2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşllah hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

ohaoldumsmile ev ustunde ev mi olurmus.hatunun kocasida yasiyor.deli mi ne aaa
tovbe yarabbi.hani anlarim esi falan yoktur baska colugu cocugu .ama bu ne ya.
vermesin tabi taviz daha neler

hiçbir zaman kendinizi ezdirtmeyin bence.birbirinize destek olun kaç kerdeştiniz pancu siz.?

olabilir valla kimi eşlerde oluyomuş ama yinede bir doktora gözüksün apandisit olabilr

ohaoldumsmile ev ustunde ev mi olurmus.hatunun kocasida yasiyor.deli mi ne aaa
tovbe yarabbi.hani anlarim esi falan yoktur baska colugu cocugu .ama bu ne ya.
vermesin tabi taviz daha neler

ocd acuk taviz verir sezsiz kalırsan tepene bile çıkarlar.Ben hatayı hep eşlere buluyorum karısını ezdirmiycek olna onlar.Ama eşin sessiz kalırsa işin zor kaynanada çıkar tepene kayınpederde.

hiçbir zaman kendinizi ezdirtmeyin bence.birbirinize destek olun kaç kerdeştiniz pancu siz.?

olabilir valla kimi eşlerde oluyomuş ama yinede bir doktora gözüksün apandisit olabilr
hadi ya bak bu aklima hic gelmemistiakannehir

ocd acuk taviz verir sezsiz kalırsan tepene bile çıkarlar.Ben hatayı hep eşlere buluyorum karısını ezdirmiycek olna onlar.Ama eşin sessiz kalırsa işin zor kaynanada çıkar tepene kayınpederde.

kesinlikle seninle hemfikiriz.benim esim su ana kadar hic ezdirmedi beni,tabi onun bilmedikleride var ama idare ediyorum aklinialirimsmile

Merhaba kızlar,
Ben geldim...
Çok kötüyüm...
Hamilelik alerjisi olmuşum...:
Her yerimde döküntü çıktı... Sürekli kaşınıyor....

Merhaba kızlar,
Ben geldim...
Çok kötüyüm...
Hamilelik alerjisi olmuşum...:
Her yerimde döküntü çıktı... Sürekli kaşınıyor....
merhaba.anaaaa ilk defa duyuyorum oda neymiş ayol geçmiş olsun yaaa.ben senin yaşadığını doğumdan sonra yaşadım eczacı dediki epidural oldumya o alerji yaparmış bak sen dedin şimdi aklıma geldi güya doktora sorucaktım gene alerji yaparmı diye tüh unutum

Merhaba Kızlar
Çok uzun zaman oldu. valla geçmişi okuyamadım. b hafta hiç giremedim. işten izne ayrıldım evdede internet yoktu yeni bağlandı hemen size bakmak istedim.
Bu hafta kmler doğum yaptı?
Kötü haber yoktur umarım?Biri bana özetlermi?
Bende geçen hafta doktora gittim. 35+3 teydik. herşey iyiyidi. nst ye bağlandım iyi çıktı. kilosu 2890 kg olmuş.3 haftada 1 kg almış. tabi beni sormayın....
Yarın gene kontrol var.artık hafta da bir. weeeeeeeeeeee 17 mart sezeryan tarihi verdi. Küçükçekmece doğan hastanesinde.
eeee sizler nasılsınız bakalım ?

Gebelikte çıkıyormuş...
Önce göbeğimde sivilceler çıktı, sonra sırtıma kollarıma bacaklarıma yayıldı... Kaşınan ve koyu kırmızı lezyonlar oluşturuyorlar....
Ve durmadan kaşınıyorlar...
Tedavisi yokmuş, doğumdan sonra geçecekmiş... Şimdilik kollarımı sırtımı falan yara yaptım... Doğuma kadar neler olur neler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…