorum,kızmayın bana,uyku uyumuyorum,korkuyoruz daha çok minik olduğu için başını bekliyoruz,aptallaşmış durumdayım,ama çok şükür Rabbim meleğimizi bize bağışladı herksinkinide bağışlasın inşallah
mrl81
bakalım aslında bır nevı ıyıde oldu gunu bellı gıbı onumuzdekı haftaya %80 dogururusun dedı kısmet saglıklı olsunda
pancuben cım bana 15 mart demıstı ama beklemıyecegız hayırlısı olsun bızde bebgımızde saglıklı olsun yeter huzrla saglıkla buyuturuz ınsallah pazartesı benden bır haber gelmezse sanırım doguruyor olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?