- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.241
günaydınnnnn kıslar artık evimdeyim :))))) doğuma 8 gün kaldı ve cokkk karışık ruh hali içindeyim
günaydın herkese....BEN YİNEDE YAZIYORUM KİMSELER BANA YAZMASADA KAÇ KEZ YAZDIM KAÇ GÜNDÜR KÜSTÜM KENDİ KENDİME YAZMADIM...YAZMICAM DA KİMSE GÖRMÜYO NASIL OLSA..SANIRSAM SONRADAN GELENLERİ ARANIZA ALMIYORSUNUZ..NAPAYIM BENDE SİZİN YAZILARINIZI OKUMAKLA YETİNİYORUM..HERKESİN BEBEĞİ SAĞLIKLA DOĞAR İNŞALLAH.BENİMDE BUGÜN 16.00 DA DOKTOR RANDEVUM VAR..GERÇİ CEVAP YAZAN OLMAZDA EN AZINDAN BEN SÖYLEMİŞ OLAYIM...36+5 BENIMDE:çok üzgünüm:
Uykusuz bir gece geçirdik bilmiyorumkismile
Ama buna şükür iyiyiz canım
Siz nasılsınız ağrıların ne durumda?
Ben de mevlüt şekerleri işine girişicem birazdan? Sen hazırlamış mıydın bişeyler ?
günaydın herkese....BEN YİNEDE YAZIYORUM KİMSELER BANA YAZMASADA KAÇ KEZ YAZDIM KAÇ GÜNDÜR KÜSTÜM KENDİ KENDİME YAZMADIM...YAZMICAM DA KİMSE GÖRMÜYO NASIL OLSA..SANIRSAM SONRADAN GELENLERİ ARANIZA ALMIYORSUNUZ..NAPAYIM BENDE SİZİN YAZILARINIZI OKUMAKLA YETİNİYORUM..HERKESİN BEBEĞİ SAĞLIKLA DOĞAR İNŞALLAH.BENİMDE BUGÜN 16.00 DA DOKTOR RANDEVUM VAR..GERÇİ CEVAP YAZAN OLMAZDA EN AZINDAN BEN SÖYLEMİŞ OLAYIM...36+5 BENIMDE:çok üzgünüm:
Allah yardımcın olsun, dr. normal diyor dimi bu ağrılara?
Ben aynıyım yaa ağrı sancı oluyor tabii
bi de 2-3 gündür sağ kaburgam batıyor onu da anlayamadım gitti...
Ben hastane için şeker yapmadım canım
Mevlüd içinde doğumdan sonra ablam yapacak helal olsun sana...
kaydirigubbakcemile3tsk ederim dimplecim
evet 2 gunum kaldi ama hala bi agirlasma sancilanma yok
ben bekledikce naz ediyor bebisim:) hafif bi sancim olsa seviniyorum ama hoop gidiyor
gelincik bilki ne zaman yürüyemez hale geldin ertesi gün doğum yaparsın ben en son gün zor yürüdüm yokuştan nine gibi çıktım 2 gün sonra bebişim doğdu benimde suni sancıyla 39 hafta 1 günlükken olduBir gunaydinda benden
nazli oglumla bekliyoruz:) kilometreleerce yuruyus yaptiiim evde comelir vaziyette oturuyorum:) ama yokkk
carsamba gunum doluyor ve o gune suni sanci vurulacak (esim 10 gunlugune gelebildigi icin)
insallah o gune kadar kendiliginden gelir bugun NSTm var acilma olup olmadiginida kontrol edecek ebe.. Rabbim hayirlisiyla guzel dogumlarla saglikli bebisler versin
normaldir canım az kalmış hepiniz hayırlısıyla doğum yaparsınız inşallahgünaydınnnnn kıslar artık evimdeyim :))))) doğuma 8 gün kaldı ve cokkk karışık ruh hali içindeyim
hüjyen zaten drlar yarım saat öneriyorlarBir gunaydinda benden
nazli oglumla bekliyoruz:) kilometreleerce yuruyus yaptiiim evde comelir vaziyette oturuyorum:) ama yokkk
carsamba gunum doluyor ve o gune suni sanci vurulacak (esim 10 gunlugune gelebildigi icin)
insallah o gune kadar kendiliginden gelir bugun NSTm var acilma olup olmadiginida kontrol edecek ebe.. Rabbim hayirlisiyla guzel dogumlarla saglikli bebisler versin[/QUTE]
amin canım cümlemize
