- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.021
sağolasın canım.Aslında senin işin bizden dahada zor ama sen herşeyin üstesinden gelmişin bununda üstesinden geliceksin en büyük destekcin eşin oluvak tabi zor bir süreç ama normal doğum yaparsan öabuk toparlanırsın ve eminim çok iyi bir anne olucaksın.
şöyle söyleyeyim evleri vardı evden çıkıp tadilat yapıcaz dediler kiraya çıktılar yeğenim aysenur oldu ablamlarda hep oraya gidip geldiler sabhaları aysenurumu bırakıyorlardı sonra ev sahibi evi satıcam dedi çıktılar ama kendi evlerine değilde ablamın evine taşındılar sebepte o ev çok eski artık kalamazmış çocuklarla ilgilenemez miş gidip gelme problem olurmuş diye onda kalıyorlar esyanın bir kısmı sattı, bir kısmı kızında yatak odası ve buzdolabını da ablama getirdiler....Çok kıskanç bir kayınvalide bizi kıskanır çekemez hep huzursuzluk yaratıyordu ama şimdi kadında bir değişiklikler başladı ama ablam taviz vermiyor çok yıprattı onu çünkü...
hiçbir zaman kendinizi ezdirtmeyin bence.birbirinize destek olun kaç kerdeştiniz pancu siz.?şöyle söyleyeyim evleri vardı evden çıkıp tadilat yapıcaz dediler kiraya çıktılar yeğenim aysenur oldu ablamlarda hep oraya gidip geldiler sabhaları aysenurumu bırakıyorlardı sonra ev sahibi evi satıcam dedi çıktılar ama kendi evlerine değilde ablamın evine taşındılar sebepte o ev çok eski artık kalamazmış çocuklarla ilgilenemez miş gidip gelme problem olurmuş diye onda kalıyorlar esyanın bir kısmı sattı, bir kısmı kızında yatak odası ve buzdolabını da ablama getirdiler....Çok kıskanç bir kayınvalide bizi kıskanır çekemez hep huzursuzluk yaratıyordu ama şimdi kadında bir değişiklikler başladı ama ablam taviz vermiyor çok yıprattı onu çünkü...
benim esim 3 gundur acaip huzursuz.mizmiz.karni sis.gazin mi var diyorum yok diyor.sanci giriyormus.kayisilar corbalar vs kar etmiyor.
acep diyorum benim herifim dogum stresine mi girdi.doguma az kaldi diye o da mi benimle hamilelik yasiyor.bilmiyorumkismile
ohaoldumsmile ev ustunde ev mi olurmus.hatunun kocasida yasiyor.deli mi ne aaa
tovbe yarabbi.hani anlarim esi falan yoktur baska colugu cocugu .ama bu ne ya.
vermesin tabi taviz daha neler
hadi ya bak bu aklima hic gelmemistiakannehirhiçbir zaman kendinizi ezdirtmeyin bence.birbirinize destek olun kaç kerdeştiniz pancu siz.?
olabilir valla kimi eşlerde oluyomuş ama yinede bir doktora gözüksün apandisit olabilr
ocd acuk taviz verir sezsiz kalırsan tepene bile çıkarlar.Ben hatayı hep eşlere buluyorum karısını ezdirmiycek olna onlar.Ama eşin sessiz kalırsa işin zor kaynanada çıkar tepene kayınpederde.
hiçbir zaman kendinizi ezdirtmeyin bence.birbirinize destek olun kaç kerdeştiniz pancu siz.?
2 tane ablam var en küçükleri benim işte walla öyle yapıyor el mi yaman bey mi diye kadında psikolojiktansiyon hastalığı var bide ....Walla ablam sabrediyor ama yeter demesini de bildi ve sadece sırf çocuklar için katlanıyor...OCD kayınpederi de yaşıyor ama ruh gibi evde dükkana dükkandan eve o kadar hiç birseye karışmaz walla ablam kayınpederini daha çok seviyor
hiçbir zaman kendinizi ezdirtmeyin bence.birbirinize destek olun kaç kerdeştiniz pancu siz.?
