- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.041
Merhaba arkadaşlar geçmişi okuya okuya geldimmm
Bugün giremedim kızçemin odası geldi onunla uğraştık biraz ama yerleştiremedim çünkü boya kokuyo buram buram...
Canım son zamanlara doğru doğumu tetiklemek isterseniz bolbol cinsel ilişkiye girin diyor doktorlar ve okuduğum hamilelik kitapları
Benim eşimin yengesi de olmuştu resmen çıldırıodu duş alıodu sürekli
ama doğumu yapınca anında geçti biliomusun
Bugün giremedim kızçemin odası geldi onunla uğraştık biraz ama yerleştiremedim çünkü boya kokuyo buram buram...
dogum yapan anneler hepinizin gozu aydin... Bird ebiz geride kalanlar kucagimiza alsaydik hayirlisiyla....
Kizlar dogumu tetikleyecek birseyler yokmu ya,ben normal dogum yapacagim icin haliyle benim oglusun keyfini bekliyoruz artik ne zaman cani isterse... Beklemekten yoruldum artik geceleri zaten uyuyamiyrum heyecandan,ve meraktan... .
Canım son zamanlara doğru doğumu tetiklemek isterseniz bolbol cinsel ilişkiye girin diyor doktorlar ve okuduğum hamilelik kitapları
Maşallah bebişine canım Hadi bakalım hayırlısı...Evet bebiş son zamanlara doğru kilo almıomuş hatta günü geçerse kilo vermeye bile başlıomuşşşselam kızlar a.s.
nasılsınız herkesler iyidir umarım geçmişe bakamadım başım ağrıyor bugün biraz zaten ne zaman doktora gitsek bana bişeyler oluyo hasta gibi olup dönüyorum eve
neyse doktora gittik geldik üst katımdaki komşum doğum yaptı bebek görmeye gittik ama göremedik hastaneye gitmşler babası ve anneannesiyle kan vermek için maşallah bebişte iyiymiş anneside çok iyi darısı bizimde başımıza inşallah
geleliim bize herşey yolunda çok şükür doğum pozisyonunda devam ediyoruz bugün nst ye girmedim çatı muayenesini de yapmadı sadece kan ve idrar tahlili istedi rütin kontrol için
bebişim bu hafta 3220 gr olmuş sadece 110 gr almış şaşırdım çünkü 10 günde 500gr almıştı geçen sefer
sordum normal birşey dedi artık yeri daraldı ve hızlı kilo alımı durdu alacağını almış zaten dedi 15 gün daha beklerse 3400 3500 gibi doğar dedi boyunda da bi artış yok 50.5cm sağlığı iyi şükürki önemli olanda o zaten
bizde haberler böyle haftaya cuma yine gidicez herşeyin hayırlısı
yalnız üstümdeki bayanın bebeğine 3300 demişler ultrasonda ama 2900 doğmuş tabi sağlıklı olması daha önemli
Benim çok nadir sol göğsümden gelio sütyenime ama sağdan hiç gelmio bende korkmaya başladım onun kanalı tıkalı mı diyeeHAREKETLERİ DAHA AŞAĞIDA OLUYO CANIM.mesela oturduğun zamn bebek resmen alttan ayaklarını itiyor.vajinanın üstünde hissediyosun bazen hareketleri makata baskı yapıyo.gögüslerinden gelende süttür kiminin erkenden akar benim bir arkadaşımın 7 aylık gelmişti pijamasını ıslatmış
Canım geçmiş olsun....Merhaba kızlar,
Ben geldim...
Çok kötüyüm...
Hamilelik alerjisi olmuşum...:
Her yerimde döküntü çıktı... Sürekli kaşınıyor....
Benim eşimin yengesi de olmuştu resmen çıldırıodu duş alıodu sürekli
ama doğumu yapınca anında geçti biliomusun
Canım hayırlısı bakalım neden senin sezeryan pekii???Sanıırm seninle aynı günde doğumumuz görünüyodu 30 martta yaaniiiMerhaba Kızlar
Çok uzun zaman oldu. valla geçmişi okuyamadım. b hafta hiç giremedim. işten izne ayrıldım evdede internet yoktu yeni bağlandı hemen size bakmak istedim.
Bu hafta kmler doğum yaptı?
Kötü haber yoktur umarım?Biri bana özetlermi?
Bende geçen hafta doktora gittim. 35+3 teydik. herşey iyiyidi. nst ye bağlandım iyi çıktı. kilosu 2890 kg olmuş.3 haftada 1 kg almış. tabi beni sormayın....
Yarın gene kontrol var.artık hafta da bir. weeeeeeeeeeee 17 mart sezeryan tarihi verdi. Küçükçekmece doğan hastanesinde.
eeee sizler nasılsınız bakalım ?