2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar geçmişi okuya okuya geldimmm
Bugün giremedim kızçemin odası geldi onunla uğraştık biraz ama yerleştiremedim çünkü boya kokuyo buram buram...

Canım son zamanlara doğru doğumu tetiklemek isterseniz bolbol cinsel ilişkiye girin diyor doktorlar ve okuduğum hamilelik kitapları

Maşallah bebişine canım Hadi bakalım hayırlısı...Evet bebiş son zamanlara doğru kilo almıomuş hatta günü geçerse kilo vermeye bile başlıomuşşş

Benim çok nadir sol göğsümden gelio sütyenime ama sağdan hiç gelmio bende korkmaya başladım onun kanalı tıkalı mı diyee

Merhaba kızlar,
Ben geldim...
Çok kötüyüm...
Hamilelik alerjisi olmuşum...:
Her yerimde döküntü çıktı... Sürekli kaşınıyor....
Canım geçmiş olsun....
Benim eşimin yengesi de olmuştu resmen çıldırıodu duş alıodu sürekli
ama doğumu yapınca anında geçti biliomusun

Canım hayırlısı bakalım neden senin sezeryan pekii???Sanıırm seninle aynı günde doğumumuz görünüyodu 30 martta yaaniii

Walla ben de ipin ucunu kaçırdım....

cok gecmis olsun canim.yani krem falan hicmi hafifletmiyormus.

Sağol kardeş...
Çaresizlikten ve sinir bozukluğundan ağlıyorum...

canım ağlama ya ne ağlıycan onun için,Allah başka bi dert vermesin .benim de sinirlerim bozuldu,zaten pinpirikliyim,bebeğimin hareketlerini takip edicem diye paronayak oldum iyice.sabır sabır sabır.az kaldı canım,bebişler için katlanıcaz biraz daha

merhaba canım hoşgeldin biz doğurmayanlarda buralardayız işte dört gözle bekliyoruz bebişleri seninde gözün aydın benden 5 gün sonra doğum yapceksin hayırlısıyla. 2010 Mart Bebekleri Geliyor ! ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
bu topikten doğum yapanları görebilirsin bir çok kişi doğum yaptı saymakla bitmez

cok gecmis olsun canim.yani krem falan hicmi hafifletmiyormus.

Kortizonlu bir krem var ama kortizonlu, ondan sürmek istemedim.... Bir de normal kaşıntı kremi var, ama tüm kutuyu sürsem geçecek gibi değil bu kaşıntı....

Parayla adam tutup bütün gün kaşınmak istiyorum.... İnce ince her yerimi kaşısın.... Ben de dinleneyim...

Seni anlayabiliyorum....
Allah güç versin b,ize...

hoşgeldin beknur bebeğinin odası hayırlı olsun güle güle kullanın.SıNCAP BıARA BANADAOLDU O KAŞINTIAN HATTA BABAMIN KÖPEĞı VAR BıRDE DIŞARDA KEDı PıRE FALANMI BULAŞTI DEDıM DEMEKKı ONDANMIŞ KIRMIZI KIRMIZI OLUYO AMA GEÇTı BıR KOLUMDA OLDU BACAĞIMDA TABıı BEN BıLEMEDıM.ŞUAN VARYA KIZIM UYUYO EŞıM UYUYUYO BEN AYAKTA

kortizonlu herhangi birsey kimse kullanmasin bence.kortizon felaket bisey.
e gece falanda uyutmuyordur seni akannehir

bizde ailecek ayaktayiz normalde 22 30 dedinmi yatarizkaydirigubbakcemile3

Bu olay inan geçecek birşey değil... Doğumla bitiyormuş...Alerji falandır seninkisi.....

Ama önceki bebeğinde belki olmuştur...

bizimkilerde biri ikiyi bulurdu ama nasılsa bu gün uyudular kız biraz ahatsızya erken yattı eşiminde yarın işleri yoğun erken kalkıcak.Bende yatıyım bari ne bileyim belkim uyurum zaten kaldı son 7 gün ondan sonra ararım bu saatleri gibi geliyo hepinize iyigeceler kendinize iyi bakın görüşmek üzre
bizde ailecek ayaktayiz normalde 22 30 dedinmi yatarizkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…