2 tane ablam var en küçükleri benim işte walla öyle yapıyor el mi yaman bey mi diye kadında psikolojiktansiyon hastalığı var bide ....Walla ablam sabrediyor ama yeter demesini de bildi ve sadece sırf çocuklar için katlanıyor...OCD kayınpederi de yaşıyor ama ruh gibi evde dükkana dükkandan eve o kadar hiç birseye karışmaz walla ablam kayınpederini daha çok seviyor
kayinvaliden kayinpederinide bezdirmis anlasilan.oteki dunyada nasil hesap verecek boyle insanlar cok merak ediyorum.
kayinvaliden kayinpederinide bezdirmis anlasilan.oteki dunyada nasil hesap verecek boyle insanlar cok merak ediyorum.
OCD bunlar benim yaşadıklarım değil ablamın yaşadıkları kayınvalidesinde çektikleri yani sanırım konuyu tama anlamadınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?benim tam gaz hazırlıklar devam.
MASUSTAN PAZARTESİ DOĞUMMUŞ HAYIRLISI OLSUN CANIM MAŞALLAH KUZUNU RABBİM BİR AVAZDA KURTARSIN
-LAVİNİAEBRU ay allah korumuş canım büyük kaza geçirmişin verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun.
-OCD nebiliyim cnım ya benim bebek aşağıda.Daha önceki doğum sezeryan olunca buda mecbur sezeryan olcek.O yüzden bebek iri olursa ve doğum kanalına girerse iç dikişleri yırtarmış suyumda azalmış bebek 36+4 ama 39-40 haftayla uyumlu gözüküyo o yüzden CUMAYA gün aldı doktor.
-PANCUBEN maşallah kuzuna hakkınızda hayırlısı olsun canım.
-EFTEL,DİMPLEHAWK ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR.EFTEL CANIM YA BUDURUMDA NE GÜNÜ DOĞUM YAPTIKTAN SONRA GELSELERDİ ÇOK ZORLANMIŞINDIR TEMİZLİKTİ PASTAYDI BÖREKTİ TÜH YA ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
-HNDN82 BEBEİNİ GÖRMÜŞÜN MAŞALLAH KUZUNA.
-SİLVER5 YARIN DOĞUM GÜNÜNMÜŞ MUTLU YILLAR CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLUOLSUN.
-SÜMEYRA HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBEĞİN.ELİF NAZ BEBEĞE UZUN ÖMÜRLER VERSİN RABBİM.
-KU-JU GÖZÜNAYDIN CANIM KUZUNU GÖRMÜŞÜN 3220 AZ BİR KİLO DEĞİL YANİ SAĞLIKLI OLSUNDA GERİSİNİ BOŞVER.
------AY YAZGININ OĞLU ÇOK TATLI MAŞALLAH[
herkese iyi akşamlar
kussebfilal,canımcım senin de mi suyun azalmış,ya ben de bugün doktora gittim,suyumun azaldığını söyledi.hareketlerine çok dikkat et.gece gündüz bi azalma hissedersen hemen gel dedi.azalma olmazsa 1 hafta sonra gel dedi.ben çok endişelendim.
ya azalma olur da ben anlayamazsam diye ödüm kopuyo...
sürekli cvp yazıyorum gelmiyo umarım bugelir canım anladığım kadarıyla bu hayatta üçünüzden başka kimseniz yok bence en küçükleri sensin ama en güçlüleride sensin.hepinize çok iş düşüyo birbirinize hem ana hem baba hem kardeşsiniz ablanın yaşadıkları tıpkı benim teyzemin yaşadıkları hem kayınpederine baktı hem kaynanasına yarandımı peki hayır şimdide eşinden çekiyo annem diyo çekecek çilesi varmış bu hayatta kimse için kendini ezdirmesin gerktiğinde kapıyı çekip çıkacağını bilsinlerçek çek nereye kadar çoçukları için katlansın ama nereye kadar.artık eve yerleşmişler bikere yapılacak bişey yok ama en azından yeri geldiğinde versin cevabını gezsin tozsun evde kapalı kalmasın ve çoçuklarıyla daha fazka zman geçirsinOCD bunlar benim yaşadıklarım değil ablamın yaşadıkları kayınvalidesinde çektikleri yani sanırım konuyu tama anlamadınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?benim tam gaz hazırlıklar devam
herkese iyi akşamlar
kussebfilal,canımcım senin de mi suyun azalmış,ya ben de bugün doktora gittim,suyumun azaldığını söyledi.hareketlerine çok dikkat et.gece gündüz bi azalma hissedersen hemen gel dedi.azalma olmazsa 1 hafta sonra gel dedi.ben çok endişelendim.
aynen öyle canım ya neyapcez bilmem gerçi benim doğum 12 mart seninki nezamn?
merhaba.anaaaa ilk defa duyuyorum oda neymiş ayol geçmiş olsun yaaa.ben senin yaşadığını doğumdan sonra yaşadım eczacı dediki epidural oldumya o alerji yaparmış bak sen dedin şimdi aklıma geldi güya doktora sorucaktım gene alerji yaparmı diye tüh unutumMerhaba kızlar,
Ben geldim...