iyi yürüyüş yapıyorsun ben yarım saatten fazla yürüyemiyorum sağ bacağıma vuran bir kasık ağrısıyla inliyorum resmen :gitme:
benimde yarın muaynem olacak inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz olumunekankayizsmile
bahar alınma hamilelikte oluyor böyle bizimde mesajlara her zaman yanıt gelmeyebiliyor senin daha var nisan annesimi olacaksın yoksagünaydın herkese....BEN YİNEDE YAZIYORUM KİMSELER BANA YAZMASADA KAÇ KEZ YAZDIM KAÇ GÜNDÜR KÜSTÜM KENDİ KENDİME YAZMADIM...YAZMICAM DA KİMSE GÖRMÜYO NASIL OLSA..SANIRSAM SONRADAN GELENLERİ ARANIZA ALMIYORSUNUZ..NAPAYIM BENDE SİZİN YAZILARINIZI OKUMAKLA YETİNİYORUM..HERKESİN BEBEĞİ SAĞLIKLA DOĞAR İNŞALLAH.BENİMDE BUGÜN 16.00 DA DOKTOR RANDEVUM VAR..GERÇİ CEVAP YAZAN OLMAZDA EN AZINDAN BEN SÖYLEMİŞ OLAYIM...36+5 BENIMDE:çok üzgünüm:
Uykusuz bir gece geçirdik bilmiyorumkismile
Ama buna şükür iyiyiz canım
Siz nasılsınız ağrıların ne durumda?
Ben de mevlüt şekerleri işine girişicem birazdan? Sen hazırlamış mıydın bişeyler ?
kızlar şu sorumda doğum yapan annelere eğer okurlarsa cevap yazsınlar benim bebek toplamda iki göğsümü 15 dk emmesine rağmen hala ağlıyor veriyorum kabul etmiyor bizde mama veriyoruz yeterli kilo almadığı için sizler kaç saat arayla kaç dk emziriyorsunuz
Allah yardımcın olsun, dr. normal diyor dimi bu ağrılara?
Ben de hastane için yapmıyorum, mevlüt için canım a.s
Malesef benim yapacak meraklı yakınlarım yok çevremde boshayallersmile
OOOHHH sonunda farkedildim ne güzelmiş yaw...erkek benimkisi..bide bişey sorucam bu bebek sürekli ayaklarını ellerini bi ittiriyo diyorum yırtıcak korkuyorum bişeymi oluyo ona diye..15 gün önce kilosu 2.600 dü acaba şimdi, kaç olmuştur boyuda 49 demişti doktor.zilerin kaç haftalık
bu zamana kadar çalıştınmı sen ya.eşin yokmu niye çalıştırıyo seni kızdım ona valla.günaydınnnnn kıslar artık evimdeyim :))))) doğuma 8 gün kaldı ve cokkk karışık ruh hali içindeyim
canım benim..senin kaç haftalık kızmı erkekmi.ne isim düşünüyosun..ben bulamadım bi türlü..bide ben normalden aşırı korkuyorum..heyecenlandığımda da nefesim kesiliyo böyle de bi sorunum var :bbo:korkma canım yırtmaz guclubacismile
şimdi 3.000 i geçmiştir kilosu
benimki geçen çarşamba 3.400 gr dı boyunu bilmiyorum
bu zamana kadar çalıştınmı sen ya.eşin yokmu niye çalıştırıyo seni kızdım ona valla.klava:
OOOHHH sonunda farkedildim ne güzelmiş yaw...erkek benimkisi..bide bişey sorucam bu bebek sürekli ayaklarını ellerini bi ittiriyo diyorum yırtıcak korkuyorum bişeymi oluyo ona diye..15 gün önce kilosu 2.600 dü acaba şimdi, kaç olmuştur boyuda 49 demişti doktor.zilerin kaç haftalık
canım benim..senin kaç haftalık kızmı erkekmi.ne isim düşünüyosun..ben bulamadım bi türlü..bide ben normalden aşırı korkuyorum..heyecenlandığımda da nefesim kesiliyo böyle de bi sorunum var :bbo:
baharim sen kac haftaliksin 2 hafta gecmis aradan 400-500 gr almistir bebisin
ege artik dinlenme vaktin gelmis bol bol enerji yukle doguma kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?