Çok kötüyüm...
Hamilelik alerjisi olmuşum...:
Her yerimde döküntü çıktı... Sürekli kaşınıyor....
aynen öyle canım ya neyapcez bilmem gerçi benim doğum 12 mart seninki nezamn?
bilemiyorum ki canım,sancım çıkmıyo nst de,bebek aşağı da inmemiş,bol bol yürü dedi.sat a göre 21 haziran.en geç o tarihte olur dedi,o tarihten 10-15 gün önce de olabilir dedi.yani her an olabilir herhalde.sana da hareketlerine çok dikkat et dedi mi
Merhaba kızlar,
Ben geldim...
Çok kötüyüm...
yok kis biliom ablan oldugunu ama o kadar sinirleniyorumki boyle insanlara sinirden yazmisim resmenkaydirigubbakcemile3OCD bunlar benim yaşadıklarım değil ablamın yaşadıkları kayınvalidesinde çektikleri yani sanırım konuyu tama anlamadınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet nasil anlasiliyorki bu azalmasi.onu soyledimi bari.bilmiyorumkismilemerhaba kızlar nasılsınız bakalım?benim tam gaz hazırlıklar devam.
MASUSTAN PAZARTESİ DOĞUMMUŞ HAYIRLISI OLSUN CANIM MAŞALLAH KUZUNU RABBİM BİR AVAZDA KURTARSIN
-LAVİNİAEBRU ay allah korumuş canım büyük kaza geçirmişin verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun.
-OCD nebiliyim cnım ya benim bebek aşağıda.Daha önceki doğum sezeryan olunca buda mecbur sezeryan olcek.O yüzden bebek iri olursa ve doğum kanalına girerse iç dikişleri yırtarmış suyumda azalmış bebek 36+4 ama 39-40 haftayla uyumlu gözüküyo o yüzden CUMAYA gün aldı doktor.
-PANCUBEN maşallah kuzuna hakkınızda hayırlısı olsun canım.
-EFTEL,DİMPLEHAWK ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR.EFTEL CANIM YA BUDURUMDA NE GÜNÜ DOĞUM YAPTIKTAN SONRA GELSELERDİ ÇOK ZORLANMIŞINDIR TEMİZLİKTİ PASTAYDI BÖREKTİ TÜH YA ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
-HNDN82 BEBEİNİ GÖRMÜŞÜN MAŞALLAH KUZUNA.
-SİLVER5 YARIN DOĞUM GÜNÜNMÜŞ MUTLU YILLAR CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLUOLSUN.
-SÜMEYRA HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBEĞİN.ELİF NAZ BEBEĞE UZUN ÖMÜRLER VERSİN RABBİM.
-KU-JU GÖZÜNAYDIN CANIM KUZUNU GÖRMÜŞÜN 3220 AZ BİR KİLO DEĞİL YANİ SAĞLIKLI OLSUNDA GERİSİNİ BOŞVER.
------AY YAZGININ OĞLU ÇOK TATLI MAŞALLAH[
herkese iyi akşamlar
Merhaba kızlar,
Ben geldim...
Çok kötüyüm...
o nasil oluyormus.ilk defa duydum.gecmis olsun canim
merhaba.anaaaa ilk defa duyuyorum oda neymiş ayol geçmiş olsun yaaa.ben senin yaşadığını doğumdan sonra yaşadım eczacı dediki epidural oldumya o alerji yaparmış bak sen dedin şimdi aklıma geldi güya doktora sorucaktım gene alerji yaparmı diye tüh unutum
evet nasil anlasiliyorki bu azalmasi.onu soyledimi bari.bilmiyorumkismile
ultrasona girdiğinde bakıyolar zaten her defasında,doktorların sürekli takip ettiği bişey zaten suyun miktarı.
azalma olursa gel dedi derken hareketlerinde azalma olursa demek istedim,suyun durumunu ben bilemem tabi,yanlış anlaşılma mı oldu,
hoşgeldin
geçmiş olsun canım,ben de ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?